dilluns, 10 de novembre del 2008

Els miracles de la senyora Pepa

El cap de setmana passat els balcons del poble es van omplir de cobertors de la Senyora Pepa. El motiu era que ahir, diumenge, es va fer la processó de la beata que segons conten va tindre a més 3.000 fidels que van anar a demanar-li alguna cosa a aquesta algemesinenca que ja ha fet més d'un miracle. Tal és la devoció que algunes persones conten que van vore a més d'un regidor de l'ajuntament entremig de la processó amb una bona llista de demandes "impossibles":

Alguns regidors del PSOE anaven ciri en mà i pensant en el plenari de hui dilluns. A les seues ments es podia llegir la idea "et demane que el PP reflexione i no tire en davant el projecte de reforma del PARC, així ens apuntarem un punt al nostre favor". Supose que tots sabem que aquest desig és un impossible i que el "rodillo" del PP ja tenia clara la seua actuació. Però, ja posats a demanar impossibles, ens conten, que algun regidor del PSOE ja no pensava tant en el parc com en les eleccions d'ací a dos anys i mig. I mentre algun demanava per al partit, ("Senyora Pepa que l'esquerra del poble trobe un candidat que ens puga traure de l'oposició"), altres tenien regidors tenien demandes més personals: ("Senyora Pepa que em trien de candidat a alcalde").

Però no només anaven els regidors socialistes a la processó, també estaven els del PP. I ells portaven també una llista de demandes a la beata. El més preocupats demanaven per les obres que s'han posat en marxa: "Senyora Pepa, que acabem el Mercat i alguna residència per a majors abans de les eleccions". Em diuen que la beata, quan va escoltar açò, va posar una cara de circumstàncies però ho va afegir al seu llistat de miracles. Però, sembla ser que la senyora Pepa no es va poder aguantar més quan un altre regidor del PP es va acostar i li va dir "Senyora Pepa, et demane que el nostre alcalde Vicente Ramon faça discursos entretinguts i que no s'adormen les pedres". Aleshores, la beata es va girar i va dir: "En aquest casos millor que ho demaneu a la Mare de Déu de la Salut, que això ja necessita intervenció divina més directa".

116 comentaris:

Anònim ha dit...

He he he, molt bo, però que molt bo Gamieta, així m'agrada, repartint-ne "a diestra y a siniestra", he he he

Anònim ha dit...

Los milagros de nuestra señora.

El Sr. Pedrasa firma delante de unos señores el manifiesto de Salvem el Parc, dia 25 de octubre,
en el plenario del dia 30 de octubre se abstuvo en las mociones presentadas por la plataforma y la gente de Izquierdas, hoy en el plario extraordinario, salta la sorpresa vota en contra de la plataforma y de la consulta popular
SR. Pedrasa la sr. Pepa o mejor dicho el PP te ha iluminado.

Sr. Pedrasa eres un cadaber politico

Anònim ha dit...

Sr. Saa por tres veces repetiste en el plenario lo de cobar y marcharse, le recuerdo que los unicos suldos del Ayuntamiento son los de ustedes y la oposicion cobra por asistencia,como todos los demas del partido popular,que no tienen nomina, que ya quedan pocos...

Sr Saa le recuerdo que su trabajo no fue gracias a una oposicion ganada limpiamnete, su trabajo mejor dicho su sueldo es un favor politico

Menos samba y mas treballar

Anònim ha dit...

Lo que jo donaria per vore un duel intel·lectual entre dos equips:

En el A) Gregori, Palop i Blanco.

En el B) Alcalde-President, Pedrassa i Ciprià.

Ja me'l veig retransmès en directe pel Berca en horari de màxima audiència: Èxit total.

Anònim ha dit...

lo de Pedrasa no te nom

¿que li andit els del PP o en que l'amenaçat per q que camvie de opinio?

Sr. Peresa cunant val el seu vot

Anònim ha dit...

Algú pot comentar el plenari?

Gràcies.

Anònim ha dit...

El ple ha estat una repetició de la jugada anterior. Nivell d'oratòria molt baixet i una demostració clara de que l'època postgregori va a ser molt dura, plena de regidors amb poca personalitat, gestors de poca traça, menys capacitat argumentació i nula personalitat.

Estaven les càmares del Berca i supose que no tardaran a oferir el ple a la feligresia per a que corroboreu o no les meues percepcions.

Anònim ha dit...

El miracle son les nomines de estos que no saben ni parlar.
Esta vist que per a cobrar una millona no cal ser Einstein...

Anònim ha dit...

Al contrari. Està vist que per a cobrar una bona nòmina quan més tontet millor...

Lo que jo vos diga amics, hi ha que emigar d'aquest poble o caurem com a mosques...

Anònim ha dit...

Estos días de debate político en nuestra ciudad ha dejado algunas cosas claras,
Quienes son los lideres políticos en cada uno de los partidos municipales.

Por parte de Partido Popular la voz cantante desde hace meses es El Sr. Antonio Saa
Farmacéutico de profesión y actualmente trabajando en la empresa privada.

En El Partido Socialista a tomado el relevo Cipria Teodoro, Diplomado en enfermería, y Doctor en antropología, actualmente trabaja como Diplomado en un centro de Salud de la localidad,

En Izquierda Unida el Sr. Pedro Blanco único concejal de esta agrupación .
Su escasa formación municipal al entrar en el Ayuntamiento ha sido superada con creces por su perseverancia i dedicación, es de procesión Abogado, y a fecha de hoy trabaja para la conselleria en una ciudad proxima.


Otros lideres están emergiendo y otros en retirada, cabria nombrar a Raul Sanchis como miembro activo en Ezquerra Republicana, y como desaparecido o en letargo a los miembros del Bloc que con El Sr. Pepe Martinez que una vez no superado los votos necesarios para estar en el consitoria no han parecido en ninguna declaraciones ni en los diferentes foros políticos que han empezado a emerger.

