dilluns, 8 de setembre del 2008

Avançament processoneta

Aquest matí, hem tingut la Processoneta del matí... amb la visita del Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Cal estar atents als informatius de Canal 9 per vore que ens conten als Notícies 9.

Mentre els nostres polítics els d'abans i els d'ara, estan de dinarot a costa de les nostres butxaques en una sala de festes del poble.

Com a avançament de la crònica de la festa d'enguany dues pinzellades:


1. Canvien els partits polítics però tornem a caure en les mateixes errades: Els d'ara també els agrada fer el passeig per mig del carrer Berca entremig dels balls.
2. La previsió de l'oratge s'ha lluït. La pluja quasi s'apunta la processó, i el sol enguany ha desaparegut

Per cert, i seguint en la ironia de l'anterior "post", incorpore aquest comentari al blog: M'ha fet riure i el trobe molt enginyós:

"Enguany lo de les grades és una prova per vore l´espai que queda enmig de la plaça. Si hi ha prou, l´any que ve es muntaran un altra vegada i la Marededeu baixará en helicóptero al mig de la plaça, i 200 muixeranguers, (o més), es tiraran en paracaigudes, i ompliran de colorit per tot arreu, i Francisco Camps De Golf, coronat de llorer, rebrà el Vitol, Vitol, Vitol, de tota la gent de les grades que plorará d´emoció i cridaran Francisco, Francisco, no ens deixes, no ens deixe...."

A la vesprada més...

34 comentaris:

Anònim ha dit...

He vist el reportatge de C9 a les notícies i apareix sols el FrancisCountrys. La marededéu i tots els balls ixen per a omplir i només de raspallà. VISCA EL NOSTRE MORENET!

Anònim ha dit...

L'extraordinariament omnipresent, Francesc Camps, ens ha demostrat hui que és possible, en un sol matí, estar a 3 llocs diferents, i que en els 3 llocs hi haja un reportatge a canal 9 on la seua intervenció siga el millor de la notícia. Ja que com he pogut observar al Notícies 9, durant aquest matí:

-Ha visitat les festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí(amb la posterior declaració, clar que si)

-Ha inaugurat el curs escolar en companyia dels xiquets d'un col·legi a Castelló (ací també ha fet declaracions)

-Ha estat present en la primera entrada de bous i cavalls de Segorbe. (Per cert, retransmesa en directe per Canal 9, i on no podia faltar un primer pla del molt Honorable).

Si és que és tan complidor que 'no ens el mereixem!'

Anònim ha dit...

Més bé, jo parlaria de ''visita relámpago'', la del nostre president durant la processoneta del matí, ja que l'últim ball que ha vist eixir de la Capella, ha sigut les pastoretes. Després ha anat a fer-se unes fotos amb la patrona, ha fet declaracions a la premsa i se'n ha anat. És a dir, no ha vist ni mija processó.
Vaja, amb tota l'espectació que havia alçat!!! no hi havia altre comentari per part de la gent que: on esta, on està, o jo no el veig...

Anònim ha dit...

"El que s'ignore el bressol i la data natal d'una cosa tan bella i noble és signe inequivoc que no anava a pertànyer a ningú, sinó a tots"

Martí Domínguez


BON DIA DE LA MARE DE DÉU A TOTS ELS FILLS D'ALGEMESÍ I POBLES DEL VEÏNAT

Anònim ha dit...

Per els que no han vist les notícies:

http://www.rtvv.es/video/informa.asp?id=08092008_muixeranga.wmv

http://www.rtvv.es/video/informa.asp?id=08092008_muixeranga_camps.wmv

"Viure en directe, en viu, personalment esta festa, es una cosa realment molt emotiva" El que si que es emotiu es vore com poses la cara per a la foto i pegues a fugir, així tots!

Amb la força d'un poble, sí senyor.

Anònim ha dit...

GAMIETA, ESTAS PASSAN-TE A LA DEMAGOGIA I A LA PREMSA ROSA. EL FONDO ESTA BÉ PERO LES FORMES COMENÇEN A SER JA UNA MICA GROGUES

Anònim ha dit...

Mentre el fondo estiga bé, dóna igual el color de la samarreta que dugues: groga, rosa, negra... Avant i Amunt!

Anònim ha dit...

Ningú a vist la pancarta que hi havia a la plaçeta dels Angels??
Ficava, senyor Alcalde, la plaçeta no es de Gorreta

Anònim ha dit...

Que us queixeu, pobres dimonis? Acas Camps no ha estat colze a colze amb els algemesi-negs? Que no ha patit el estress de estar a tots els llocs a hora per a fer costat al seu poble, el valencià? Menys mal que ha sigut ell el que ha vingut, perquè si arriva a ser la Rita, la Mare de Deu ens entra de cap al Chester. Reflexioneu, reflexioneu.

Anònim ha dit...

Algo debe hacer Gorreta para ganarse el pan (o el vino) ya que con los otros negocios, ese vicio feo de comer, beber y fumar lo tiene harto complicado.

Anònim ha dit...

Pero la bodegueta es de gorreta? a mi man dit ke ja no es de ell

Anònim ha dit...

Sabeu que el nou sheriff de la policia local es casa el proper octubre amb la secretaria del senyor alcalde? Es coneixiem abans de l'oposició o l'amor ha nascut fruit del treball diari colze a colze.

Anònim ha dit...

En els 100.000€ que s´emporten entre els dos al any, imagine que farán bon banquete.
Si que han sabut colocarse be, tots els amiguets...
Ixa oposició la vuic jo per a mi...

Anònim ha dit...

Che, Gamieta, has pagat el "coppy right" ?

