dijous, 17 de setembre del 2009

Voleu bous? Doncs bous tindreu...

Setembre és un mes d'activitat continua en el nostre poble. Encara no ens hem recuperat de les festes de la Mare de Déu i els carrers ja fan olor a fusta (i enguany encara més que la fusta mullada per la pluja fa encara més olor). Si, així és, tot està preparat per a que Algemesí torne a viure una nova edició de la seua Setmana de Bous.

Un any de bous, on esperem que ens diran que tot ha canviat per a seguir igual. Altres anys teníem nou alcalde i encara ens podíem divertir un poc comentant les noves "actuacions" singular de Vicente Ramon agafant en el moment de fer el discurs inaugural de la Setmana de Bous (recordeu quan va debutar i va posar els focs d'artifici que van cremar als del cadafal de baix de l'ajuntament, quin moment de glòria per a VR!!). També hi altres moments estelars, com la presència del regidor de l'IPA en el balcó de l'Ajuntament en la seua actitud "desafiant" cap als públic (si, la mateixa actitud que té al plenaris on es passa bona part de la sessió mirant al públic i no als seus companys regidors que estan parlant, ho haveu vist?). Però, no ens desviem del tema.. parlem de bous que és el que toca.

I enguany, per desgràcia també tonarem a tindre manifestació contra les "becerrades". jo pensava que els últims anys s'havia encetat el caldo de cultiu per a posar el punt i final a aquesta part de la festa que en la meua opinió ha quedat desfasada en els temps actuals. Com ja dèiem en anys anterior la festa ha d'evolucionar cap a millor, de fet, tenim un exemple en el protagonisme que han agafat les casetes en els últims anys i que han ajudat a reviscolar la festa fins al punt que alguns es comencen a pensar que el més important de la festa és aquest ambient, per damunt dels espectacles, taurins i musicals que venen a la plaça.

I abans de començar la festa, també em ve al cap una reflexió de xifres. com ja sabem tots els som d'Algemesí aquesta festa l'organitzen, gestiones i fan realitat una part de la ciutadania (els cadafalers) amb el suport necessari d'una part de la població (els abonats). Fent números aproximats estem parlant d'un total d'unes 6.000 persones que són les que veritablement s'involucren plenament en la festa. Si aquesta xifra la comparem en la població d'Algemesí (uns 26.000, no?) ens trobem que hi ha vora 20.000 persones que no participen de la festa. Per tant, ara ve la pregunta clau: és açò un problema? o és un avantatge?

Caldria que el nostre poble (i ací és on l'ajuntament hauria de mullar-se) pensarà en oferir unes festes amb una possibilitat d'implicar a una major part de la ciutadania? Si revisem altres poble si ciutats, l'Ajuntament adquireix un paper més rellevant en l'organització de les festes, en el cas del nostre poble tal vegada no seria gens desgavellat pensar que des del consistori es podria impulsar la festa amb propostes que ajuden a fer evolucionar la festa per tal d'obrir-la a una major nombre de ciutadans. I que aquesta proposta els cadafalers no la vegen com una amenaça, sinó com un suport a la seua feina i una iniciativa on tots han d'eixir guanyant.

494 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 400 de 494   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

TOTS AL PLENARI
DIA 30 SEPTEMBRE 20.00 HORES
I QUE EL ALCALDE DIGA EL DISCURS DEL BOUS EN EL PLENARI

Anònim ha dit...

Puchades es el de la gestapo
raZiste,senofogo, antiZipri

Anònim ha dit...

Haveu vist on han posat el cartell de lo del planZP en el Teular?, eixes del Mercadona i tel trobes de tos perque l'an posat AL MIG del carreronet d'eixida del Teular. Quin sentit te haver-lo posat AL MIG de la calçada? per favor si algú pot fer-li una foto i penjar-la que ho faça per favor, no te desperdici.

Anònim ha dit...

notareu el terratrèmol de anit ???
cheee tu quin susto

Anònim ha dit...

GAMI, Estas ahi?

Anònim ha dit...

L'alcalde ja ha fet el discurs de bous. Ho ha fet al saló noble davant les càmeres de Berca TV i sense interferències dels abonats. Ha aprofitat l'última jonegada televisada, la del dilluns, per tal de clavar el seu discruset, el que no va poder donar. Senyor VR: BERCA TV no és Canal 9, ni Telemadrid... faça vosté el favor de no deteriorar una de les dos televisions municipals més antigues d'Espanya (vosté mateix s'atrevirà a dir l'any que ve quan cumplisca 25 anys que és: LA MÉS ANTIGA DE TOTA EUROPA o el que més li agrada dir...DEL MÓN)

SENYOR ALCALDE...menge bé, cague fort, i no tinga por a la mort!

Anònim ha dit...

Qui ha posat el cartell de lo del planZP AL MIG DEL CARRER en el teular. Pa flipaaaarrr...., que algú faça una foto per favor, està enfront del Mercadona.

Anònim ha dit...

En la pàgina web de l'ajuntament ve que hi haurà una reunió dels veïns de la plaça del mercat el dia 1 d'octubre.. mireu mireu, posa "Associació Zona Zero"
http://www.algemesi.net/default.asp?DocId=822&IdEvento=762

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=brLuhY3VRIE

Anònim ha dit...

Com pareis que va pa llarc, es podria donar una solucio provisional per a uns cuans anys, i es que el mercat, en una chicoteta reforma i aprofitant el clot, se podrien fer unes grades circulars i convertirlo en plasa de bous, ficant el corro en el mavi. El pichor del cas es que els veins del voltant vorien els bous desde el baco sense comprar abono, i se apegarien tots els familiars i amiks.
A vorer si algu dona alguna altra solucioneta pa no tindre el muerto al mich del poble sense ningun rendiment.

Anònim ha dit...

Al BIM Berca de fa uns mesos, EU li feia propaganda gratuïta a Gambeta... al Berca d’Octubre, IPA li la fa a creixent.

Anònim ha dit...

Despres de l´espectacle que el día de les carroses, ocasioná l´home de la regidora Amparo LLuch,dalt de la carrosa enseñant les seues parts a tot el respetable que vullgera mirar,podeu visionar la foto en tot-valencia(vestit de monja-porno),espere que la sanció que li han possat la pague,sería de molt mal gust, que per ser qui es, se lliure, i mes cuant a ell no li ha importat.VIVA LA DOBLE MORAL

Anònim ha dit...

Me han comentat que al marit de una regidora de este consistori li han possat una multa de 3000 euros,per ensenyar els seus atributos (cojones)en la cabalgada de bous. Pareis mentira,este govern que se consideren tan de iglesia,deixen fer eixa burla per tot el poble,la pregunta del milion ¿pagara la multa o la seua senyora fara el posible perque el perdonen ?

Anònim ha dit...

Me han comentat que al marit de una regidora de este consistori li han possat una multa de 3000 euros,per ensenyar els seus atributos (cojones)en la cabalgada de bous.Pareis mentira que este govern,que se considera tant de iglesia,deixen que fasen eixa burla per tot el poble,la pregunta del milio ¿ pagara la multa,o la seua senyora fara el que siga perque el perdonen ?

Anònim ha dit...

Esta gent no te vergonya de res,ademes la gent se riu molt en estes coses,la multa no la te que pagar,que que pasa teniu cels o que pasa

Anònim ha dit...

TIENES EL CUERPO PARA IR AL PLENO O CENAMOS ANTES

Ricardo ha dit...

Tot siga per netjar el Teular que dona angònia...

