dijous, 26 de juny del 2008

Cartell homenatge

Fa algunes setmanes l'Ajuntament d'Algemesí, de forma inesperada va suspendre en concurs del Cartell de la Mare de Déu de la Salut que des de fa anys es convocava per escollir la imatge de la festa de la nostra patrona. La falta d'informació al voltant d'aquesta decisió va provocar un poc d'enrenou i que algunes persones que tenien pensat presentar-se es trobaren descol·locats. No entenien aquesta sobtada decisió de l'equip de govern.


Desprès d'un temps, s'ha fet públic quin era el motiu de la suspensió del concurs d'enguany. El govern municipal ha decidit retre homenatge a l'artista local Enric Benlloch, desaparegut en 2006. Per aquest motiu a escollit una obra seua que la va presentar al concurs de l'any 2005 i que no va resultar guanyadora en aquella convocatòria. .

Aquesta ha estat una iniciativa positiva i justa a aquest artista del nostre poble. No obstant això, cal recordar que també era obra d'Enric Belloch la capçalera del Berca que rebíem en el últims anys d'alcaldia d'Emili Gregori i que el nou equip de govern no va dubtar en eliminar per a posar sobre el paper una mostra més del canvi de govern.

Per tant, cal felicitar per la inicitiva de l'homenatge a Benlloch recuperant el seu cartell de la Mare de Déu, però també cal tindre memòria de les altres coses que s'han fet.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Els perden les formes (en aquest cas). Si tens un concurs públic ja en marxa, acaba'l. Et queden anys per davant per fer l'homenatge.

La paciència és una virtut.

Anònim ha dit...

I els diners del premi? A qui van a parar?
Que ho diguen per així completar l'homenatge.

Anònim ha dit...

si el concurs ja estava convocat, tens que portar-lo a terme. Amb les bases publicades ja no et pots tornar arrere, per molt lloable que siga l'homenatge (sincer?) o, els ve bé per estalviar-se uns diners? Calia deixar l'homenatge per al proper any.

Anònim ha dit...

Que ningún malpensat pernse que es fa un cartell homenatge per estalviar-se un grapat d'euros. El que sembla que està més clar que l'aigua és que l'Ajuntament (on ara les regidories van totes a una, com a Fuente...) ha pagat amb aquest pseudo homenatge un deute pendent amb la memòria i les amistats de Benlloch que s'han pogut sentir dolgudes quan es va sustituir la capçalera de l'antic BERCA GREGORIÀ per la nova GACETA GARCIA. On a més a més de recuperar el descolorit blau cel de l'escut (en etapa socialista convertit en gris) s'ha insertat un munt de publicitat, local però publicitat.
El cartell és bonic, almenys en suport digital ho sembla, I els que tenien pensant presentar-se no han de fer més que guardar-se el cartó ploma per a l'any vinent i canviar el 8 pel 9 fent una pinzelladeta en blanc o un clic de ratolí.

¿DONEM PER INAUGURADA LA TEMPORADA ESTIVAL AL BLOG? VOLEM CONTINGUTS REFRESCANTS COM UNA HORCHATA A PREU D'OR, XATA, AL REVIEJO.

Anònim ha dit...

El cartell està molt bé, a més, sempre queda millor quan el tema del cartell és un tornejant...i tampoc vull ser malpensat, com diu l'anterior anònim.

Anònim ha dit...

Primer gol per a España, amb ñ!
Diuen els del grup Prisa, de Cuatro, que todos somos rojos. Alguns més que altres, clar. Enguany és rojo fins i tot el cartell de les festes de la Mare de Déu...

Anònim ha dit...

Enhorabona gamieta, donant-mos informació que d´altra manera nongu sabria i fent la feina que deurien fer gent que cobra de les nostre butxaques