dijous, 17 de setembre del 2009

Voleu bous? Doncs bous tindreu...

Setembre és un mes d'activitat continua en el nostre poble. Encara no ens hem recuperat de les festes de la Mare de Déu i els carrers ja fan olor a fusta (i enguany encara més que la fusta mullada per la pluja fa encara més olor). Si, així és, tot està preparat per a que Algemesí torne a viure una nova edició de la seua Setmana de Bous.

Un any de bous, on esperem que ens diran que tot ha canviat per a seguir igual. Altres anys teníem nou alcalde i encara ens podíem divertir un poc comentant les noves "actuacions" singular de Vicente Ramon agafant en el moment de fer el discurs inaugural de la Setmana de Bous (recordeu quan va debutar i va posar els focs d'artifici que van cremar als del cadafal de baix de l'ajuntament, quin moment de glòria per a VR!!). També hi altres moments estelars, com la presència del regidor de l'IPA en el balcó de l'Ajuntament en la seua actitud "desafiant" cap als públic (si, la mateixa actitud que té al plenaris on es passa bona part de la sessió mirant al públic i no als seus companys regidors que estan parlant, ho haveu vist?). Però, no ens desviem del tema.. parlem de bous que és el que toca.

I enguany, per desgràcia també tonarem a tindre manifestació contra les "becerrades". jo pensava que els últims anys s'havia encetat el caldo de cultiu per a posar el punt i final a aquesta part de la festa que en la meua opinió ha quedat desfasada en els temps actuals. Com ja dèiem en anys anterior la festa ha d'evolucionar cap a millor, de fet, tenim un exemple en el protagonisme que han agafat les casetes en els últims anys i que han ajudat a reviscolar la festa fins al punt que alguns es comencen a pensar que el més important de la festa és aquest ambient, per damunt dels espectacles, taurins i musicals que venen a la plaça.

I abans de començar la festa, també em ve al cap una reflexió de xifres. com ja sabem tots els som d'Algemesí aquesta festa l'organitzen, gestiones i fan realitat una part de la ciutadania (els cadafalers) amb el suport necessari d'una part de la població (els abonats). Fent números aproximats estem parlant d'un total d'unes 6.000 persones que són les que veritablement s'involucren plenament en la festa. Si aquesta xifra la comparem en la població d'Algemesí (uns 26.000, no?) ens trobem que hi ha vora 20.000 persones que no participen de la festa. Per tant, ara ve la pregunta clau: és açò un problema? o és un avantatge?

Caldria que el nostre poble (i ací és on l'ajuntament hauria de mullar-se) pensarà en oferir unes festes amb una possibilitat d'implicar a una major part de la ciutadania? Si revisem altres poble si ciutats, l'Ajuntament adquireix un paper més rellevant en l'organització de les festes, en el cas del nostre poble tal vegada no seria gens desgavellat pensar que des del consistori es podria impulsar la festa amb propostes que ajuden a fer evolucionar la festa per tal d'obrir-la a una major nombre de ciutadans. I que aquesta proposta els cadafalers no la vegen com una amenaça, sinó com un suport a la seua feina i una iniciativa on tots han d'eixir guanyant.

494 comentaris:

1 – 200 de 494   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

La festa dels bous no evolucionarà mai. Només despareixeran les becerrades carafaleres quan siguem testimonis en primera persona, a mena de circ romà, d'una desgràcia que obriga l'informatiu el dia següent... És una llàstima que es perden les becerrades, sí, xq els fills d'Algemesí en arribar setembre, des de temps immemorials, sempre han volgut ser per unes dies: toreros. Però hauriem de reduir a 1 jornada les becerrades, o almenys fer un concurs de penyes amb capot i amb muleta, a mena de capea, per demostrar la toreria amb el toreig de saló i no amb el vil metall.
Hi ha molts joves aficionats als bous i és una llàstima que es perden les becerrades, però més lamentable és que es perda el respecte a l'animal que ha mantingut viva la festa i envers el qual gira tot: el bou.

BONA SETMANA TAURINA AMB UN BON GRAPAT DE FARINA I COCAÏNA. I no obliden concedir-se un "Capricho" estos dies... promet no defraudar els seus incondicionals al neó.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament si que està espavilat, si.

Resulta que per a les festes de la Mare de Déu, els dineres surten de lo que arrepleguen els festers d'entre els ciutadans, o siga, que l'Ajuntament no és mulla massa.

I l'altra festa gran del poble es paga amb els diners dels abonats, la qual cosa vol dir que l'Ajuntament tampoc es mulla massa.

No ho entenc, aleshores, en Algemesí les festes corren a càrrec del "poble" i l'Ajuntament ni aigua.

Per qué permetem açò? en altres pobles i ciutats l'Ajuntament porta a grups i cantants per a tot el poble i damunt per a veure'ls és de vades. En canvi el nostre consistori organitza festes que no costen ni un duret, no ho entenc...

Anònim ha dit...

L'ajuntament, no por permitirse luxes, de festes, tenim que guardar els dinerets, per als seus gastos, aixo si, mane que mane, per a la festa ni un duro

Anònim ha dit...

I als de la comissió que han decidit dur eixe cutrerío de grupets, a eixis si que els pegava un toc. Sense anar més lluny, jo no vaig a la plaça de nit desde fa 5 anys perque no val la pena cap espectacle ni grupet. A vore enguany amb el gran prix, me pareix que eixa serà la única nit que valdrà la pena.

Anònim ha dit...

...juny de 2007...
Con corona y sin castillo. Así se quedaron todos los miembros de la nueva corporación municipal de Algemesí la noche del domingo. El programa de fiestas anunciaba un acto de clausura de la feria al patrón, San Onofre, con un castillo de fuegos artificiales para las 23 horas. Lo cierto es que a las 22.30 quedaba ya poca gente por un parque casi desértico y cuando se oyeron los primeros cometarios: "se han oído cuatro carcasas", todos pensaban que se trataba de la celebración por los resultados de la jornada futbolística. A las 22.55 horas, la comitiva municipal, con el recién estrenado en el mando de la alcaldía Vicent García (PP), el jefe de policía, un oficial y otros tantos dispositivos acudieron al puente del río a ver el castillo. Iban a verlo ellos solos, entre guasa, bromas y "esto es quemar el dinero". Las caras cambiaron cuando el jefe de policía llamó al pirotécnico y su esposa respondió al teléfono diciendo que su marido estaba ya acostado y había tirado el castillo a las 22 h. ¿Quién dió la orden del inicio del castillo de clausura de las feria de Algemesí? ¿Quién vió ese castillo? ¿Por qué no se avisó al nuevo alcalde y a todo su equipo -que acudió al completo, corbatas y tacones incluídos- del cambio?
Lo que está claro es que el jefe de policía, Collado -definido políticamente y con su esposa en las listas del PSPV de Algemesí- tuvo ayer chiste para contar durante el almuerzo con los miembros de la antigo equipo de gobierno socialista.
Vicent García y su equipo de gobierno han pagado ya la primera novatad y la moraleja es bien sencilla: "El dinero que se destinaba a quemarse en un castillo al que no asiste nadie se destinará para una orquesta la noche de las paellas del día anterior". Todo sea por dignificar una fiesta que el equipo de Emili Gregori ha discriminado durante los 20 años que tuvo ceñida a su cintura el fajín de alcalde. El patrón de Algemesí, San Onofre Anacoreta ha sido el gran discriminado, un sin techo al que el gobierno socialista despidió el pasado domingo con un final apoteósico a sus 20 años en el Ayuntamiento: cuatro carcasas para el patrón de la ciudad. Viva San Onofre. Vivan las novatadas. Y que aprovechen los chistes a la hora del almuerzo.

Anònim ha dit...

En el poliesportiu, ja an arrancat quatre o cinc arbres més.

Anònim ha dit...

Algú sap d'algun arbre plantat pel PP al casc urbà? Un sol? Tallar tots coneguem desenes de casos, però plantar-ne... ni uno.

Estan malalts. Ens estan manant malalts.

Anònim ha dit...

Les becerrades no es toreja una baqueta, es fer patir un animal per un altre animal que est borrajo per que com que no es novillerr no te valor d'eixir sense veure.

Anònim ha dit...

Si féren control d'alcoholemia o altres sustàncies abans d'eixir a torejar-los pocs eixiríen a la plaça

Anònim ha dit...

Domenech,se t´ha vist el plomeret, que t´agraden els bous.Jo soc anti-taurina perque sóc una persona sensible i empatica i no puc vore patir cap ser viu.
Per una altra banda, és cert que l´Ajuntament no paga quasi res, no són festes per a qui no els agraden els bous ni les borratxeres.
Dessitge que en un futur el ser humà tinga mes seny.I que continue la pluja, que és molt bo per al camp¡¡¡
JO.

Anònim ha dit...

"per desgràcia també tronarem a tindre manifestació contra les "becerrades"
crec q estas prou enganyat, hagueres pogut ficar "per desgracia també tornarem a tindre les masacraores becerrades" T'has lluit. Q comence la masacre i el patiment a becerrets, que no teniu perdó ni cor!

Anònim ha dit...

Ya se sap en si que si no es per el poble la semana de bous no tiraría abant.Pero la gracia es vore a eixos que no aporten res a la festa damunt de vaes en el balconet.Yo crec que aixó no deuría de ser.Si el ajuntament está per a demanar al poble diners també deuría de estar per apollar a la festa de bous i soltarne algún,que es molt bonico miraar i no pagar.

Doménec Gamieta ha dit...

Amics i amigues lectors,

Per no ferir susceptibilitats aclariré que quan comente al post "per desgràcia tornarem a tindre manifestacions contra les becerrades", és perquè seria tot un encert que les becerrades desaparegueren i aleshores no caldria fer manifestacions.

Per a deixar clar el tema res millor que llegir un post de l'any passat:
http://gamieta.blogspot.com/2008/09/aigua-i-mala-imatge-crnica-bouera-2008.html

Anònim ha dit...

La sol.lució per a no fer becerrades, la veritat és complicada. Jo no vull que maten joneguets d'eixa manera (ni de cap altra), però crec que costarà de retirar eixa costum...

Parlant de l'Ajuntament, el que sí que es podria fer és: no es volia fer el recinte firal? aleshores que el facen ja de una vegada i que posen la plaça de bous allí, d'aquesta manera, al no haver edifici de l'ajuntament, el senyor alcalde i el seu sèquit no tindrien de bades les corregudes ni els "espectacles" nocturns i si volen voreu, que s'ho paguen els cab...

Anònim ha dit...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090918/ribera/nuevo-punto-conexion-wifi-20090918.html

A Carlet ja han instal.lat el sext punt wifi gratuit. Recorde que al programa electoral del PP apareixia aquest punt. "Me aburro..."

Anònim ha dit...

Hi ha una encuesta en el blog de Creixent sobre peatonalisar el centre del poble:

http://unpoble.blogspot.com/2009/09/una-consulta-i-una-cita-per-al-dia.html

Anònim ha dit...

No se desvieu del tema, per favor. Jo crec que les becerrades han d'acabar-se ja! Jo vaig als bous, xq soc jove i m'agrà la festa, pero crec q lo de les becerrades es molt fort. I encara heu es mes q la gent disfrute en aixo. Un Gran Prix, en ves de un dia, dos, ens riguem un poquet tots... la vaqueta a casa viva i nosaltres a les casetes.