El PSD partido que no sabemos su voz pero si su cara es el mas distanciado entre todos los ciudadanos, líder El Sr. Jose Ramon Maravilla ( Pedrasa) estudios se le desconoce y profesión según el Representante de placas Solares.

A mi manera de ver los debates televisivos irán remarcado y afirmando los liderazgos aquí mencionados así como mermando a los demás políticos que por su poca participación o constancia serán relegados en las próximas elecciones municipales.

Anònim ha dit...

nostradamus, cuanta rao tens el SR. Saan te mes tables, mes estudis,i mes lavia que Sr. Alcalde i pense que Antonio esta mes capasitat, pero tambe pense que el Sr, Ballester faria un bon paper.

Anònim ha dit...

QUE VERGONYA MARE !!
cada dia alusine mes !!! poble de panderetes !

Anònim ha dit...

ejem ejem !
com està el tema del "AMBICI" ???
ficaran dos estacions, pa anar del institut al marfil no ?
que risa dona tot, per no plorar.

que ajco de politics ! nomes saben omplirse la butxaca ! ppero que volieu ?

Anònim ha dit...

Que el senyor Saà ho faria millor que l'alcalde és evident. Qualsevol en mig dit de front (a excepció de Pedrassa, clar) ho faria millor que l'alcalde.

El PP té en Saà i en Palop (Ballester no, per favor) el seu millor capital. Però no oblidem que VR és ideal per a eixe lloc: és la marioneta substituïble.

L'avantatge de tindre al pardal de VR ahí posat és que, si ho fan molt mal, sempre poden canviar de marioneta i començar de nou (i no ho descarteu si el tema dels sous els costa més vots dels que tenen previstos). Una lliçó que el PSOE no va aprendre fins arribar a cremar Gregori. Per cert, algú té idea per a una marioneta en el PSOE? Noèlia? Ciprià no, per favor.

Anònim ha dit...

cony !
que collons pinta en el espai de la web del ajuntament, en el apartat esports el quadre de resultats i calendaris del futbol 7 i futbol sala ?????????
per que no fiquen tambe el calendari dels partits de balonmano, de basquet, de carreres a peu, de triatlons, de curses ciclistes, marxes de btt, marxes de muntanya, de petanca, de squash, de tenis, frontó !!!
ESQUE ES ALUCINANT !! EL FUTBOL FINS A LA SOPA ! ESTIC FINS ELS PUTOS OUS DE LA MERDA DEL FUTBOL !!
estic hasta els ous de vore la vergonya de poliesportiu que tenim i mentre a tu no te obrin la llum de la pista de atletisme perque queden 10 minuts per a tancar, els del futbol se queden alli fins que els done la gana amb TOOOOOOOOOOOTA LA LLUM I EL BARET ILEGAL.... per cert, pista que es un fangar que no val pa res....
i els tortugues ? exixtixen ? fan algo per demanar que arreglen la pista ?? espere que el dia de la mitja del samaruc ploga, aixi la meta serà una pista de charquim esbasos i pot ser a algun politic de turno li entre vergonya de vore esbarar a la gent perque vamos que te collons la cosa....
i el xavalet este guapin que han ficat de regidor de esport que fa ??? adormirse en els plenaris ?? perque vamos que fica una cara de aburriment que mante, pa aixo quedat en casa !!
vos anime a tot a ficar un full de reclamacions cada vegada que vejau algo que no esta en condicions al poli, jo ho faig, espere que algun dia, quan tinguen una muntanya damunt la taula sels ocurrisca que pot ser fa falta arreglar algo.

Anònim ha dit...

1.- No creo que a Pedrassa le hayan dicho algo el PP para que vote en contra, sino que EL es una persona que va de espaldas, el tio es el hombre CON LA CARA MÁS DURA QUE HAY. Por tal de quedar bien con todo el mundo (ya que espera en las proximas elecciones volver a salir), es capaz de ahora juntarse con izquierdas ya que sabe que el PP no se lo traga por todas las Gilipolleces que está haciendo, y porque ha de ganarse votos.

2.- Alguien ha comentado que Saa y Palop son pilares fuertes, vamos a ver, el Palop es uno de los 2 liberados que hay en el ayuntamiento, me podeis decir que está haciendo?? El señor lleva cultura, y creo que no sabe muy bien lo que hace, porque para el próximo expectaculo que hay en la plaza hay un señor que canta canciones criticando al PP en Valencia (en el post anterior, alguine colgó el link para ver el video), A ESO ES LO QUE YO LLAMO CONTRADICCIÓN, y no sigo...

Anònim ha dit...

AQUÍ OS DEJO EL LINK, El cantante se llama Kuami Mensah, y hace referencia a toda la gente que vive debajo del famoso puente de VALENCIA.

Actúa a la Setmana Intercultural, el sábado a las 23 h Plaza Major.


http://es.youtube.com/watch?v=bLh4-vxuAI4

Anònim ha dit...

No se si ve al cas o no, i ja sé que és "rizar el rizo" i que no tenim res a fer, però pegueu-li una ullada a l'enllaç "d'Algemesí denuncia" i veure qué vergonyos és el que està fent el nostre Ajuntament, és per a plorar xiquets...

Anònim ha dit...

Quan em referia a Palop i Saa volia dir que tenen capacitat de paraula, que en certa forma és de lo que tracta l'article de Gamieta. No em referia al que han fet.

Anònim ha dit...

Que el cunyat del ilustrisim parla millor esta clar, un xiquet de 4 anys te mes verborrea que ell.
Entre VR i Pedrasa estaria prou igualat.

Més fartet que samaruc ha dit...

El concert de Kuami Mensah va ser el dissabte passat (8 de novembre)i va cantar la cançoneta del link ("Centre d'acollida ja")i allí estàven VR, Calpe, la regidora de Benestar i respectius i escoltaren la cançó. Ara, segur que això no els va afectar gens ni miqueta. Ells segueixen amb les seues contradiccions i amb la seua pèsima forma de governar.

Anònim ha dit...

