dilluns, 16 de juliol del 2007

Estudiar al Teatre (Només per a majors de 18)


Als que ho hem aprovat tot i no tenim exàmens de setembre ens donarà igual. Ja estem gaudint de l'estiu. Però als que aquests mesos han de tornar a estudiar han de saber que disposen d'un un nou espai "públic" per anar a compartir les hores que passaran davant el llibres.
No es tracta de la biblioteca, que com ja sabeu redueix horari en els mesos d'estiu. La d'Algemesí, la de València i la de molts i molts pobles... Mal de molts, consol de tontos, que diu la dita castellana.
La primera mesura pública de la nova regidora d'Educació. Beatriz D. Morcillo, ha sigut obrir una aula del teatre municipal, la del primer pis, per a que els estudiants puguen anar de dilluns a dijous de 17 hores a 12 de la nit i els divendres de 17 a 21 hores. Entre setmana encara té un acceptació, però, vols dir tu els divendres d'estiu algú anirà a estudiar? Ja vorem.
El fet d'obrir un lloc per a estudiar respon a una reivindicació, poc quantificada, que corria pel poble. Però ara ha arribat el moment de posar en xifres aquesta a mesura. Quanta gent anirà a estudiar al Teatre? Personalment, sóc més partidari de l'estudi a casa, on s'ha fet tota la vida, ja que és el lloc més tranquil i que pot tindre millors condicions. Ara, l'Ajuntament amb la seua vocació de "servici públic" obrirà el teatre, i això vol dir que una persona haurà d'estar allà treballant i cobrant hores per a un nombre indeterminat d'usuaris. Voleu dir el teatre per a zona d'estudi és prioritari? Tant de bo no s'ompliga, així demostrarem que la majoria d'estudiants algemesinencs ho aprovem tot en juny i no ens cal anar als exàmens de setembre

Però a banda d'això, un dels fets que més m'ha preocupat és la limitació que han posat per a poder entrar a estudiar a l'aula del teatre. Atenció: Cal tindré més de18 anys!!!! Però que passa? Que els que tenen menys de 18 no tenen exàmens? Només poden anar els universitaris? Una estranya limitació al dret d'admissió que pot portar cua. Però ja posats, recomane que es posen dos rombes a la porta del Teatre, com a les pelís d'abans, així els menors sabran que no poden entrar.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

LA SALA ESTÀ DE PUTA MARE. NO TÉ MOLT DE SENTIT QUE L'OBRIGUEN EL MES DE JULIOL. AMB L'ULTIMA QUINZENA D'AGOST SOBRAVA. I ÉS UN BON LLOC PER A QUE OBRIGUEN DE 20H A 3H DE LA MATINADA EN PERIODE D'EXAMENS, COM FAN ALTRES POBLES. A MI LA IDEA EM PAREIX APROPIADA. LA PRESA PER POSSAR-LA EN MARXA ÉS TAL VEGADA PRECIPITADA.

I respecte a estudiar a casa... nen... no se la edat que tens però tu creus q la gent va a la biblioteca només a estudiar? A la meua facultat li diguem LA DISCOTECA DE DÍA. I és una forma de consolarte i d'obligar-te a estudiar si en casa tens mil distraccions.

En fi. D'acord amb quasi tot el que dius. Jo enguany he suspés unes quantes i em tocará anar al TEATRE a fer EL PAPEROT. Més me val tindreles totes aprovades en setembre.... I ESTA VESPRADA COMENCEN ELS BOUS A VALÈNCIA. ENS VEIEM ALLÍ

Unknown ha dit...

Supose que tots ja sabreu que pel poble recorre una iniciativa popular per portar al ple de l'Ajuntament una moció per ajustar el sous del regidors alliberats i del personal de confiança al que es paga "al mercat laboral". Alguns heu preguntat ací mateix per llocs on poder signar i se m'ha ocorregut contactar amb Jaume Ortiz (qui ha iniciat la campanya de recollida de firmes) perquè em facilitara en format electrònic el document on signar. Ací el teniu:

url=http://img47.imageshack.us/img47/8754/firmacy6.jpg (JPG)
http://www.box.net/shared/96gj5oqyqs (PDF)

La idea és que aquells que vulgueu col·laborar us imprimiu una fulla i recolliu tantes signatures com vulgueu: a casa vostra, al treball, al vostre comerç, al carrer... Encara que en siguen un parell són benvingudes.

Després, quan ja les tingueu passaré a recollir-les de la vostra ma i les faré arribar al mateix Jaume. La manera de contactar és fàcil, o m'envieu un missatge privat per ací mateix o envieu un correu a algefirma@gmail.com

Doménec Gamieta ha dit...

L'Ajuntament ha fet uns cartells on anuncia aquesta nova sala d'estudi al teatre Municipal. Però al cartell posa que la sala estarà oberta fins les 2 del matí! I ara la nota oficial diuen que només fins les 12. Aleshores, serà sala d'estudi estil pub (fins les 12) o sala afterhours (fins les 2)?

Anònim ha dit...

Per a recollida... el teu comentari es al mes pur estil SPAM!!

Anònim ha dit...

Al de dalt. Saps què és SPAM? Sembla ser que no.

Anònim ha dit...

Conjunt de missatges electrònics importuns, generalment de caràcter publicitari i sense interès per al receptor, que s'envien indiscriminadament a un gran nombre d'internautes.

Que jo sàpiga el bloc aquest tracta de temes relacionats amb Algemesí i és aquest el seu interés. Així doncs generar un missatge sobre informació del poble sense cap caràcter comercial no pot ser anomenat SPAM. ës tan sols un comentari més.

Això sí, a tu no t'interessa perquè t'agrada cobrar molt.

Anònim ha dit...

Obrir un lloc per a estudiar per les nits és una bona iniciativa! A Carcaixent obrin fins les 2 i molta gent d'Algemesí va allí per a estudiar; encara que que siga sols fins les 12 em pareix un poc prompte. A veure si obrin fins les 2...

Anònim ha dit...

Què bé tios! Hi haurà cubates subvencionats pel ajuntament? Encara que l'hora de tancar és una miqueta prompte, no? I dic jo: Per què no s’obri la Rex? Els iaios no la faran servir fins els dissabtes? Respecte a les restriccions a la utilització, jo afegiria la presentació de les notes de juny, no per res, sinó per a que no s’apunten els sabudets i empollons, que ni lliguen ni deixen lligar i sempre acaben fotent la festa.
L'espectador.