dimecres, 23 d’abril del 2008

Empresaris d'Algemesí, uniu-vos

La posada en marxa del polígon de Cotes és un dels millors projectes de futur per al nostre poble. Entre aquest polígon i un altre que s'està obrant ben a prop de l'entrada de l'autopista Algemesí disposarà de més d'un milió de metres quadrats per a sòl industrial.

El regidor d'Indústria, i propietari d'alguna empreses que està ubicada en el Polígon de Cotes, s'ha posat al capdavant del projecte del nou polígon i ha aprofitat la feina feta pels socialistes per a donar-li l'impuls definitiu a aquest polígon que, segons anuncien oferirà 2.000 llocs de treball. Si a això li sumem els permisos de obres, els impostos i altres recaptacions que l'Ajuntament rebrà de les empreses que s'ubiquen en aquest nou espai empresarial sense cap mena de dubte podem assegurar que aquesta expansió empresarial portarà en els pròxims anys molts diners fresquets a les arques municipals. De com els gasten és un altre tema a banda...

Una de les últimes iniciatives del regidor d'Indústria ha sigut impulsar la posada en marxa d'una associació d'empresaris d'Algemesí. De fet, ha enviat cartes a les empreses locals animant-les a integrar-se en aquest col·lectiu. Fomentar la creació de col·lectius locals és una tasca profitosa per a qualsevol societat ja que dóna noves eines per a la participació dels ciutadans. Però, de la mateixa forma que és profitosa també pot tindre la seua contrapart, sobretot per als que manen: Ja que aquest col·lectius poden enfrontar-se al poder i això als polítics ja no els fa tanta gràcia. (I com a exemple només cal que recordem el que va passar fa unes setmanes amb el col·lectiu de venedors del mercat i el nostre alcalde). Un altre dels perill d'aquestes organitzacions cíviques és que caiguen en mas de persones que intenten traure profit personal o polític d'elles i aleshores esdevenen eines en mans del millor postor. Però, millor deixen de banda tots aquests perills i animem als empresaris d'Algemesí que tindran l'oportunitat de fer escoltar la seua veu gràcies a aquesta nova associació. Per tant: Empresaris d'Algemesí: uniu-vos!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que és graciós que ara el regidor d'indústria, s'atribueixca d'un projecte com és el parc empresarial de Cotes, quan ha sigut una obra que, com tots sabem, va ser realitzada per l'anterior equip de govern, i per cert molt criticada per l'anterior oposició. Només cal recordar les últimes crítiques en plena campanya electoral, de que si el polígon no tenia llum...etc
Cal recordar també que l'execusió d'aquest projecte ha sigut integrament finançada pel SEPES (actual Ministeri de Vivenda), després d'haver estat paralitzada durant els 8 anys del govern Aznar, per fi en l'any 2004 (any de la victòria de Zapatero) el govern central es va dignar a començar les obres d'urbanització que van concluir al 2006. Per tant, el paper de l'actual govern municipal en aquest projecte, em pareix francament insignificant.

Vicent ha dit...

I es que el poligon no tenia llum, despres de 20 anys per a fer el poligon quan el fan resulta que no te llum, i a hores d'ara en el poligon no tenim conexio ADSL, si eixa que utilitzem per a conectar-nos a internete, pues resulta que al poligon esta la centraleta saturada.

Uns collons!! el que pasa es que reserven les linees per a empreses mes grans que es posaran en el nomenat poligon.