dilluns, 22 de desembre del 2008

Nadal sense infants

Desprès d'ensopegar de nou amb la decepció de no recollir ni un euro de la grossa de Nadal, tornem a la feina diària. (Tot i que "No hi ha millor loteria que el treball de cada dia", que diria amb un somriure algun càrrec municipal).

Les darreres setmanes al nostre poble no han tingut molt de moviment. El Betlem ja està munta t fa setmanes i enguany l'arbre de Nadal. I dins d'algunes dies tindrem de nou la cavalcada de reis. Vindran enguany també en helicòpter? La resposta d'ací unes dies.

La cavalcada és una activitat destinada especialment als més menuts, i cal dir que en les últimes edicions ha millorat en la qualitat. Però, el que sembla que ha desaparegut enguany s la programació cultural destinada als més xicotets de la casa. Des de fa alguns anys coincidint amb les festes nadalenques i les vacances de les escoles al Teatre Municipal es feien obres de teatre infantil i cinema per als més menuts. Els avis i pares aprofitàvem aquestes dies per portar als xiquest al teatre... però aquest any ha desaparegut la programació infantil municipal del Nadal.

Aquesta oferta d'oci cultural era molt interessant i més en aquestes dates que els més menuts estan a casa. Mire i remire en la programació cultural i no trobe res de res...

Açò ja és una conseqüència de la crisi i de l'anunciat retall del pressupost de cultura que ha fet el regidor responsable?


Per cert, enhorabona als que els ha tocat la grossa de Nadal (o en el seu defecte la paga extra municipal)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

En una reunió, l´alcalde va dir que Algemesí seria un referent en la comarca, i que aniria per davant d´Alzira(ho vaig llegir a LAS PROVINCIAS). Sols ens queda vore la programació socio cultural infantil i jovenil de la població veina per a reconeixer que les promeses de VR i Pedrassa no valen per a res.

On estàn les 212 propostes per a aquestos 4 anys?

Senyor Pedrassa, el seu eslogan de pitjor no ho podem fer, tampoc l´ha cumplit per que de moment es molt pitjor

Anònim ha dit...

No patiu... si voleu portar als vostres fills, nebots o néts al teatre o al cinema aquestes festes de Nadal podeu anar tranquil·lament a Alzira...

TEATRE A ALZIRA

28/12/2008 Engrata Cia. de Teatre, presenta, PEUS. Passet a passet.
30/12/2008 Maduixa Creacions amb, MEGÀNIMALS

I TAMBÉ CINEMA A ALZIRA:
el dilluns 22, el 23, 26 i 29 de desembre a l'auditori de la Casa de la Cultura d'Alzira.

http://www.alzira.es/web/val/inicio.nsf/evento/23_12_2008_1504743

Senyor regidor de Cultura: Gabi Palop, no li cau la cara de vergonya?

Menys cobrar i més treballar.

A vore si el pròxim plenari de desembre, l'oposició fa una pregunta al regidor de Cultura per a que explique públicament (ho emetrà el Berca TV) quina és la programació infantil que han fet enguany per al Nadal.

Anònim ha dit...

Menys cobrar i més treballar????

Però de veritat cregueu que aquestes "vacances" (els que les tinguen) de Nadal algun dels regidors va a fer alguna cosa apart d'anar-se'n (fora del poble) a gastar-se els cacauets de la paga extra?

Em sembla que sou prou ignorants (amb tots els meus respetes). Ara ja ténen la butxaqueta pleneta (prou pleneta) a costa nostra, i nosaltres arrapant i traguent comptes per a poder arribar al final d'any.

En fi, xiquets, que tingueu bones festes.

Anònim ha dit...

jo tambe vuic una paga extra municipal, que cara mes dura...

Anònim ha dit...

doncs yo ne vuic dos, feste politic i que te trien i despres tindras paga extra

Anònim ha dit...

¿PERO DE QUE VAIS? ¿acaso vais a hacerme creer que en cultura y deportes no hacemos nada?
pues para muestra un boton, Algemesí es lider en cultura y deportes en ESPAÑA por que la vuelta a ESPAÑA empezó y acabó una etapa, mientras que en Alcira solo empezará una etapa

Anònim ha dit...

"No hay más ciego que el que no quiere ver". Estalvieu-se el intentar obrir-li els ulls. La llum li faria mal...

Anònim ha dit...

ooooiiii, empezó una etapa.... que por!
si aci no tenim ni velòdrom!!!

Anònim ha dit...

Per a altivo.

Supose que parles en ironia, no estaràs parlant de veres no ?????????????

Anònim ha dit...

Aixina es parla altivo, i el xiquet que vulga cinema que son pare vaja al galaxia. Aixina m'agrada aixina

Anònim ha dit...

Bon Nadal per als que creuen i per als que no, i als peperos que ....

Anònim ha dit...

Bon nadal a tots

Anònim ha dit...

vergonya tinc quan vaig a poblets de interior d´estos menudets i hi ha de tot ! contenedors de reciclatje soterrats, instalacions esportives per a llevarse el sombrero, activitats municipals, asociacions amb ajudes i recolsament, tot bonico i aseat. Despres torne a Algemesi i me dona llastimeta quan al cantó de m´acasa veig un contenedor de fem rodejat de bolse, al costat el de vidre asquerosament ple, i al voltatn dels dos ple de merda varia. Si tant reciclem en este poble COLLONS FIQUEU LO MILLOR I FACILITEU-HO !