Anònim ha dit...

Vaig a encetar una campanya... qui vulga, que s’apunte...

Campanya Alternativa al Maltractament Animal

BECERRADES, NO!
“RECORTADORS”, SÍ!

Anònim ha dit...

Ja sabeu lo de la licitació del teular? M´han dit que CONSCEA ha fet mes de 140.000 euros de baixa, menuda animalada!!!!. Ara, aixó sí, els que tenen que patir no son ells sino els veïns que serán els perjudicats. Ale, ale Visentito, de segur que no estas clavant la pota?.

Anònim ha dit...

Vaya como corren las noticias. En mi pueblo eso se llama baja temararia!!!. Me imagino que habrán más empresas!!!. Antes de actuar, hay que pensar, menos amiguitos y mas razonamiento señores políticos y técnicos del ayuntamiento.

Anònim ha dit...

recordeu que demà dissabte, a les 16:30h, és la mani antitaurina, al creuer del carrer muntanya amb sant josep.

BECERRADES, MAI MÉS!

el de les 21:55 d'ahir ha dit...

es que mante tens q explicar millor les expressions q pareixia atra cosa. M'alegre q pensem igual.

Becerrades mai més

El templer ha dit...

Algú em pot dir a on tiren l'aigua bruta les casetes del parc? perquè com ho facen al jardí van a matar els arbres. Bona excusa per tallarlos. Per què no s'ubiquen les casetes en una altra zona àmplia del poble que hi haja clavegueram? A la plaça nova del pla per exemple. Si en comptes de Becerrades eixiren retalladors seria menys depriment. Salut i força.

Anònim ha dit...

algú de vosaltres heu vist el “correbous” d’hui?... m’han dit que hi hagut una bona enganxada!.

Anònim ha dit...

LAS CORRIDAS DE LOS TOROS...EN LOS COÑOS DE LAS VACAS!

LES CORREGUDES DELS BOUS...EN LES FIGUES DE LES VAQUES!

BECERRADES, MAI MÉS!

a les 16:30h mani antitaurina

Anònim ha dit...

Tira Tira..... les casetes les teniu be en el Parc q els d'açí del Guinovart NO VOLEM CASETES, totes per a vosatros.............

Prou de Becerrades!!!!!!!!!!!
Vergonya de festa q eixim en tots els diaris per açó!!!!

Anònim ha dit...

la veritat que algemesi es coneix mes per les barbaritats que fan amb els pobres becerrets, que per tan gran festa com es la de la mare de Deu de la Salut, per exemple la muixeranga i demés... es vergonyós, nose com la gent algemesinenca ho pot permetre.
i lo pijor es que pareix que tots estigam d'acord en que les becerrades s'han d'acabar JA! i no sacaben... MA QUE SON GANYANS I SADICS ELS ALGEMESINENCS! ale ale a les 4 manifestacio qui vulga anar i qui vulga veure sang a la plaça avore si s'esguiten tots, mira que pagar xa vore aixo... mireu açò es interesant http://www.frikipedia.es/friki/Algemes%C3%AD

Anònim ha dit...

jo pense que les becerrades deurien ser suprimides d'immediat. No entenc la manera de diversió que pot provocar fer mal a un animal indefens fins a acabar amb la seua mort.

De moment este any haurem de tornar a veure eixe tipus d'espectacle, pero com hi ha gota freda esperem que caiga una bona els dos dies de becerrades!!!

Anònim ha dit...

Campanya Alternativa al Maltractament Animal

BECERRADES, NO!
“especta-CULS”, SÍ!

Anònim ha dit...

Les manifestacions no serveixen per a res. La "gent" d'enfront no "pilla" que es protesta per les becerrades i es pensa que es contra la festa sencera. Ara, que d'on no hi ha, no es pot traure res.

Millor que anar contra la comissió o contra l'Ajuntament, està vist que no serveix per a res cap de les dues coses, s'hauria de demanar més dalt que es prohibisca la venda de becerrets per a actes festius. O a nivell europeu. El que està clar és que la premsa s'ompli estos dies de la paraula "becerradas" i no m'agrada gens que el meu poble estiga associat a eixe tipus de barbarie. Per favor, que estem al segle XXI!

Anònim ha dit...

Anit divendres vaig anar amb la meua dona embarassada al Casino i ens haguerem d'eixir pel fum que hi havia. No és un espai sense fums? Una llàstima que s'utilitze un edifici protegit i pel poble per al benefici propi i individual d'una persona.

Casino sense fums ha dit...

Pues este migdia ja hem tingut una "enganxadeta" amb la taula del costat pel mateix tema. Aclariu-se senyors propietaris: està prohibit o no fumar en el Casino? I si ho està, com posa als cartells, per què hi han cendrers? Els he de recordar que continuen sense llicencia d'obertura?

Becerrades mai més ha dit...

Que passa ab Andy i Lucas? m'han dit q tenien por de banyar-se? que pegaren a fugir i quan para de ploure habíen desaparegut? estaría el grosset del dos menjant un passtiset de peix en l'alcalde i li cantà a ell a soles? q sabeu? me pense q prengueren prou el pel, ayyy boueros q vos la claven per a on volen, i hui tirant ous als de la mani i un ambecil ensenyant el cul, que poc de cervellet teniu i q machotes de vegeu tots juntets!!

I els de la mani ni mu i la poli ni parlem

Salvador Castell ha dit...

Em va pillar de rebot aixó de la manifestació antitaurina, a la que algúns diuen que es encontra de les becerradas, MENTIRA, es antitaurina, ho ficava a un dels cartells, però be, jo ho vinc a dir, perquè trobe que estava totalment fora de lloc, tocar La Muixeranga, un poc mes de respecte i no s'apropiem de les coses que son de tots, I desprès diuen que tota la Nova Muixeranga es antitaurina, jo d'ells m'ho feia mirar...
Un apunt mes, us heu parat a pensar que la Setmana de bous es una festa organtizada per una entitat privara per al poble d'algemesí, que vullga bous que els pague... i la resta que fasa el que vulga...

Anònim ha dit...

Anònim anterior, mesclar Nocilla amb salmorra no és bo. Després ixen comentaris destrellatats i sense sentit.

Anònim ha dit...

si la festa és privada... per què estan tancats tots els serveis públics a hora de correguda?

els de la comissió no s'enteren de res, però no passa res, que ells mateix moriran d'exit.
Estan perdent una oportunitat d'obrir la festa a tot el poble, amb més concerts "alternatius", més enllà de portar sempre a Pepet i Marieta, i en altres llocs del poble, sense tindre que passar obligatòriament pel cadafal, sols aquell que realment l'interessen les corregudes, i tot plegat fer la "Setmana Gran d'Algemesí". Altra festa és possible, però de moment i, vist el que hi ha, la festa va de cap a caiguda, tot i que comença a anomenar-se "Setmana Alcohòlica d'Algemesí".

Anònim ha dit...

Campanya Alternativa al Maltractament Animal

BECERRADES, NO!
“CATCH”, SÍ!

Anònim ha dit...

CATCH?

De "Pressing CATCH"?

ó de "Pillar CATCH-O"?

Anònim ha dit...

Petorro...
Hi han mil coses que es podem fer, que siga divertit (monòlegs, chistes,retalls,concursos, gran prix) de tot, menys fer patir un animal inocent... Me dona vergonya el meu poble, som uns criminals...No tením sentiments...

llaurador ha dit...

Combats de boxeo...retalls...
pero mai les criminals becerrades, si tenen collons que toregen bous de veres, segur que no surt ningú.

Anònim ha dit...

BECERRADES MAI MÉS!!!!

I me pareix molt penós q qui vuiga festa a este poble haja de pagar un dineral per tindre un abono, és podria fer algún tipus de festa popular, com és fa a la majoria dels pobles...

Anònim ha dit...

Al de les 14:35. Estic d’acord amb tu. El que passa és que desgraciadament la festa no es privada sinó pública. Et felicite per haver introduït un element interessant de reflexió i debat. La festa l’organitzava i administrava tradicionalment l’ajuntament, fins que al 1979 traspassà la seua organització i gestió a la comissió taurina. És a dir, la gestió ha estat privatitzada en benefici d’uns quants però la titularitat del servei fester continua sent municipal, pública. És el que han fet a l’hospital de la ribera amb la sanitat, i a l’escola-privada-que-paguem-entre-tots amb l’ensenyament. És a dir, la titularitat continua sent pública però la gestió s’encomana a un ens privat que acaben sentint-se amos i senyors del servei i actuen en interès exclusivament particular. Els “bouers” presten el servei fester solament per a 4 ó 5 mil persones –no en caben més-, quan en som més de vint-i-set mil al poble. Els demés ens hem d’anar del nostre poble. Ocupen gratuïtament durant un mes a l’any una part considerable del domini públic amb obscenitat i desconsideració als altres. Molesten al veïnat. Tenen carta blanca per a trencar-nos-ho tot. Les hores extres de la policia local les paguem entre tots. L’increment de la neteja viària també la paguem entre tots. I més coses que paguem entre tots. Es permeten el luxe ells o els seus salvatges clients d’insultar a manifestants pacífics que expressen pacíficament la seua sensibilitat i compassió envers el sofriment d’essers vius. Si ho pensem bé, arribarem a la conclusió que no podem posar el futur de les nostres festes en mans de gent així.

Anònim ha dit...

21:21: TOUCHÉ! OLÉ TUS HUEVOS...

L'has clavat. Ahí! en la llaga, on més mal fa.

Anònim ha dit...

Estimats amics, com a ciutadà del mon (que em considere)en dol profundament moltes de les actitud
i costums que encara perviuen al nostre poble.
Es per això que em alegra vore que el canvi es pot vore ,gracies a la part
mes important, la difusió de idees i el debat es la llavor on naixerà un futur mes
digne per tots nosaltres.

Anònim ha dit...

Collons que rotllo.
Açò en lloc del bloc de gamieta sembla el bloc antitaurí dels quatre gats.
La mare que va, ací hi ha més comentaris antitaurins que manifestants d'Algemesí el passat dissabte.
Manifa antitrolls en el bloc de gamieta.
Gami, baixa del cadafal o del balcó de l'ajuntament i canvia de tema

Anònim ha dit...

- http://youtube.com/?v=fH37ebPrr-U
- http://youtube.com/?v=nE6VJoz8cCc

Anònim ha dit...

yo vaig ser una de les espectadores del concert de Andy y Lucas.Primer diré que es vergonyos que si prou durant una actuació els artistes desapareixguen com si res,y cuan para que la gent que te abono es quede sense festa.Lo segón esque anit molta gent aprofita per a comprarse l´entrada de la actuació i en ploure molts carafaleros pegaren a fugir amb els diners de eixes persones que havíen comprat l´entrada i avore qui ta pegat despres perque es quedaren molts sense concert i sense la devolució dels diners.Aixó si que es per a mi de molt poca vergonya si de veres a pasat i estes persones son carafarels.

