dilluns, 8 de desembre del 2008

Els milions de Madrid

A Vicente Ramón li ha tocat la grossa de Nadal. I molts dies abans del sorteig. Que sort que tenen alguns. Per una banda, li ha vingut la sucosa paga extra del Nadal (quin reis més carregats vindran a eixa casa, i a la dels regidors alliberats i del personal de confiança). I per un altra banda, han vingut molt milions d'euros des del govern central de Zapatero.

Si fa algunes dies escoltàvem a VR fer declaracions en TVE acusant al president del govern de tindre la culpa de l'increment de la delinqüència. Ara resulta que eixe mateix govern central és el que li amollarà en les pròximes setmanes 4.826.824 euros dins el pla de d'inversions als ajuntaments. Ara l'equip de govern municipal té un parell de mesos per a presentar nous projectes al Ministeri d'Administracions Públiques. Han de ser projectes d'inversió i per a fer obra pública; però no han de ser projectes que ja estiguen en marxa.(així que no val el Mercat, això és una promesa de l'alcalde que ha de complir per un altre camí) Així que caldrà calfar-se un poc el cap, però quasi 5 milions d'euros mereixen un poc d'esforç, no?

Aquesta inesperada pluja de milions ha sigut una loteria que pot salvar al govern de VR perquè pot traure profit polític a nivell local. De fet, ja ens ha caigut una ajuda des del Ministeri per als danys de les pluges del 2007, i els nostres polítics del PP ja s'han penjat la medalla diguent que aquesta ajuda de 162.000 euros s'ha aconseguit gràcies a la seua gestió. Ja podem intuir per on anirà el nostre govern local.

No obstant això, el que seria realment interessant és que tots els regidors de l'Ajuntament (PP, PSOE, EU i PSD-IPA) posaren un poc de la seua part i que les pròximes setmanes es reuniren per a pactar uns projectes de consens. D'aquesta forma es deixarien de banda els interessos partidistes i es podrien invertir els milions d'euros que vindran de Madrid en benefici de tot el poble. Podran treballar en aquesta línia?

57 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta, ja que ara van a tindre bastants dinerets de sobra per a gastar-se'ls en "millorar" i tot això. Per que no ens rebaixen (o suprimeixen" algun impostet, com el del fem, la contribució, circulació, etc etc?

Ja se que els diners que reben del govern són per a fer obra i no els poden invertir en llevar-nos algun/s impost, però... dels diners que ténen ara no els poden fer servir per a això?

Jo pense que no és tan mala idea, per que a final d'any, entre els 45 eurets de la recollida del fem, els seixanta i tants o cent vint-i-tants (depenent del cotxe), la contribució, a més a més de les hipoteques, cotxes, llum, telèfon, aigua, bla bla bla, el sou del mes sens queda a no veure, de l'altra manera, eixos diners "extres" que no tindriem que pagar de segur que ens vindrien molt però que molt bé a més d'un.
Que passeu bon dia, xiquets.

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior: a vore si ens assabentem de què és el PP. Si no poden cobrar més, faran que la resta cobrem menys. Com? Pujant-nos els impostos. Així aconsegueixen la il·lusió de que estan cobrant més diners en relació a la resta d'algemesinencs. És de caixó.

Si s'adoneu, moltes de les polítiques de dretes són així. Amb la raó del conservadorisme, es claven en coses que afecten als altres i no a ells: si no poden aconseguir més llibertats li les lleven als altres; si no poden aconseguir més diners, fan que els altres guanyen menys. Això és el PP. Egoisme no dissimulat en estat pur (y a mucha honra).

Anònim ha dit...

estic ansiós per vore amb quin "bombaso" ens sorprén l'ajuntament. Quin projecte estrella es trauran de la mànega? Creieu que amb 5 milions d'euros tenim prou per a un pont de Calatrava? encara que siga sobre la sèquia reial? com quedem, en època de crisi s'ha d'estalviar i retallar el gasto o fomentar les inversions per dinamitzar l'economia?
Si ja fan coses absurdes amb els pocs diners que tenen, agarreu-se que ve corba.