Què Palop té facilitat de paraula? hahahaha, si! sobretot quan utilitza expressions com "està a la volta del cantó"... Ells son els que volen donar el "Premi per l’ús i la dignificació del valencià" ??? perfavor! però si dona vergonya fins i tot llegir el correu que el Sr. SAA ha enviat a tots els que signàrem electrònicament en contra del parc ... tot reple de faltes, ... ai! dignificació del valencià!

Anònim ha dit...

L'analista polític que parla dels futurs líders locals m'ha deixat preocupat.

Visente Ramon, Ciprià Teodoro i el seu germanet, Pere Blancoi el duo dinamico Asensio-Machí, Raul i Pedrasa.

Que vinguen ací tots els moros i rumanos que jo m'en vaig allí.

En uns anys a Algemesí no li queda ni el nom.

Anònim ha dit...

Pedrassa, Pedrasa
que se te veu el plumero
que estas per la pasta

Anònim ha dit...

El que critica a l'analista polític es creu el millor del mon i potser siga sols un fantasmon

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim; almenys aquests que has nombrat (Asensio, Machi, Raül) estan ahí, cosa que el BLoc no han fet res durant 2 anys(a qui no has nombrat - no sé si per afinitat a ells o perquè ja han passat a millor vida).

Anònim ha dit...

Pedrassa digues-li a Ballester que no estire tan fort el fil que et fa votar sempre amb el PP. Qualsevol dia et dislocarà el muscle...

Anònim ha dit...

A Saa ahir el públic se li va riure en la cara. Quan per tercera vegada va dir, a l'estil goebbelià, a l'oposició que no es podia estar anant a les reunions informatives només per cobrar i no treballar ja que:

1. El regidors alliberats (tots del PP) s'emporten molts diners dels nostres impostos.

2. Ell va dir repetidament que els seus projectes els fan els tècnics i que ell no els discutia. Aleshores per a què el volem? Ell és el supervisor i màxim responsable de matar el parc.

Anònim ha dit...

El Bloc, who's Bloc?
Algú té una guija i buscarem el Bloc entre els espirits.

Bloc, manifiéstate

Anònim ha dit...

Algú pot postejar la carta que ha enviat el regidor Saa?

Anònim ha dit...

L'obra del parc pareix esser que es va a adjudicar ja a l'empresa PAVASAL, que obviament no es d' Algemesi; al menys l'obra l'haverem pogut adjudicar a alguna empresa del poble( Molina- Ferrandis, Costrucciones Rubio, Construcciones téncicas, Conscea, ...) i que els diners que va a costar forem per a emplear a gent d' Algemesi. Segur que diram que era la mes barata i la que mes millores ha proposat fer,pero quant vinga la liquidació de l'obra la baixa desapareixerà i cost serà, com a minim, el preu de licitació.

Anònim ha dit...

Això, això, algú pot postejar la carta de contestació del Sr. Saa?(si és que se li pot dir Sr.)

És que jo vaig signar però no m'ha contestat ningú, seré invisible o és que no han contestat a tothom?

Anònim ha dit...

ACÍ TENIU LA CARTA DEL SENYOR SAA:

Bona vesprada, contestar-li al seu escrit com a regidor de Parcs i Jardins:



abans que res contestar-li al seu escrit dient-li que, l'obra de remodelació del parc Salvador Castell, no està valorada en mes de 600.000 euros, sinó que s'ha adjudicat per 398.000, dels quals 174.780 corresponen a subvencions per part de la diputació de valència, subvencionant pràcticament la mitat del projecte, contemplant, a més la redacció del projecte i els estudis de seguretat. Esta quantitat subvencionada està destinada UNICAMENT a la remodelació del parc, si no es destina a este projecte es perd la subvenció.



No es pretén augmentar el trànsit pel carrer Figueres, tan sols es pretén donar una entrada als veïns del dit carrer i adjacent, ja que l'objectiu final és la peatonalitzacio tant del parc Salvador Castell com del centre de la ciutat, en concret la zona de la plaça major per tant els veïns quedarien sense accés. En el seu temps ja es va modificar el sentit del carrer per a donar accés a petició dels propis veïns.

Amb la remodelació es pretén adequar el parc Salvador Castell i proporcionar major amplitud en la zona de passeig per als vianants, així com millorar la seua seguretat adequant els arbres de gran port NO ELIMINANT-LOS, així com dotar a l'espai d'una major intensitat de llum de baix consum i menys contaminant.



Recorde que la zona ha patit distintes modificacions al llarg del temps i que la séquia central no és l'original, en els seus orígens era una séquia de reg que va perdre el seu sentit quan es va ELIMINAR la bassa gran del carrer Ponent i que fa uns 5-6 anys es va remodelar construint uns cassetons antiestètics en què estan situats uns filtres i adequant-li uns dolls com a fonts. Així com els ponts romàntics que existixen NO SÓN ELS ORIGINALS, han patit diverses remodelacions al llarg del temps.



Nosaltres també creiem convenient portar endavant el projecte de D. Salvador Castell i unir el parc que porta el seu nom amb el de Bernat Guinovart, però açò, com altres tantes coses, està supeditat a l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana, i, fins que este no este aprovat no es pot realitzar la dita unió, així com no es pot realitzar el recinte firal i altres tantes coses.



Considera vosté inútil el dit projecte, és la seua opinió, però potser es considere més inútil encara la forma en què s'estava invertint fins ara la subvenció del Pla Provincial d'Obres i Servicis, Sap vosté que s'ha invertit la dita subvenció en els últims 4 anys? Sap vosté totes les voreres s'han que fet i desfet en els últims anys, cabria preguntar-s'ho i reconsiderar la inutilitat dels projectes que es realitzen des d'este Ajuntament. Tinga en compte que este Ajuntament esta obert a qualsevol suggerencia coherente que vinga de qualsevol veí.



Agraïnt les seues suggerencies, Espere haver aclarit els seus dubtes respecte a este tema i si no, no tinga dubtes a remetre'ns qualsevol dubte o suggeriment que puga tindre respecte d'ell. Atentament

Anònim ha dit...

