dijous, 28 de febrer del 2008

Joventut "divino tesoro"!

Joves d'Algemesi, cal estar d'enhorabona. Per fi hi ha al nostre poble un lloc on anar a reunir-se i a gaudir d'innumerables activitats d'oci i formatives. Aquest lloc és la Casa de la Joventut. (no és cap nova, és la de tota la vida).

El passat dimarts, alguns polítics va anar a (re)inaugurar aquest "nou" espai. El regidor de joventut, Jose Ramon Maravilla, i l'alcalde de la nostra ciutat, Vicente Ramón García, es van desplaçar el carrer de les Escoles per descobrir-nos a tots els algemesinencs on han estat treballant durament en últims nous mesos per a obrir les portes(que ells van tancar) d'aquest espai per als joves. Gràcies al treball i l'esforç d'aquests polítics algemesinencs: la instal·lació compta amb múltiples i inèdites ofertes d'activitats lúdiques; com una taula de ping-pong, un futbolí i uns quants ordinadors connectats a internet. A que esteu indecisos davant de tantes novetats? Doncs, no us atabaleu perquè a més a la Casa de la Joventut hi haurà una una persona per informar al joves amb informació del IVAJ, i a més les associacions que vullguen poden anar a fer ús de les instal·lacions, només han de telefonar-li al mòbil del regidor de joventut, que el poden trobar a la columna del Berca del seu partit, el PSD-IPA, i ell els ho "apanya" en un moment. I no patiu no cal que presenteu cap instància, ni expliqueu que aneu a fer allí, només en telefonar-li i ja està, una telefonada i tot arreglat com en la república bananera del món, i com a mostra les paraules populistes del regidor de joventut: "cualquier persona joven puede venir aquí, porque esta es la casa del pueblo. "Aquí se realizarán las actividades que la gente joven pida, yo estoy aquí para dar servicio a la gente del pueblo y satisfacer sus demandas, estamos muy satisfechos con esta infraestructura".

I desprès d'aquesta exhibició de poca memòria per part de VR i del Pedrassa, només cal recordar-los de les grans promeses que van fer als joves, l'un i l'altre, en temps electoral. Desprès de l'èxit a ler urnes vindria la integració del Pedrasa en el govern (amb un augment de la retribució econòmica, no té sou com els alliberats però cobra prou més per estar amb el PP al govern que si estigués en l'oposició) i la cessió per part de VR a Pedrassa de l'àrea de Joventut. I desprès de tantes promeses ara van i tornen a oferir als joves d'Algemesí el mateix, que teníem en els temps de Gregori a la Casa de la Joventut: ping-pong, futbolí i 6 ordinadors... I per rematar-ho tenen tan pocavergonya d'anar a (re)inaugurar-ho i intentar enganyar-nos com si allò fos alguna cosa nova que han fet ells. De tot açò ja hem parlat en el post de la Setmana de les portes, però el fet d'anar a (re) inaugurar-ho i intentar vendre'ns el que ells han criticat (amb raó) sembla que ja és abusar de la confiança que els ha donat el poble d'Algemesí.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTE PEDRASSA TÉ MOLTA POCA VERGONYA. CLAR, COM ENCARA NO SAP EL QUE ÉS TREBALLAR DE VERITAT. A VORE SI ÉSTE ELEMENT A POSAT EL MÒBIL PER A VORE SI LLIGA UN POC EN LES JOVENETES DEL POBLE?! PERQUÈ SENSE CAP DUBTE LA CASA DE LA JOVENTUT NO TÉ CAP FUTUR, PERQUÈ NO ÉS EL QUE DEMANA LA JOVENTUT DEL POBLE (EN QUIN MON S'HA PENSAT QUE VIVIM?). ARA QUE AMB GENT AIXINA EN EL GOVERN LOCAL, TAMPOC PODEM ESPERAR GRANS COSES.

Anònim ha dit...

Alguns pensen que es van riure de Pedrassa seguint-li la corrent, burlant-se per darrere i votant-lo perquè quedara retratat. Ara bé, el que va passar és que Pedrassa es va riure de tots nosaltres... ja té un sou base amb les assignacions per ser regidor en cartera, per les comissions, pel partit...

Anònim ha dit...

Edo que no te hagan callar, tu con la juventud estmos con tigo ¡¡¡¡

edo nuestro lema VALE QUIN SIRVE

y tu sirves .... al PP claro

Anònim ha dit...

Pedrasab ¿que diguen els teus company de llista ? que fas be les coses....
se reuniu i deliverue els proyectes i despues tu els votes en el plenari o fas lo que te pasa per el c.... i no dones esplicasions als teus compamys de llista o de partit
De lo que cobres en el Ajuntament li pases algo al partit o tuequedes tu tot
se que tots el partis retenen dels seus ingresos per comisions algun porsentaje. tu tame o no
Pedrasa digeres una vegada que tu no gastaries el movil del Ajuntament es de veres

lo de la casa de Juventud no te nom
a por ellos oe apor ellos oe....

Anònim ha dit...

Espere que tot aço ho llegisca la gent i d´açí tres anys i mig cuant toque anar a deixar la papereta no sigau babaus, per favor que ningú li desposite la confiança a aquest troç d´impresentable.

Doménec Gamieta ha dit...

Per favor, ja sabeu que podem estar d'acord o en contra, però no caiguem en l'insult a ningú, perquè quan es falta al respecte a qualsevol persona es perd qualsevol raonament que es puga expressar. Gràcies per la participació en educació.

