dijous, 19 de juliol del 2007

"Habemus sou". VR cobrarà 64.000 euros a l'any


Molts esperàvem l'anunci del sou de Vicente Ramón per al mes de setembre, amb les processons de la Mare de Déu. Però, de nou, ens ha sorprès i ha deixat els deures fets abans de les vacances d'estiu.

Ahir per la vesprada VR va reunir als mitjans de comunicació per anunciar-los que hi havia fumata blanca, i no penseu en cap mesura de legalització de la marihuana. El que va anunciar va ser el sou que es posarà com a il·lustríssim alcalde d'Algemesí. I el preu just és de: 64.000 euros a l'any. Que dividit entre 12 són 5.333 euros al mes, que en pessetes, són unes 735.000 pessetes al mes. Recordeu que són: brutes, brutes. El Levante i Las Provincias en fan hui la crònica pertinent.

Aquest sou vol dir que VR cobrarà el mateix que l'alcaldessa d'Alzira, una ciutat que supera a Algemesí en població (Alzira 43.000 i Algemesí 27.000) i, evidentment, en pressupost municipal. Alguna cosa falla, o Vicente Ramón vol cobrar per damunt de les possibilitats d'Algemesí, o Elena Bastidas, alcaldessa d'Alzira, cobra per baix de les possibilitats d'Alzira. Cal una reunió comarcal del Partit Popular per unificar criteris.

Vicente Ramón va aprofitar la roda de premsa d'ahir per avançar que s'alliberarà un altre regidor, una notícia ja es sabia. Finalment s'ha desvetllat que el nou alliberat serà Gabriel Palop, regidor de Economía, Hisenda, Cultura, Treball, Formació Professional i Serveis de Informàtica. I el sou serà de... 50.525 euros a l'any, el mateix que cobra la regidora Quini Giner.

Per tant, volem deixar clar que VR no cobrarà 91.000 euros, cobrarà 64.000 euros a l'any; però ara també s'alliberarà un altre regidor que cobrarà 50.525 euros. Això vol dir que ahir va anunciar que renuncia a les intencions inicials de sou de 91.000 euros, però que augmentarà la partida de despesa en personal en 114.525 euros a l'any

Recapitulem:

Vicente Ramón: 64.000 euros
Gabriel Palop: 50.525 euros
Quini Giner: 50.525 euros
Secretària de l'alcalde: 44.900 euros
+ Personal de confiança (Assessora de premsa i imatge + Coordinadora de regidors): 40.575 euros
Total per any: 250.525 euros (41.683.852 pessetes, més de 41,5 milions de pessetes a l'any)

Un apunt final, el president del Congreso de los diputados de Madrid, Manuel Marín, també s'ha fet ressò en un article al diari ABC de les intencions inicial de VR.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensava anar a les rebaixes esta vesprada a València, però he vist que no cal ixir del poble...

Encara queden regidors per lliberar a jornada completa, ixos seran per a setembre. Un parell, crec.

Que un regidor cobre 700mil peles em sembla bé. Però ja sabeu... si estan a dedicació completa... exigiu-los atenció, respostes i transparència completa.

ESPERA ANSIOSA QUE PUBLIQUEN ELS RESULTATS DE L'AUDITORIA. CREC QUE A MÉS D'UNA FAMILIA LI CAURÀ LA CARA A TERRA PERQUÈ MAI S'HA SABUT QUÈ COBRAVA LA GENT...
M'HE ENTERAT QUE HA IXIT MERDA PER UN TUB A LES NÒMINES...

Anònim ha dit...

Gràcies Vicente Ramón. gràcies a tu el meu poble ara es coneix a tot arreu. -D'on eres? em pregunten, i jo conteste -d'Algemesí, i em diuen entre rises -Ah del poble de l'alcalde espabilat jejeje. Des d'ací vull donar les gràcies perque ja no ens coneixen per el poble dels gitanos sino pel poble del alcalde espabilat.

Anònim ha dit...

Normalment, que el President del Congrés dels Diputats fera una menció a Algemesí deuria ser motiu d'orgull per a qualsevol, però com molt bé s'ha dit ara som el poble de l'alcalde espabilat!
Gràcies Vicent! Per això i per fer-nos veure, amb el teu nou sou, que som igual d'esplèndits que els d'Alzira!

Anònim ha dit...

PP!! LLADRES!!!

Anònim ha dit...

Si vos enrecordeu, ell va dir que teníem que ser com Alzira o superarla, (ara no m'enrecorde), be pos ara ja tenim aoxó :-P