A mi no s'ha dignat a contestar-me el email encontra del parc.

Dels únics amb trellat Pere Blanco, i això que jo hem considere de Dretes, però vist el que hi ha al nostre ajuntament, encara hem passarè a la part de Pere.

NO A LA DESTROSSA DEL PP

Anònim ha dit...

Algú que entenga un poc més que jo d'açò...

És normal que 3 cotxes de policia costen 103.680 €, més 16.588 €, d'IVA. Què són? Mercedes?

http://www.algemesi.net/default.asp?DocID=1452

Supose que s'haurà de pagar retolació i adaptació, però és que ixen a 40000 euros cadascun.

Anònim ha dit...

He vist q aquests cotxes son de renting (és a dir, que no son en propietat, son llogats, i al cap d'un temps els han de tornar),...

Anònim ha dit...

He he he, damunt els ténen que tornar? doncs encara em semblen més barats, he he he...

En aquest poble ha entrat algun virus o alguna mala enfermetat que "ens" fa tallar arbres, destrossar parcs i fer despesses per tot arreu?

Anònim ha dit...

Venid y pasead por el parque,
ahora remodelado.
Volveran risas y griteríos de antaño,
como si el tiempo no hubiese pasado.
Venid y pasead al lado de las palmeras,
arbol insigne que vió pasar tantas primaveras.
Dejad al P.P. hacer su intervención,
pues no os arrepentireis de tal determinación...

Anònim ha dit...

Això què són? Un versets que canta la mort mentre sosté la dalla en el Parc?

Anònim ha dit...

Saa al poser lider del PP

Anònim ha dit...

No, això son els refranys dels ninots de les falles ...

Anònim ha dit...

Parlant de tot un poc, una qüestió que últimament em preocupa:
per què l'alcalde s'obstina en traduir "medio ambiente" com a "mig ambient"? i amb l'altre mig, què fem? el tallem i el destrossem?
senyor alcalde, faça el favor de rebre classes de valencià abans de parlar en públic! que açò és insuportable!

Anònim ha dit...

Al senyor Mich-Ambient no li arriben les neurones. És un cas perdut. No intenteu corregir-lo que serà pitjor.

Gregori = Guatemala.
VR = GuatePEOR.

Podriem dir que VR és com un aliment concentrat: 20 anys d'avorriment de Gregori clavats en una pildora de 4 anys. Help!

Anònim ha dit...

Jo pense que ja es queixeu per queixar-vos.
Trobe que la reforma del parc no està tan mal. Però teniu ganes de criticar. Busqueu-vos aficions: nadar, llegir, passetjar, anar de compres, una màscota.
Però deixeu ja de criticar coses que es fan pel bé del poble.

Anònim ha dit...

de tres frases, en la última va i la cagues...

Més fartet que samaruc ha dit...

A l'anònim de les 19'14:
Pel be del poble????? Això serà la TEUA opinió però no la del POBLE, no? Per saber-ho ho hauriem de consultar al poble, no creus?? A més hi ha moltes coses per fer pel be del poble abans que eixa (tens un llistat en la pàgina de Creixent, per si no se t'ocurreix ninguna)

Anònim ha dit...

Pas a desnivell sense cotxes, perquè no han fet una pasarel.la elevada i coberta? Seria més barata i amb més seguritat per als que passen.... menys atracaments, gent dormint. JA voreu.


VR quan comences algo pensa que hi ha gent que pensa més i millor que vosaltres, els "usuaris" d'allò implicat

PD: anem posant-nos vaselina

Anònim ha dit...

Home si en alguna cosa han influit el govern actual (VR&cia) en el pas a nivell és en la variació del projecte inicial, imposibilitant el pas de vehícles automòbils...això ho digué clarament Vicentin Garcia en un plé, en plena discussió amb la gent del PSOE....

Dic jo que no tot serà ADIF i Foment

Anònim ha dit...

Ens passarà pitjor que a la Batalla d'Almansa, ens ho van a fotre tot xiquets...

Algú em pot contestar a una pregunta? mireu, no és que em faça molta gràcia fer-ho però, hauriem de pegar a fugir d'ací o seguir aguantant?

Anònim ha dit...

Jo encara confie en que el pas inferior es puga aprofitar per a (només) cotxes i en un sentit. Ho proposava Creixent i tècnicament no deu ser tan complicat.

A grandes cagadas...

Anònim ha dit...

La cagada del pas a desnivell no te nom.
O siga que ens concedixen la construcció de un pas a nivell per a cotxes, i els espavilats de turno diuen que no el volen, que el volen nomes de peatons, tot per dir que es seu.
Clar el ahorro de milions de euros per a Foment es barbaro, i per tant els ho concedix.
Tant que parlen de les subvencions que no ni ha que dixar perdre i en el pas a nivell regalem la milloná per a que mos construisquen la gran merda que no val per a res.

Anònim ha dit...

Exacte, la cagada del parc la volen fer (bueno, volen no, la faran) per que ténen la subvenció adjudicada i en canvi la del pas a desnivell que si que hagués pogut estar encertat i que es quedara una cosa "aseaeta" i els de torn (siguen els que siguen) va i la caguen...

Anònim ha dit...

Doncs si a les properes eleccions surten uns altres, que ho tornen a fer tot: "pla renove del seu poble cada 4 anys, ciutat nova cada 4 anys"
no se, jo este matí m'he creuat amb VR que anava amb el cotxe, i semblava preocupadet...
està clar que el major avantagte de la democràcia és poder canviar de governants cada 4 anys. si realment fóra així, s'optimitzarien els recursos que no veges!

Anònim ha dit...

Contestant a l'anònim de les 08.25, dir-te que jo ja ho he fet, i com jo molts altres desde ja fa molts anys.
Si Algemesí té la mateixa població que fa 30 ayns i tenim uns 3500 inmigrants censats pel cap baix, qué s'ha fet de tota eixa gent que falta?
Molts estem fora per temes laborals, però molts altres ja fa anys que deixaren la trinxera local i marxaren lluny per tal d'escampar la boira.
Pot ser l'ajuntament no ha fet les coses bé els últims 30 anys, ni aquests ni els d'abans, però indubtablement el campió és el meu amic VR.
Sort que tenim a la Sra. Pepa.