Anònim ha dit...

benvolgut i estimat Gamieta, sinzerament et sorpren tant aquest fet com per a oferir-li una entrada al teu blog???? Et pareix que no es veia vindre????? Et sorpren?????
Per cert, m'encanten les grans aportacions als plenaris del senyor del IPA-PSD. Estan al nivell de la propaganda electoral del seu partit per a aquestes eleccions generals. Diferents.

Anònim ha dit...

Dejar de meteros ya con el pobre Pedrassa, él no es el responsable, d'on no hi ha no s'en trau;
El responsable es quien le dio la Concejalia

Anònim ha dit...

En aquest últim comentari no estic d'acord. Pedrassa és igual o més responsable que VR en l'àmbit de joventut. VR li ha oferit el lloc de regidor i Pedrassa l'acceptat. Els beneficis que trau Pedrassa són econòmics ja que no és el mateix cobrar si tens una regidoria que si estàs en l'oposició. I si ho voleu saber pregunteu-li que cobra ell i pregunte que contra qualsevol altre regidor del PSOE o d'EU. per tant, la butxaqueta plena, mòbil pagat , i altres coses...
I si ara Pedrassa, va criticant per ahi que els del PP són iguals que els del PSOE, i va diguent que no li decideixen fer el que vol en joventut el que ha de fer és dimitir de regidor i anar a l'oposició a defendre el que predica per tot el poble. I no ser tan hi`pocrita de dir una cos aper una banda i er l'altra estar allà dins parant la ma a final de mes per a callar i votar el que li diguen els del PP.
Nota: Li dic hipòcrita no en to d'insult sinó com a persona que simula una cosa de cara a la gent del carrer però en l'ajuntament actua d'un altra forma per interessos personals).

Anònim ha dit...

Anonim va dir:
Dejar de meteros ya con el pobre Pedrassa, él no es el responsable, d'on no hi ha no s'en trau;
El responsable es quien le dio la Concejalia


I jo dic, que el responsable es la gent q l'ha votat. Es com donarli una pistola a una mona, i dir que el problema son les armes de foc.

Anònim ha dit...

GAMIETA, CUANDO CRITICARAS LA PROGRAMACION DE TEATRO ?

Anònim ha dit...

Demane disculpes al senyor gamieta i a la resta de llegidors del post d´aquest bloc per haberme excedit.

Anònim ha dit...

Para saber que el Pedrasa formaba parte de la plantilla del PP, no hacía falta ser muy inteligente, solamente había que escucharlo. Ahora está cobrando la pasta que tan bien se ganó antes de la elecciones. Bueno a continuar vaciando las arcas...

Anònim ha dit...

Esteu diguent moltes coses de Pedrassa,... però a mi m'agradaria veure a més d'un què faria en eixa situació,... probablement la majoria actuaria en "hipocresia" com han dit més amunt, i és que la pela, és la pela.
Per altra part, que no vegeu que el Pedrassa fa el que li diuen el PP? Per altra part, a mi em pareix impresentable tornar a reinaugurar el que ja estava,... però... mireu altres regidories a veure que és el que han fet... que ha fet la regidoria de benestar social? i la de festes i comerç (acompanyar al guanyador del premi ACSA i au?)? i el de Esports?... no vos claveu tant en el xic aquest i mireu als altres.

Anònim ha dit...

18.30h CRIDA FALLERA

Anònim ha dit...

EL PEDRASSA VA DE INDEPENDIENTE DICE ÉL, PERO DE INDEPENDIENTE TOTAL, LA GENTE QUE IBA EN SU LISTA NO SABE NADA DE ÉL, CUANDO HAN INTENTADO REUNIRSE ÉL HA DESCONVOCADO LA REUNIÓN, TODO LO QUE COBRA EN EL AYUNTAMIENTO INCLUIDO LO DEL PARTIDO SE LO EMBOLSA, TANTO QUE PROCLAMABA QUE SU SUELDO SERIA PARA EL PARTIDO, Y LA PRUEBA ESTA QUE EL OTRO DIA EN LA REINAGURACIÓN DE LA CASA DE LA JUVENTUD NO INVITO A NADIE DE SU LISTA, LO SE DE COSA CIERTA, Y ADEMAS ESTUVE ALLI Y NO VI A NADIE.ALGUIEN DEBERIA DE PONERLO EN SU SITIO. ¿ES QUE DESDE SU PARTIDO NO PUEDEN HACER NADA?, ¡NO PUEDEN DESTITUIRLO Y QUE ENTRE OTRO DE SU LISTA!.ES VERGONZOSO, ALGUIEN DEBERIA HACER ALGO.

Anònim ha dit...

Anem a ser clars, el vot de Pedrassa, va ser el vot del "cachondeo" i "anti-sistema", per primera volta molta gent (jove) ana a votar a unes municipals, amb un component anti-gregori pero no pro-pp, com a mostra empirica del que estic parlant. Algemesi va ser l´unic poble de la Ribera on la participació puja, (2%), i amb aquest 2% n´hi hague prou per a ficar a Pedrassa en el consistori

Anònim ha dit...

Esteu molt enganyats tots ficant com a responsable al regidor de turno, el responsable en aquest cas es l'alcalde, ell es qui reparteix les regiduries, i si una o dos o les que siguen, que en son prou, no funcionen, tan sols ha de canviar el regidor, tan fàcil com això, però es que amb Pedrasa de regidor ja tenen l'excusa perecta per no fer rès amb els joves, Pedrasa es responsable i nosaltres ens netejem les mans, a més a més, poques coses es poden fer amb el presupost tan ridícul que hi ha per als joves.

Anònim ha dit...

Especial el politic a Sueca!!!! Pedrassa ves aprenent, l'home no parlarà molt be, xro si dius les coses en mes trellat q voste!!!