divendres, 16 de gener del 2009

Efectes de les guerres locals

Si les promeses de l'alcalde són certes (anem a donar-li un poc de confiança), aquest mes de gener començaran les obres de remodelació del mercat. Una zona del poble que ja estat batejada per molt veïns com la zona zero. De fet, més d'un foraster que passa per aquest espai del nostre poble no dubta en preguntar si l'enderroc aquell que queda enmig de la plaça és alguna conseqüència d'algun enfrontament bèl·lic. Altres tiren més per la vessant arqueològica i ens pregunten si han trobat algun vestigi d'una civilització passada. Tots sabem que la pregunta fa pudor a ironia, però si bé ho mirem, l'estat lamentable del mercat és el resultat d'una guerra encabotinada entre Gregori i VR (tan difícil és arribar a un consens?). Un volia refer el Mercat tal i com estava i l'altre volia fer-ne un de nou... I de moment el resultat és el resultat de totes les guerres: Runes i decepció.

Per altra banda, també podem dir que baix aquell edifici quedaran les restes d'una anterior civilizació... una civilització que va durar 20 anys.

Així que les visions iròniques del Mercat en realitat no van tan desencaminades com pareixia a primera vista.

A banda de tot açò, el que li recomanem al nostre alcalde és que el cas de l'obra del Mercat no és precipite com en les obres del Parc, i que informe als veïns i afectats de tot el que es va a fer en aquell espai. A més, també seria molt interessant que estudien bé tots els maldecaps que van a provocar les obres en aquest punt central del nostre poble. Les conseqüències van a ser per als veïns dels edificis del voltant, per al nombrós trànsit que cada dia passa per aquest punt del poble i també per al Mercat dels dissabtes que caldràs reubicar-lo. Per tant, hi ha molta feina per fer i queden 15 dies per acabar gener...així que esperem, per el bé de tots els veïns, que tots efectes col·laterals de la reforma del Mercat ( i la construcció dels soterranis") estiguen previstos i resolts de la millor forma possible pels nostres polítics.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

No es queixeu del mercat, els nostres governants ho dixaren en el estat actual per a que tinguerem conciencia dels bombardejos israelians en Gaza.
Aixi ens fem una idea de com estan per alli. Tot un atractiu per al comerç de la zona.
Ara falta que entren els tanques...

Anònim ha dit...

Informació pública

http://img292.imageshack.us/img292/4332/infopublicalb7.png

[URL=http://img292.imageshack.us/my.php?image=infopublicalb7.png][IMG]http://img292.imageshack.us/img292/4332/infopublicalb7.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img292/infopublicalb7.png/1/][IMG]http://img292.imageshack.us/img292/infopublicalb7.png/1/w1262.png[/IMG][/URL]

Rubén Malonda ha dit...

El que cal analitzar és qui es qui el que promou aquesta guerra, perquè el senyor Vicent-Ramón, l´unic que ha fet és "ordenar y mandar", en compte de buscar el consens que en la epoca d´Emili va haver entre el govern i la oposició. El senyor Alcalde li trau a la festa el que diga Emili, perquè com és el que mana, els altres, no cal escoltar. Respecte al Parc? ¿Tant li costa a VR i els seus xicots a acceptar a fer una consulta en el poble pel parc en el seu moment? Després, diuen que són democràtics, per a ells!!!

SAVE SALVADOR CASTELL!

Article: "Un any més sense els joves"

Anònim ha dit...

"en l'època d´Emili va haver entre el govern i la oposició"

Jo no sé quan Emili va crear més consens, si a l'entrar o a l'eixir de l'Ajuntament. Es llig cada comentari...

Anònim ha dit...

Et faig un recordatori, el PP, el PSOE i la resta de partits van tindre una regidoria sobre la gestió a l´Ajuntament i justament, el PP va tindre el del Mercat, això no es consens, en posar-nos d´acord per a treballar? Mira els Berques de la epoca Emili i ho voras.

Anònim ha dit...

a Ruben Malonda:

Sigue asi muchacho, sigue defendiendo a Emili para que te vuelva a colocar en su lista, o por lo menos para el siguiente candidato te ponga, o por lo menos ser el tipico "TONTITO" que pone carteles en campaña, recoge firmas, o hace el ridiculo en la radio de Bernat Guinovart, sigue asi para ser una persona mas sin futuro alguno, sigue asi para intentar vivir del cuento porque las personas que no tienen futuro solamente aspiran a que haciendo la pelota a los mandamas de su partido les puedan colocar si algun dia vuelven a conseguir la alcaldia.
Ruben, trabaja y labrate un futuro eso es lo que deberias hacer.

Anònim ha dit...

Vaig ser colaborador de PP en els anys 88 - 90 i els regidors del PP tenien asignades regiduries en acords amb l´alcalde la queal cosa
aamb el nou califa no es pot ni pensar.