Encara que ben mirat, vos heu donat conter de que el poble (i ja no sols per la setmana de bous i la ploguda) duu uns mesos PROU brut... i mira que jo veig passar a les xicones i xicons del carro-granera, però no sé a mi me dona la impressió...

I pel que es comentava: Evidentment hi ha una desproporció entre les subvencions i els preus finals que s'estan aconseguint amb les adjudicacions de les obres lligades al PlanE. Ara que tornen a eixir les d'enguany vorem...

Signat, un enginyer

Anònim ha dit...

xro els del raval x a q volen crusar

Anònim ha dit...

uahhhhhhhhhhhhhhhhh!

(gran badall)

Anònim ha dit...

ooooohhhh

gamieta ha muertooooo !!

gamieta ha mort !!

este blog is kaput !!!

ara on anirem ???

Anònim ha dit...

Pedrassa FOLLAOR

Anònim ha dit...

Comentario 222. Que lujo!

Se de buena fuente que hay "cadafals" que pidieron hacer solo presentacion (sin becerradas) y la Comision les obligo a que matasen tambien. Nos quejamos del PP pero la Comision Taurina es la organizacion mas retrograda, intolerante, arcaica, conservadora y machista en muchos kilometros a la redonda. Muerte a la comision! Pero con estoque.

Anònim ha dit...

Comissió Taurina d'Algemesí, militants del PP i España2000.

Anònim ha dit...

T'has oblidat del superheroi de Democracia Nazional

Anònim ha dit...

A mi personalmente, no me importaria tanto la multa, como la falta de respeto hacia los mios, pero claro, es mi pensar y es tan dificil saber que piensa otra mente.

Anònim ha dit...

Parece mentira,1º la regidora con su escandalo,y ahora su marido,pobre de los hijos lo que tendran que tragar.

Anònim ha dit...

Gami... el teu silenci dona molt que pensar...

Anònim ha dit...

AGMIETA CAMBIA YA DE TEMA QUE ASCOMENCA A FER OLOR

Anònim ha dit...

Vaig vore el divendres a ¨Juan el del Carrascalet¨, el que seu al costat del ¨Senyonrique¨ en els Plens. Encapselant una manifestació de ¨ESPAÑA 2000¨ per la plaça de la Verge de València.

Anònim ha dit...

aixo no es noticia, es antic

El tio Nèlo ha dit...

Ja sé el que es podria fer a la zona zero del mercat.
En comptes d'una plaça de bòus, una piscina descoberta.
Així els veïns i els seus familiars podrien saltar des del balcó i caure de cap en l'aigua.
És veritat que el senyor Gamieta està a l'hospital?

Anònim ha dit...

Gamieta, què et passa? Com és que estàs tan callat? No t'hauran censurat des de l'Ajuntament? Vinga, que ara ja hi ha nous temes a nivell local que poden ser comentats. D'entre els possibles temes candidats, et recomane el robatori massiu de bicicletes que ha sofrit "ambici". Vinga, anima't!

Anònim ha dit...

Gamieta,cambia la noticia de bous,estem esperant algo nou per a poder comentar

Anònim ha dit...

alguna cosa li passa a Gami quan ens té tant de temps abandonats,
si és per algun problema de salut,
espere i desitge que et recuperes prompte,
ànim Gamieta!.

Anònim ha dit...

Parla el Tiranosauiro Rex...

El senador i president fundador del PP Manuel Fraga, diu... no parece que el "asunto vaya muy bien" en el PP de Valencia...

Perquè Camps & Costa han fet fugina a la reunió del Comitè Executiu Nacional?.

Anònim ha dit...

No t'esforces. Qui vota al PP seguirà votant al PP. Dona igual que ho facen bé. Dona igual que ho facen mal, que manipulen, que furten o que violen i assassinen xiquetes. Son els "seus" i els seguiran votant. Sentiment per damunt de la raó, el mateix que origina totes les guerres. Totes.

Anònim ha dit...

tot es cuestio de cultura, quan mes culta es la gent, mes criteri te i menos se la pot engañar en milonges, estos del pp volen seguir en el poder contant en els vots dels seus(els riquets)i que la majoria siga ignorant per a seguir manipulant. aso no mes se contraresta amb mes educació cosa que ells no volen.

Anònim ha dit...

“El pijazo de Costa debería exiliarse a otro país. Por ejemplo: al Principado de Lacoste”.

El Gran Wyoming.

Anònim ha dit...

Ei amics, soc un veí del nostre poble, i estic indignat perque no em puc creure que els valencians seguisquen votant al PP, després del que està passant, o sobretot la que els està caient. Veig Canal 9 algun dia que altre i em costa digerir que la gent es crega tot el que diuen a les notícies (jo no se quin grup de gent redacta les notícies, però son experts en enfocar-ho de tal manera que el "bo" sempre és la Generalitat i el "dimoni" el govern central). De veritat que em dona vegonya veure els informatius de la "nostra" televisió (o això al menys diu l'estatut). M'indigne de vore el BIM Berca que ens han repartit aquesta setmana, de veure que el Senyor alcalde ix en totes i cadascuna de les notícies del Berca Televisió, quan pot ser siga la persona que més mal se li done fer discursos de tot el poble. Fins on hem arribat? Tornaran a guanyar? Jo no entenc res. I clar, la culpa, com sempre, la deu tenir ZP.

Anònim ha dit...

لقد جرار الصفراء

El tio Nèlo ha dit...

Tradueixc el que han posat en àrab:
"El tractor groc" a més està mal escrit.
Què crèieu que el tio Nelo Bacora no sabia parlar en moro?
Per al qui se espanta quan escolta les notícies de canal 9 li diré que tots els canals de televisió, diaris, o canals de ràdio són partidistes.
Com jo parle uns quants idiomes segueixc les notícies de diverses fonts d'informació, canals de notícies americanes, canals de notícies russes, canals de notícies alemanyes, franceses, italianes, àrabs, etc ... contrastant totes aquestes notícies, elimines la palla i et quedes amb l'essència, i així et pots fer una idea de qui diu la veritat i qui no, i tot i així no et pots fiar.
Per cert parlant de notícies, avui he parlat amb el senyor Domenec Gamieta.
L'he creuat amb la meva barca pel riu Xúquer, i m'ha dit que tenia molta feina però que d'aquí a molt poc escriurà amb temes nous i molt interessants.
¿Sabeu que vol dir això?
V.R. Пожалуйста отставку уже раз.
No pasarán!, no pasarán!, no pasarán!,...

Anònim ha dit...

Els del PP a Valencia estan molt mal,el que pasa es que no sols cauran ells,sino que salpicara tambe al sr.Rajoy,pero als de Algemesi tambe els tocara algo,sino viure per a vore

Anònim ha dit...

Mes sinverguenza que es el sr.Fabra i com si res,a Valencia pense que tragaran,pero axi la gent esta molt cremada perque els governas cobren molt i molta gent esta sense empleo i sense paro

Anònim ha dit...

Que ignorantes sois todos,mientras que no exista una muy buena oposicion,aqui no hay nada que hacer,os queda claro y eso ellos lo saben

Anònim ha dit...

¡¡¡¡Cipriiiiii tu si que vales!!!!

Anònim ha dit...

¿ PORQUE TIENE QUE SER UN HOMBRE EL QUE SE PRESENTE PARA ALCALDE ? ¿ EN ESTE PUEBLO NO TENEMOS MUJERES BASTANTE PREPARADAS PARA QUE TENGAMOS UNA ALCALDASA ? YO CREO QUE SI,FALTA UN POCO DE IMPULSO POR PARTE DE LA PARTE FEMENINA. ANIMO Y A POR TODAS,HACE FALTA UN BUEN CAMBIO.