Anònim ha dit...

Jo pense que farà la piscina climatitzada i les pistes de pàdel que deia fa uns dies.

Anònim ha dit...

De Madrid no ve res benvolgut jacobinista gamietaire. Les balances són deficitàries amb el País Valencià. Paguem molt més del que ens donen!

Anònim ha dit...

Perquè no comencen la residència de la 3ra edat i per a malalts d'alzheimer? això si que serien diners ben invertits.

Anònim ha dit...

No ens poden enganyar perque les obres que estiguen financiades per l'estat espanyol a de gaudir un rètol on es puga llegir "Govierno de España". Per no fer politiques d'engany amb els euros de l'estat, ni penjar-se'n medalles que no corresponguen.

Anònim ha dit...

Penseu que VR dormirà tranquil per les nits? Jo crec que no. Està clar que en el seu dia va fer allò de "prometer y prometer hasta meter, y una vez metido...olvidar lo prometido". Però una volta ficada la titola en calent ara cal mantindre-la dins del pot el major temps possible. El suficient perquè no li tiren en cara que no ha fet els projectes, 212 projectes i propostes. Quasi una per a cada dia de l'any. Però al pas que anem van a tindre que caure en el mateix de tots els anys electorals: que Toldrà no donarà abasto fent plaques de marbre per a inaugurar.

Només una petició: NO POSE "VERGE DE LA SALUT" AL NOU CENTRE POLIVALENT I PER FAVOR... MIRE A VORE QUÈ VA A FER ALLÍ PERQUÈ SI ES TRACTA D'UN LLOC PER A QUE SIGA HOTEL D'ASSOCIACIONS... ALGEMESÍ JA VA BEN SERVIT DE SALES DE CONFERÈNCIES I TÉ MÉS OFERTA HOTELERA QUE BENIDORM.

Anònim ha dit...

Quien no se colgara la medallita ahora será el PSOE de Algemesi, pero para las próximas veremos como se les llena la boca de decir que el gobierno de España a financiado tal y tal.

Anònim ha dit...

QUE QUEDE CLAR QUE AQUESTA INVERSIÓ DE L'ESTAT EN LES CORPORACIONS LOCALS DE TOT L'ESTAT ESPANYOL ESTÈ PENSADA PER PODER DONAR TREBALL A GENT DESOCUPADA I SENSE INGRESSOS PER PODER PAL·LIAR UN POC LA CRISIS ECONÒMICA I FER REFLOTAR EL CONSUM. ENCARA QUE PERSONALMENT PENSE QUE NO FUNCIONARÀ, SOLAMENT SERVIRÀ PER A TAPAR ALGUN FORAT. I DAMUNT A CREAR MÉS DÈFICIT.

Anònim ha dit...

Algú de vosaltres sap com transmetre idees de projectes per desenvolupar amb aquestos diners?

Cal parlar amb Pedrassa?

Anònim ha dit...

Pregunte el mateix que l'ultim anònim

Anònim ha dit...

Vuelvo a repetir, como podeis llamar "lladre fastigos" a alguien que se desvive por nuestra ciudad, que cobra un sueldecito (vuelvo a repetir,porque podría cobrar más en su trabajo)y que en dos años ha hecho lo que otros en 20 años.
- futuro parque
- mercado (de lo mejorcito que tendrá España)
- proyecto de ciudad sin coches (garajes a muy buen precio en el centro de la ciudad)
- poligono industrial
- helipuerto (hoy viene en el periodico)
- cabalgata de reyes de lujo
- mucha más luz en las calles
- mas seguridad
- menos inmigrantes
- policia de barrio

¿QUEREIS MAS?

Anònim ha dit...