Anònim ha dit...

muy bonitas las imagenes, pero voy a lanzar una pregunta:
¿que hacia la plana mayor de EU de algemesi encabezando la manifestacion?si son antitaurinos, ¿que coño hace PERE BLANCO CADA TARDE EN EL BALCON DEL AYUNTAMIENTO?, ¿irá EU a limpiar las manchas de pintura que sus "amigos" dejaron en el suelo del parque de la plaza de la ribera?, ¿denunciaran los del "salvem el parc" a folgança y a EU por ensuciar la plaza de la ribera?- para denunciar algo, primero deberian de informarse antes de ir contando mentiras.
SI A LAS BECERRADAS, SI A LA FIESTA NACIONAL.

Anònim ha dit...

I nosaltres canviant al mètode Milton

http://www.que.es/barcelona/200909201401-setenta-municipios-catalanes-logran-reciclar.html

Anònim ha dit...

Suscribo enteramente el comentario. Cuando llegué por primera vez a Algemesí me sorprendió que se organizaran varias excursiones precisamente para Semana de Toros. Eso significa que hay gente que no se identifica con el modo en que se celebra la fiesta (vamos que los toros les importan un pito)y no tienen diversión alternativa para parar esos días, así que la única alternativa es poner tierra de por medio.
Sería interesante y debería reflexionarse sobre como ampliar las actividades para que disfruten otras personas para las que la fiesta no es solo toros y borracheras...

Anònim ha dit...

- http://youtube.com/?v=kNQ-n5XhKRE

- http://youtube.com/?v=DduaOdg2jzo

Anònim ha dit...

a mi lo que me toca molt els ous es que els altres 20.000 habitants de Algemesí que no anem als bous i volem continuar fent un ritme normal no pugam anar ni al poli, ni a la piscina.... però això es la alternativa que ens ofereix el ajuntament ???

per cert, al poli continuen "caiguent" arbres poc a poc... i retirantlos a la carrera...

Anònim ha dit...

Al poli i a la meitat de carrers amb arbres del poble.

Però, sembla ser que a ningú li importen els arbres res de res. D'acord que no hi haja fer becerrades, jo tampoc vull, però i dels arbres que estan tallant no se'n recorda ningú per ací???

Anònim ha dit...

-------------------------------------------------------------------

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=FNeaXuAXYvg

Orgullo, clar que si. Dubte que ni el 30% d'Algemesí estiga orgullós de les becerrades, pero en fi! Si la dona ho diu, va a misa, ella i els xiquets amb uniforme jajaja.

Anònim ha dit...

Aprofite el "tupido velo" de l'anònim anterior, en forma de linia, per a poder expressar algunes idees de forma breu i ordenada.
1-CARLOS BUENO (a qui no se li conèix ofici ni benefici més que l'intrusisme)és el Nostradamus d'Algemesí. A la seua columna "lo que tiene ser Bueno" (sense comentaris) ha expressat una cosa amb prou de trellat: la festa se'n va a pique... el més fotut de l'assumpte és que ell, que no té un pèl de tonto (literalment)va molt encertat en el seu pronòstic. Llàstima que ho cague després amb grandiloquents exhibicions de falta de modèstia volent-se atribuïr el nou traçat del recorregut del encierro.

2-LA COMISSIÓ TAURINA dels darrers 5 anys és la culpable de el mal de la festa per no saber administrar en temps de vaques groses. Les panxes als corrals i els nassos continuen igual de farcits, passe el que passe a la Plaça. L'abonat és el més discriminat, insultat i també indefens davant les injusticies cadafaleres o comissionades.

3- La COMISSIÓ no pensa plenar cap dia el seu cadafal??? És un exemple de les poques ganes de currar. Ni preu popular ni punyetes... no hi ha ganes de fer festa, només de fer-se la festa. "No vaig a ser jo l'unic que treballe de 30 que som" deuen de pensar més d'un....

DEMANEM DES D'ESTA BLOC QUE TANTA GENT LLEGEIX, QUE LES COMPETÈNCIES DE LA COMISSIÓ TAURINA MINVEN I QUE L'AJUNTAMENT ASSUMIXCA PART DE L'ORGANITZACIÓ DEL PROGRAMA DE FESTES.

Molts visitants, que omplin les caixes dels locals d'oci del poble, pregunten: ON ESTA LA VERBENA??? i només pots somriure'ls i convidar-los a un COLPET DE CONSOLACIÓ A 1'50 EUROS.

LAIA ha dit...

Al anonim del dia 20 a les23:27,Tinc que dirte que si durant una actuacio per desgracia PLOU i no se pot seguir, NO se tornen els diners,ens agrade o no. Altra cosa seria que ploguera abans de eixir els artistes,ahi si que tenen que canselar la actuacio i per lo tant SI tornarien el import de les entrades.

Anònim ha dit...

Ja ha eixit el document amb la Marujita Díaz algemesinenca que tant esperava!

Anònim ha dit...

Als que no els sembla be el us de la muixeranga com a himne, pot ser se puchen per les parets en aço: http://www.youtube.com/watch?v=rnsev9h1vRs

Anònim ha dit...

Campanya Alternativa al Maltractament Animal

BECERRADES, NO!
XIRIGOTES, SÍ!

ANDREA ha dit...

EU esta en contra de las becerrads como mucha gente de este purblo,eso no tiene nada que ver para que Pere Blanco no pueda estar en el balcon del Ayuntamiento.Esta semana se esta pasando de rosca,la gente mas joven se dedica a emborracharse rompiendo todo lo que se pone x delante,y donde esta la autoridad de este pueblo,pasando de todo,la madrugada del domingo unos chiqillos de 13 a 15 años se dedicaron a saltar x los coches estacionados en la calle gamieta/albalat,rompiendo una luna,,pero no pasa nada,ese salvajismo no esta controlado x nadie,menuda vigilancia tenemos,aqui solo existe jijijijajaja

Anònim ha dit...

qui es la Marujita Diaz algemesinenca. Que me la presenten

Anònim ha dit...

hola a tots, dir-li a l'anònim de les 18:01, que només en que ixguen de sacasa, sel's ha de pagar als "artistes", encara que nisiquiera monten l'escenari... pero que tornen o no els diners ja queda en la moral de qui ho contracta, i com qui ho paga no te moral, ahi tens la resposta.
Altra cosa, este blog pareix antitauri perque hi han moltes persones antitaurines que participen en debats com aquest per fer punts de vista raonables i fer força per poder complir els nostres objectius, BECERRADES MAI MES, sembla que estigam al segle XV
La bruticia de la plaça de la ribera, perdona que te diga pero no es pot ni comparar amb la de la cabalgada...
i si, les festes son privades,a mi em dona vergonyaaa

Anònim ha dit...

Laia / Andrea... y Rufo?.

al de les 20:59 ha dit...

de moment, a fer la ma t'en vas tu so borregoooooooo! q no tens pq insultar a ningú del teu poble, ni de fora. I després te diré q no som tots tan "reals" com tu q disfrutes vegent patir animals i damunt regocijantse per açó, i a lo millor ens sentim més algemesinecs q tu pero manco criminals també! q no som tots rojos, tasmbe ni han blaus, grocs,verds....

Anònim ha dit...

A mi el que em molesta dels bous és que la gent s'emborratxe i es pose a cantar a la 1'30 de la matinà d'un diumenge pel carrer; que pixen en el portal d'una casa o inclús que caguen. Que al san demà em veja el carrer amb gots de plàstic i alguna botella de beguda alcohòlica buida,... el que més em molesta és l'incivisme de la gent.

Anònim ha dit...

69 comentaris sobre la història esta. Què número més bonic! Apreneu dels números. Cal follar més i estressar-se menys. Aneu tots mal follats: taurins i antitaurins. Els primers només pensen que en bous, collons i rabos. Els segons només pensen en bouets i es posen en boles a la plaça de la Ribera però es tapen els secrets. Ai que vergonyeta que tinc d'ensenyar la...!

Anònim ha dit...

El millor de la cavalcada dels borratxos, exhibicionistes (i gent amb trellat també q s'ho curra): L'HOME DE LA REGIDORA DE FESTES AMB ELS OUS FORA DEL TANGA PASSANT PER DAVANT D'ELLA EN LA TRIBUNA.

ens veiem en 30 minuts al PAN Y CIRCO cadafaler

ANDREA ha dit...

Para el anonimo de las 19:10. No entiendo que tengo que ver con Laia y Rufo,pero si todo lo haces igual te dire que eres patetico/a y que no sabes una mierda quien soy yo,ya me gustaria conocer a Laia y a Rufo. Ves y paseate por las Ramblas.

Anònim ha dit...

És cert això? La llum de les casetes també la paguem entre tots els contribuents?

Anònim ha dit...

Crec que ja em repateja ja massa el temeta dels bous. A mi no m'agraden ni els bous ni les "becerrades", és més, estic en contra de les dues coses.

Ara que ja en tenim prou, podriem canviar de tema? gamiiiiiiiii, on estàs?

Anònim ha dit...

Vaig anar ahir per la vesprada al poliesportiu, i em vaig quedar flipat de la quantitat de gent que hi havia corrent i caminant. Això vol dir que ni tots van als bous, ni tots sen van fora de viatge. Que ens hem quedem molts ací en segona fila. Un aplaudiment per a tots els esportistes que no tiren la tavallola ni en Setmana de Bous! PLAS! PLAS! PLAS! PLAS! PLAS!

El tio Nèlo ha dit...

Fora els bous, les vaques, els vedells i els conills. El que s'hauria de fer seria treure lleons i tirar uns quants cristians del PP.

Ximo M ha dit...

Sort la teua que has trobat obert el poliesportiu...

Anònim ha dit...

Voleu dir que Vicentin és l'únic freak del poble?

http://img219.imageshack.us/img219/277/snw3djw6nv830iutfh90.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/2993/f00z2kvwyjtq5tddzpd0.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/2572/sfz0i8lsd0upremvhp20.jpg

El templer ha dit...

La llum de les casetes i de la plaça de bous la paguem entre tots els contribuents. On tiren l'aigua bruta les casetes? Al jardí. Què passaria si algun policia et veiés fent alguna cosa insignificant al jardí? Multa grossa, et aplicarien fins i tot el codi penal. Però més vergonyós és que la diversió de quatre descerebrats que es dediquen a torturar animals la pague un poble sencer. Gairebé tots els comerços estan tancats. Si necessites alguna cosa urgent has d'anar al poble veí. Per què? Si un grup de gent igual de nombrós o més que el dels bous, volguera organitzar una festa i tancar els carrers centrals d'un poble, amb les molèsties que això suposa per a veïns, persones que necessiten descansar a sa casa dels seus quefers diaris, ¿vosaltres creieu que ho permetrien? Tothom té dret ¿O és que només tenen dret uns quants? Com ha dir l'anunciant anterior V.R als lleons!!

Anònim ha dit...

Campanya Alternativa al Maltractament Animal

BECERRADES, NO!
“CIRC DU SOLEIL”, SÍ!

jejeje!

Anònim ha dit...

el maltractament animal el patim nosaltres amb personatges com el regidor de joventut, això si que es patir, el que `podriem fer en compte de torejar becerros és torejar a tots els regidors, al pedrasa el primer, i tallar-los les orelles i el rabo. A eixe que diu que al que no li agraden els bous que s'en vagen, jo li diré que a vore si tant que li agraden és perque ell porta cuernos....

Anònim ha dit...

