dimecres, 24 de setembre del 2008

Aigua i mala imatge. Crònica bouera 2008 (II)

Sembla que la pluja no vol ser convidada d¡un dia i ha vingut per fer-nos una bona visita. Quan hi ha pluja la setmana perd un poc el seu encant, però poques coses paren. De fet, ahir, dimarts, ploguent i tot el president de la correguda, el ex-alcalde Emili Gregori va voler tirar endavant la vesprada i sembla que la el resultat va ser positiu per als que suportaren la pluja en la plaça. Els que segur que van eixir guanyant en la pluja van ser el pubs, que van vore com el públic preferia estar a dins dels pubs que en la plaça banyant-se, i tots tenien sed.

De moment, hui dimecres s'ha suspès també la correguda de bous per al dissabte 4 d'octubre. Això vol dir que tindrem plaça de bous muntada una setmana més.


Ara per aram, i una vegada superat l'equador de la festa ja podem anar aportant les primeres impressions més raonades. Sobre la carpa, podem dir que enguany està més ben organitzada que l'any passat. El canvi de gestor de la carpa s'ha notat. L'any passat la portava el germà d'una regidora del PP, i enguany la porta una persona amb més experiència en el tema de l'hosteleria. El resultat és que tot funciona un poc millor, encara que enguany s'ha de pagar per entrar (5 euros), un fet que alguns els molesta però que pot aprofitar per a filtrar al personal que va per allà. De totes formes, i com ja han comentat alguns, cal estar atent a la seguretat de la zona per evitar embolics, tot i que com diu la dita "por la noche todos los gatos son pardos".

Sobre el tema de les becerrades cal dir que amb la primera (el dilluns a la nit) ja vam tindre la visita de dues televisions estatals. La Primera i la Sexta. Si mireu la web de la sexta podeu vore la notícia que ens van traure en tota Espanya, i quina imatge més trista s'està donant d'Algemesí. L'alcalde i alguns del que els entrevistaren no poden dir que no es fa patir al becerro, no desprès de que apareguen les imatges d'una de les becerrades del dilluns on un cadafaler estava n fent una vertadera carnisseria amb el becerro per a posar-li l'estoc. Estem quedant com a "salvatges" en tots els llocs i a més, com a mentiders perquè les imatges parlen per elles mateixa. Cal acceptar la realitat i fer evolucionar la festa per a millorar-la. Les becerrades són tradicions d'un altre temps que ara ja no toquen. Tots estem cansats d'escoltar a gent de totes les ideologies i de totes les edats dir que el que es podria fer és alguna semblant al que feien al Gran Prix de la tele: traure el becerro i fer quatre cabrioles i tres passes i enviar-lo corral. Tant costa escoltar al poble?

I per tancar aquesta segon crònica, no podem deixar de banda comentar un dels fets de la setmana que va passar el dilluns a la nit. Sembla ser que el regidor de joventut es va emportar una dura bufetada moral. Eixe dia (el dilluns) desprès de presidir la correguda (per cert, ja et val Vicente Ramón: Per quin motiu li cedeixes una presidència? de qui et rius? d'ell? o del poble?), el màxim responsable de la joventut del poble es va dedicar a passejar-se per tots els bars del poble com animeta en pena i acostant-se a uns i altres fent el seu simbolet dels ditets, una actuació que li va eixir bé en el seu dia per recollir voluntats i vots i poder entrar en l'ajuntament. Però, aquest aprematura precampanya electoral no li va eixir com ell esperava perquè quan va entrar en el Pub Carpe, molts dels joves que estaven allà dincs començaren a xiular-li i cridar-li en contra. La reaccció del regidor de joventut va ser la que fa sempre, ignorar les crítiques i mostrar indiferència (ell pensaria: xiuleu, xiuleu.. que jo m'emporte molts euros al mes per unes poques hores de reunions). Supose que aquest fet no passarà de l'anècdota però sembla prou significatiu que el regidor de joventut que tant anava a fer per els joves arreplegue aquesta resposta dels destinataris de la seua política.

Seguim la festa...

59 comentaris:

Anònim ha dit...