Anònim ha dit...

perque no es preocupeu de la zona d' oci que prometereu al nostres jovens i es deixeu de parcs i d' histories, que aixo ja esta be com esta, sr Vicente Ramon perfarvor fasa algo per els jovens

Anònim ha dit...

aaaaaammmmmm... cagalló ke te jales...

Anònim ha dit...

On esta el Bloc, bona pregunta, ja que vaig ser un dels 753 persones que els votaren, amb 4,99 % es quedaren a 4 vots de traure un regidor. O començen a menejar-se i traure el cap aon siga i buscar-se un cap de cartell que siga un figura o ja se a qui no botare. De moment el Sr. Pere, va al capdavant. Per cert algu sap si Pere Blanco es tornara a presentar per Esquerra Unida (EU) o per Iniciativa pel Pais Valencià (IPV). Espere que pel segons perque quan veig les sigles de EU sols em ve al cap Anguita, Llamazares, Marcos i companyia

Anònim ha dit...

Per que costa tant veure el video del plenari desde la web de l'ajuntament???

Anònim ha dit...

Jo quan veig les sigles EU em ve al cap el senyor Ciprià X. Teodoro, que milità uns anys amb EU fins que es canvià al "caballo ganador".

Anònim ha dit...

I que tens contra Anguita, Llamazares, Marcos i companyia, pense que son dels polítics mes honest, aixó si, d'esquerres, o es que prefereixes al carterista de Morera, o el Pujolet i Convergència, dreta civilizada, pero dreta.

Anònim ha dit...

el bloc també es de dretes


i jo primer d'esquerres que nacionalista

Anònim ha dit...

Gamieta, podries anar canviant de tema.
Jo propose que parlem de la filla de VR que aprofita el parking de l'ajuntament per aparcar el seu cotxe els divendres i disabtes a la nit quan va al monosabio.
Això és legal?

Anònim ha dit...

Els peperos a proves de bomba (dels que seran del PP encara que mataren gent) ja poden anar eixint de dubtes al voltant de quins són els motius pels que el seu partit volia manar:

- sous de ric
- places privilegiades d'aparcament (filla de l'alcalde, auto-escola giner, ...)
- col·locacions de familiars (quimi, el intendente, novieta de Ballester, ...)
- col·locacions pròpies (rosa sebastià)

Qui diga que la política la volen per a representar millor als ciutadans o perquè volen al poble, que es vaja a que li miren el cap que evidentment el té per a revisar.

Anònim ha dit...

Algu sap de la dona major que han contractat en la casa de joventut, sembla que és molt amiga de Sa Sierra???, així contraresta a Pedrassa.

Anònim ha dit...

EUROS EUROS DUBI DU!!! SI NO LOS QUIERES ALLÁ TU!!!

Anònim ha dit...

SALVEM EL PARC

DISSABTE, 15 DE NOVEMBRE A LES 13.00 HORES

ABRAÇADA AL PARC

ENTRE LA PLAÇA D’ARGENTINA I EL INSTITUT

DIMARTS, 18 DE NOVEMBRE, A LES 19.30 HORES

CONFERÈNCIA de
JOSEP A. DOMINGO

50 ANYS DE PARC
LA MEMÒRIA D’UN POBLE

SALÓ D’ACTES DEL CASINO LLIBERAL


DEPÉN DE NOSALTRES

Anònim ha dit...

QUe depén de nosaltres???? perfavor, que ens vols fer creure??? majoria absoluta i depén d'una plataforma que ha montat el PSOE... haver fet la plataforma abans home! havera tret més sentit haver-se mobilitzat de la mateixa manera en contra de la modificació de no passar cotxes per el pas a desnivell,... o una mobilització en contra de la tala d'arbres, o jo q sé,... però ara pareix q se'm vaja la vida darrere d'una MODIFICACIÓ del parc,...
EM pareix molt mal portar l'oposició a la gent del poble.
Per si no us enrecordeu: el PP es va mobilitzar pq volia un mercat a peu pla, però el PSOE no va tindre en consideració les firmes que s'arreplegaren perquè es fera un mercat a peu pla,... i ara tenim el mateix exemple però en el parc.
En fi, senyors, per aquells q pensen que si pense diferent és pq sóc del "bando contrari" , dir-vos que no, que no sóc del PP, però no estic conforme amb tot el q fa el PSOE,... el meu sentit de la crítica m'ho impedix,...
i ara comenceu a despotricar-me si voleu pq pense diferent a vosaltres.

Anònim ha dit...

Val, estic d'acord amb l'anònim anterior, però...

Qué fem? ens quedem de braços creuats, amic? siguem d'un partit o d'un altre sempre estem al mig, al mig de les marranades d'uns i d'altres i seguirà així "por los siglos de los siglos, amen".

No tenim res a fer, jo propose que quedem un dia tots amb serres, estrals i motoserres i ens carreguem el parc tots alhora i així canviarem de tema d'una vegada, per que per molt que ens empenyem se'l van a carregar igual eixos fillsdeputes...

Perdoneu per les paraules però és que m'encenc quan veig que jo podem fer res per a que no se'l carreguen...

Anònim ha dit...

jo també vuic plaça de aparcament en l´ajuntament...que ara m´han ficat la zona blava i no puc aparcar davant de casa

Anònim ha dit...

Groucho Marx: La política es el arte de buscar problemas, encontrarlos, hacer un diagnóstico falso y aplicar después los remedios equivocados.

Tots ens hem sentit impotents alguna vegada quan hem vist que polítics que, generalment, només els interessa el seu propi "melic" destrossen o comprometen el futur d'un poble amb obres innecessàries, cares o absurdes.

