dimecres, 11 de juliol del 2007

Rectificant


Vicente Ramón ha meditat. El dissabte va dir que anava a fer dedicació exclusiva a la seua tasca com alcalde i a posar-se un sou de 91.000 euros. Desprès de la riuada de crítiques dels últims dies ha anunciat que no es posarà un sou més alt que el de Camps i Zapatero. El Levante i Las Provincias informen de les explicacions que ha donat el nou alcalde per a "renunciar" al seu objectiu inicial. Però, ens hem quedat en les ganes de saber el sou definitiu que tindrà. D'això res de res, secretisme. Ha dit que no cobrarà més que ZP, però no ens diu quin serà el seu sou definitiu. Segons anuncià VR, el pròxim mes de setembre, en el plenari municipal, farà pública la xifra d'euros que s'assignarà. A més, açò no ho diu ell però ho ha dit el Levante, també ens informarà del sou dels altres regidors del PP que tenen previst alliberar-se i posar-se un sou municipal.
Vicente Ramón va aprofitar la seua rectificació pública per a criticar a l'antic equip de govern (PSOE, EU, BLOC) i dir que ells tenien 7 assessors, però no ens diu quins sous tenien.

El tema del sou de l'alcalde ha despertat els comentaris i els canals de comunicació d'Algemesí: SMS, correus electrònics, els foros com el de Xaveos.... estan plens de comentaris i opinions. Fins i tot i havia veïns que havien començat a recollir signatures en contra dels nous sous.