Gamieta crec que tens rao és temps de canvi.
Jo personalment disfrutaria mes amb Miguel Bose que amb totes les becerrades juntes.

Anònim ha dit...

Despres de presidir la correguda Pedrassa, ara li toca a el nostre benvolgut Vicentin, que te prou més coneiximent. SENZILLAMENT VERGONYOS.
Va estar molt be cuan demana el canvi de terç i quedava un parell de banderilles per ficar,o cuan el torero li demana el reconeiximent i ell estava de xarreta i a la mija hora es dona conte.
PERO AIXO SI TOTS ELS MESETS BUTXAQUETA PLENETA...

Anònim ha dit...

Sí, xiquets sí. Allà on vaig sempre que tinc ocasió dic (o deia) que sóc d'Algemesí. Lo orgullós que estic (o estava) del meu Algemesí, amb la seua processó de la Mare de Déu, les seues tradicions i el seu caràcter de poble (per a molta gent del poble i de fora també considerat com a "nacionaliste") i ens ha eixit el tir per la culata.
Quina vergonya xiquets, quina vergonya.

Anònim ha dit...

evolucionem !! referèndum bouero per eradicar les becerrades actuals !

Doménec, no pots ficar una enquesta per vore ki esta a favor o en contra ???
una setmana mes de plaça ?? mira que gracia mes gran m´han fet !!

Anònim ha dit...

Però com podeu criticar a pedrasa? Ell compleix les promeses, va dir que dos setmanes de bous, i toma ahí, 2 setmanes, que més voleu?

Anònim ha dit...

Pero en este poble som mesinfots o que?
Pq 2 monigatos no pugueren torejar, tenim que aguantar la plaça una semana més?,ole tus webs, la podrien dixar ya ficà per a l'any que bé, i fer dins la muixeranga, ara falta que no ploga el proxim dissabte.Quin caos circulatori per un correguda de bous un atra semana

Anònim ha dit...

si fica l'enquesta que voras com quedem, guanyarà el No pero quedarem igual.
Becerrades mai més

Anònim ha dit...

aixo es pa cagarse !
ahh, i parlant de merda... tindrem que aguantar una semana mes la olorassa que fa els que vivim prop, molt prop dels corrals la peste que fa a pijà i cagà de bou, becerro, manso, cavall, cabra i deu sap el que tindran ahi. I del caos circulatori ni parlem, tindre tans carrers tallats pa 4 bous... in-creible !
vicent G.

Anònim ha dit...

pero que gentola, mana més la comissió taurina que un poble, si estem bons, vixca les corregudes i a vore si duren tot l'any.

Que ímpotent me senc, que impotent, manen sempre els matixos, i la merdega esta ya feta, caos circulatori, cagueraes i males olors, tot a una

Anònim ha dit...

"La xaranga que salvà la nit"

Aquest comentari té fins i tot titol. Un sincer i sentit homenatge als membres de la banda de música reconvertida anit en xaranga (com en el millor dels acomiadaments de solter) que anit decidiren ixir pels carrers i salvaren la nit. L'AIGUA NO VA FER ACTE DE PRESÈNCIA EN TOT EL DIA, i la Comissió Taurina, en lloc de tindre diners i collons per a les ocasions, va fer mutis por el foro. Els cadafalers sabran el que perderen ahir en beguda (tot el dia)...
La Moatros contractà una orquestra i la Xaranga va acabar reunint als joves des de les 3 que tancaren les casetes fins les 3.45 al parc. No podrien haver contractat ahir una orquestra i posar-la la Comissió baix de la carpa del cantó del carrer St Josep de Calasanz? Va, per favor! Que a qui li ho contes no s'ho creu la poca vergonya de pagar una setmana el que se paga i que l'organització no done la cara. Ja estaria bé que la Comissió els pagara un bon sopar als qui salvaren ahir la nit, a la xaranga i als cadafalers de la Moatros, que sense voler-ho es convertiren en la caseta municipal (ixa que no existix...)

LA CARPA
Se paguen 5 euros o 3 sense alcohol però de filtre de gent res. Torna a estar alli el millor de cada casa. A principis de setmana se van vore varies navalles. Hi ha una carpa exclusivament de gitanos i gentola, i la Policia Local no pot entrar al recinte perque es privat... Manda huevos... Deu vulga que no passe res!

