dimecres, 1 d’agost del 2007

Esto es como un toro...


Vicente Ramón vol anar-se’n de vacances tranquil. Per això el dimarts va fer un plenari per a deixar clar el seu sou i del regidor Gabriel Palop. La resta, el de Quini Giner i el del personal de confiança ja havien passat a ser oficials a l'anterior plenari.

Segons ens conta la premsa hui, Levante i Las Provincias, el plenari va ser animat. Era la presentació final, tot i que tal vegada no és l'última, de tot el rosari de notícies, declaracions i contradeclaracions de les últimes setmanes. Com ja vam comentar fa algunes setmanes el sou de Vicente Ramón serà de 64.000 euros a l'any, dividit en 14 pagues i més la seguretat social. Ara sembla que desprès d'haver dit l'animalada dels 91.000 euros, quedar-se amb 64.000 sembla raonable. Ho és? Des de l'oposició continuen argumentant que està per damunt de les possibilitats d'Algemesí, ja que és el mateix que cobra l'alcaldessa d'Alzira que és un poble molt gran que Algemesí, de població i de pressupost. Però, els del PP diuen que ells mai han dit això dels 91.000 euros, i qui s'ho ha inventat? Ja posats a inventar, el periodista podria haver dit que VR cobraria 182.000 euros a l'any, i el titular de premsa hauria sigut més gran... El resultat final és que les prediccions s'han fet realitat i per a pagar el sous de l'alcalde, dels dos regidors i al personal de confiança els veïns d'Algemesí ens gastarem 250.525 euros a l'any (41.683.852 pessetes, més de 41,5 milions de pessetes a l'any).

En el plenari, VR també va voler recordar el tema d'Algemesí S.A. Sembla que el rotllo empresarial li va al nou alcalde i sempre que pot recorda que per a ell l'Ajuntament és com un empresa, i oblida que una cosa és l'entitat privada i un altra és l'entitat pública, sinó es dirien igual i serien la mateixa cosa. A la fi, VR fa com aquell Jesulín d'Ubrique que tot ho comparava amb un bou (Esto és como un toro....). Doncs ara, VR fa una cosa semblant: "Esto es como una empresa..."


1 comentari:

Anònim ha dit...

PER AL PP ESTE TEMA ÉS MILLOR TRACTAR-LO QUAN LA GENT ESTÀ DE VACANCES O PENSANT EN ELLES. NO TE CAP COHERÈNCIA RES DEL QUE HAN DIT I HAN FET DES QUE PRENGUEREN POSSESIÓ.

ESPERE QUE LA CIUTADANIA RESPONGA A TOTS ESTOS PPaiassets DE CIRC EN SETEMBRE. A VORE EN BOUS COM CAU EL DISCURSET DE VR.

PER CERT, Sr. GAMIETA, EL LINK A LAS PROVINCIAS TAMBÉ VA DIRIGIT AL LEVANTE. GRÀCIES DE TOT.