Com a ciutadans ens toca aguantar. Aguantar i votar quan arriba el dia. Si esteu encesos, feu campanya: recordeu que el PP, amb la seua actitud, "no pot pactar" amb cap partit per lo que només pot manar si té majoria, cosa prou complicada de repetir i més de la forma que està "manant". Ells conten en que la gent els torne a votar, però el malany que estan fent pot canviar moltes intencions de vot, i més si tenim en compte que la majoria absoluta l'han obtinguda per lo fart que estàvem de Gregori i no pels seus propis mèrits.

El mal no és exactament el PP, sinó la majoria absoluta que li permet passar de tot i de tots. Ara toca aguantar-se. Dos anyets passen ràpid. Ànim!

Anònim ha dit...

pense que en lo del parc, ja hem perdut la batalla. si algú creu que no tinc raó, que m'explique com.
i totalment d'acord amb l'anònim d'ahir a les 20.45.
per una vegada ha exposat fets que serà molt dificil que algú li porte la contrària.
en política local l'amiguisme està molt present, però, què farieu vosaltres si foreu l'alcalde? no afavoririeu els vostres coneguts?
tal vegada no de forma taaaan descarada, però és molt difícil ser objectiu en estos temes.
Què opineu?

Anònim ha dit...

Realment volen salvar el Parc, o buscar confrontament? Si realment buscaren salvar el parc jo crec que tindrien que haver començat a mobilitzar al poble des de que coneixen la intenció de renodelar el parc ja que per algo acudiren a les sesions informatives que es feren. Ara pense que ja han fet tard per a salvar el parc però a hora per a l'enfrontament.
Entre tots ens unflen a mentires o veritats disfresades.

Anònim ha dit...

Jo pense que busquen confrontament,... ho tinc molt clar, i per això no aniré demà a la mobilització, perquè no vull sentir-me part d'una manipulació.

Anònim ha dit...

segur que molt de salvar el parc però molts seran incapaços de guardar-se un paper a la butxaca per no llençar-lo a terra.
el que no veig llògic és que en democràcia el poble sols tinga veu quan són eleccions, o quan als politics els convé.

Anònim ha dit...

d´aci dos anys ni han uns cuants pprivilegiats que hauran vist incrementada la cartilla del banc com si els haguera tocat l´euromillon.
M´entres la nostra va baixant per la aberració de la pujada de impostos, entre atres coses.

Anònim ha dit...

Al de les 13.59h: això que menciones de que el poble només tinga veu cada quatre anys té remei, però faria falta voluntat política per a aplicar-ho, i ja estem veient que els interessos dels polítics no són, precisament, eixos. Es diu Democràcia Participativa o Participació Ciutadana, hi ha una llei recent que, en principi, obligaria als polítics a adoptar eixa transparència que ara falta. Però com sempre no hi ha cap voluntat d'aplicar-la.

Països, com ara Corea del Sud, ens podrien ensenyar molt d'això: utilitzar les xarxes digitals, cada vegada més ubiqües, per a escoltar la veu del poble i actuar sempre tenint en compte la seua opinió.

Fan falta les eines necessàries per a tindre un fòrum de participació orientat, precisament, a servir de nexe entre l'Ajuntament i els ciutadans, una cosa que els nostres polítics i la seua burocràcia mai faran si no s'ho proposen en moltes ganes (o siga, mai). Pot ser som els propis ciutadans els que tenim que omplir eixe buit.

Anònim ha dit...

No anaven a baixar els impostos?

Que bonic és fer demagògia i després trobar-te governant!

Anònim ha dit...

No si ells parlen de fer opinar el poble i ja estan contant despeses de paper i bolis... el que no sé és si encara plomes i papirs o ja han descobert els estris del s.XX... llàstima que estem al XXI.

Els polítics de l'Ajuntament van 30 anys per darrere del que haurien.

Anònim ha dit...

Lo únic q fa falta, és que els polítics firmen un contracte amb el poble quan siguen elegits, i que es comprometen amb aquest contracte a fer les obres que tinguen viabilitat en ixos 4 anys, si el contracte és incomplit que tinga unes repercusions sobre el partit. Ja està bé de prometre castells en el aire i després fer el q es dona la gana!

Anònim ha dit...

Sí, home! Van ells a posar lleis per a auto-penalitzar-se quan no facen el que prometen. Segur que sí.

Vos recorde que les lleis les fan ells, precisament. I que quan en el congrés dels diputats es pujen els sous s'aprova per unanimitat (ahí no hi ha mai cap disputa, siguen del color que siguen).

Anònim ha dit...

jo pense com l'anònim de les 13:58 sols busquen el confrontament i el desgast politic, no han actuat en lleialtat en senc enganyat. Jo vaig signar el full per a que no enderrocaren el parc pero no en contaren la veritat o al menys sols era una veritat a mitges, i eixa mitja que contaren, es la que els interesava contar per a movilitzar l'opinió tots. Quantes vegades han demanat la nostra opinió? sols quan son les eleccions. Ho fan tant uns com els altres, pero esta molt lleig jugar amb la gent. Ja dubte a qui votaré les properes eleccions

Anònim ha dit...

A.G.aM.ieta estic aborrint-me canvia ja la noticia. també pasen coses bones al poble, parla d'elles, així seras mes creible, perque estas convertint-te en el mitsager dels desastres.

Anònim ha dit...

Tema Parc:

1) el PP ha dissenyat un projecte "d'esquenes al poble" convençuts de que l'acolliria en els braços oberts. Supèrbia.

2) les esquerres s'han trobat en un regalet (el sentimentalisme que desperta el parc que van a destrossar) per a fer oposició i guanyar vots. Oportunisme.

3) el PP acusa a l'oposició de manipulació i diu que seguirà avant. Vol ignorar que molts dels que estan en contra els han votat. I res de escoltar opinions. Orgull.

4) comença a haver gent que, encara que està en contra del canvi s'està rebel·lant per la evidència oportunista de l'oposició. Fartada.

Tindrem un altra plataforma "Salvem el Parc, independents"?

Anònim ha dit...