Anònim ha dit...

a finals de mes es constituixen les joventuts socialistes al psoe d'algemesi en un acte, sopar i festa...

la setmana que ve es proclama la nova fallera major i la fallera major infantil en un acte organitzat al teatre municipal...

la programació del carrascalet inclou la meravellosa actuació de paco jackson...el millor imitador de michael de la ribera a més de ser un gran ballarí i un gran ilusionista i mag. no té desperdici, va ser un dels plats forts locals del festival internacional de mim de sueca. enhorabona al carrascalet per esta actuació... millor que les de bous...

van a fer-te un nou parc per al teu bust, gamieta... i per al teu amic bernat...el guinovart...

Anònim ha dit...

cabro escriu algo

Anònim ha dit...

Gamiiiiiiiiiiiiiiii, on ets????

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja.... Està clar, el Paco Jackson millor que lo dels bous.... Estàs fumat o què??? Eixe Paco Jackson serà molt bó però d'ahi a dir que és millor que lo dels bous..... Vinga va, deixa de fumar coses extranyes o deixa de escriure quan fumes...

Anònim ha dit...

Gürtel está que arde!...

Mare meua!.

Anònim ha dit...

Front a l’absència de la il·luminació, alguna escaldà del carrer Rei En Jaume ja anava dient per ai que enguany no es celebrava la festa del carrer.

La Regidora de festes ha enviat una carta als veïns dient-los que hi haurà festa però sense llumenetes.

Anònim ha dit...

pos si no hi han llumenetes exigim tornar a vore els pebrots del seu home


jajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Qui es podria presentar d'alcaldessa? No doneu idees que la Giner s'apunta a totes.

Anònim ha dit...

Acudiu tots a la festa,estaran encantats...no hi han llumenetes pero igual fan una picadeta ji ji ji

Anònim ha dit...

¡ Sols la Giner ! Mª Angeles tambe s´apunta a ser la numero 1,pero i del psoe ¿ a qui tenim ? penseu penseu,igual es presenta algu que te ganetes

Anònim ha dit...

¿ Algu sap a que hora es la processo civica ?

Anònim ha dit...

I Gamieta? per on para? Gamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!

Anònim ha dit...

LLENGUA... CORRE

...

CORRE... CORRE

...

CORRELLENGUA.

Anònim ha dit...

00:50 Millor què ¨Andiestalucas¨? Ho dubte.

Anònim ha dit...

p’Alcaldesses... la Laia o l’Andrea... jeje!.

Anònim ha dit...

Yo por lo menos escribo con mi nombre y no como tu que vas de "anonimo" ,ademas para hacerlo mejor que el alcalde no hace falta correr mucho.

Anònim ha dit...

Enguany llumenetes ni una, però banderetes... de tots els colors i totes les ideologies... passegeu-vos pel carrer Rei En Jaume i les voreu!.

El templer ha dit...

HISTÒRIA D'UNA MERDA.
Hi havia una vegada, una merda pura de gos, que no la volien en cap ciutat ni cap poble, i molt a desgrat es va haver de fer nòmada.
Va marxar exiliada de poble en poble, de ciutat en ciutat, buscant un lloc on viure.
Viatjava com els partisans, de nit, amagada en vagons de trens de mercaderies o camions d'escombraries, alguna vegada va intentar fer autoestop però ningú la parava a causa del perfum embriagador que desprenia.
Fins que un bon dia va trobar el paradís.
Va arribar fins al poble anomenat Algemesí.
Allà vivien merdes vingudes de totes les ciutats del planeta i del més enllà, de totes les races hagudes i per haver, de totes les llengües religions i creences.
En aquest paradís totes les merdes vivien en pau.
Ningú els deia res, i això que havia superpoblació.
A cada carrer ocupaven un lloc i prenien el sol i la fresca a la nit sense que ningú les molestés, ni tan sols les brigades de neteja municipal que només recollien burilles i paperets si eren petits, perquè cartrons grans tampoc agafaven.
Hi havia cagallons per tot arreu, no només pel centre del carrer per on passaven els cotxes, sinó també per les voreres on caminaven les persones, que molt respectuosament procuraven no trepitjar cap, també hi havien pels parcs on jugaven els nens.
Com la nostra merda herrant era molt llista i precabuda va decidir instal.lar-se a al començament d'una zona de vianants, així podria entretenir-se mirant passar els cotxes pel carrer de davant.

El templer ha dit...

Concretament va prendre possessió en el carrer de València on començava la zona peatonal. Allà retozava el gran pastissòt, va fer amistat amb altres habitants de la zona que eren de color groc, negre, verd, etc ... i ja estava començant a aprendre idiomes i saber costums, fins i tot va trobar l'amor de la seva vida, fins que va arribar un dia que estava passejant amb la seva coneguda i de sobte i de forma inconcebible per la zona de vianants va passar un cotxe.
Ell va tractar d'avisar-la:-Cura un cotxe !!!... xof ... Què?!! xof ...
i els dos van ser aixafats per un cotxe que no va respectar la zona de vianants.
Però aquest no va ser el seu final.
Tots dos cagallons van aconseguir el sumum, el màxim que pot arribar un excrement.
Es pot dir reencarnació, clonació o Xanadú, però la qüestió és que eren tan grans i toves que es van quedar enganxades a les rodes del cotxe ia cada metre ivan quedar rastres frescos que arribaven des d'on residien fins a la terrassa del bar que hi ha a la Plaça de la Mare de Déu dels Àngels.
Gairebé cent metres de carrer de vianants la qual va estar perfumada gràcies al nostre heroi i a la seva companya.
MORALEJA.
Com s'està parlant de peatonalitzar el centre d'una ciutat si els automobilistes no respecten aquests carrers, els amos dels gossos no estan capacitats per tenir-los, i l'alcalde es dedica a tallar els arbres i tapar els quadres de terra on estaven plantats, que per cert és l'únic lloc que podien anar els gossos a fer les seves necessitats?
Salut i fòrça.

Anònim ha dit...

Templer, va sent hora que t'obrigues un bloc. Massa bones intervencions per no tindre un espai propi. I més ara que Gamieta sembla que ens ha abandonat...

Anònim ha dit...

Resulta que vam arribar l'altre dia a una terrassa d'un bar al meu poble
amb l'A6, la meva dona i jo.

Aparque al costat de les taules i cadires i al costat d'un tros de
mercedes 600 SEL V12 amb matricula B-....- NM. O sigua que, si no em
m'equivoque, és de 1992 més o menys.

Bé, al que anem, ens asseiem al costat davant dels dos cotxes
i crec que l'amo era un cinquantí que estava prenent alguna cosa amb la seva
dona al nostre costat.

En això arriba un 206 'ultra-street-raig-tunnig' en un color inexplicable
i tot lluent i el típic: amb les finestretes baixades i la música
de la ruta del bacalao al màxim i enganxant accelerades perquè es sentissen les seves
'màx mega-tubarros'.

Va el tio i aparca en doble fila darrere (en gran part) de l'mercedotes
i del meu. Baixen dos pinpins amb els cabells despentinats cap amunt
i engominats fins al cul, es queden mirant el Mercedes i el meu A6 i
van a seure a la taula del costat amb tres col.legues que ja
estaven a la terrassa.

A la que venien a seure, l'home del Mercedes li diu
educadament al xic que li lleve el cotxe que va a eixir.