- futuro parque (Una merda punxà en un palo)
- mercado (inviable y ruinós a día d'avui)
- proyecto de ciudad sin coches (el que tindrien que fer es començar ja amb la plaça interna de darrere de l'ajuntament a fer els garaig subterranis i la plaça, que per a aixó tenim les cases comprades al carrer capella)
- poligono industrial (ein? hola? medalleta a sant de que???)
- helipuerto (super necessari per a Algemesi)
- cabalgata de reyes de lujo (Mola, sí, pero lujo lujo...al menys espera uns anys a vore com va millorant)
- mucha más luz en las calles ( :? vaig en ulleres de sol per la nit oiga)
- mas seguridad (MAZO SEGURIDAD, però si hi ha cada vegada més robatoris i problemes a Algemesí)
- menos inmigrantes (UY SISISI, t'ho creus i tot. Tranquil que fins que no vingau a tirar-los a tots..)
- policia de barrio (PolidelpalodeBarrio)

Venga va, vuelve a España2000 nen.

pd: Sueldecito? Et mereixes que te claven 20 bitllets de 500 euros en la boca i després t'atropelle un camió.

Anònim ha dit...

Si, queremos más.

-Paso a nivel Renfe (El timo más grande en la historia de Algemesí)

Anònim ha dit...

Que ens fiquen de nou el repetidor d'Alginet per poder tenir llibertat per triar el canal de televisió que vulguem veure, TV3 o C9.
Que ens conpren patinets al joves com els de la policia.
Que ens facen més betlems maristes, que això millora el nivell cultural del poble.
Que els reis vinguen en vaixell per la sequia reial, que això no ho ha fet mai ningú i et penjaries una medalleta més Visenteramón.
I que sigues el més ric del cementiri

Anònim ha dit...

Hijos mios, no os acostumbreis, pues eso de dar dinero al bando contrario solo lo hacen los de izquierdas.
Faltaria mas, los de derechas somos mas listillos.
jajaja....

Anònim ha dit...

Al sr. Altivo:
Exacte. "Futuro", perquè de moment tan sols hem vist barbaritats sense trellat. "Futuro mercado", "futuros garajes", "futuros no sé què"... Però i "presentes" després de dos anys? De la resta que diu, no mereix ni un sol comentari. Pel que es veu, vosté no viu en aquest poble i, si viu, necessite que li graduen la vista. Respecte d'allò del "sueldecito" millor que no remoga vosté l'assumpte perquè si encara li sembla poc, podríem fer una recollida popular. Home, per l'amor de Déu! I quines barbaritats hem de sentir!

Anònim ha dit...

Aquest Altivo no crec que pense el que diu, crec que tan sols escriu per a calentar que llig aquest blog. Perque no te ni trellat ni forrellat el que diu, aixo de "sueldecito" hem pareix que ho diu per intentar fer-nos mala sang.
Sols vuic dir una cosa de l'almoïna de VR, que valia la pena que s'hagues quedat a "Caja Duero" que ningu l'obligà a presentarse a l'alcaldia, i a veure que faran amb els diners de l'estat, de segur que proposen remodelar el parc Bernat Guinovart i montar-ne uns camps de golf a la reserva del samaruc, i fer-ne 2500 vivendes per a joves, i ...
VERGONYOS.

Anònim ha dit...

Vos puc garantir que aixo de consenuar projectes res de res. Es fara el que VR vullga, que per aixó es l'alcalde. Seria l'oportunitat apropiada per al centre geriatric i de dia; el problema es que el lloc que va propossar el PSOE a l' Avinguda de la Generalitat( front al monument del llaurador) no li agrada i VR vol construir-lo en el Pla( no pot ser altre lloc) pero en terreny escolar, al igual que l'edifici multifuncional "Verge de la Salut", situació aquesta que pot fer inviable el projecte, ja que el pla general està suspes. Segurament no tindrá mes remei que fer l'aparcament del mercat, ja que aixo d'autofinanciació es un comte xino que no se'l creu ningú.El que passa es que amb els quatre milions no hi ha prou i el Decret no permet la concurrencia de financiació.Esperem que es tinga trellat i que no es perga la subvenció per no ajustar-se a les bases.La resposta: abans de nadal.

Anònim ha dit...