Vinc de la plaça de vore el bous, jo si vaig a un cadafal perque m'agrada la festa i m'ho pase de pm. I el que he vist avui en el balcó del ajuntament mha posat els pels de punta....
PERE BLANCO, el regidor de EU en el balcó del ajuntament vegent els bous
UN OLÉ ben fort per la falsetat i la doble moralitat.
No eres antitauri?? pos que fas vegent els bous....ara que igual sols has anat pel berenaret. com es ven la gent per un pastiset!!!
Ala....tots a disfrutar de la festa

Anònim ha dit...

Ojooooo!
No es nomes la llum i l'aigua es també el tall de carrers principals i el parc, en Algemesí cada tall de carrer val 20,00 € per hora, imagina si tinguera q pagar la comissió ixos talls, c/ muntany el del passeig el Parc Salvador Castell i també l'ocupació de vía publica costa un ull de la cara, si tingueren també que pagarla, adeu semana taurina, pero com açí paguem tots, a la marcha i q mos donen als q no volem bous, pq sempre paguem els mateixos!
Becerrades mai més

JUAN PRIMITO ha dit...

Algu te ganes de comentar la revista que se a repartit per el poble,els comentaris eren 1 a 0 a favor del PSOE-

Anònim ha dit...

Tots els gastos i trastors que ocasiona la setmana de bous,no es solament estos dues anys,sempre a segut igual,pero crec que esteu donant molta corda a una cosa que no te solucio,i Pere pot anar al ajuntament la vesprada que li done la gana,no te perque donar cap explicacio.

Anònim ha dit...

Menuda mala llet tenen estos socialistes en repartir esta revisteta,soles pensen en desacreditar a la gent.

Anònim ha dit...

Per què collons vos costa tant distingir entre estar en contra de les becerrades i estar en contra dels bous? Tan obtusa teniu la ment que necessiteu encasillar immediatament a la gent: no becerrades -> no bous -> d'esquerres -> catalanista -> independentista -> porta rastes -> fuma porros. I del no res etiqueteu a la gent i la claveu en un sac. Sigau un poc (només un poc) més intel·ligents, feu el favor.

Anònim ha dit...

respecte a la revisteta....han caigut molt baixet, no crec que siga 1 a 0 aixo sols demostra com es la gent, quan no te arguments conta totes el mentires que vol.
No m'agrada, es el joc de sempre i desacreita a tots

Anònim ha dit...

Jo trobe que deuriem de deixar-nos de festes.
Ale com en el nord d'Europa, a les 5 tos en casa i a les 8 a dormir...
Ni tele ni res...
A contar-nos històries i menjar bollit, estarem primets i sans

Anònim ha dit...

Parlant de la revisteta. Els primers que començaren van ser els peperos amb la seua revista "El campanar", que és molt molt pitjor que la del psoe

Anònim ha dit...

A mi em pareig bé que Pere vaja als berenars. O és què només poden anar es del PP? El que devíem de fer és anar tots. a vore si els cau la cara de vergonya.

Anònim ha dit...

Es veu que al pobre gregori no li queden diners per a comparse un abonament per als bous. Tots els dies esta en el balcó i no es gasta ni un euro en els bous, clar com que no treballa de res, viu de renta del que ha xuplat del pot.
El seu amic cipri si que ha sabut fer caseta i ha guardat per a ser cadafaler i fer-se el xalet en el serrallo que de segur no ha eixit del sou de enfermer

Anònim ha dit...

Jo ahir estava en el Chester fent-me'n una i vaig vore a Pere allí, aixina que no crec que estiguera tota la vesprada en el balcó. Ademés, te tot el dret del món en anar al balcó, que per algo te representació municipal. a vore si ara per pensar d'una forma o un altra hem de tindre llimitacions a l'hora d'anar als llocs, si hooome. Per cert... com quedàren les becerrades el dilluns? moltes espasaes?

EL TALA ha dit...

Tros de animal, ¿ que el balco de l´ajuntament sols es per als del PP ? Gregori te el mateis dret que els peperos per aixo es concejal,no recordes cuant els peperos eren de la opocicio,NO els perdien un dia de balco. A proposit del xalet de Cipri,per si no eu saps la dona tambe tebaia,mira els sous que cobren estos de ara.

Anònim ha dit...

HEU VIST CÒM RENEGUEN A PEDRASA TOTS ELS REGIDORS DEL PP CADA VOLTA QUE ÉSTE PUJA AL BALCÓ A UNA XIQUETA???

NOVA PAGINA WEB SETMANADEBOUS.COM diu en totes les barreres...feu el favor d'entrar i vore q l'ultima actualitzacio es de juliol. quin morrooooo

Llaurador ha dit...

Perque quan van els picadors i rejoneadors del corro a la plaça i d la plaça al corro,deixen tots els carres plens de merdes (pero merdes, merdes)? Ningú pensa en netetjar-ho, menys mal que plou i es netetja soles. Tots els anys igual. gorrinos....!!!!!
Com la festa és privada xk no se ho pagen tot? Llum, policia, servei de netetja.... tot açò ho paguem entre tots!
Ja esta bé...

Anònim ha dit...

pregunta per aquells que pugeu al cadafal... és veritat que enguany la plaça està més buida que mai?.

Anònim ha dit...

Chalets solo podemos tener los ricos y los Peperos, la clase trabajadora no se merecen tener nada de nada

Anònim ha dit...

Aquets any hi ha menys gent que mai, fins i tot hi ha una cadafal buit... Això si, el balcó de la vergonya està de gom a gom...

Anònim ha dit...

...lo que tiene ser bueno

Anònim ha dit...

Dedicat als cadàvers politics del pspv i als ignorants del pp. Amb Pedrassa no contem xq no ho entendrà.
Hola sóc Rubén Malonda, el sociata que està en la onda.. He vist videos al youtube on es presenten als frikis d'Algemesí a la manifa antibecerrades i...faltava jo!!!! M'he proposat ser el jolivert de totes les salses del pspv-psoe d'algemesí. He prestat el meu suport incondicional a un cadàver politic amb famolenca ànsia de poder i fagocitadora inquietut politica: CT, que no és comissió taurina sino Ciprià Teodoro. Per això estava al seu costat el dia de la correguda de bous que presidia Emili...per a que tots em vagen coneguent i sapiguen quina calanya té el pspv per afrontar les pròximes eleccions. Deu ser que represente els joves d'algemesí... Qui sap... pot ser, fins i tot, que siga millor que Pedrassa... però això només ho dirà el temps. Si és que el meu afany de protagonisme gratuït no em caga la meua pròpia imatge abans que algu amb trellat m'aconselle.

(text per a la reflexió. no pertany a l'esmentat sr. Malonda, com és evident. bons bous i millor oratge)

Anònim ha dit...

És evident que cal reformular les nostres festes paganes, tan necessàries per a una col·lectivitat. Ací s'han apuntat idees interessants. Allò que algú ha dit de la Setmana Gran d'Algemesí, d'ambient carnavalesc, musical, lúdic, cultural i gastronòmic, resulta una proposta seductora. La tauromàquia podria formar-ne part, sense ser la reina del mambo, ni ocupar l'espai privilegiat de la vila. Seria un bon camí per a enllestir de cara al futur de les nostres festes no-patronals. Les noves generacions d’algemesinencs ens ho agrairien.

el jinete palido ha dit...

Una proposta ; el pròxims anys cabien la data de la festa espantosa dels bous
per intentar que ho siga menys,
al FINAL DE JUNY no plou tant , els xiquets ia estan acabant en el cole,
cuan acaben els bous ca u pañe.

El vei alocadet ha dit...

L'any que ve que canvien el sentit del carrer Sant Sebastia. Per favor un vei alocat pels carrers.

Anònim ha dit...

Jo crec que no ha plogut tant este matí com per a que els 3 pasos inferiors (pont roig, estació i muixeranga) estiguen tallats al tràfic encara a les 5 de la vesprada. A més ara els ascensors de l'estació estaran també parats. Tant que es criticava que els altres es tallaren cada dos per tres, ara en tenim un més. I els del Raval per a vindre al poble hauran d'agafar cotxe i vindre per la circumval.lació... Igual es fet a posta...

Anònim ha dit...

Sempre que es parla de l'acció política del PP en el Raval i dels resultats electorals en aquest barri, em ve al cap a questa imatge:

http://www.flotacionneutral.es/wp-content/uploads/2007/04/esvastica.jpg

UN CURRANTE ha dit...

Para el anonimo de las 20:37; Vete a la mierda ,yo soy de izquierdas y un currante normalito y tengo un chalet que te cagas,eso seria en la epoca de Paquito,ignorante.

Anònim ha dit...

Creia que per el pas de l.estacio se podria pasar ja que esta fet fa cuatre dies,les reclamacions a l,alcaldia

Anònim ha dit...

Al anònim del 23 de setembre a les 20:53

No sabies que el PSPV no existeix? Va morir el 1978 a Alacant.

Anònim ha dit...

la festa dels bous es del poble y no es deu tocar, el ayuntament deuría ficar mes dines perque es una cosa de algemesí. a tots ixos que no els pareix be la festa els dic que no estan obligats a asistir. es veritat que la festa suposa molts gastos (llum, etc.) pero tambe dixa molts beneficis. crec que les critiques son cuestions de idees perque quan estaben els socialistes no es dien totes estes coses. lo que esta clar es que la festa no se acabara mai pese a qui pese

Anònim ha dit...

la festa dels bous es del poble y no es deu tocar, el ayuntament deuría ficar mes dines perque es una cosa de algemesí. a tots ixos que no els pareix be la festa els dic que no estan obligats a asistir. es veritat que la festa suposa molts gastos (llum, etc.) pero tambe dixa molts beneficis. crec que les critiques son cuestions de idees perque quan estaben els socialistes no es dien totes estes coses. lo que esta clar es que la festa no se acabara mai pese a qui pese

Anònim ha dit...

Pal currante de izquierdas...
Que digo yo que ya que tienes un cahlet y lo nuestro es compartir, puedo ir????
Es que suena bien, lo de que te cagas, tiene piscina??? ejque yo vivo en una vpo de 70m2 y como tb soy de izquierdas... camaradaaaaa

Anònim ha dit...

Anit, a les 3'30 de la nit encara hi havien castes que tenien la música ben alta ... no es tallava el llum de les casetes a les 2 del matí entre setmana? per què es permet açò? hi ha molta gent que necessita dormir per la nit per anar a l'endemà a treballar ... Em pareix molt mal.

Anònim ha dit...

Al veí molest:

LAMENTE que siga una setmana dura... però és la única setmana de festa gran al poble i s'ha de respectar... tothom sap que quan arriba la setmana fallera i es viu a valència o alzira no es pot fer vida normal... siguem més tolerants xq la major part dels qui fan soroll son adolescents i joves que no tenen altre lloc on anar xq la comissio ni l'ajuntament ni EL FAMÓS PEDRASSA REGIDOR DE JOVENTUT han pensat (pensar i pedrassa, quin tàndem, jeje) una alternativa d'oci nocturn per completar la nit. A qualsevol poblet es fa de dia al carrer amb els festeros o clavaris amunt i avall...aci a algemesi a les 6 tots peguen a fugir xq als carrers només queda el millor de cada casa... RESPECTE!!!!!!! i revisió de la festa profunda ja!!!

Gripós de A ha dit...