El neng li diu que "sí, que ara mateix 'i entre rialles amb els seus amics
comenta per el bajini que "una merda, que molt de cotxe però que li va
a tocar esperar una estoneta '.

Mentre s'alegren amb els seus amiguets, els quals també es
partien el cul, el cinquantí del Mercedes amb el cotxe ja una estona
encès li toca el clàxon i li diu que faça el favor de treure-se'l
i el "ninyato" li diu que t'esperes hommeeee, tanta pressa i tanta
polla '(paraules textuals) i la criatura segueix bevent la seva canya amb els
amics, de fons, partint el cul.

(Ara ve lo bò)

L'oncle del mercedes fica marxa enrere i accelera al màxim amb els 408 CV
que té el bitxo (si no m'equivoque) i li fica al 206 una tamborinada
del copó trobat tota la porta del copilot per dins mes de 50 centimetres com a mínim.

Jo, i tots els d'allà, ens vam quedar així, menys la criatura del 206 que
es va quedar blanc. S'abalancen sobre el vell tots els xavals, i tres
o quatre tios que estàvem allà els parem els peus.

El propietari del 206 li començà a cridar al del mercedes 'que si està
boig, que si tal'....

L'cinquantí es baixa tranquil.lament (la dona ni es mou, es queda
assegudeta) i li deixa anar al xaval 'que creia que ja l'hi havia tret
i que no havia vist el cotxe 'i li diu - per mi - la frase del
segle (al lloro): 'MIRA, FILL: PER SER XULO EN AQUESTA VIDA S'HA DE TENIR
COLLONS I DINERS. I ara treu els papers, que fem el comunicat i, no
et preocupes, que la culpa l'he tingut jo. Però el teu cotxe es va ha
quedar un meset al taller, una mica més del que tu m'has fet
esperar a mi '.


> Impressionant la gent fins aplaudia, el "ninyato" no sabia on ficar-se
i crec que no s'oblidarà d'aquesta frase en la seva vida.

Va ser per veure-ho, casi li demane un autògraf al de l'mercedes, el meu
heroi, i fins a la dona, que ni tan sols va fer gest de preocupació.
(A tot això dir que el mercedes ni tan sols es abonyegat .. Només uns
rascades de la inexplicable pintura de l'altre i ja està. Bé, ni
comparació amb el que li va fer al 206).

Anònim ha dit...

FANTÀSTiCA la tira còmica "d’eneko" en 20minutos.es... pegueu-li una “miraeta”.

[sorry!, no se fer links].

Anònim ha dit...

LINKS:

<a href="URL">text enllaç</a>.

on URL es l'adreça de la fulla del tipus: http://web.com/...

i queda així:

enllaç ENEKO

Anònim ha dit...

Canal 9 ve más importante la subida de precio del ketchup que el caso Gürtel.

Sembla que el “Pijazo” de Costa ja és un cadàver polític!.

Valencià ha dit...

Vixca el día dels valencians per molts anys, es un orgull ser-ho i tindre una senyera blava de la terreta per ondejar i rendirli homenage.

Vixca Valencia, Vixca Vixca

Anònim ha dit...

Anit en l’ofrena al Rei En Jaume... quin HiMNE va sonar?.

Anònim ha dit...

Eixe es el orgull de ser Algemesinec que ni tan sols coneixes l'himne de la teua ciutat?
La música que va sonar era l'himne d'algemesí del que tots deuriem de coneixer la música i la lletra que també en te.

Anònim ha dit...

Cada vegada que senc al Costa eixe, em cau la cara de vergonya. Com pot ser que el "gilipollas" eixe represente als valencians? Que baixet hem caigut.

Anònim ha dit...

I com pot ser que un senyor com Vicente Ramon represente a tot un poble com és Algemesí?

Anònim ha dit...

Pal 12:07 del 11:37... gràcies per la informació!.

M’alegre MOLTíSSiM que en l’ofrena de la laurèola, sonara l’HiMNE del meu poble i no la “tonadeta” de la Muixeranga.

Sembla que tu coneixes la LLETRA... eres capaç d’escriure-la?... o, a lo millor seràs tu el que no se la sap?...

[Et recorde que l’autor és En MARTí Domínguez “cap de teula”].

Anònim ha dit...

Realment es cregueu que el “Ricky Coast” età peregrinant pel Camí de Santiago?.

Anònim ha dit...

q pasa q esteu tots cagats asta domenec jajajaja asta els mes xulos caigueu de cul cagaos va tant de rajar al VR y cia va q pasa limpiaros la mierda del ojete

Anònim ha dit...

Faltonet, troll, fatxeta i no sap ni escriure. Este tio és una joia! Que t'has equivocao de blog, atontao?

marietatiquitaco ha dit...

Primer que tot, que en ple segle XXI s'estiguen torturant i matant animals, com a part d'un espectacle cultural? o lúdic, em pareix que és una barbaritat. Cal buscar una altra escusa per a anar de sopar o de borratxera.
I en segon lloc... el de les casetes, és com una plaga, cada any va a mes. Molta gent d' Algemesí no disfruta d'estes festes, sinó les sofrix, una cosa és que es munten casetes, en el parc (de tots), i una altra cosa és que el parc es tanque per a la festa que disfruten 6.000, enfront de 20.000, que també ens agrada passejar pel parc. Molts de nosaltres residim en esta zona, i han de sofrir pixarrades, bosaes, músiques maquineres o “pasodobles” a tot volum, etc. durant nou dies o mes. I molts dels "boueros" no són de la zona de la festa, no mostrant cap signe de respecte pel parc , les cases, els carrers, ni la gent que vivim per ací.
I en tercer lloc, a vore si el nostre excel•lentíssim ajuntament es gasta algun euro en festes realmente populars, ja que pareix una empresa amb ànim de lucre, mes que un servei públic.
I per a acabar, ai el raval… l'alcalde li deu moltíssim a este barri, ja que va arrasar el pp en les últimes eleccions municipals… però mira si és agraït, que quan plou, i gràcies a ell, al rabal només es pot accedir amb vehicle, eixint de la población o en llanxa motora. Bo, a l'altra que es pensen millor el vot.

Anònim ha dit...

Sr. Blanco, vostè tampoc sap què és lo que li passa a Gamieta?.

Anònim ha dit...

Un aplaudiment per a marietatiquitaco,estic totalment de acort amb tu,si les casetes les tinguera el sr.alcalde en la seua zona no consentiria totes les pixarrades i bosaes.

Anònim ha dit...

¿ Que li passa a Gamieta ? no es normal que tarde tant en cambiar la noticia.

El templer ha dit...

Amb una frase no es guanya un poble
ni amb un disfressar de poeta
A un poble cal guanyar-lo amb respecte
un poble és quelcom més que una maleta.

Perduda a l'estació del temps,
esperant sense amo que es faça de dia.

Amb una frase no es guanya un poble
i amb un copet a seu paisatge,
ni amb un aprendre del seu llenguatge,
Ni amb una cançó que impregne l'odi.

I que ompli el teu negoci,
I que ompli el teu negoci.

Un poble és
obrir una finestra al matí i respirar
El somriure de l'aire a cada cantonada
I treballar i treballar
Unint vida, vida
el maó en l'esperança,
mirant al front i sense girar l'esquena.

Amb una frase no es guanya un poble
ni amb un disfressar de poeta
A un poble cal guanyar-lo cara a cara,
respectant els cabells blancs de la seva terra.