EL DIPUTAT GREGORI
Carlos Bueno el va anomenar "el al...el ex exalcalde Gregori" i el millor va ser Collado, "je...je...exjefe de la policia" aguantant=li el paraigues a Gregori, això es fidelitat.

BECERRADES
La vergonya local... i els reporters no son tontos, si els donen caviar... doncs obrin els reportatges amb imatges i declaracions "caviar informatiu", gent que insulta, que increpa, sang... si tenim tots els ingredients...

PEDRASSA
A qui Carlos Bueno no va anomenar pel seu nom, tot i ser el president de la vesprada, Jose Ramon Maravilla, ho està fent de puta mare. Els joves estan molt orgullosos i contents amb ell. M'han dit que el PP quasi no va a perdre vots en les pròximes eleccions perquè els joves, els grans oblidats del Psoe, estan ara amb Pedrassa com mai... ofertes d'oci alternatives, oferta cultural, informació, concerts, propostes cíviques, iniciatives solidaries, compromis medioambiental, acampades a la xopera per netejar el riu, paelles al poliesportiu per a joves com les tenen els jubilats, concerts a la fira de sant onofre... ¡Com no anem a estar contents amb JRM amb tot el que fa!

Gràcies, VR, mai podrem agraïr-te tot el que estas fent i fas pels joves d'este poble. Anit arribes a viure en el carrer muntanya i mon anem en la xaranga a la porta de ta casa a fer-nos el xocolate, i hagueres tingut un video a youtube com Gregori, tu no pots ser menys!!!

Seguim la festa. O què fem Comissiò? És que ja ens heu suspés varies nits i no sabem què fer...

Anònim ha dit...

Es comenta que possiblement a partir de l'any que bé es televise per Canal 9 els "encierros" matutins (com el Sant Fermí pamplonés). Es nota la mà de VR. Tindrem que començar a entrenar per no desentonar i quedar bé davant la resta del territori; ja què les becerrades han embrutat un poc el nostre poble.
Son uns pocs als que els agraden les becerrades. Jo ja fa alguns anys que no vaig als bous; però recorde que les becerrades m'aburrien molt (llevat de quan actuava la xiflali). Fora becerraes ja i que vinga el Bombero Torero, retalladors o inclus aquestos portuguesos que es dediquen a parar bous en els seus cosos.
(P.D.: No és cert de que Canal 9 vaja a retransmetre els encierros, aixo voldria més d'un; jeje!!!)

Anònim ha dit...

"Fora becerraes ja i que vinga el Bombero Torero, retalladors o inclus aquestos portuguesos que es dediquen a parar bous en els seus cosos"

CONTESTACIÓ A L'ANÒNIM:

Tot això si volen que ho facen gratuït pel matí a la plaça que està buida... Però per les nits qualitat. Més de quatre abonats signarien x a tindre totes nits una orquestra a la plaça, ni kiko ni sara ni cacaus ni olives.

Anònim ha dit...

A on ha quedat eixa época de dur molt bons grups com Mojinos, la Union, Loquillo, Seguridad Social..? Ai... hasta el Titi feia més festa recollons!! Tant de triunfito, kikos, pipes i rossegons em lleven les ganes de traure'm l'abono. Concurs de muixerangues a la plaça JA..!!! segur que agrada més.

Anònim ha dit...

Sr. Domenech como siempre diciendo mentiras de Pedrassa, el no cobra 1800 euros, pero usted si que vale para decir mentiras menos mal que mucha gente no le cree. Por que no da la cara sera porque no dice la verdad, y no diga que la juventud es solo cosa de Pedrassa son un equipo y son 12 concejales del PP mas Pedrassa entonces usted que es muy listo y el pueblo, que al final los que mandan de la juventud son los del PP porque son 12+1 pero como siempre faltando a Pedrassa tanto que se da de democratico no falte y respete a Pedrassa el nunca le ha faltado ha usted, y aparte dice mentiras. Eso Pedrassa no lo dira nunca, como dijo que voto a favor de los sueldos de los concejales liberales y tan poco voto a favor, y otra mentira que los jovenes les silvavan en el Carpe es mentira porque yo estava y eso es mentira, usted Gamieta es un mentiroso pero el tiempo pone a cada uno en su sitio, usted solo critica y dice mentiras, yo de usted no me fiaria, porque si dice mentiras es para no fiarse. Aun no le he visto poner algo para mejorar el pueblo, solo criticar y decir mentiras. Muchas gracias por publicarlo.