VOS RECORDE QUE AQUESTES INVERSIONS SÓN PER A DONAR FEINA ALS DESOCUPATS I NO PER DONAR FEINA A LES CONSTRUCTORES PER QUÈ ES TORNEN A ENRIQUIR, AIXÓ QUE ANEU OBLIDANT-SE DE CENTRE DE DIES, MERCATS, EDIFICIS MULTIFUNCIONALS, ETC. SERÀ PRINCIPALMENT PER ARREGLAR CAMINS I CARRETERES LOCALS, SÈQUIES, CAMINS RURALS, NETEJAR DE MATOLLS ESPAIS NATURALS, ETC. LLEGIU LA NORMA QUE REGULA AQUESTES AJUDES QUE ESTA EN EL BOE DEL DIA 2 de desembre de 2008. Enllaç:
http://www.boe.es/boe/dias/2008/12/02/pdfs/A48135-48142.pdf

EL FUNCIONARI

Anònim ha dit...

Ah! i el projecte Ambici, que encara estem esperant des de setembre. I es que no paren d'anunciar als diaris mil i una meravelles, una i altra vegada, i al final no fan res de res. Tot façana, tot bufa, tot voler traure pit, però al final no alcen més de dos pams de terra.

6000euros cada patinet.

VR. dimissió, ja!, per pendre el pel a tota Algemesí.

Anònim ha dit...

que es aixó dels patinets ??? teniu alguna foto que jo no ho he vist !!???

Anònim ha dit...

Si, si, conteu, conteu això dels patinets que sembla interessant... Polis en patinet?

Anònim ha dit...

Hi ha que quedar be amb els funcionaris encara que estiga la CRISI

A continuació el pla d'acció i sopar

Divendres 12 de desembre en la Sala J. Torrent SL (El Molí), per cel.lebrar els Nadals, a les 22:00 h.

Amenitzats per el discomóvil de Lorenzo Martínez, fins a les 3:00 h. del matí.

El menú:

Entrants:

1. Virutes de pernil de bodega

2. Timbal de foie amb mermelada de poma.

3. Amanida tibia de setes i gambes.

4. Saltejat de “choquitos” i allets.

5. Gambó (2) a la sal.

Sopar:

1. Corder al forn.

Postre:

1. Fruita preparada (o biscuit glacé).

2. Café i licors.

3. Dolços nadalencs.



Begudes:

Sibarus blanc de Requena

Icono Tinto Tempranillo

Mineral, cervesa, refrescos,

Cava brut Torre Oria.

Anònim ha dit...

NOticia!!!!
Després de llegir l'article del PSI-IPA, al sr. Pedraza el volen contractar per a ser assessor del president Obama, gràcies a les seves mesures anti-crisi.

Un personatge aixi no se'l mereix Algemesí, Pedraza dimissió.

Anònim ha dit...

COLLO! quin soparot! Recordem la columneta del Berca:

C R I S I: Cinc lletres que, unides, ens posen el
pèls de punta i ens generen mal de cap. I és què,
qui no ha sentit parlar d’ella, en els últims dies?
La crisi és una realitat que afecta tot i a tots i, per
tant, també al consistori i a l’equip de govern.

DEMAGOGIA. Els putos amos son.

Anònim ha dit...

millor dir-li HIPOCRESIA

Anònim ha dit...

2 patinets de 6.000 euros? en dos faran molt Ara que si és veritat el que m'han dit, que ningú vol agafar-los... casi haguera valgut la pena q els regalaren una bici a cadascú com als policies de platja
Ai! no, que com el projecte ambici no està fet, no podrien aparcar enlloc!
no, si ja dic jo... que en este poble és una animalà darrere d'una altra...

Anònim ha dit...

Hi ha que tindre un poquet de vergonya quan es parla del "sueldecito". Som molts els que som mil euristes, i estes tonteries ens toquen la moral.
gasteu els diners en alló que faça falta,i no feu bufonades, que vos agra massa.

Anònim ha dit...

perfavor no parleu mal del señor pedrasa que es l' unic que te trellat en tot el poble

PD: yo vaig votar i votare a pedrassa

Anònim ha dit...

pero espliqueumos que es aixo dels patinets !!
queremos saber !!!

Anònim ha dit...