Que els fills creixen al recer del sol
esperant sense amo que es faça de dia.

Anònim ha dit...

EL TEMPLER: Eres tot un poeta,encara que no tots captaran el que vols dir.

Anònim ha dit...

Templer. Eixa cançó la cantava Maria Ostiz, (o un nom paregut) fa quaranta anys però en castellà. Eres més que el cagar aponat.

Anònim ha dit...

Vegereu anit l'entrada apoteòsica de la Pilarica???

Vaig sentir el següent comentari...
"La Mare de Déu no va en andes... va flotant sobre l'alcohol..." jejeje

que vos pareix aquesta festeta???

Entenc que com a barri, han de tindre els seus drets i demés... però... on hem deixat el coneixement????

Anònim ha dit...

Ei que pasa que no es renoven les entrades al blog??

Anònim ha dit...

No volem el cap de Costa,

Volem la calba de Camps.

Anònim ha dit...

algú de vostès ens pot informar què és això de Muixerola?.

Anònim ha dit...

Amic, la Muixerola no és, ni més ni menys que el resultat de la política del PP de deixar morir la Cultura a Algemesí. Una entitat com la Nova Muixeranga s'ha currat el esforç que suposa organitzar 4 dies de festa amb tota classe de cites culturals sense comptar, pràcticament, amb l'Ajuntament ni amb el regidor de Cultura, que sembla més preocupat per altres coses que per la cultura i la educació del poble. Trist, però cert. Pregunteu, comproveu que és cert i demaneu explicacions, els que li heu votat, a l'alcalde. Canvi sí que hem tingut. Ja ho crec. Però brutalment a pitjor. Tenim el que mereixem... Felicitats, Nova Muixeranga. Seguiu així. Encara que els impresentables no senten vergonya perquè ni la tenen ni la tindran.

Muixeranguer ha dit...

La Muixerola 2009 és açò

Anònim ha dit...

ningu diu res del sr. costa

Anònim ha dit...

Pa qué? Decir por decir es tonteria.

Anònim ha dit...

De tots els titulars de premsa que he llegit avui, me quede amb el de Pedro J. Ramírez...

El "joven pijo" de Ric ha demostrado "más personalidad y arrojo que su jefe, al dar la cara".

Anònim ha dit...

Tots son iguals,sino mireu el que tenim al poble,o no recordeu que Orange Market es va contituir amb Algemesi,al meins aixi consta en la escritura de constitucio de la mercantil que es va celebrar el 24 de julio de 2003 en Algemesi. Algu recorda algo,o tot queda olvidat.

Anònim ha dit...

El Gami no pensa aparèixer per ací? Gamiiiiiiiiiiiiii...

Anònim ha dit...

El passat dia 5, el Tiranosaurio Fraga, deia... no parece que el "asunto vaya muy bien" en el PP de Valencia... als pocs dies, Costa n’és fulminat!.

Hui ha tornat ha parlar el Fraga i ha afirmat... Rita es "extraordinaria y está por encima de toda sospecha" y que "no diría lo mismo" de Camps.

I és que quan Don Manuel parla, a més d’u li entra mal de panxa!.

Anònim ha dit...

me aburro!!!

Anònim ha dit...

el 300 pa mi!.

Anònim ha dit...

Ja eixiran tots els que estan implicats,i no els preocupeu que a Algemesi tambe li tocara algo.

Anònim ha dit...

ALGEMESI= MARBELLA ,Que horroooooor !!!!!!

El templer ha dit...

Per què falteu al respecte a la gent?
Quina importància té qui siga l'autor d'unes paraules?
És que em vols suprimir les paraules que em ve de gust dir i que crec que puc dedicar al senyor V.R.?
Per què en lloc d'insultar no rèpliques amb una crítica constructiva i tractes de donar suport a aquesta iniciativa o almenys tens la inventiva de dir alguna cosa millor?
Tothom sap insultar, fins i tot els que normalment no insulten podrien rebaixarse al teu nivell i insultar, però la gent com tu mai no podrà comportar-se amb la suficient educació com per ser un cavaller per molt que s'esforce.
Per culpa d'actituds com aquesta vam perdre la democràcia en els anys 30.
Heu demostrat estar mancat d'educació.
No saps fer-ho millor i insultes.
Vols que et explique per què?
Lamentablement per l'escola pública, encara que hi ha excepcions.
En la dècada dels 90 vaig estar deambulant per pràcticament tota la Unió Soviètica i sé de primera mà el nivell de l'escola d'aquell païs, tenint en compte que la Unió Soviètica es va esvair en aquesta dècada.
Ja m'agradaria que l'escola privada del nostre país fos la meitat d'efectiva que l'escola pública de la Unió Soviètica o fins i tot de la que ara subsisteix.
De totes maneres al nostre país l'escola privada manté una gran diferència respecte a l'escola pública, es nota en l'educació de la gent, i repeteixc que és penós.
Aquesta és l'avantatge que mantenen persones com el senyor V.R. i si a sobre els donem més avantatge insultantnos entre nosaltres no hi ha res a fer.
Sembla una tonteria però com crec que és molt important vull recordar-ho, en els anys 30 vam perdre la democràcia per que l'exèrcit republicà no tenia educació, era indisciplinat i anàrquic, cada un feia el que li donava la gana.
Per això cada vegada que em topo amb gent com tu em balla l'adrenalina i m'he de posar en guàrdia, ho sento molt.
salut i força.

Anònim ha dit...

Je Templer, Si aixó ho dius per mi. Perdónam però eixa no era la meva intenció. Jo tant sols t'he dit que eixa cançó la cantava una xica fa quaranta anys, i que tu deus de ser molt vell. De totes formes em disculpe.

Anònim ha dit...

Templer per a dir un comentari,no crec que tinges que deixar un testament,eres molt repetitiu,i no admitixes que el contradiguen i aixo no esta be.

Anònim ha dit...

No tenia ni idea de que Orange Market se contituyera en Algemesi,entonces mi pregunta ¿el partido popular de Algemesi esta implicado en el caso Gurtel ? que verguenza si es aixi

Anònim ha dit...

Ei s'heu fixat en el blog del PSPV-PSOE d'Algemesí que pareix que s'hagen posat les piles, estan penjant prou posts:

pspvpsoealgemesi.blogspot.com
(sé que mai es podrà considerar una alternativa al blog de Gamieta, però al menys mentre Gamieta no s'actualitza ens enterem d'alguns temes polèmics que ocoren actualment al nostre poble)

Anònim ha dit...

Ciprianet o brother, si volem seguir l'actualitat ens n'anem a algemesi.info

Passem del partit únic anomenat PPSOE ;)

Anònim ha dit...

Este blog a punchat,es un rollo, Puaf.Adeu

Anònim ha dit...

eco eco eco co co o o o ....

Anònim ha dit...

Gamieta està desaparegut. Algú coneix algún cas d'alguna persona que porte ingressada des de mig Setembre o que tinga alguna raó per a no donar senyals de vida des d'eixa data? És un altra manera de saber qui es Gamieta, no?

Anònim ha dit...

¿ No puede escribir alguien del mismo entorno que Gamieta mientras este este ausente ? yo creo que Gamieta no es una persona sola. Hay tantas cosas que tratar,que parece mentira que este blog este tan silencioso durante tanto tiempo.Animo y a darles caña

Anònim ha dit...

Ara resultarà que ningú de tots coneix a GAMiETA?,

Ningú ens pot dir que és lo que li passa?,

Està retingut?... segrestat?... hospitalitzat?... amenaçat?...