Anònim ha dit...

A L'ULTIM ANÒNIM:

El Senyor Pedrassa té bones qualitats i mèrits:

1.- Crear un nou partit (encara que lo de independent amb el PSD no és molt..).

2.- Ser un Bon Relacions Públiques, ja que ha demostrat que amb simplement la paraula de cara a cara, ha aconseguit els suficients vots per a eixir com a concejal.

3.- Simpàtic, amable, etc.

PERÒ JA ESTÀ!!!

Perquè el que una persona tinga aquestes qualitats, no et fa bon CONCEJAL. I ELL NO ÉS UN BON CONCEJAL, i menys de joventut.

L'anjuntament es 12+1, però no es fà rés per la joventut, no perquè el PP no accepte rés del que Pedrassa propose.
Sinò perque ell NO PROPOSA, i lo poc que ha proposat son TRELLATS. I sinò llig la seua columna mensual en el BERCA que tots els mesos m'encanta llegir-la, ja que és la "tira còmica" del BERCA.

Anònim ha dit...

Algú ha llegit el penúltim anònim? sí, el que estava escrit en castellà, és que com que estava en idioma extranger no m'he enterat massa, algú me'l podria traduïr? És que o no l'entenc per que està en espanyol (o en idioma pepero, no se quin dels dos és) o el tio eixe no és d'aquest poble i tan sols ha vingut a festes...

Anònim ha dit...

va, deixem-nos de idiometes i histories d´este tipo... asi venim tots a comentar coses que pasen per el poble, i com no amb un to critic, ja que, almenys jo, caiguem mals de vore les males gestions i el poc que es fa per el poble i sobretot per la gent jove.
Alternatives als bous ?? en el esport no. Piscina oberta a horari de ric o vacacions de 9 a 2 (de lujo, els que TREBALLEM no podem), poliesportiu vergonyos, tot ple de gent pero tancat, tenim una tecnica de botavalles bonisima.
Actes culturals alternatius? la partycampus ixa... bueno, es algo.

Anònim ha dit...

per cert... ahir monpare me dia que ha llegit al diari que en la volta ciclista a Espanya del any que be tenim Salida i meta !!??? oleeeeeeeeeeeee ! pa i circo !!
en lloc de gastar-se diners en això per que no arreglen el poliesportiu de una vegada ???? que està que dona peneta !
caguen dena... esque me encenc de la mala hòstia que m´entra !!!
per que no ajuden als clubs a fer escoles esportives ?? per que no ajuden mes a joves promeses? per que no munten mes "events locals"?? per que no contracten un dinamitzador esportiu?? per que no milloren el que tenim abandonat?? una setmana esportiva?? uns jocs esportius municipals (no escolars, sinó pa la gent del poble competir)

Anònim ha dit...

Només un apunt al penúltim anònim, la piscina coberta està oberta des de les 7 del matí, tens dues hores més per a anar.
I si tampoc pots, doncs dic jo per deixar d'anar una setmana no passa res, i sino doncs tens la piscina d'Alzira, Benifaió, Almussafes, l'Alcúdia, Sueca...

Al tema del poli ja no em clave, però també es pot anar a córrer pel terme, no? Imagine que la gent que treballa a eixes instal.lacions també li agrada tenir setmana de bous com a la majoria de gent del poble (independentment de que utilitzen la setmana per a anar-se'n de viatge, per exemple), he dit...

Anònim ha dit...

El video de la sexta es genial.. sobretot quan parla el senyor Garcia i de seguida amb imatges tot el contrari del que ha dit... Amics meus de fora tots diguent-me: a ixit algemesí que maltracteu animals.

Que s'acaben les becerrades ja!!!!

