divendres, 5 de setembre del 2008

Cotxes Google per Algemesí


Fa alguns mesos, concretamnt el passat mes de juliol, vaig vore per alguns carrers del poble un estranys cotxes amb una càmera a dalt del sostre. Quasi havia oblidat el tema, però fa algunes hores m'he trobat aquesta notícia (de fa mesos, ja ho sé) que explica que aquest cotxes són de la companyia Google i es dediquen a fer fotografies per a incloure imatges de les ciutats en els mapes virtuals. No sé si tornaràn a passar per el nostre poble... però si el trobeu: feu-li un somriure, que vos està fent una foto!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No es feu il·lusions. Com diuen ací, el fet que hagen fotografiat tots els pobles (l'han vist també Polinyà o Guadassuar) no vol dir que finalment arriben més enllà de València. Al menys en un primer moment. Teniu en compte també que les fotografies satèl·lit en Google Maps estàn desfasades ja alguns anys.

Anònim ha dit...

Hui divendres 5, en Las Provincias fan un monogràfic sobre Algemesí. Teniu les noticies a la web i a Algemesi.info.

Anònim ha dit...

Sabeu si aquest suplement especial també serà oferit als lectors del diari Levante-emv, per exemple en l'edició de demà? Ho dic perquè en la de hui no apareix, i tots els anys la solen donar tant a Las Provincias com al Levante el mateix dia, crec.

Anònim ha dit...

DEMÀ DISSABTE IMAGINE QUE ÉS EL DIA DEL SUPLEMENT DE LEVANTE EMV. SALUTACIONS

CITES IMPORTANTS...
-22.30h final de novena i misteris i martiris a la porta de la capella
-23h a la plaça concert
-24h 21 salves i vol del retorn a mà

(DURANT TOTA LA NIT VOL DEL RETORN A CADA HORA)