Anònim ha dit...

Gami, Digues "hola" encara que siga. O un, "no puc parlar" perquè penses que algun senyor o senyors que porten corbata estiguen buscant-te.

Sentint-ho molt si no dones senyals de vida farem com en la biblia i ens buscarem un "becerro" d'or...

El poble no ha de callar, ha de tenir un lloc on expressar-se.

Anònim ha dit...

Huerfano, huerfano soy, yo soy el huerfanito

Anònim ha dit...

-----------------------------

Anònim ha dit...

YA NO TENEIS DONDE CONTAR VUESTRAS MENTIRAS

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

este ultim se pepero, a por ellos oe.................

Un veí més ha dit...

ANY I MIG MÉS TARD....Tirem de clàssics...

CREIXENT ALGEMESÍ

Anàlisi de la loca-proposta de l'ajuntament
La proposta "creixent" sobre el Mercat
Detalls del mercat guanyador
Un primer "marmoló"
I una indirecta

DOMÈNECH GAMIETA

El mercat, els inicis electorals
El plec de condicions i el veinat
L'enderroc
La suposada auto-subvenció
El concurs està en marxa
El nou mercat i l'opinió pública
El nou mercat i la viabilitat econòmica
El nou mercat i la viabilitat funcional
Any i mig: "si te he visto no me acuerdo"

Anònim ha dit...

algu sap perquè ja fa més d'un mes que no es publica res nou??

Anònim ha dit...

perque gami ha vist la llum i s´ha fet del PP

Anònim ha dit...

Jo, sincerament, pense que l'han censurat des de l'Ajuntament, ja que era molta la gent que entrava, i veien que el Berca no compensava prou com per a canviar l'opinió pública. Una llàstima, ara si ens lleven també la TV3 ens quedarem només en allò que vol el PP, Berca i Canal 9 respectivament, i no ens quedarà altra que votar-los. Gamieta tornaaaaa!!

Anònim ha dit...

Bicicletada per un transport sostenible, dissabte 31 d'octubre, 10:30h, Plaça Major.

Anònim ha dit...

Bo, ja va sent hora d'enllestir una alternativa local conjunta al PP i al Psoe. Anem a posar-nos en camí. Qui vulga que se'n vinga.

Anònim ha dit...

on estas? que asco em dona este poble i tú....que començares a donar llum i ara t'has apagat......que asco de poble!!!

Anònim ha dit...

qui vulga que se'n vinga, pero donde vamos?, si no lo dices,nos quedamos igual

Anònim ha dit...

Exacte, estic d'acord en que ens juntem, però com? quan? on? Jo m'apunte

Anònim ha dit...

I no us pareix que ja ni ha prou fragmentació? PSPV, EU, ERPV, Bloc, IPA-CI, UV. Crear un nou partit es només altra manera d'asegurarse que el PP torne a tindre majoria absoluta 4 anys mes (mes parcs reformats, mes sous de ministre, mes agresions a la cultura i la educació). Es aixó el que voleu? Per qué no voteu directament PP i acabem antes?

Anònim ha dit...

no parlem de partit, si no de, un puesto aon opinar, no?

Anònim ha dit...

Sí, estem parlant de "crear" un blog on opinar, per que sembla ser que aquest ja no funciona.
Algú podria fer-ho? jo no tinc ni idea de com crear-ne un però si algú m'ho diu, jo mateix el puc fer!

Josefina ha dit...

Home, fer un blog és més fàcil que...

CREAR un BLOG

encara que blogger.com, no és l'unic que dona servei de creació de blogs, sols en fer una búsqueda amb google ho sabras...

Anònim ha dit...

Però, no crieu que Gamieta ha sigut "maleducat" amb nosaltres (els lectors i "comentaristes" habituals del blog), ja que ni tan sols ens ha donat un motiu pel qual no anava a escriure cap article en una temporada, o ho anava a deixar definitivament... S'havera pogut acomiadar, no? Continuarà llegint els missatges escrits? Jo encara tinc l'esperança que promte ens done una bona notícia i reaparega.. (l'esperança és l'últim que es perd...) Estan trencant ara l'últim tram del Parc de Salvador Castell!!

Anònim ha dit...

CRÒNICA D’UNA MORT ANUNCIADA...

açò ja es veia vindre!... als últims mesos la quantitat i sobre tot la qualitat dels posts que penjava Gami, anaven de cap a caiguda.

el que no veia vindre és l’espantada que ens ha pegat!.

Anònim ha dit...

Bon dia. Alomillor s'ha mort, i estem navegant pel "Limbo", abandonats de la mà de Déu. M'han dit que el grup CAMA, enguany no organitza la marxa senderista que fa tots els anys. Si és així, ho lamente, perquè ens passàvem un dia de puta mare, deprenÏem molts llocs del nostre terme,i antígues costums dels nostres avantpassats. Una vertadera llàstima.

Anònim ha dit...

Bon dia. Alomillor s'ha mort, i estem navegant pel "Limbo", abandonats de la mà de Déu. M'han dit que el grup CAMA, enguany no organitza la marxa senderista que fa tots els anys. Si és així, ho lamente, perquè ens passàvem un dia de puta mare, deprenÏem molts llocs del nostre terme,i antígues costums dels nostres avantpassats. Una vertadera llàstima.

Anònim ha dit...

jajaja

Anònim ha dit...

Algun de vosaltres sap per quina raó em van pujar l'impost sobre vehicles al doble del que pagava l'any passat?

Anònim ha dit...

jo no he vist el reubt, de moment, pero clar, no cal pensar molt....si puja es perque estem en cris tots....incluit l'anjuntament

Anònim ha dit...

Funciona el blogg? m'estranya que no escriga ningú.

Anònim ha dit...

Heu vist que al troç de parc que estan "reformant" (per no dir bombardejant) s'han carregat toooootes les plantes? només han deixat arbres, plantes ni una ni mitja ni cap, fillsdeputes...

Anònim ha dit...

hola donde estais

Anònim ha dit...

acabaran algun dia la pista de atletisme !!?? perquè vamos home ! jo crec que ja està be ! passen els dies, sempre hi ha 1 o 2 treballadors però els canvis van a conta gotes ! mesos i mesos pa fer dos xuminaes !
açò me recorda quan feren els vestuaris que va ser també un obra eterna ...
cagüen sus muelas que ho fan tot nomes pa la propaganda ! caguen dena ... pa quan uns polítics que penses en i per al poble i no en i per a les seues butxaques ????

VengadorToxiko ha dit...

El competidor directe de Vicent Ramon: Boris Johnson.

Anònim ha dit...

Hay que prepararse para el impuesto de basura,ya que nos vendra un recibo inferior al del año pasado,pero ojo que mas tarde recibira cada vivienda otro recibo mucho mas superior, en concepto de tratamiento de la basura,lo que supondra un incremento muy superior al recibo del año pasado....Yeso que estamos en crisis

Anònim ha dit...

PLATAFORMA CIUTADANA.
Hi ha la necessitat que a les eleccions municipals es presente una sola candidatura alternativa al PP i al PSOE, que siga integradora, plural i generadora d’il·lusió i de voluntat de canvi, un projecte local amb sensibilitat social, valencianista i mediambiental, que suscite l’adhesió de la majoria per a una altra política municipal. A tal fi, un grup de ciutadans i ciutadanes hem considerat oportú mantenir un encontre per a intercanviar impressions i opinions al voltant d’aquesta idea i per a enllestir, si cal, alguna actuació que es considere convenient al nostre poble. Qui vulga que se'n vinga. Les portes estan obertes a tothom. Aviat indicarem el mitjà de contacte.