Al del comentari que ha criticat a algú que a escrit en Castellà podria tallar-se un poquet la llengueta... si estem a Espanya has d'antendre també el castellà, i pense que ell en cap moment ta dit que'l traduixques el teu comentari al Castellà

Voteu a Vicent Ramon com 8a Meravella de la Comunitat Valencia.. JAJAJAJA

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior: almenys JO se escriure correctament en els dos idiomes, cosa que dubte que tu faces (almenys en valencià). I sí, jo estic a Espanya, però la llengua de la meua terra és la que jo parle i que va per davant de la resta...

Anònim ha dit...

Almenys és més tolerant

Anònim ha dit...

Escriga o no en valencià, el que importa és el que diu.Encara que és una miqueta repetitiu el xic/a,l'has entés no?
Pedrassa, Pedrassa....tot el rato, no serà el que escriu al Berca?

Resepcte aquells que parlen castellà, pero també vuic que el valencià és consolide.Primer que tot que les arrels no desapareguen dabant de la diversitat.

Anònim ha dit...

I si el cap de setmana que ve torna a ploure, què faran? Una setmana més? Fins a quan i quant serem capaços d'aguantar aquesta tirania d'uns quants? Fins a quant seran capaços de combregar els de l'ajuntament amb aquestes rodes de molí?

Anònim ha dit...

Un graciós anònim deia que aci només venim a criticar i que no proposem res... Normal... no anem aci a regalar idees amb lo cotizades que esta, carinyo mío.

Anònim ha dit...

Estic seguint el debat i fins ara no he participat. Al respecte de Pedrasa / Pedrassa ?? és cert que els 1.800 € son exagerats. Mirem, ell asisteix a unes 4-5 reunions de regidor delegat, a 90 €, 4 - 5 comissions informatives, sembla que a 70-80 € i un plenari, no esta en altres foros, així que percebra prop de 800 - 1000 € un mes per altre, esta per dilucidar si cobra dietes per algun concepte, per que pot ser un dia va a València per fer una suposada gestió municipal, i aleshores pot cobrar les dietes de desplaçament i fins i ot si li posa un poc de 'morro' alguna percepció econòmica més.

PER TANT ES CONVENIENT QUE SIGAM RIGOROSOS, EL PITJOR ATAC ES UNA MALA MENTIDA

De quasevol manera hi han motius més que sobrats per desqualificar al personatje.

Per cert, algú li pot dir a Vicent Ramon, que si es Vicent també serà Raimon i per tant Vicent Raimon.

Salut i rigor

Anònim ha dit...

Pero que s'han cregut q els bous agraden a tots, che aneu a fregir esparrecs q els boueros sou 4 i ya esta be de plaça donant pel sac i de casetes ocupant bona part del parc a on juga el meu fill i tot ple de merda, olors i maltractaors d'animals,que llastima i que vergonya podrien dixar la plaça ya montà fins l'any que be.

Anònim ha dit...

La plaça deurien montarla en lloc,
on al menys, no donara tam pel sac als que no ens interesa per a res aquest tipus de festa. pot ser al Pla.

Anònim ha dit...

Pedrassa en castellà no seria Pedraza?
I SÍ, MOLT FORT veure el nom del meu poble relacionat amb això.
Però el que em costa d'entendre és com encara hi ha gent que compra abonos, sabent el programa del que ve...i del que torna.
Llàstima, la veritat.

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ li diu “al del burka de la llengua”...

Qui t’ha dit què és un requisit indispensable escriure en valencià per poder opinar (no criticar) en aquest blog?.

Boicot a l’impresentable, intolerant i feixista que recerca un traductor i dir-li... no sé si tindràs el graduat escolar, però te fa falta repetir la ESO i estudiar EDUCACIÓ per a la Ciutadania... en anglès!.

La gent obtusa com tu, no n’és benvinguda!.

Al diari Levante EMV d’avui divendres 26 de Setembre de 2008 i en portada...

LENGUA
La población que habla valenciano ha bajado del 59’5 al 52’5 por ciento.

“Le people ke parla blavenciano ha petao one 7 %”.

Què t’ha paregut?... morrut!.

Anònim ha dit...

I continuarà baixant...Polítiques linguístiques del PP ? -3!