Home. Sí i no. A vore, preferisc que es faça festa grossa els divendres i dissabte (fins les 6 del matí si cal) però respectar la resta de la setmana les 2 o 2:30.

Respecte al lloc, evidentment mentre tant PP com PSOE (el mateix cagalló són) continuen marejant la perdiu, ací ni zona d'oci ni res. Jo proposaria institucionalitzar una **visiteta anual** a casa l'alcalde (en aquest cas al Pla) a un hora molonga (les 3 o les 4 del matí) fins que tinguem una zona d'oci en condicions on es puguen muntar casetes i posar música fins les tantes sense molestar al veïnat. Tant Pedrasseta com el PP prometeren la zona d'oci i a dia de hui no hi ha ni projecte ni ubicació. I el pitjor és que els tornareu a votar (PP, PSOE i Pedrassa). Vergonya!

Anònim ha dit...

Quanta ignorancia hi ha al poble d'Algemesí!!!
Pel que estic llegint, deuriem de suprimir la setmana de bous perque el percentatge de gent que la disfruta es menut. Imagine que també es deuria de suprimir la Mare de Deu perque el percentatge de carrers per on passa es el mateix que la gent que disfruta els bous. Podriem eliminar les falles ja que el percentatge de gent que les disfruta es encara inferior al dels bous i la Mare de Deu. La fira de Sant Onofre soles es monta a un parc en tot Algemesí, els qui no viuen allí no tenen dret a disfrutar d'ambient firal... també eliminada. Les processons de Setmana Santa que tota la gent es concentra al Perelló, Cullera i Gandia i no disfruten la festa... també eliminada.
Crec que no me queden mes festes.
Ànim, que amb esta actitud arribarem a eixir en tots els telenoticies de totes les cadenes nacionals per ser el poble "mes fester de tots".

Jo solament vaig als bous, pero no soc fallero, a qui li agraden les falles que les disfrute a tope, a qui li agrade la Mare de Deu que s'involucre i la visca de la millor manera posible, a qui li agraden les activitats realitzades en la fira de Sant Onofre "que vaya a por todas" i a qui li agrade la Setmana Santa que la disfrute en el fervor que es mereix.
Si tots ens respectem uns als altres i per conter de criticar aportarem solucions constructives les coses ens funcionarien un poc millor.

Anònim ha dit...

Jeeeeee, para el carro! Ningú ha dit llevar els bous. Prou tenen en aguantar que any darrere any hi hagen menys abonats.

Del que es tracta és de que l'Ajuntament s'ho curre (este o el que vinga després) i propose altres activitats independentment del que la Comissió Taurina ja te muntat. Es tracta de que la gent que pega a fugir en setmana de bous tinga altres opcions. Integració, es diu. O també estàs en contra i el poble és només dels que van als bous?

Ja que paguem entre tots la neteja, la seguretat, la organització, ... al menys que la disfrutem també, no?

Pizzeromolongo ha dit...

PENYA "SENYONRIKE"

No tenim Kadafal , però sí Kaseta

Independenzia per a les casetes dels cadafals!!! ja!!!

Forges.com ha dit...

La vinyeta de hui de Forges està fonamentada en una notícia sobre les becerrades d'Algemesí: http://www.elpais.com/recorte/20090924elpepivin_1/XLCO/Ges/20090924elpepivin_1.jpg

Anònim ha dit...

La tonteria mes gran es clavarse en esta setmana,els bous no se van aacabar,es una tradicio molt antiga,lo que se te es intentar portaro lo millor posible,i a mi no me agraden ni els bous ni les becerrades-

Anònim ha dit...

No crec en les becerrades, no crec en els bous, no crec en deu, no soc John Lennon, sóc d'esquerres, sóc catalanista, sóc independentista, porte rastes, fume porros ... Només per això em voleu ficar en un sac?

El templer ha dit...

Espanya juntament amb Mèxic i algun país d'Amèrica del Sud són els únics en els que es permeten les curses de braus.
Per què s'ha de fer patir un animal per divertir-se?
Si el nostre poble té aquesta tradició taurina, que no és tan antiga com alguns pensen, es podria donar una alternativa i centrar tota la festa en una zona on no es moleste a la gent que té dret a descansar.
Cal tindre en compte que el dret al descans té preferència davant del dret a la festa.
Aquesta zona podria ser el poliesportiu o voltants per exemple.
Si és una festa privada els participants d'aquesta festa haurien de córrer amb totes les despeses i no carregarles a la resta del poble.
Jo quan organitze una festa no els demane als veïns que em paguen els menjars, begudes, electricitat, etc ...
Entenc que és difícil que l'ego d'aquestes persones entenguen això de no molestar, i més difícil serà el que entenguen el del maltractament animal.
Que un matador professional mate un animal com a part del seu espectacle no sé fins a quin punt s'hauria de tolerar, però que un borratxo que no sap ni on té la mà dreta s'acarnisse amb animal indefens, és de ser un covard i no té ni gràcia ni mèrit ni raó de ser.
No s'hauria de permetre.
Per a l'any que ve haurien de vindre els de Green Peace.
Salut i força.

Anònim ha dit...

Penya SENYONRIKE, jo m'apunte...

Anònim ha dit...

En contestació al meu amic Gamieta, pense que la aclaració que fas deixa les coses pitjor. Tu saps per allò de la dialèctica científica que els fets tenen unes causes. Es a dir la mani anti es fa perque hi han persones que o be son antitaurins o be no estan d'acord en les becerrades, la major part deixarien d'anar si h¡no hi hagueren becerrades, per tant, i com de segur coneixes a Lacan, allò de que som el que digume, primer has de condemnar la becerrada i despres la amni que es efecte i consequencia.

Sembla que hauras de repetir el Cami que has fet enguany.ç

Felicitats pel teu treball i desde la discrepancia una forta abraçada.

Per no ferir susceptibilitats aclariré que quan comente al post "per desgràcia tornarem a tindre manifestacions contra les becerrades", és perquè seria tot un encert que les becerrades desaparegueren i aleshores no caldria fer manifestacions.

Per a deixar clar el tema res millor que llegir un post de l'any passat:
http://gamieta.blogspot.com/2008/09/aigua-i-mala-imatge-crnica-bouera-2008.html

Anònim ha dit...

Dius: "la major part deixarien d'anar si no hi hagueren becerrades". Pues xicon, no serà perquè interesse molt perquè la plaça durant les becerrades *mai* està plena. Com a molt el cadafal que està massacrant l'animalet. Eixe si que està de gom a gom, però només durant la seua "actuació" vergonyosa...

Anònim ha dit...

Este Doménec Gamieta segur que va als bous, xk esta d´un pasotisme...

Anònim ha dit...

algú ens pot contar com quedà anit això del “Gran Prix”.

Anònim ha dit...

M´agradaria que entengau la diferència entre una festa privada i una pública...
Què vos pareixeria si tinguerem que pagar la llum dels fallers?, que estigueren fins les 3 o 3.30 un dia que tu vols dormir xk tens que treballar ...?
No vull que desaparesca la setmana de bous, ho respete, pero respeteu quí critica per millorar la setmana, i millorar la setmana no vol dir trencar un tradició intocable, no, volem millorar-la, xk el: S´HA FET TOTA LA VIDA AIXINA...no te perque no acceptar un canvi que ens beneficie a tots.
Festa, tota i sempre però sense molestar a ningú...

Anònim ha dit...

NO SI SI SAPS LLEGIR, S'HA DE LLEGIR COMPLET, LA MAJOR PART DELS QUE VAN A LA MANI ANTI DEIXARIEN D'ANAR SI NO HI HAGUEREN BECERRADES

Dius: "la major part deixarien d'anar si no hi hagueren becerrades". Pues xicon, no serà perquè interesse molt perquè la plaça durant les becerrades *mai* està plena. Com a molt el cadafal que està massacrant l'animalet. Eixe si que està de gom a gom, però només durant la seua "actuació" vergonyosa...

25 / setembre / 2009 12:42

Anònim ha dit...

Estic d'acord, no m'ha agarden el bous, pero el que és vergonyos son les becerrades.

Anònim ha dit...

El que teniu que fer es manifestarse el dia de la subasta dels cadafals,aleshores si podrieu arribar a un acort i cambiar les becerrades x altres espectacles,el que falta es buscar solucions.

Anònim ha dit...

Gami... pensava que durant les vacances carregaries les piles i a la vista està que no. Tan sols observant l’arxiu del blog se’n adonem que vas de cap a caiguda, cada vegada penges menys posts... vinga, anima’t!.

Anònim ha dit...

Aixó es una poca vergonya lo que se está dient en aquest foro.Vergonya em donaría a mi criticar la festa de bous.Yo soc de les que pense que al que no li agrada la pols que no vaja a la era.Pero criticar aquesta festa es de ser idiota,ademes sols es per a carafarels per als que no van als bous o no els agraden que agarren montante eixa setmana i que viatgen.Hi han moltes alternatives,pero clavarse en aquesta festa i dedicarse a criticarla i a dir gilipollades de ella aixó vol dir que ya es sols gilipolla el que reclama o es queixa.Deixeu a les persones que van als bous que gaudisguen de la festa i els que no que es tanquen vais terra.A Laia sobre el tema de les entrades si te pica et rasques,ya voríem si fora al revés com reaccionaries si a tu no et tornaren els 10,o 20 euros de la entrada de un dels concerts,pero es més bonico el criticar i no ficarse en la pell,aixó es egoísme.Y la tema dels antitaurins aixó ya meu pase pel forro perque lo que deurien de fer es preocuparse de altres temes que preocupen més i deixar a la gent que vol disfrutar de la festa que la disfruten.

Anònim ha dit...

Recordeu que podeu pasarse x l´ajuntament un dia x arreplegar un pastiset,es una atenció del consistori,o era una broma,per si decas jo passare dema.

LAIA ha dit...

Per al anonim de les 20:50...Jo he dit el que me ha passat a mi en mes de un concert,i he pagat + de 20 euros. Tot depen del contracte,que siga etic o no ja es un altra cosa,i jo no estic de acort en que cobren i no actuen.

Anònim ha dit...

Para el anonimo de las 20,50: Y por que no os vais vosotros a hacer los toros a otro sitio?¿Acaso sois vosotros los que poneis las normas?¿Es que la fiesta de los toros se ha de hacer siempre como digais vosotros?¿Por que me tengo yo que ir de Algemesí porque vosotros haceis el bestia durante una semana?. Se te nota por el respeto que tienes a los que no opinan como tu que debes ser una lumbrera...

El vei alocat(tambe pels bous) ha dit...

Doncs a mi em pareix molt mal aço de bous y despres es lamenten pels toreros que es a agafat el bou no y pel bou no ehh per lo menys maten de 45 paca d'amunt de bous.

Anònim ha dit...

me cague en la puta mare dels bous !!

hasta els collons me tenen i per si fora poc ara la musiqueta de gitaneo pel carrer Santa Barbara a tota hostia a les 11 del mati !! pero quees pensa esta gent ! aleee a fer la mà !

Anònim ha dit...