ACLARIMENTS:

1- el sopar se'l pagaren a tocateja cadascun dels assistents.

2- l'anònim que fa el llistat de sueldecito no és més que un gran blogger que sap que aci o tires un cigarret per la finestra o no pren força el foc...

3- Pregunteu als sevillans còm els va el programa Ambici a ells... pregunteu...

Anònim ha dit...

Pedrassa té molt poc de trellat i sobretot de mirar cap a tota la joventut, perque els concertets de rock jove estan be, però no recollix totes les tendències culturals i per tant, s´arracona a una part dels joves del poble, i a mes, el veig molt alegre quan diu que mai en la vida la joventut ha estat millor representada. Crec que viu en un mon de fantasia, perquè no veig que complisca el que volia pels joves per la manca d´infraestructures de veritat pels joves (ni el Casal Jaume I i el Centre Polivalent no em valen), polítiques de joventut a favor de la formació, la seua dinamització, i del coneixement dels seus drets en allò on desenvolupen,... Pedrassa me parle de que els joves son de 0 a 100, que cal sentir a la gent (sentir d´escoltar per escoltar, o sentir de sentiments?), però no em parla de quina manera va defendre als estudiants d´institut i universitaris perque estiguen ben formats i informats, de dotar d´infraestructures necessàries per a paliar el sector serveis en referència als joves, de fires formatives i d´entreniment.

Pedrassa amb "pan i toros", no se pot anar.

Alias "Un futurible opositor i bastant conegut"

Anònim ha dit...

soc funcionari,i el sopar no digua mentires el paga L'ajuntament.
al que diu mentires "mentiros"

Anònim ha dit...

Altivo las milongas se las cuentas a algún colega tuyo que vea Canal 9y que se las trague sin vaselina.

- futuro parque (CAGUERA DE BOU, PORQUE NO DERRIBAMOS EL CAMPANAR)

- mercado (PATÉTICO EL ESTADO ACTUAL, YA VEREMOS CUANDO SE CONVIERTA EN UN POZO LLENO DE AGUA)

- proyecto de ciudad sin coches (TODOS LOS QUE APARQUEN EN LA TERCERA PLANTA DEL MERCADO CUANDO LLUEVA)

- poligono industrial (COTES LO HA HECHO VR????JEJE)

- helipuerto (EXCELENTE PARA EL HUMILDE TRABAJADOR EN PARO)

- cabalgata de reyes de lujo (PARA EL AMIGACHO DEL HELICOPTERO)

- mucha más luz en las calles (QUE TE HAS FUMAO?)

- mas seguridad (ALGEMESI CIUDAD SIN LEY, EN PROGRAMAS DE TELE)

- menos inmigrantes (VER EL PROGRAMA ANTERIOR)

- policia de barrio (NO COMENT)

Luego te has dejado otros puntos interesantes

-VPO para jovenes multimillonarios, vergonzoso, esto si que es dedicación para la joventud.

-LIGERA subida de impuestos (polideportivo,coche, multas, etc)

-MAS ZONA AZUL (tanto que os quejabais)

-POR SUPUESTO LOS SUELDOS DE LOS LIBERADOS Y LO QUE COBRAN LOS NO LIBERADOS y PEDRASA

ETC...

Anònim ha dit...

QUINA VERGONYA DE WEB MUNICIPAL

WWW.ALGEMESI.ES

les noticies estan en castellà i algunes mitat i mitat.

Anònim ha dit...

algú sap com va el tema este de AMBICI ??? aixó ja va en marxa o que´s ??
i la nova piscina ??? esta vegada acceptaran fer 20cm mes profunda per a que aquella gent que volia formar un equipet de waterpolo puguera fer realitat el seu somni ?? dic jo que 20cm mes de aigua no sera un desfalco no ??

Anònim ha dit...

tire de braç la canya de peixcar,
tire la pasteta pero no pose ham.
que algú tot enceset a de picar.

qui soc?


PD: algun enceset es molt enginyos

Anònim ha dit...

És cert que el PSPV-PSOE d'Algemesí presentarà Noèlia Bañón com a candidata a l'alcaldia?