M´encanta la destrossa del parc (com no ni han altres obres mes importants que fer)

M´encanta la porqueria del mercat (dona vergonya pasar per alli)

M´encanta la gorriná de asfalt del carrer Cervantes (pareix que vajes de rally)

M´encanta que arranquen tots els arbres i planten tarongers (especie mai vista per ningún algemesinec, utilitzada en tots el grans parcs decoratius del mon per la seua exclusivitat i belleza)

M´encanta el casino lliberal, gran inversió per a que un amiguet es faja d´or.

M´encanta que hasta el mes tonto (o no?) cobre mínim 4000 euros al mes. Trifase a 380V.

M´encanta no poder aparcar perque m´han endosat la zona blava.

M´encanta no poder pagar una VPO perque esta a preu de Chalet de lujo gracies als ppepitos.

M´encanta anar al poli i que me coste mig jornal alquilar una pista.

M´encanta que la grua haja pujat 46euros.

M´encanta que el dia que em muiga tinguen que demanar una hipoteca per a pagar el nicho.

M´encanta vore com Algemesi ix en la tele cada dos per tres fent el ridicul.

ESTIC ENCANTAT

Anònim ha dit...

Chustisiero,
La idea del contracte no és tant absurda, el contracte és firma en època de campanya.
Véase exemple d'Artur Mas (CiU) en Catalunya.

elgendredelamenescala ha dit...

Si està clar le PP ha guanyat les eleccions perquè ha sigut un miracle de la beata, per això aneven alguns concejals en la proceso.
I els sociates anaven per pregar de eixir en les properes eleccions.
El que no se jo ès on anava Gamieta.

Anònim ha dit...

Al final que...? som els/les més sabuts/ sabudes. Ja hem opinat i ara que...? Ens han manipulat o volen manipular-nos? Paraules senyors/senyores, això-açò són opinions. I els fets?
1 er. fet .- Gent que estima el seu poble (multi-plural de distintes ideologies) es concentrà en un acte inutil o no, al parc i desprès feu una abraçada, a més de llegir un manifest i unes poesies.
2 on. fet.- Un govern, el del poble que vol fer-ho bé i no sap. Crec que se equivoca i no sap tornar a rere. Dificil situació, "mal si ando, mal si no ando" Doncs a manar i ja vindran temps millors.
El temps tot ho cura i la gent s'oblida.
3 er fet.- Està per vindre. Desfarant el parc.

Per acabar.Es senten/sentirien manipulats ells, (els que ho han decidit)si reconsideraren i reflexionaren sobre les seues decicions.
Pasé el que pasé ja hi ha una cosa positiva, molts ciudatans i ciudatanes d'aquest poble han fet un exercici de reflexió i com diu el poeta SABEM EL QUE NO VOLEM

Anònim ha dit...

VR ha pagat un dinar familiar en un restaurant de l'estany de Cullera amb la targeta de l'ajuntament.
Açò és un dinar de feina, perquè com que mitja familia la té col·locada treballant per a ell, bé està que el poble pague el gasto, no?

Anònim ha dit...

I que ha passat amb el grup Berca, el de les danses? ah clar, com que el mestre és un cosí del Sr. Alcalde, ara els tenim hasta en la sopa, fins i tot estaran en la presentació de la Fallera Major de la nostra "destrossada" ciutat, i jo que em pensava que eren més rojets els d'eixe grup, acabaran vestint-se de fallerets per a ballar, he he he

Anònim ha dit...

Ha pagat en la Visa de l'Ajuntament. I si dic que no m'estranya el més mínim? I si afirme que estic totalment segur que no li estranya a cap algemesinenc que estiga al dia? Tenim que entendre-ho: es que no cobra prou... pobret!

Anònim ha dit...

Que no cobra qué???? prou????

Ah si, és veritat, que no ho recordava, per que com que al damunt de la feina que li toca fer també va a classes de dicció, al foniatra, al logopeda, a classes de redacció, de valencià i també classes de saber estar.

Aleshores tens raó al dir que "pobret" no cobra prou.

És que mira que sou dolents...

He he he

Anònim ha dit...

No n'haguessen pogut triar a un altre pitjor que eixe?

Anònim ha dit...

I jo que continue pensant que és la marioneta ideal: inculte, cutre, fàcil de callar recordant-li el sou, fàcil de culpar per la llengua tan incontrolable que té, i porta tant d'odi cap a l'esquerre (com Ballester) que no li deixa distingir les bones idees de les que no ho són...

No sé. Jo pense que no serà el candidat del PP. Si no passa a les properes eleccions (massa evident) a les altres serà història. Però en qualsevol cas, no el veig 20 anys ahí. Ni jo ni ningú.

Anònim ha dit...

Gamieta estas viu??? ja fa dies que no dius res.

Anònim ha dit...

EI GAMIETA, PER ON PARES? CANVIEM JA DE TEMA O ÉS QUE VOLS ARRIBAR ALS 100 COMENTARIS...?

Anònim ha dit...

AIXO PAREIX...

Anònim ha dit...

doncs...........99

Anònim ha dit...

i...100

DIMARTS, 18 DE NOVEMBRE, A LES 19.30 HORES

CONFERÈNCIA de
JOSEP A. DOMINGO

50 ANYS DE PARC
LA MEMÒRIA D’UN POBLE

SALÓ D’ACTES DEL CASINO LLIBERAL

Anònim ha dit...

WOW!

Llegint he trobat una acusació greu a l'alcalde, se l'acusa, sense presumpció d'inocència de pagar un dinar amb diners de les arques municipals. Quin fundament té esta acusació? Se pot demostrar? Perquè si se pot demostrar ja estas anant a Levante i donant-los una còpia...

I també he llegit algo del GRUP DE DANSES BERCA que no m'ha agradat massa. Altres anys l'ajuntament ha contractat grups de danses d'altres pobles per a la presentacio de la fallera major. Tenint un grup local pense que és encerttat que actuen ells. Altra cosa és que els estiguen explotant... però assenyaleu els politics que tenen 0 capacitat creativa, no als associats d'este col·lectiu.