Contesto al anonimo de las 21:30 por lo escrito de el que no quiera toros que se marje.La verdad esque el personal da asco cuando empieza con lo del antitaurismo,¿que se a convertido en una fiesta?,la semana de toros funcionará quiera o no algunos del pueblo,además solo es una semana la cual deveríamos de estar orgullosos otras cosas se han visto más raras i no se critican.A Laia solo contestarle qe más de una vez te ablan tomado el pelo,yo cuando subo a una orquesta y se pone a llover,ellos estan obligados a devolver el dinero o darte a cambio la entrada para otro día.El viernes con Andy y Lucas me pasó lo mismo y yo reclamé lo mío y me lo devolvieron ,con eso quiero decirte que todos los carafaleros no son igual pero tienes el derecho de protestar.

Anònim ha dit...

Parlant del fullet ALGEMESÍ notícies.

Com s’atreveixen a dir que l’actual govern local s’ha carregat el Musicat?... Cipri, li recorde que el prestigiós festival Musicat se’l carregaren “Barroca mort” & CIA quan en l’anterior legislatura ens governaren vostès en tripartit.

O... no fou així?.

ANDREA ha dit...

¿ PORQUE EN ALGEMESI NO SE HACEN CONCIERTOS GRATUITOS COMO EN OTROS PUEBLOS ? ME IMAGINO QUE LOS PAGARA EL AYUNTAMIENTO,O POR LO MENOS PUDEN HACER PRECIOS POPULARES.

Anònim ha dit...

És una llàstima que Algemesí haja perdut el Musicat.

Anònim ha dit...

A Algemesí, l'ajuntament no està fent gens ni mica de cultura. Però és més, realment ni fa ni deixa fer, la qual cosa és més grosa. L'únic que es fa al poble es realitza amb l'esforç i butxaca de les diferents associacions locals.

Anònim ha dit...

Però que re-teclosos que sou...!!!!!!!!

És una setmana, aguanteu-se, colló!!!!!
Jo no vaig als bous, ni isc i visc al centre...

Ale hui ja s'ha acavat tot...

Quin gust deu ser viure al costat de la vostra casa, segur que tb vos molesta si el veí possa un canal o un altre...

Agoniosos, melindrosos, esteu per a anar a viure a la marjal i segur que farieu exterminar la fauna pq vos molestaria...

Menuda colla que sou, no vullc ni pensar-ho quan sigau "uelos-renegons"

Anònim ha dit...

Está claro que nunca llueve a gusto de todos. Hay quien le encanta la semana de toros y hay quien la desprecia. Lo mismo ocurre con la fiesta de la Mare de Deu, y tambien con las fallas, y con la Feria de San Onofre, y con la cabalgata de los Reyes y la de las carrozas de la semana de toros y la del ninot, con las fallas y con la plantada del mercado de los sábados yyyyyy con tantas y tantas actividades que a lo largo del año se hacen en esta ciudad, de lo contrario sería un pueblo cementerio.

Como dijo no se quien en un escrito anterior “el que no vullga pols que no vaja a l’era”, que cada uno se divierte a su manera y hoy por mi y mañana por ti, que para eso debemos convivir juntos en esta inmejorable ciudad de Algemesí. O somos tolerantes o somos egoístas.

A quien le gusten los toros que se compre un abono y al que no, que se quede en casa. Lo mismo digo en cualquier otro acto festivo de nuestra ciudad, pues no se obliga a nadie a participar.

Lo que pasa es que siempre buscamos un culpable, si mañana doblan las campanas, a quien lo le gusten puede ponerse unos tapones en las orejas o coger el coche e irse a la marjal. Y lo que ya se dijo en un escrito hace algun tiempo. Aquí todo el mundo critica pero nadie da soluciones convincentes.

Anònim ha dit...

AL ANONIMO DE LAS 11:49 DEL DIA 27,GRACIAS POR APOLLARME NUNCA ESTA LA COSA AL GUSTO DEL CONSUMIDOR.ESTA VISTO Y COMPROVADO QUE SE HAGA LO QUE SE HAGA A DE SER REPROCHADO.ESO ES PORQUE EL QUE SE QUEJA POCA FAENA TIENE.SOLO TERMINAR QUE ESTE AÑO LA SEMANA TAURINA TAMBIEN A ESTADO MUY BIEN AUNQUE UN POCO PASADA POR AGUA.

Anònim ha dit...

ZipriANO dimissió!.

Anònim ha dit...

NO SE A QUE BE LO DEL ANONIM DE LES 17:57,EXPLICAT UN POC MES BE

Anònim ha dit...

Para el anonimo de las 11:49.
No estoy de acuerdo con Vd. en nada. ¿Quien pone las normas?¿Por que ha de hacerse en mi puerta y no en la de Vd.?¿Por que me tengo yo que ir, porque a Vd. se le antoja hacer una fiesta para festejar a San Pitopato? Da la casualidad de que en Algemesí no se hacen las cosas hoy por tí y mañana por mí. Siempre es por tí y mañanan también por tí, de manera que a algunos nos toca soportar las fiestas (siempre iguales) de borrachos, sucios y ruidosos, cuando estos son los que se deberían ir a celebrarlas a otra parte, por ejemplo a la marjal, como dice Vd.
Estoy hasta las narices de que en Algemesí solo prime el derecho a divertirse de aquella manera y el derecho a descansar se lo pasen todos, "festeros" y autoridades por el arco del triunfo. Llevamos años soportando estos disparates, y eso si, no se te ocurra decir algo, siempre las respuesta es la misma: vete fuera durante estos dias. Se nota la cultura del personal... El que molesta y lo sabe debería alguna vez plantearse que a lo peor no lo está haciendo bien del todo y los demás vecinos que no queremos fiesta nos merecemos algo más de respeto.

Anònim ha dit...

M'han dit que quan s'acabat la correguda de hui, i VR a intentat dir el discurs de clausura, tota la gent de la plaça li a pegat una pitada impresionant, i només s'han enterat els quatre que tenia al costat.

Anònim ha dit...

www.ruidos.org

Anònim ha dit...

Se sap de molt be la setmana de bous com es.Pero es una festa la cual la gent pot gaudir i disfrutar.Hi han persones que estaran d´acord amb aquesta festa o no pero la tenim que deixar pasar.Hi han altres festes,com per eixample la Mare de Deu que es una festa molt simbolica per al poble,pero també tenim que deixar passar la setmana taurina que també es molt bona festa.Deixeu a de insults,deixeu la gent viure la festa.Senyors al any que be deu probeirá.

El templer ha dit...

Si les taques de la sang vessada sobre la terra fossen indelebles, seria molt complicat caminar per Espanya sense trepitjar en vermell.
El nostre País és una mena de gegantí prosceni maligne, en el qual organitzar contínues exhibicions obertes d'assassinats reals és d'una senzillesa estremidora.
Hi ha tota una indústria del crim organitzat destinada a convertir-se en espectacle de masses i el més torbador és que aquest negoci, indigne i letal, és completament legal.
Disposem doncs d'actors, bé és cert que per un d'ells la seva primera escenificació sempre és l'última, també de públic, molt satisfet en saber que en l'obra que contemplen no hi ha lloc per a la ficció, que no són simulats els patiments ni la mort de l'actor a qui li correspon indefectiblement el paper de víctima, hi ha productors, digue's finançament públic, i de divulgació del cartell, canals de difusió prèvia que ens anuncien la imminent tortura d'éssers vius.
Entre tots s'encarreguen de garantir la permanència d'aquesta mena de cultura gore sense efectes especials.
Aquí no hi ha trucs de maquillatge, les armes no són imitacions en plàstic, les ferides sagnen realment i les convulsions no són fingides.
Encara som incapaços de contenir les nàusees que ens han produït les imatges del miserable i covard ALANÇ DE Moscatell, el desventurat Bòu de la Vega de Tordesillas, i ja veiem com la Parca ha trobat una nova caterva d'homes ferotges disposats a oferir-li més carn innocent , aquest cop serà a Algemesí, on han tingut lloc les infaustes Becerrades Cadafaleres.
Un altre nom, un altre lloc, però una mateixa filosofia:
martiritzar amb un acarnissament difícil d'assimilar a animals, fent d'això un motiu de festa i de diversió.
En el cas d'Algemesí, en què les desgraciades criatures que han de ser torturades són animalets que ni han arribat a l'edat per ser considerats vedells, no tenint per tant i causa de la seva joventut, de la força i d'efectivitat en les seves defenses naturals , el concepte d'entreteniment a través del patiment d'un animal arriba al paroxisme de la perversió, ja que els festers no es limiten a romandre com a espectadors, sinó que participen directament i són ells els encarregats de literalment, rebentar a cada un dels desgraciats vedells, l'angoixa és inimaginable de manera profunda i prolongada.
Disfressats, l'execució de l'animal no és més que una xarada per a ells, sovint embriagats no només de brutalitat, sinó també d'alcohol i per descomptat, sense la menor experiència en arts taurines, aquestos "verduguillos" d'opereta, sabedors que els desvalguts vedellets com a molt podran donar-li un cop però mai una cornada fatal, es llancen a les improvisades arenes disposats a demostrar la seva virilitat davant d'unes criatures terroritzades i incapaços de defensar-se.

El templer ha dit...

Exhalant vapors etílics, negats de testosterona fins les meninges i emparats per una multitud enardida per la violència legítima, comencen el que només pot qualificar de degradació de l'ésser humà portada al límit.
Emprant banderilles l'arpó té vuit centímetres de longitud, els amics del juerguista escollit per sorteig per fer de matador, es llancen sobre els vedells i se les claven allà on l'atzar decideix, no es tracta d'acabar amb la vida de l'animal el més ràpid possible, sinó d'encertar, així que tenint en compte que ni són toreros, ni cobren per això, ni tenen la més mínima idea de com actuar en aquesta sinistra sort, aquestos èmuls escassos i físicament disminuïts de escorxadors, el mateix es les s'enfonsen en una pota que al costat, al cap o a l'esquena, qualsevol racó dels tremolosos cossos d'aquests becerrillos els serveix per enfilar l'acer.
Finalitzat aquest primer acte repugnant arriba el moment de l'espasa.
La seva imperícia segueix sent la mateixa, però els crits esgarrifoses de l'animal, la visió de la seva sang rajant per les nombroses ferides i el saber-se aclamats per la xusma cada vegada més exaltada, accentua l'instint cavernari d'aquests mataxines ruines, que intenten rematar la seva feina creient-se veritables herois i imaginant al centre de la sorra de las Ventas.
Però la realitat és una altra i això ho demostra que les punxades frenètics l'animal se succeeixen sense que siguin capaços de assestar l'estocada definitiva. Només després d'incomptables intents, amb el vedell vomitant sang i convertit en un acer atrotinat, s'arriba al final d'aquesta esquizofrènia col.lectiva, sovint després de la intervenció d'algun professional, però no per pietat cap al vedell, sinó perquè tot i continuar amb vida, el deplorable del seu estat impedeix que segueixe oferint el criminal espectacle que satisfà a aquestos esperits degenerats, ja que només que li queden forces per agonitzar.
I com gairebé sempre, en aquest circ monstruós no falten els nens, testimonis de la crueltat, entenent-la, - gràcies als seus grans - com una cosa quotidiana i positiva, endurint la seva sensibilitat infantil punxada després punxada, enterrant la compassió i alimentant el germen de la violència que farà que algun dia puguen complir el seu somni: el de saltar ells a aquesta arena i creure's que són toreros, mentre dotzenes de vedellets són immolats per a perpetuar la depravació de l'home i la immoralitat dels polítics que ho permeten.
No és Algemesí l'únic lloc on la festa equival a salvatgisme, els vedells també són populars en llocs com El Escorial (Madrid) o Orozko (Bizkaia) entre d'altres. El 19 de setembre, s'ha dut terme una protesta a Algemesí, però aquest acte de repulsa no ha segut el primer ni l'últim, perquè com deia, la sang d'innocents tenyeix perpètuament a tot el país d'un vermell infame i la crueltat amb els animals, és una realitat que ens colpeja dia a dia des de mil llocs diferents, cada minut que passa sense que posem fi a tot això, ens identifica més com un Poble malvat, corrupte i envilit. Qui respondrà, quan desterrem el crim com a passatemps lícit, de tot aquest holocaust animal i de les seves terribles conseqüències també en l'ésser humà?.