Anònim ha dit...

I què passa si la presenta? a cas et pareix extrany perquè és dona? perquè és jove? Jo no conec aq xica, però segur que té les capacitats adequades i la formació addient (és llicenciada en dret) per desenvolupar ixa feina. I a qui li moleste, q es faça ell un partit polític.

Anònim ha dit...

com diu l'últim anònim que no la coneix i sí sap que és llicenciada en dret???? Aaiiii.... que se te veu el plumeret,....

Anònim ha dit...

a muchos se les ve el plumeret!!!

Anònim ha dit...

En este blog hay alguien del PSOE.
Mirar que sois negados. Os hacéis comentarios vosotros mismo que no van a ningún sitio.
Otra cosa cuando decidáis a quien vais a poner de cabeza de lista habréis llegado tarde.

Anònim ha dit...

podrien posarme a mi, o nó.

Anònim ha dit...

l'anònim anterior al meu qui el signa??? ciprià??

Anònim ha dit...

menudo derroche de minuta no?
si hay que puntualizar se puntualiza:
Gasto en comidas de navidad para funcionarios:

Año 2006 52€ por comensal
Año 2007 47€ por comensal
Año 2008 40€ por comensal
20% menos que en años anteriorer.


Comida de concejales y consorce:
Año 2006 90€ por comensal, + 400€ o 500€ que costaba cada "regalito navideño" que entregaba los que governaban en el ayuntamiento a cada concejal.....90*42(conceja + pareja)3780€ + 604€ de IVA. Total 4.385€ para una comidito de 42 personas.
+
pongamos 450€ de media por "regalito" 450€*21(concejales)=9.450€ + 4.385€=13.835€ se gastaban en la comida navideña de los concejales y consorce.

Año 2007 0€
Año 2008 0€


SEÑOR "X" SE LE HA OLVIDADO COMENTAR ESTOS DATOS.....

Anònim ha dit...

Señor "Y", porque no firma como Vicent Ramon Garcia i ya sabemos quien habla??????

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, bueno. Açó millora per moments. Dades fresquetes de les que els polítics preferirien que no ens enterarem. Està bé que es gaste menys que en la época Gregori, però la crisi continúa, a l'any que vé podria ser millor opció apretar-se encara més el cinturó.

Anònim ha dit...

Igual que estan els Guardons d'Honor Ciutat d'Algemesí a Gamieta hauriem de tindre'n també uns guardons... Jo propose la candidatura de Gabi Palol al comentarista més fidel d'este blog.

Anònim ha dit...

El PSPV no presentara cap candidat/a fins el 2010, i tot el que es diga fins eixa data son suposicions de la gent, i segur que el candidat/a que es presente sera la millor opció per a reparar totes les desobres i destrosses de l'actual alcalde.

Un militant del PSPV.

Anònim ha dit...

A ese que ha hecho todo el desglose de los gastos en comidas y regalos del ayuntamiento anterior, lo entiendo perfectamente. Pero por que no explica que este ayuntamiento hablo de hacer algo también, pero que con muy buen criterio (para ellos), se pensó que ¿Como iban a gastar algo extra?. Si con todo lo que cobramos con nuestros "suelde- citos", se nos va medio presupues-
to. Así que al puto funcionario, que le den.

Un funcionario.

Anònim ha dit...

El que acaba de fer el darrer comentàri, no se referirà als sueldos dels funcionaris, veritat?

Anònim ha dit...

AL COMENTARIO DE LAS 16:37

Los "sueldecitos" a los que me refiero todos sabemos quienes los estan cobrando.

Un funcionario.

Anònim ha dit...

PEPEROS, DEMANEU-LI A VR QUE VOS REGALE UN BLOG PER A ESTOS NADALS.

UN BESET.

Anònim ha dit...

No cal. en este em ric més.

Anònim ha dit...

Tant de carril bicis i tant de lloguer de bicis ¿i el servei de aparcamet per als usuaris que l´hem gastat tota la vida? Abans al meny teniem un al centre de salut i altre al carrer muntanya, però ara ni aixó