dimecres, 30 de juliol del 2008

Concessió de la bandera blava a nous carrers

Estem en estiu... i el poble, especialment per les vesprades, sembla cada vegada més un desert. I on està la gent? Doncs, una bona part dels veïns del nostre pobles estan a Cullera... i només cal anar a pegar una volteta pel passeig o a eixir per la nit al xiringuitos... allà et pots trobar a un bon grapat d'amics i coneguts del poble. De fet, ara, entre setmana al poble el tema de conversa ja no és el que ha passat al poble sinó el que va passar el passat cap de setmana al xiringuitos de Cullera, on per cert ,el cap de setmana passat va haver una bona rinya amb gent del poble implicada i amb lesions.

Aprofitant aquesta arribada de l'estiu i l'operació "escapada" de molts veïns, VR i els seus regidors ja ha començat a aplicar aquelles mesures menys populars que porten en la seua agenda. L'any passat la mesura que es va aplicar va ser el "sablaso" del sous de l'alcalde, els regidors i l'alliberat. I enguany per seguir la tradició ja s'ha aprovat la primera mesura estiuenca d: L'ampliació de la zona blava. La regidora de Seguretat Ciutadana i Policia, Quini Giner, ja anunciat que quan els veïns tornen de l'estiu es trobaran que en els carrers Covadonga, Arbres i Albalat hi ha que pagar per a aparcar el cotxe (bé, també pots aparcar en altres llocs que no és zona blava i així no cal pagar). Com diu el PSOE, el problema no és sols que a partir de setmeblre cal pagar per aparcar en aquestes zones sinó que aquesta mesura també suposarà saturar els carrers del voltant que no són de zona blava... Aquesta és la primera mesura estiuenca, esperarem noves notícies.

De moment, les pròximes setmanes gaudirem de la bandera blava de les platges, i en setembre ja patirem la zona blava dels aparcaments.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

com es nota que fan falta dinerets per a pagar els "SOUS GALACTICS"

Anònim ha dit...

Aneu a ser testimonis de la burrera dels actuals dirigents: que si multen a mansalva, que si amplien zones blaves, que si augmenten impostos... Lo que siga menys baixar-se els sous. Això seria catastròfic perquè donaria a entendre que el poble no hi han diners per a pagar eixes quantitats i ells han vingut a saquejar. Així que espereu-se de tot, siga el que siga, per tal de recaudar i no tindre que rectificar eixa barbaritat... Els queden menys de 3 anys... Seguirem aguantant...

Anònim ha dit...

Per a SABLASO el que li han pegat als que els ha tocat la VPO...

Anònim ha dit...

Menudo atajo de xorizos, y estos eran los que se oponían a la zona azul cuando estaban en la oposición.
Todos sabemos que con la hora lo único que se consigue es recaudar, no se crea ni una plaza, y además las calles adyacentes a la zona azul quedan más saturadas, causando molestias a los vecinos
Son unos mamarrachos

Anònim ha dit...

q ha passat a cullera?quí sob els implicats???????

Anònim ha dit...

Doncs bé. Jo que no soc sospitós de pepero vaig a dir que serà una de les poques coses en les que estic d’acord. Qui vulga anar al centre en cotxe, doncs que ho pague, no? A mi m’agradaria que la porta de ma casa fora “hora”; així quan vas a aparcar per uns minuts, amb uns quants cèntims podries fer-ho davant de casa ( per descarregar per exemple).
L’Espectador.

Anònim ha dit...

Aquí la cuestión es pagar, pagas por circular (impuesto de circulación, el más alto de la provincia de valencia mande quien mande), pagas por aparcar el coche dentro de tu casa (vado) cuando el que tiene garaje propio está descongestionando las calles, y además pagas por aparcar en la calle, si tienes la desgracia de no poder permitirte pagar un garaje, pues no pasa nada, pagas por circular y por no circular, lo que decía el de arriba, unos xorizos, y el precio de la zona azul es mucho más cara que en Alzira, Cullera incluso Valencia, además es cierto que el PP en su día se opuso a la zona azul, tal vez porque eran pocas plazas y baratas, pagamos más que en la edad media, esperemos que no vuelvan a sacar el derecho de pernada

Anònim ha dit...

Si, si, pero ells no se baixaran els sous, no mes fan que plorar, que no els han deixat diners en la caixa, que no mes fan que pagar factures del anterior govern, buaaaaa, que llastima, si tan mal estan i tan mal ho passen per que volen estar ahi? quantes mentires tenim que soportar, el que teniu que fer es no embuxacar-se tans diners que tots els que es quedeu vosaltres son inversions que deixen de fer-se al poble, cares dures.