Anònim ha dit...

nada, per lo vist asi els que escriuen en castellà o no sabem escriure correctament en valencia no tenim dret a expresarnos ????

Anònim ha dit...

al anonim de les 10:22...

confirme lo dit, la piscina de 9 a 2 !!! horari de ric !!
i si, tenen dret de anar als bous, com jo, que tinc una botiga i puc anar als bous i obrir a l´hora que me toca !
que això es un servei public !
i no, no puc deixar de entrenar una setmana i me toca anar a pagar a altres piscines després de haber pagat el abonament anual mes car de totes les piscines de la ribera.

Anònim ha dit...

O siga o vas als bous o no pots gaaudir de les instalacions municipals, pq hi ha molta gent q treballa de mati i quan acava esta tot tancat.
I lo del poli no te nom 30 o 40 persones dins botant la valla, almenys q la deixen oberta q algu es llevara els pinyos.
I ningu ha dit res de la puja del abonamnet de la piscina respecte l'any passat de 35 euros mes. estos no noten la crisi.
Per a parlar i molt d'aixo, la mateixa empresa a carlet el mateix abonament 50 euros menys. ES UNA INSTALACIO MUNICIPAL AMB GESTIO PRIVADA, PERO SUPOSE Q HI HAURA UNES CONDICIONS, NO??

Anònim ha dit...

la piscina mes cara de la contornà... la que mes "ponts" agafa, i la que tanca tot el mes d´agost (quan altres nomes tanquen una setmana)...
es podria parlar molt... i del poli ja ni te digo !!
menos vuelta´spaña i mes invertir en el que tenim.
No es podria crear una plataforma esportiva per reivindicar milloresi que se ens senga ????

Anònim ha dit...

pareix que ens desviem del tema... pero esque hi ha tant que parlar en este poble... jejeje

Anònim ha dit...

I damunt els que boten al poli faltaria saber si són d'Algemesí i paguen els impostos com tots

Anònim ha dit...

Er zetiembre venia relleno
de festez i aconteiximientos,
der folclorizmo muixeranguer
ar paganizmo cadafaler.

De l’aniverzario de Vila Real
a la inaugurasión del Lliberal,
d’un llibre secueztrao
ar Manneken-Pis rayao.

De la fusta mojá
a la mierda ders corrals,
er prestigio guanyat
hazé la mà se’n ha anat!.

Ea! 4trobarrà
tú de que coló ere?
roja o colorà?.

La Markesa d’Alba_laT.

Anònim ha dit...

A partir d'ara en angles com la no se que de la ciudadania.

Anònim ha dit...

A lo que cobra Pedrassa, mas cerca de los 2000€ que de los 1000€ desde luego, hay que sumarle lo que gasta en telefóno, 800€ en un mes en la casa de la joventud, más otros gastos...(imagino que lo utilizara para sus distintos negocios)

Anònim ha dit...

Per si algú no s'ha assabentat, l'"anònim" del 25 / setembre / 2008 18:07 és... PEDRASSA. Benvingut! Senyor regidor.

Anònim ha dit...

Per cert, lo dels 800 euros de la casa de la joventut va ser un error de l'Ajuntament. El gast no era tal. El PSOE va fer el seu treball i ho va aprofitar com calia. Al vindre d'una informació oficial no ho va confirmar.

Anònim ha dit...

Quanta corbata i ke poca vergonya!!!

Anònim ha dit...

boroNOt zumzumeja!...

Gràcies! Na Marquesa per rekordar-me algunes koses...

KasiNO express, 17 Setembre, 48 komentaris... rekord de komentaris? (sols uns 11 sÓN sobre el kasiNO).

en a penes cink dies que tenia de NOva vida i ja li diguereu quasi de tot!... bé, de moment el què hau fet (kom sempre) ha sigut kritikar... i fins ara, heu kritikat el kONtingut: el restaurant, l’enriquiment de l’hostaler, la rekONversió NOkturna en pub taurí de kopes, (llums i músika disko), si té llicència d’aktivitat, el dessaborit menú etk. etk.

però ningú n’ha parlat del kONtinent “l’edifici”... què passa?... vos fa falta el famós llibre “segrestat” per dokumentar-vos i poder opinar de la restauració d’aquesta joia ArquitektÒNika què és el majestuós KasiNO Lliberal?.

