dimecres, 4 de juliol del 2007

Vol un "Campus"?


L'escola de Futbol del Ràcing d'Algemesí ha organitzat uns dies d'entrenament intensiu per als joves jugadors. Vicent Ramón i el seu regidor d'esports van visitar la primera sessió i això ha provocat que l'Ajuntament publique una notícia en la seua web on qualifica a aquesta iniciativa com a "Campus esportiu". De la notícia se'n fan ressò el Levante i Las Provincias, traduïnt, retallant i apegant quasi el mateix text.
El concepte Campus em porta marejat. Unes setmanes abans de les eleccions el "Campus" Ciutat d'Algemesí era un macroprojecte per fer mil i una noves instal·lacions esportives a Algemesí. I ara, "Campus" és un curset intensiu de futbol. Si busquem al diccionari trobem diverses definicions com aquesta o aquesta altra. Quin embolic. Que és un Campus? Crec que per estar a la moda farem el "campus" Gamieta, i desprès ja decidirem que és.

Però tornem a la inauguració del campus del Ràcing. En aquesta ocasió, el que va aprofitar per fer el seu debut en públic va ser el nou regidor d'esports, que segons la notícia oficial " va destacar la labor de membres i entrenadores del club que de forma desinteressada treballen perquè els xiquets disfruten d'un esport que els apassiona". Membres i entrenadores???

Una cosa que no es pot oblidar és que a l'escola de futbol d'Algemesí hi ha molts gent: entrenadors, directius, famílies... que posen el seu esforç (temps i diners) per facilitar que els més menuts puguen fer esport en el seu temps lliure. És d'agrair la seua dedicació.

Per un altra banda, la visita institucional hauria estat una bona ocasió per a preguntar-li a Vicente Ramon i al regidor d'esports sobre alguns temes calentets que ens va deixar la campanya electoral i que amb el canvi esperem tinguen resposta:

- Què passa amb els arbres del poliesportiu que envolten el camp de brossa artificial? Van a a tallar-los? Van a fer alguna cosa per a que no facen malbé al nou camp de futbol?
- Que passa amb el bar il·legal que hi ha muntat al poliesportiu? L'anterior equip de govern va mirar cap a un altre costat i no va solucionar aquest tema, quan tots sabem que s'estan venent begudes alcoholíques en un recinte esportiu, que el local no té cap llicència ni res semblant, que està ubicat en una dependència municipal sense autorització...
- Què passarà amb el projecte de pista d'atletisme sintètica
- I amb el del Campus esportiu "Ciutat d'Algemesí"? Tirarà endavant?

1 comentari:

Anònim ha dit...

campus.
(Del ingl. campus, y este del lat. campus, llanura).
1. m. Conjunto de terrenos y edificios pertenecientes a una universidad.

Real Academia Española © Todos los derechos reservados

Ara, que si volen utilitzar la parauleta per a qualsevol cosa, doncs també quedaria bé CAMPUS DE TARONGES.
Man ***