Anònim ha dit...

A vore, si creeu més partits polítics lo únic que aneu a aconseguir és furtar-li vots als partits d'esquerre. No cregau que aneu a furtar-li res als que manen ara. I per la llei D'Hondt, l'únic que aneu a conseguir és facilitar-li les coses al Pp per a que torne a traure una majoria absoluta. Enverinat favor li esteu fent al poble.

Si voleu canvis, no fragmenteu més el vot. Feu el favor. Demostreu que teniu seny.

Anònim ha dit...

Eixe últim comentari té part de raó i no...
Vegent el panorama, a qui va a presentar al capdavant de les files el PSPV (perdò el PSOE, quina creu..)?

Perque jo no veig candidat/a enlloc

PD: Ara escriura Rubenet Malonda per a dir-me que no tinc raò, que no perga la fe i coses d'eixes... doncs tú ho voras clar Rubenet, però jo sincerament no veig ningú que m'apanye...

Anònim ha dit...

QUÈ HA PASSAT AMB DON DOMÈNECH?

Anònim ha dit...

O els sociates s'espavilen o anem a quedar com camot.
El meu punt de vista és que no cregueu que Pere Blanco és un bon candidat a l'alcaldia?
Esquerre per esquerre, jo crec que és un tio amb quatre dits de front i molt de seny, i que defensa bastant al ciutadà, no cregueu?

Anònim ha dit...

Una situació: Els partits d'esquerres no s'aclarixen. El PSPV no presenta un candidat en condicions (No, Ciprià no és un candidat seriós, és més bé un regal per al PP). Pere Blanco no trau prou vots. Apareixen més partits nous... Conclusió: 4 anys més d'un PP crescut.

La situació contrària: Els partits d'esquerres pacten i presenten a Blanco com a candidat. No es presenten partits nous... Conclusió evident: PP a la sombra una molt llarga temporada...

Què volem? Què preferiu? Qui pot trencar eixe pacte? Al PSPV li fa falta un poc menys d'orgull i un poc més de contacte amb la realitat. Sens dubte ells tenen la clau... Si continuen com ara, el PP tindrà molt que agrair-los...

Anònim ha dit...

ole i ole que ben dit esta aixó !
a vorer si ens ho pensem !!

el darrer post està molt molt acertat !!

Anònim ha dit...

Tinc un dubte: Si la empresa Rubio, concesionària de les obres de la fase II del parc (per gràcia de Deu? només pregunte VR), trenca una tuberia de gas ciutat, qui paga la reparació?

Anònim ha dit...

la pagues tu i jo

Anònim ha dit...

PLATAFORMA CIUTADANA
No es tracta de crear més partits, sinó de fer una sola candidatura conjunta entre tots ells, més totes les persones que s'apunten al projecte local. És una alternativa conjunta front al PP i al PSOE. Els interessats podeu contactar amb:

plataformalgemesi@gmail.com

Anònim ha dit...

si una empresa trenca una tuberia de gas, la reparacio la paga el segur de l'obra, moniato

Anònim ha dit...

ei, quina llastima que gamieta no estiga per ahi, perque no feu mes que parlar de politica.
potser podrieu tractar altres temes...
en fi, estiga on estiga espere que torne prompte.

Anònim ha dit...

No hay candidato en el psoe,no se porque la gente coloca nombres sin saber lo que dice,igualmente la ciudad de Algemesi en las proximas elecciones se encuentra con una agradable sorpresa.

Anònim ha dit...

Al anonim de les 20:03
El partit socialiste tindra o no candidat, pero per el poble els rumors son, que els candidats de moment son Cipria i Collado,jo pense que es un suisidi per al partit.Els del pp se alegraran un monto.

Anònim ha dit...

¿ GAMI QUE EL PASSA ? ESTEM TOTS ESPERANT QUE CAMBIES LA NOTICIA DE BOUS.

Anònim ha dit...

Collado????????

Anònim ha dit...

Collado!? No ho sabia però tampoc m'estranya. Son uns cotxinos suïcides:

A Gregori li donaren un avís les anteriors eleccions a les últimes, però es va tornar a presentar. Així va perdre per una impensable majoria absoluta del PP.

Desprès arriba el moment de decidir si les noves generacions agafaran el relleu com sembla que demanen els electors. No només els peguen amb la porta als nassos sinó que a més proposen precisament a qui la gent voldria que no estigueren al partit. Genial.

O va tota l'esquerra junta o no serà molt difícil encertar aquesta previsió: el PP traurà encara més vots en les properes eleccions.

Ànim sociates! S'esteu cobrint de glòria, i esteu cobrint al poble de merda de pas. Felicitats peperos! Via lliure.

Anònim ha dit...

Espere que vos agrade: parla.algemesi.info

Anònim ha dit...

No m'agrada, això és un "estado policial"

Anònim ha dit...

Vergonya cavallers, vergonya!...

Això és lo que he sentit este matí quan llegia al Levante [per cert, una noticia que fa temps llegirem ací al blog]... la queixa que va fer al Síndic de Greuges un veí que ABOMINA el Repic de la Xirivia de la Festa de la Mare de Déu de la Salut.

Enhorabona xicot... en 300 anys de tradició has sigut el primer que s’ha queixat!.

Anònim ha dit...

I si el condecorem??

Anònim ha dit...

I la notícia de Pedrasa no l'has llegit al Levante?? També és per a condecorar????!!!!!

Anònim ha dit...

algú deuria donar explicacions per les que Doménec ja no escriu. La coacció és un un delicte.

Anònim ha dit...

Un delicte la coacció? (ironia on) Pregunte: però l'alcalde no té immunitat? Al que no li agrade, que agafe les maletes...(ironia off)

parla ha dit...

Nou post en parla.algemesi.info

Anònim ha dit...

Per a eixe que no sap escriure ni el nom dels antics regidors. Al menys un d´ells a cosa certa es guanya el sou treballant com sempre ho ha fet, no robant al poble con alguns que hi han ara, que al entrar el primer que han fet es pujar-se el sou.VERGONYA!!!!

Anònim ha dit...

Vaja metàfora més inapropiada va boçar ahir el tio Paco a les Corts!.

Anònim ha dit...

gregori duria revisar-se la vista o l'oïda ja que sembla que no veu ni escolta la voluntat de la gent que ja l'ha enviat a l'oposició a ell i ala seua colla. Deuria agafar el bou per les banyes i mullar-se, d'una vegada per totes, amb una llista renovada i renovadora i deixar-se estar de cirprianos i collados que representen, com ell, el passat i no el futur d'algemesí. Li queda sols una oportunitat per a ixir del seu partit amb dignitat i com espera la gent que encara, i dic encara, el respecta. No volem res que faça olor a ixos vint anys que ja estan soterrats en la memòria colectiva del poble. Igual que s'ha de saber guanyar i perdre, també s'ha de saber arribar i marxar a temps i amb la cara ben alta. Gregori, fes-ho pel teu propi bé, pel del teu partit i pel del teu poble, deixa pas a la gent que, sabem, ha entrat amb ganes...

Anònim ha dit...

¿ Que tal Marta Trenzano per a una futura candidata ?

Anònim ha dit...

Marta me agrada molt,pero la seua mare NO,parla masa de tots i a la seua filla li fa mes mal que be.

Anònim ha dit...

Marta me agrada molt,pero la seua mare NO,parla masa de tots i a la seua filla li fa mes mal que be.