Anònim ha dit...

Jo fa poc he rebut una notificació de multa de la zona blava del 2006... pos si que els deu de fer falta la pasta... Ahh.. i damunt per aparcar en la porta de ma casa, que segurament el aparcaria 5 minuts per a descarregar (clar...per 5 minuts no vaig jo a pagar lo minim que son 15 minuts, de fet en altres pobles com en Pamplona, la xica hem va dir que per 5 minuts no tenia que pagar).

La zona de covadonga i guinovart esta super saturada per culpa de la zona blava del Carrer Albalat...

Tant que es queixaven els del PP i deien mentides sobre que si era la mes cara que de entre Alcira i Carcaixent (que era mentida) perque no ho lleven...

La gent per algo es politica... perquè es queixa del que fa l'oposició... dona igual uns que els altres... la qüestió es anar en contra i mirar els seus interessos en ves de mirar els dels ciutadans

Anònim ha dit...

el que està clar es que la ora es "util" per a descongestionar zones centriques i també per a recaudar fons. aixo si... les persones encarregades de revisar els tickets deurien de fer un curs de tolerancia i relaxació perque no pot ser que en el temps que tarde en anar al bar mes proxim per algo de cambi per pagar el impost cuant torne al cotxe ya tinga la multa y ni señal de vida de la revisora. pense que al menys deurien de esperarse uns minuts.

Anònim ha dit...

Será para pagar los más de 800€ al MES de factura de teléfono de la CASA DE LA JUVENTUD. Eso que solo abre 5 horas, se ve que el Señor PEDRASSA las emplea bastante bien...

Anònim ha dit...

Això que ha dit l'últim comentari és veritat? s'haurà de demanar explicacions de qui ha fet eixes telefonades...no?

Jo visc al Carrer Albalat, son les 2h del matí i he estat més de 20 minuts rodant pels carrers per trobar aparcament. Si ara fiquen zona blava tot el carrer Albalat, encara estarà més difícil de trobar aparcament en les rodalies.

Que es baixen el sou a l'Ajuntament i que deixen viure als veins, per favor!!

P.D. Els regidors del PP no busquen el millor per al poble, si no el millor per a ells! (Com els regidors de Pamplona crec, què fort!!)

Anònim ha dit...

31 DE JULIOL, dia de l´arbre en Algemesí...més exemplars tallats a la zona centre...sempre esperen al darrer dia de juliol?

Anònim ha dit...

Per al comentariste anterior. Jo visc al carrer Arbres i mai podia aparcar hasta que ficaren la zona blava. Si el teu carrer es zona blava casi segur que aparcaras molt mes facil que abans en el teu carrer i pitjor el carrers veïns. Motiu: Els cotxes de poca (o nula) rotació, o siga gent que no gasta el cotxe mai, pero que sempre el vol tindre a la porta de sa casa. Voras com tots estos cotxes desapareixen de la nit al matí nomes implantar la zona blava, i trobaras molt mes facil aparcament sobretot a l´hora de dinar i partir de les 20:00 hores. Ja em contaras

La zona blava tindrà incovenients pero també ventajes

Anònim ha dit...

Nota de prensa Grupo Municipal del PSPV-PSOE


El PP reanuda la tala de árboles y declara la guerra al Bracchititon

No contentos con la anterior tala de árboles del año pasado, el gobierno municipal del PP de Algemesi ha reiniciado la tala de árboles urbanos. Esta vez le ha tocado el turno a las calles Lluis Vives, San Josep de Calasanç y Jovellanos , Montaña, desconocemos cuales serán los siguientes.
El concejal de Medio Ambiente, al término de la Comisión informativa, y casi con un pie fuera de la sesión, sin dar más información, comunicó que se iba a proceder a una nueva tala selectiva de algunos árboles. Pero la realidad es que la entrada ha sido a saco, En la calle San Jose de Calasanç no han dejado ni uno, y el mismo camino llevan los otros. Todo ha sido tan rápido que ya no queda rastro del desaguisado.
Mientras hay ayuntamientos, incluso del PP ( Madrid) que , desarrollan normativas de protección de los árboles urbanos, el de Algemesi , con la boca llena de sostenibilidad se dedica a la tala indiscriminada de los árboles urbanos.
Evidentemente la música no acompaña a la letra en la gestión del concejal de Medio Ambiente de Algemesi.

Anònim ha dit...

Cipria, hauries de ser més breu en els posts que escrius, la gent s'avorrix de llegir tanta història....

Es la meua opinió.....