JA VA ESSENT HORA D'ALTRE TEMA... PROPOSEU I QUE GAMIETA TRIE.

Anònim ha dit...

ES POT FUMAR AL CASINO?????
este matí la gent fumant puros demà jo me fare una barbacoa allí dins, per que el fum de la torrà m'agrada més que els dels puros.

Anònim ha dit...

MES DEL PARC...
Anem a vorer, tot es millorable, anem a deixar que els que estan governant fatgen el parc eixe que proposen... avorer si tota la gent que ha firmat en contra, es la primera que es fica a passetgar una vegada estiga acabat...
Ademes, si no han dit cap de mentira el 70% del cost, esta suvencionat per el govern valenciá, I aixo es riquea per al poble...
I d'asi un poc mes de dos anys, si no ha estat be, no els tornen a votar i ja esta, crec que no es tant complicat.

Anònim ha dit...

##### PER A LA OPOSICIÓ ######

Els que ara estan governant, els votá el poble perque volien una cara nova, un canvi, despres de mols anys amb un govern del PSOE.
Ara ja hia molta gent arrepentida, pero no vos podeu parar, ara mes que mai, hia que treballar al cent per cent... necessitem saber si ja teniu relleu per a les proximes eleccións.
Algemesí demana una persona amb imatge, amb idees, amb presencia.
Tal vegada hem de seguir el ritme del voltant i apostar per una ALCALDESSA... Penseu que si una dona, administra i mana en casa, pot fer el mateix per un poble.

Es per a tindreu en conter senyors del PSOE.

Anònim ha dit...

I este últim no serà familiar de Noèlia Bañón? per un casual...

Anònim ha dit...

LLIBERAL ÉS AMB UNA SOLA "L"!!! ÉS A DIR, "LIBERAL",... A VORE SI EL SENYOR DEL SALVEMELPARC RECTIFICA, QUE A USAES !

Anònim ha dit...

no es un familiar, es ella :)

Anònim ha dit...

Tots sabem que es diu "liberal", però el mot popular a Algemesí sempre ha sigut "lliberal". si lliges el llibre de Carmel i Enric veuràs com mantenen el mot "lliberal" per parlar del casino i "liberal" per parlar del partit polític.
Per cert, este dijous, dia 20, presentació, per fi, del llibre del Casino "Lliberal", a les 20.00 h., al "Lliberal"

Anònim ha dit...

http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=lliberal&OperEntrada=0

Lliberal o liberal, segons el DIEC ambdues paraules són correctes... així doncs potser que rectifiqueu vosaltres. A usaes ;)

Anònim ha dit...

http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=lliberal&OperEntrada=0

Se m'ha passat posar-vos l'enllaç directe perquè almenys consulteu el diccionari electrònicament, perquè en paper sembla que costa massa ;)

Anònim ha dit...

El parc cal deixar-lo com està (si de cas arreglar-lo una mica, que no canviar-lo. Si volen fer més parc que prolonguen el que hi ha fins enllaçar-lo amb Bernat Guinovart (com està espipulat en el projecte inicial del Parc). I en un futur tram poden, si volen, fer-lo tot el modern que vulguen. Però el que ja està fet, no es deu trencar. Com diu Josep Antoni, és patrimoni espiritual d'Algemesí.

Anònim ha dit...

El PSOE necessita treure fora a Gregori, Esteve i Teodoro. Als 3 se'ls ha d'agraïr moltes coses però és hora d'una retirada de la primera fila ja! Son com (no vull comparar fons sino façana) els Zaplana, Rajoy i Acebes que arrastrava el PP i que son la lacra per la qual la cosa fa olor a socarrim.

Els partits necessiten de la gent amb experiència per donar contingut i no perdre el carisma ideològic o traçar linies mestres d'execució... Espere no vore el nom de Cirprià X. Teodoro, candidat a l'alcaldia perquè ho posarà molt fàcil als indecisos i no està la cosa com per a anar jugant.

Gregori es retira a la fi després un llarg legat... espere que el PP encomane ja un oli del seu retrat per al salo de plenaris de l'ajuntament o que estudie la possibilitat de donar-li el guardó d'honor 2009, pel seu treball. Altres q també son mereixedors del Guardó d'Honor ciutat d'Algemesí 2009 son: LA HERMANA ROIG, que treballa al menjador Verge de la Salut a Lima, o, perquè no, L'Escola de Tabal i Dolçaina, per ser d'una forma ben directa particeps de que la festa que hui és merevalle no es quedara muda ni sorda.

Anònim ha dit...

Noèlia Bañon no és precisament una bona candidata per al PSOE, jo crec q amb ella fugiria encara més gent... Cal renovar el partit de dalt a baix.

EL_LLOP ha dit...

Estic totalment d'acord... Noelia enca no esta preparada, li falta una mica per a madurar.
Hian mes opcions en el PSOE, i segueixc opinant que una dona tindria molta força per a la alcaldia.

Anònim ha dit...

Llop, jo no estic d'acord... No crec que per presentar una dona a l'acaldia tingues la mitat de les eleccions guanyades,.... i si Noelia Bañon es presenta, jo votaré a la Falange.

EL_LLOP ha dit...

Jo a Noelia ni la he nombrat.
Pero seguisc opinant que una dona seria bó per al poble... i no sols per imatge.
A més, una bona estrategia electoral sempre guanya vots que no saben cap aon caurer i una persona aixi guanyaria eixos vots.
Estic mes que convençut que si el PSOE presenta de cap de llista una dona, guanya per majoria absoluta

Anònim ha dit...

Jo, personalment no vullc una dona d'alcaldessa.... Jo vullc una persona valida per a eixe càrrec públic siga home o dona, però que dega de ser una dona precís, jo no ho veig...

EL_LLOP ha dit...

Precís no hia res!
Peró no estaria mal, per supòsit que fora una persona valida per al carrec, que el qui està es fàcilment superable.