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con el anonimo anterior,y que me deciis de Noelia ,la portavoz de los sociala

istas

Anònim ha dit...

Esta xica no te carisma per a ser la candidata.

Anònim ha dit...

ESQUERRA UNIDA REPREN EL SEU BLOG:

eualgemesi.blogspot.com

us esperem.

Anònim ha dit...

Marta tiene muchas tablas para ser candidata por el partido socialista, pero tiene que controlar mucho su entorno,Noelia no me gusta nada,por no gustarme no me gusta ni tan siquiera cuando se pronuncia como portavoz de su partido.

Anònim ha dit...

Domenec !!!!!!!escriu alguna noticia que seguim esperant.

Anònim ha dit...

Tot això és garvellar aigua. La sorpresa la donarà Pere Blanco.

Anònim ha dit...

Poner los pies en el suelo,a mi tambien me gustaria eso,pero Pere no tiene posibilidad de ganar las elecciones como EU,otra cosa seria que se uniesen los dos partidos,aunque es algo dificil que ocurra.Animo ya queda menos para salir de dudas

Anònim ha dit...

QUI ENS AGRADARIA PER ALCALDE/SADE TOTS
Cipria Teodoro
Toni Collado
Marta Trenzano
Pere Blanc
V.R.Garcis
Miguel A.Calpe
Rosa Sebastia
Esta llista es per a opinar del 1 al 10

Anònim ha dit...

Ciprià Teodoro, 3
Toni Collado, 4
Marta Trenzano, 9
Pere Blanco, 6
V.R.Garcia, 1 (per no ofendrelo totalement)
M.A.Calpe, 1
Rosa Sebastià, 2

Anònim ha dit...

Qualsevol menys Pedrasa i els Peperos...

Anònim ha dit...

Ciprià Teodoro, 1
Toni Collado, 1
Marta Trenzano, 8
Pere Blanco, 8
V.R.Garcia, 1 (per no ofendrelo totalement)
M.A.Calpe, 1
Rosa Sebastià, 3
Raul Sanchis, 5

Anònim ha dit...

CEPRIA,1- ja te molt corregut, de partit en partit.

COLLADO,1- cocinero y fraile, mucho para uno solo

MARTA,7- ?, parlen be, encara que no la conec, pero se diu que pot ser.

PERE, 9, si tinguera bona companya, pero....

V.R,3-ja ha desmostrat casi tot, lo posible i lo imposible.

MIGUEL A.,1, ufffff sap molt, estariem tot el temps intentan deprende, lo casi imposible, de entendre.

ROSA, 1-, ahon está esta be, no cambien ficha, que podrem padre.

Resumint,Algemesi, poca cosa que fer en politica, de moment.

Anònim ha dit...

Una pregunta tonta, en Algemesi, si soc de un carrer que perteneis a la iglesia de Mª Auxiliadora, de ninguna de les maneres puc cambiar, a San Jaume o San Pio, la meua pregunta (tonta)..........

-Soc de Carlet i estic en Carcaixent, puc fer que la misa del meu anterro la fasen a San Jaume, en Algemesi?

Pareis tonteria, pero es pregunta de nota.

Agraire resposta. Gracies

Anònim ha dit...

CIPRIA - 3 esta molts anys
COLLADO - 1 no per favor
MARTA - 9 seria la millor
PERE - 7 no pot ser
VRAMON - 1 a cassa
CALPE 1 socorro
ROSA - 1 no te carisma
RAUL SANCHIS - 3 no es sent res

opinio molt personal

Anònim ha dit...

ciprià-1
V.R.- 1
blanco- 6
raul - 4
pedrassa -1
rosa - 3

Anònim ha dit...

He conocido a Marta Trenzano y tengo que decir que un 10 por esa chica,tiene los pies en el suelo,sabe lo que quiere y lo mas importante tiene las ideas muy claras,espero que sus compañeros de partido no la dejen escapar seria una pena. Animo Marta sigue con los pies en el suelo,la cabeza bien alta y el corazon a la izquierda,tu puedes ser el futuro de Algemesi.

Anònim ha dit...

Me han dicho que hay un proyecto encabezado por Pere Blanco, y apoyado por esquerra unida, bloc i esquerra republicana. Eso sería un puntazo.

Anònim ha dit...

Ciprià------8
V.R.--------2
Blanco------9
Raül--------7
Pedrassa----1
Rosa--------4
Collado-----1
Marta-------8
Calpe-------3

Anònim ha dit...

A vore si ho pillem. El PSPV ho té molt fàcil. La raó de la majoria absoluta del PP va ser tirar com fora a Gregori. Ja se li va donar un avís 4 anys abans i no va fer cas. Així que al poble se li va anar la mà per tal de "canviar" de cara (i no té res a vore en que ho estiguera fent millor o pitjor, era una cara "cremada").

El PSPV ho té molt fàcil pq el PP ja ha demostrat que és prou pitjor gestionant. Un simple canvi de cara i de equip al PSPV i les eleccions estan guanyades. La gent té ganes de tirar al PP. Però si posen a Ciprià, el que aconseguiran, tenint tan fàcil la victòria, serà una majoria encara major del PP. Una llàstima tenint la victòria tan prop... Si hi ha algú del PSPV llegint açò, per favor que ho recorde quan veja els resultats d'eixa decisió.

Ciprià 0. Ateneu a raons!

Anònim ha dit...

¿ porque se castiga tanto a Cipria ? es un sr que se lo curra mucho

Anònim ha dit...

Soc un votant del psoe,i estic casi de acort amb el comentari anterior,les coses estan un poc parades encara que ells tindran en conte qui es la persona que te posibilitats de guanyar.

Anònim ha dit...

Ciprià? Representa lo mateix que Collado o Gregori. És la generació ANTIGA del PSPV. La que *va perdre* les anteriors eleccions (no les va guanyar el PP). Presentant a Ciprià s'asseguren que el PP guanye per majoria absoluta.

I com sembla que no aprenen, a les següents eleccions continuaran taponant per a que no entren els joves.

I així fins que s'arribe al nivell d'aborregament que tenim a nivell de Comunitat. Genial. Just lo que vull per al meu poble!

Anònim ha dit...

Compartisc totalment l'opinió dels últims comentaris, excepte aquell que diu que amb una simple rentada de cara, el PSPV té guanyades les eleccions. Cal recordar, que el PP guanya de forma reiterada i abrumadora tots i cadascun dels comicis electorals que es celebren a Algemesí, ja siguen a nivell nacional, europeu, autonòmic... per tant el PSPV si que ha de buscar un bon candidat, i no conformar-se amb la rentada de cara. La solució sens dubte no és Ciprià ni collado... Ha de ser algú que represente la renovació del PSPV d'Algemesí. Si no, la gent votarà de nou al PP.

Anònim ha dit...

pero de veritat se parla de Collado y Ceprià?, algu pensa en ells? i ja no parle de guanayar o no.

Anònim ha dit...

> RECETA DE COCINA:
>
> POLLO AL AYUNTAMIENTO
>


> Ingredientes :


> 1 pollo
> 1 despacho
> Varios chorizos
>


> Preparación :
> 1. Se coge el pollo y póngasele una corbata
> 2. Colóquesele en el mejor despacho de un ayuntamiento.
> 3. Rodéesele de unos chorizos frescos.
> 4. Déjesele a su antojo durante un tiempo.
> 5. Él solito se va haciendo rico, rico,rico

«El més antic ‹Més antic   201 – 400 de 494   Més nou› El més recent»