(El dels Vitols)

Anònim ha dit...

punxam punxam punxam
punxam punxam punxam
punxam punxam punxam

jo

punxam punxam punxam

ja

punxam punxam punxam

estic

punxam punxam punxam

en

punxam punxam punxam

la

punxam punxam punxam

carpa

punxam punxam punxam

de

punxam punxam punxam

Pedrassa

punxam punxam punxam
punxam punxam punxam
punxam punxam punxam

Anònim ha dit...

Si algú té una mica d'interés que mire el programa de festes de CANALS i que mire la programació jove...


Esta nit 25 anys de tv3!!!

Anònim ha dit...

Sr. Gamieta:

Podria dir-nos què opina del projecte AMBICI?

Moltes gràcies

Anònim ha dit...

DIR QUE LA CARPA NO ES DE PEDRASSA, JA ES FEIA ABANS DE QUE ARRIVARA A XUPLAR DEL POT, EN EL POLI, PERO ESTE NO TE CAPACITAT NI PER A MONTAR UNA TAULA DEL REVIEJO

Anònim ha dit...

ya era hora de que la mare de deu tingera una mascleta y un castell de focs artificials digne de una de les festes mes grans de algemesi.
enorabona per a totes les persones que han fet posible que tingerem un espectaque piromusical y un castell que no te que envidiar als de valencia.

Anònim ha dit...

LA CARPA QUE QUEDE CLAR QUE NO LA ORGANITZA PEDRASSA, PERO ES MOLT FACIL DIR QUE FAS ALGO QUE IX BE SENSE ORGANITZAR-HO, LA CARPA IGUAL QUE L'ANY PASSAT HO DUU AVANT L'ALCALDE I LA REGIDORA DE FESTES, PER QUE ELL... FA POKET.

A LA SECRETARIA LI TÉ QUE AGRADAR LA MANO DURA PERQUE DIUEN QUE EL NOU SHERIFF ES DURO DE PELAR, DURO DE PELAR..

ALS MEUS OITS ELS RUMORS DIUEN QUE LA BODEGUETA JA NO ES DE GORRETA.

ENCARA QUE SIGA D'ESQUERRES ME PAREIX PERFECTE Q EL PRESIDENT DE LA COMUNITAT FAÇA UNA VISITA A UNA DE LES PROCESSONS QUE VAN PER ALES 7 MERAVELLES DE VALENCIA. (ENCARA QUE SIGA RELAMPAGO).

VISCA EL PIROTECNIC QUE VA FER LA DISPARA PERQUE SEN VA IXIR.!!!

Anònim ha dit...

GAMIETA: hi han temes i coses de l'ajuntament que mai critiques. Les amistats et ceguen i perts objectivitat

Anònim ha dit...

vaig descobrir no fa molt este blog i me te enganxada!!!
seguiu opinant i comentant, que m'agrada saber què diu el poble... especialment què diu sobre este ajuntament que ens porta a tots de cap...

Anònim ha dit...

http://www.inews3.com/topstory.php?id=4a6f73e92052616d6f6e7c4d41524156494c4c41

Anònim ha dit...

http://www.inews3.com/topstory.php?id=4a6f73652052616d6f6e7c4d41524156494c4c41

Anònim ha dit...

A mi em consta que la Bodegueta si que és de José Torrent "Gorreta", per molt que a alguns els puga pesar i si ocupa part de la plaça dels Angeles, serà perquè paga religiosament, com els bars del parc, carrer Sant Josep de Calasanz, etc..., no em crec que li perdonen la vida. Que pregunten a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Imagine que no parleu de la mascletá (focs artificials) de la nit, perque va ser prou patética. Un cohet cada mitja hora,(com la gent no tenia presa per anar a dormir...) i un KIT KAT a mija mascleta (per anar al chester a ferse una cerveseta).
De la de vesprá no parle perque no la vaig vore ni escoltar.

Anònim ha dit...

yo estaba en la mascleta y en el castell de per la nit y no me esplique la persona anonima que a dit que de cohet a cohet podia anar al cheste.perque puc dir que en algemesi no se habia fet mai pero mai una mascleta con la que se va fer el dilluns,y si parlem del castell ni en cantitat ni en rapidesa de carcasa a carcasa e innovasio reitere que ya fea anys que en algemesi no se habia disparat un castell de estes dimensions y buc afechir que cuan aparegeren en el sel uns globos en forma de gusanos cosa que no sa vist mai la gent esclama ovacio y aplaudiment cosa que se repeti al final.

Anònim ha dit...

jo no se lo que s´havia fet hasta ara, pero el castell nocturn roin de collons. A qui li agradara es que no ha vist massa castells...pero be sobre gusts no ni ha res escrit...

Anònim ha dit...

Pareix mentira, jo conec al que ha ficat eixa pancarta i amb la tapaora de la peluqueria també ben droga, o almenys en benia. Què passa que no vol que el vegen?

Anònim ha dit...

No crec que siga un bon comenmtari aquest ultim. Es massa directe i ofensiu.
I no soc el que ven la droga, eh?

Anònim ha dit...

que forts que sou, vosaltres s'enrecordeu de les mascletades i disparades d'anys enrere? si segurament no s'en recordeu del q dinare-ho ahir jajaja, i esque quant es vol fer una cosa bona ... no falten explicacions.

Anònim ha dit...

Pedraça, pedraça tan sols trau carabassa.
A que queda be.

Anònim ha dit...

PERO ARA ELS SEUS PARES SI QUE ESTARAN CONTENTS DE TENIR UN FILL POLÍTIC, UNA MICA TONTAINA PERÒ AMB UN BON SOU, AL CAMP GUANYAVA MENYS I S'EMBRUTAVA MÉS.

Anònim ha dit...

però la secretaria no estaba liada amb Ballester?, si que fa camí esta xica