Anònim ha dit...

MOVILITZACIÓ

CARTA DE REFLEXIÓ A L'ALCALDE V.R. DE L'AJUNTAMENT DE ALGEMESÍ:

Benvolguts Srs

Aquests dies hem rebut una mala notícia referent a la seva localitat. Sabem que Algemesí és un dels pobles més bonics i coneguts del pais valencià, i no només per la bellesa dels seus carrers, sinó per l'encant de les seves tradicions i la seva gent. Com a amants de la cultura popular de les terres valencianes, admirem Algemesí per mantenir una tradició tan bella i genuïna com La Muixeranga i contemplem amb admiració les processons dedicades a la Mare de Déu de la Salut.

No obstant això, tot l'encant d'Algemesí s'ha truncat quan hem tingut notícia que l'Ajuntament ha autoritzat de nou una barbaritat com les "becerrades" en les quals es van a martiritzar vedellets clavant-li banderilles al llom per entretenir i divertir, a costa del patiment d'aquestos animals, als veïns de la localitat.

Les Becerrades Cadafaleres són un cruel i degradant espectacle que, lamentablement, és sovint presenciat per menors. Aquest tipus d'espectacles vergonyosos taquen el nom d'Algemesí, i ens consta que molts veïns del poble estan absolutament en contra de la celebració d'aquest tipus de festes bàrbares.

Sentim profundament comunicar que, mentre Algemesí segueixga permetent aquesta classe de tortures, no només deixarem d'anar al setembre a la Festa Major per veure les processons de la Muixeranga, encara que ens agrade aquesta tradició, sinó que exhortem a tots els nostres coneguts i simpatitzants que no visiten la seva localitat en el futur, i iniciarem una campanya informativa a nivell nacional per aconseguir la supressió total i definitiva de la setmana de bous.

Sàpiguen que Algemesí s'està convertint en un poble conegut per la seva crueltat de les seves festes i no per la bellesa de la Muixeranga i nosaltres ens hem portat una decepció.

Crèiem que Algemesí era un lloc alegre i festiu, però ara hem conegut el costat del poble que plora.

Respectuosament,

NOM:
CIUTAT:

ENVIAR A (IMPORTANT! Que vegen que hi ha còpia de la carta per als mitjans de comunicació):

http://www.algemesi.net
alcalderespon@algemesi.net
ajuntament@algemesi.net

Pàgina d'informació del poble on hi ha un apartat de notícies que es poden incloure amb el vostre comentari: http://www.algemesi.com

DIARIS DE VALÈNCIA:

LAS PROVINCIAS: cartas@lasprovincias.es
VALÈNCIA HUI: redaccio@valencia.es
METRO VALENCIA: editorial@metrospain.com,
QUÈ! VALÈNCIA: redaccion.valencia @ quediario.com

Anònim ha dit...

Gràcies als abonats la festa continua endavant (i als cadafalers que son els qui avancen els dinerets mesos abans). Enguany amb la crisi i la cara-dura molts han optat per sentar-se a les taules a dinar-sopar a les casetes i han entrat també a les "barres lliures" al seu gust. UNA MIQUETA DE RESPECTE ALS ABONATS QUE S'HAN DEIXAT MÉS DE 300 ÑAPOS!

Anònim ha dit...

Ajo i agua. Volem festa. No bous...

Anònim ha dit...

Àmen.
Kalea-Barraka, jo m'he dedicat a assaltar totes les barres, pillar beguda i guardar-la per a més endavant, quan tingam que celebrar ke ja mai més hi hauran becerrades al nostre poble

Anònim ha dit...

Convecino del 27-09 a las 22:04
En tu escrito has demostrado que eres un INTOLERANTE. Aquí nadie pone normas, las normas a que tú te refieres son tradición y por tanto cultura local. Si se hace parte de las fiestas a la puerta de tu casa afortunado tú porque sin salir de casa lo tienes con solo asomarte al balcón. ¿Qué te molesta?, también a mi me puede molestar porque por suerte o desgracia también se hace a la puerta de mi casa y me aguanto, y cuando no estoy de humor cierro las ventanas o me voy a la marjal, pero no culpo al resto de la población que tiene todos los derechos de divertirse, si a ti no te gusta la fiesta eres un caso perdido, o eres un amargado o un aburrido, pero no culpes a la gente alegre que quiere divertirse en las fiestas, o mejor aun, cámbiate de casa y vete a vivir en una zona tranquila y así estarás relajado las 24 horas del día y los 365 días del año y allí no te molestará nadie. ¿ves como para todo hay solución?. Lo que no puedes tu solo es imponer tu voluntad al resto de la población.
Ni a mi ni a nadie se le antoja hacer una fiesta a ningún San Pitopato, sino que las fiestas ya las tenemos señaladas para todo el año a partir del 1 de enero. Esa casualidad no es casualidad, las cosas se hacen hoy por ti y mañana por mi, y si hoy te tolero yo a ti, tu debes tolerarme mañana a mi, pero nunca se hacen las cosas como tu dices, siempre por mi, lo cual demuestras una vez mas tu INTOLERANCIA pues quieres que siempre sean por ti.
En una cosa te doy la razón, en que hay mucha gente incontrolada, los cuales son los borrachos, ruidosos, los que se cagan y se mean en medio de la calle, los que destrozan y queman el mobiliario urbano, etc. etc. A esa gente es a la que la policía local les debería vigilar de cerca y aplicarles el correccional correspondiente pero muuuuuy severo.
No amigo no, en Algemesí tiene todo el mundo derecho a divertirse, tenemos unas fiestas tradicionales a lo largo del año, unas te pueden gustar mas que otras, lo mismo ocurre a todos, pero como ya he dicho, hoy las mías y mañana las tuyas, y no lo sigas llamando disparates porque una vez mas demuestras tu intolerancia por lo que no te gusta, y eres tu quien solo critica pero no das soluciones, tu solución es que se terminen las fiestas y nos volvamos zombis y así no te molestará nadie. Tu mismo lo has dicho “vete fuera esos días” y vivirás tranquilo. La cultura del personal no es otra que la tradicional y eso lo llevamos arrastrando siglos, y que siga durando porque es el alma de un pueblo, pero siempre con moderación.
Y por último, y como tu mismo te destapas, dices que los que no queréis fiesta queréis tranquilidad y respeto, o sea, que vamos a anular todas las fiestas del año para que “vuecencia” esté tranquilito en su casa sin que le moleste una mosca.
¡¡ anda yaaaaa !!

Anònim ha dit...

uiii, vuecencia ha dit!!!!
Aquest deu ser un apoderado o algun càrrec gros, eh? Ganadero no sembla perque te el castellà molt requetefi. No, ja està, deu ser monosabio! Ai... ¡pero quina cultura que tenen aquests castellanets rancis, senyor! Clar, es lo que tiene ser amant d'exhibir la crueltat humana amb uns pobres becerrets.
Jo ja ho tinc mes que comprovat. La gent que tortura animalets te una cultura superrefinada. En les becerrades no hi ha mes que vorelos eixir a la plaça mig tajes per rendir-se a l'evidència.

Nobel, que vas pa premio nobel!

Bueno, ho deixarem en premio vitorino i prou, perque no li arriba el coneiximent per a comprendre que no s'està en contra de la festa sinó de les becerrades.

Anònim ha dit...

PITADA HISTÒRICA A L'ALCALDE DURANT EL DISCURS DE TANCAMENT DE LA SETMANA DE BOUS... A TOTS ELS ARRIBA L'HORA...

Anònim ha dit...

"A todo cerdo le llega su San Martín". Res com el refranero ESPANYOL!

Anònim ha dit...

Yeeeee! com te pases.

Àl ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
VR ha dit...

+ de 300 nyapos... jajajajajajajajajajajaja
PD: A mi gràtis jajaja i verenaret i tot...

Anònim ha dit...

gamietetaaa..... canviem de temeta?????

Anònim ha dit...

Jo no he dit "cerdo" a ningú. És un refrany. I s'escriu així tant si et refereixes a prínceps com a indigents.

Anònim ha dit...

el divendres a mig dia vaig estar al capricho fent-men una i casi li vaig tindre que demanar al tio que me les posara per favor i després suplicar-li que em posara cacauets. Maremeua tenia una cara d'agre que em va llevar les ganes de fermela.
de totes formes, l'ambient genial en les casetes i c/ Muntanya (exceptuant al tío vinagre)
També m'han dit molts que van disfrutar amb lo del GPrix. Ara a vore si a l'any que ve encara participen més cadafals i ja perfí deixem en pau als becerrets.

LAIA ha dit...

Ja esta be,la setmana de bous se a acabat i tots tornem a la nostra faena,pareis mentira que la gent no es done conte de les tonteries que se han dit amb este blog durant tota la setmana.¿domenec no tens altra noticia que donar ?,la setmana de bous tornara el any proxim,perque es aixi,lo que tenim que intentar es que se eliminen les becerrades.

Anònim ha dit...

¿ Que pasara si a Barcelona decidicen no fer bous mai mes ?

Anònim ha dit...

Al gracioso de las 11:58.
Mira chaval, si tu educación no llega a más no te metas con los que somos solamente un poquitin más educados que tu, porque al fin y al cabo nosotros no nos metemos contigo, pero dado el caso te voy a replicar para que si tienes vergüenza te tragues lo que has dicho, repito, si tienes vergüenza, porque no lo has demostrado.

Escribo en castellano porque me da la gana, aunque sé el valenciano mucho mejor que tu, y te digo porque me da la gana ya que el Estatuto de Autonomía de la Comunidad Valenciana dice textualmente:

Article 7.-
1. Els dos idiomes oficials de la Comunitat Autònoma són el valencià i el castellà. Tothom té dret a conèixer-los i a usar-los.
2. La Generalitat Valenciana garantirà l'ús normal i oficial d'ambdues llengües, i adoptarà les mesures necessàries per tal d'assegurar-ne el coneixement.
3. Ningú no podrà ser discriminat per raó de la seua llengua.

Por lo tanto tu ya pecas en discriminar al que usa la lengua que a ti no te gusta, o sea que eres un INTOLERANTE ABSOLUTISTA.

“Vuecencia” es una contracción de “vuestra excelencia”, palabra existente en el diccionario de la Real Academia, y que tu, por ser un analfabeto te suena a música celestial y tu reacción es la burla porque tu cerebro no da para más.