Sr. D & G... kONtinua pensant que la sala d’exposiciONs és korrekta?... i què el patí ha quedat també molt "aseat"?.

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior.
No podríeu escriure en cristià per a que els analfabets com jo ens enteràrem
L’Espectador.

Anònim ha dit...

Per cert, l’altre dia vaig sentir un comentari que hem va cridar l’atenció. Algú va dir que l’alcalde VR era del PDL abans de ser del PP. És cert això?
L’Espectador.

Anònim ha dit...

La reforma que han fet al "Casino Liberal" ha sigut una KK, havera quedat més bonic com estaba abans. Ara tot són linies rectes i soses, sembla buit.

Anònim ha dit...

¿Per què les casetes tancaren el divendres i ahir dissabte quasi una hora abans de les 4h???

Per què ningún jove va reclamar? La festa ha d'estar al parc com en tots els pobles, i no hem d'anar a morir als pubs que tanquen més tart que les casetes... Que posen una orquestra al parc o una discomòbil, que son les festes del poble i no l'agost de 4.

Ai joves... el circ que li montareu a Gregori i ara este què? Diu que ha tirat a 2.000 rumanos (a on? al contenidor de vidre?) s'ho cregueu i damunt l'aplaudiu... Obriu els ulls que entrem en la recta final

Anònim ha dit...

Perque en setmana de bous la gent sols mira la gent que va al carafal?
Hi ha mooolta gent que no es abonà, i que es passà el temps al bar o a la carpa, no es precis anar a les cassetes, i mes hui en dia que no es el que era.

Anònim ha dit...

El divendres i dissabte les cassetes tancaren a les 4!!! el penultim anonim a lo vist ha vingut de canaries

Anònim ha dit...

A les 4:00??? A les 3.15 TALLA LA LLUM EL NOSTRE AJUNTAMENT I LA MAJORIA TANCÁ.

Anònim ha dit...

referent al sou del Sr. Pedrasa
tots el grops politics tenen una asignacio mensual per al partit, que fa de ixos dines el Sr. Pedrasa?

a la saca....

Anònim ha dit...

Abans tancantse mes tart les casetes teniem a Pedrassa montant la manifestacio de turno per anar casa del alcalde.
Ara on €$tá????

Anònim ha dit...

Al últim comentari de Pedrasssa i la manifestació.
No se si tu vas estar, però Pedrassa, fins al matí següent no va saber res de la manifestació, ja que ell estava dormint.

Anònim ha dit...

al l'ultim anonim:
No serás tu pedrassa i x aixo saps que ell stava dormint???

Anònim ha dit...

A les 3,15 va haber un apago per culpa d'una sobrecarrega pero despres s'arregla i com avanç, hasta les 4

Anònim ha dit...

Només una anècdota per a retratar a Pedrasa. Quan felicitaren a son pare perque el seu fill era concejal la resposta va ser: "Ixe, el que ha de fer es ficar-se a treballar i deixar-se de 'bobaes'". Sense comentaris

Carles ha dit...

Respecte el inicis de l'alcalde en politica crec que comença en "Alianza Popular", fundat al any 76 per exministres franquistes, i el liderà el sr. Manuel Fraga Iribarne, després en el 89 passa a nomenarse "Partido Popular", això es el que tinc entes, si no es així demane que hem corregiu.
I dona el mateix cuan, com i on començara, un Alcalde així no trau profit en ningún lloc, tan sols sap que ferse propaganda amb focs d'artififi, helicopters i fotets amb el senyor "Morros de tenca"(Sr.Camps), a vore si el "Pedraza" que esta mes pròxim a ell que jo, li diu al sr. Alcalde que els becerrets si que patixen, i que en l'epoca romana també era tradició la lluita de gladiadors amb lleons, que li pregunte si a ell li agradaria a l'any que ve participar?
Adeu.

Anònim ha dit...

VISCA A ALGEMESI I A LES SEUES BECERRAES!!! QE SON LO MILLOR!! I A QI NO LI AGRADE QE NO VINGA!