Otra te digo. Tu juzgas sin conocimiento de causa pues en ningún momento he abogado por la tortura de los becerros, mas bien soy de los que niegan esas salvajadas, y tu me has acusado de ello. Por la misma regla de tres yo podría ahora acusarte de diversas salvajadas como quemar contenedores, incendiar coches, destrozar mobiliario urbano y muchas cosas más, pero como no tengo certeza de ello quedas por mi libre de ello.

Mi cultura no es “superrefinada” como tu dices, sino cultura normal y corriente pero soy respetuoso con los respetuosos, pero cuando asoma las narices un destemplado como tu me gusta cantarles las verdades del barquero.

Si en vols mes, para el cabás

Anònim ha dit...

¿I a mi que m'importa si en Barcelona no fan bous ni vaques?. Com si vullgueren fer carreres de sacs, a mi me la porta fluixa i pendulona.
Ah, i en la China no juguen al trinquet ni birben ruedos de tarongers.
¡mos ha fotut!

Anònim ha dit...

jo a l´any que be als bous i no a les becerrades

Anònim ha dit...

Sols he fet una pregunta i ni tan siquiera pense que la pregunta es mereix eixa resposta tros de animal. Tinc que dirte una cosa,es catalans tenen molta personalitat i si diuen el que pensen,conseguint moltes mes coses que els Valencians,ens agrade o no.

Anònim ha dit...

a la xina si fan i birben ruedos de tarongers....
te recorde que "las naranjas vienen de la China"

Anònim ha dit...

a la xina si fan i birben ruedos de tarongers....
te recorde que "las naranjas vienen de la China"

Anònim ha dit...

"Ah, i en la China (...) ni birben ruedos de tarongers."

Com era allò... ah sí!

La ignorància és taaaan atrevida

Anònim ha dit...

Clar que es atrevida la ignorancia,i tin que dirte i acabe " A palabras necias oidos sordos "

Anònim ha dit...

Al de les 19:28
Si tu has fet una pregunta jo te la he contestat, i si tan interesat estas per lo que faran o no faran en Barcelona es perque te estira una mica lo que fan alla. ¿tens alguns interesos en Barcelona? ¿perqué no preguntes si faran bous en Sebastopol?. Tampoc te he contestat per a que insultes digentme “tros de animal” perque et recorde que el insult es la defensa del ignorant.
I si els catalans tenen la seua personalitat, els valencians no mos quedem darrere, es mes, els catalans tenen la personalitat CA-GA-LA-NA, te agrado o no te agrade, i si tan te agrada ja saps que de l’estació del Nord de Valencia ixen trens cada dia a Barcelona, en billet sense retorn.
¿ha sonao la flauta?

Anònim ha dit...

¡que cachondo es GREGORI!, este año se ha comprado el abono a mi lado y no os podéis imaginar la cantidad de chistes que me ha contado.
EMILI cuenta el del superratón que era muy bueno.... JA,JA,JA, aun me estoy riendo.

Ehhhhhhhhhhhhh!!!!!!! Os he engañado eh?
GREGORI no podía estar a mi lado en el cadafal porque ¡¡¡¡COMO SIEMPRE NO SE HA COMPRADO EL ABONO!!!!!!!

Faltaría mas que el pobre hombre se lo comprara, eso si, cuando decida comprárselo se lo comprará en primera fila porque con los años que esta ahorrándose el abono .......

Por cierto, ¿qué hacia el corrupto de EX – jefe de policía un día en el bacón del ayuntamiento?
¿lo subiría su amigo de comidas clandestinas Cipriano?,o ¿estaría arropando al su amigo y presidente de esa corrida en gratitud de los años que ha estado a su servicio?
Bueno haga lo que haga allí es su problema, mientras NO vuelva a ejercer de “GINES” en este pueblo.....

Anònim ha dit...

Cansino, que eres un cansino. Señalando la paja en el ojo ajeno mientras todo el mundo se descojona de la viga en el tuyo... No abras los ojos nunca, no sea que te caiga.

Anònim ha dit...

A Cipri se le acabaron las comidas clandestinas. Hasta ahora podia vender información privilegiada a sus "coleguitas" y sacar tajada.
Pero ya no tiene esa información y lo que le duele es no poder sacar tajada como antes

Anònim ha dit...

ahora, como bien dices ya no puede ejercer de GINES porque ahora está la GINER (que no se que es peor)

Anònim ha dit...

Aahhhh. El cel ens castiga per les becerrades... Socorrooooooo!

Anònim ha dit...

la GINER habra tenido sus lapsus, unos lapsus muy lejos los de ZiPriano o a los del mafioso en cuestion.
No es lo mismo tener lapsus de inconciencia que lapsus a conciencia,(nunca mejor dicho)
EMILIO PAGA TU ABONO

Anònim ha dit...

MENUDA PITADITA TE XUPASTE VICENTET!!!
HASTA LE CORTARON EL SUPERDISCURSO DE ES EL MILLOR, ES EL MILLOR ES EL MILLOR!!

APRENDE A HABLAR POR FAVOR!!!

Anònim ha dit...

Tio PePeret/anti-ziprianet, no has tingut prou en els 20 minuts que ens han arreat de discurset del Camps en el Notícies 9? Ni plujes ni desbordament de rius. La manipulació lo primer! Poc més i me cau la llagrimeta de lo bona persona que és, sino fora pq qualsevol en mig dit de front li les pilla totes.

Anònim ha dit...

En este poble se acaba sempre molt pronte,si no estas de acort amb lo uno expresa,pues te diuen que carril i cambia de poble,el pensament i la exprecio es lliure,per lo tant no pense agafar ningun tren cap a catalunya ¿el paseis be ?

UN CURRANTE ha dit...

No puedo entender porque se meten tanto con Cipria y Gregori ¿porque no considerais los comentarios y os dais cuenta que los unicos " MAFIOSOS "son los que gobiernan en estos momentos en ALGEMESI ?como se nota que quien escribe estos comentarios no tiene ni idea de lo que dice.

Anònim ha dit...

Xe! Ningú ens pot contar, què collons va passar amb el discurs de l'Alcalde? Perquè li xiularen al pobre xic? Ja no respetem a ningú.

Anònim ha dit...

Supose que pq "el pobre xic" no sap ni parlar. I a l'anti-ciprià, sap perfectament que té tant a callar que més li valdria tancar la boca, però esta gent és així... li agrada provocar.

Anònim ha dit...

Al anónim de les 16:48 li preguntaria qui es l´actual regidor de URBANISME? qui está vinculat en mes de cinc societats dedicades a la construcció?qui te al Sr. Carrasco en les dependencies de Urbanisme de l´Ajuntamnet fent i desfent como el AMO? qui es reunix constanment en conscea, mentre els demes constructors pasen la ma per la paret?yo te conteste, EL TEU ALCALDE

Anònim ha dit...

algú de vostès ens pot informar com baixen de plens els rius Xúquer i el Magre?.

Anònim ha dit...

Al del 29-9-2009 16:11
Tens tota la rao, la expresió es molt lliure, tu pots expresarte com te done la gana i tots deguem de respetarte, pero dona la casualitat que, en tants forats que tenim a tapar els valencians, tu et preocupes mes per la “teua” Barcelona que per el nostre Algemesi, fasen bous o fasen vaques. ¿justetament en Barcelona?, ¿i per qué no en Sebastopol, o en Constantinopla o en Moscu?, ¿per qué te interesa nomes Barcelona?. Et torne a preguntar si tens algun interes especial per aquella terra abans que per la nostra.
I per supossat que jo no te he dit que cambies de poble, sino que si allo tagrada mes eres lliure de agafar el tren.
A mi em pareis molt rebé

Anònim ha dit...

Puchades, no compares que la giner ens costa 50000 eurets

Anònim ha dit...

Al de les 18:26....Jo no tinc res a Barcelona,el que pasa es que al igual que jo molta gent de Algemesi estem en contra de les becerrades,i estos dies se a comentat la noticia del tema sobre els boous a Barcelona,i pense que els catalans tenen molt clar el que volen i a nosaltres ens falta mes unio per a tot.Sols es aixo,jo visc molt agust a Algemesi.

El templer ha dit...

A la plaça de l'Auditori Moreno Gans que tots coneixen com el Teular, han posat un cartell anunciador de la inversió que es realitzarà per fer-li un rentat de cara a la zona.
Es van a gastar més de 600 mil euros, una gran part la posa el govern central i la resta els més de 200 veïns que hi viuen.
Cada veí ha hagut de pagar al voltant de mil euros.
Fins aquí tot correcte, però des de l'actual govern de l'ajuntament i com a responsable el senyor alcalde VR , Que no J.R. el de Dallas encara que siguen molt semblants en la seva manera d'actuar, han subcontractat a una altra empresa que farà aquest rentat de cara de la zona 160 mil euros més barat.
Es plantegen diverses preguntes:
On han anat a parar els 160 mil euros?
Tal com està el tema de la crisi, Per què no es retornen aquests 160 mil euros als propietaris que han hagut de fer un desemborsament extra del voltant de mil euros? Algú ha dit que són uns mafiosos i caldria començar a pensar que és cert.
Fan una darrere l'altra, el que és arquitecte o enginyer i està cansat de fer projectes pràcticament cada dia, sap que no es correspon les subvencions que han rebut per part de les administracions autonòmica i central, amb els projectes que s'han executat a la ciutat, nova zona de la xopera, tram del solàrium del Parc Salvador Castell, el que es veurà a la zona del Teular, etc ... La ciutat mai ha estat tan falta de manteniment com ho està ara des que governa el PP, estan buidant les arques de l'ajuntament i ho tracten de justificar amb el que siga, amb reformetes, amb fotocòpies, amb sous desproporcionats, etc ... quan ens adonem el forat de les arques serà un forat negre que s'ho engullirá tot.
Com es pot aturar aquesta barbàrie?
Que conste que no he parlat de bóus.

El tio Nèlo ha dit...

Els veïns del Raval s'han vist aïllats amb aquestes pluges.
Per anar a Algemesí havien de donar la volta per la circumcisió.
Jo estava pensant en agafar la meva barca, la barca del tio Nèlo, treure-la del riu Xúquer i portar-la al pas subterrani de l'estació, i a duret cada viatge, em forre en dos dies.
Jo recorde que abans quan passava als agricultors a l'altra banda del riu Xúquer, el devastador, que omplien la botitxa d'aigua del riu i així tenien aigua per beure tot el dia, però ara poses la cama dins l'aigua i la treus depilada per lo contaminada que està.
El que haurem vist nosaltres, eh Gamieta!

Anònim ha dit...

Els veins del Raval,que se pasen per l´ajuntament i que presenten les queixes per escrit al responsable de Urbanisme,que es el seu Alcalde,per aixo el votaren

Anònim ha dit...

Algu te idea la cantitat de aigüa que ha plogut a este poble.

Anònim ha dit...

190 l/m^2 segons www.algemesi.net/oratge

160 l/m^2 segons la meua estació metereològica

Depèn del lloc de mesura dins el terme.

Anònim ha dit...

Em desdic...

250 l/m^2 en total segons www.algemesi.net/oratge

... hauré de plantejar-me si el meu pluviòmetre funciona bé :s

emprenyaoret ha dit...

els del raval si no estan conformes que s´envajen a un altre raval(contestació que faria el sr alcalde)

el 200 per a mi

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 494   Més nou› El més recent»