Per aquella epoca, eren regidors del PP el Sr Llopis, Sr Rubio (que despres va fer una moció de censura a Gregori i va eixir mal).
Tambè ve ser regidor amb regidoria asignada el Sr. Puchades que despres va treballar per a la conselleria de medi ambient com a personal de confiança ???????.

Anònim ha dit...

El resultat del mercat com be tu dius naix de decisions electoralites, buscant tant sols els vots dels venedors sense pensar en l'interes general. Sols aixi s'explica el perque els venedors de la plaça del Teular no pagen ni un centim pel lloguer del local, quant la resta de comerciants tenint series dificultats per fer front a les despeses cada mes.
ENDERROCAR-LO quant no es dispossava del nou projecte i sense cap estudi de viabilitat económica es una BURRADA. Si dita decissió s'havera pres pel directiu d'una empresa privada segur que li havera costat el lloc.

En quant a les obres del nou mercat, la promesa de començar en gener 2009 es sols aixó, una promesa;no hi han diners per a finançar una obra que val mes de 1.000 milions de les antigües pessetes i cap de les empreses que, segons l'alcalde estaven interessades, tenen ara financiació.
CONCLUSIÓ: Un montó de diners perduts sense trellat i un ruïna al mig del poble.

Anònim ha dit...

Tinc entes q amb l'enderroc es buscava adelantar-se a que un jutge decretara que no es poguera tocar l'edifici. Si no m'equivoque, el PSOE havia acudit a la justicia per a evitar eixe enderrocament i en el PP tenien por que el jutge els dones la raó i els impedira fer la seua obra principal... Així que mig mercat a terra i a respirar tranquils.

Anònim ha dit...

Al anònim del 16 de gener a les 21:18,
Hem pareix molt poc intel·ligent - i just, al no donar el teu nom i signar com a anònim- refutar un argument amb acusacions a la persona que ho ha dit. Crec que queda fora de lloc.
Respecte al que has dit de viure del conte, crec que ja s'ha vist qui ha fet de ser regidor o alcalde una manera de guanyar-se la vida en lloc d'una manera de servir al poble.

Josep

Anònim ha dit...

boroNOt mormola!...

per què NO s’ha fet un kONkurs d’idees per a rekONstruir el park?.

Rubén Malonda ha dit...

A l´anonim del 16 gener del 21:18.

Mira, amb la teua manera de parlar em dones a entendre que eres jove i a més com d´entes estas de la radio. En primer lloc, Espanya és lliure i per tant, recolzare el que em vinga en gana, que per això estem en una democràcia, i a més, ni tenia ni tinc ni tindre ganes d´estar en llistes, perquè mai he estat en llistes i tot ser jove. Mal informat! Que pena de la teua ignorància! En segon lloc, abans de dirme i dirigir-te davant de les persones d´aquest foro, em pareix de ser una persona maleducada, miserable i de poca vergonya dir coses que no són pel que fa a la meua persona. En tercer lloc, siguent tu un anònim insultes a la gent i la faltes el respecte davant d´aquests participants d´aquest honorable blog, això és de ser un autèntic cobard, almenys jo donare LA CARA i opine amb la meua cara davant, cosa que vosté és un jove maleducat, amb un llenguatge soez i vulgar, amb uns valors i una educació de pacotilla i barriojera, en compte de ser igual de valent que jo a parlar donant la cara. Que haguera de vindre uno de fora, que soc jo, a llevar les telarinyes a la ràdio d´algemesi despres de trenta anys, és una cosa trista i donant el màxim perque la gent que ens escoltara notara l´ambient que estava vivint. Tu estaries dos hores i mitja davant un microfono improvisant suposant que t´exposes al públic en general? Que cobard i repugnant eres! La única pilota que faig és la que la que prepare per a fer el puchero i després menjar-me-la, així de clar! Lo de viure de cuento, mire vosté estudie en la Universitat i de fet estic llaurant el meu futur que és la meua carrera i el futur professional. Per acabar, si una persona que fa una cosa valenta que no ha fet ningu en 30 anys com es la radio, arreplegar firmes per parar una barbaritat que és la destroçar del nostre Parc, pegant els carters que em vinga en gana i treballa per donar el millor als estudiants a la meua universitat i en el seu moment com a president de l´associació d´alumnes i ara estic recolzant a emili i el nou candidat que eixirà dins d´un any i mig, això és fer poble, perquè un vol contribuir a donar un valor afegit a poble, i justament no són pel que fa als sous del senyor alcalde, i la seua paràlisi en la gestió de l´ajuntament, si nò d´una persona compromesa per un algemesi millor igualment que altres persones més mitjançant les seues associacions, club esportiu, entre altres. SI AIXO ES SER TONTO, DONCS PREFERISC SER EL TIO MES TONTO DEL POBLE QUE SER UN DESPOTA, UN MALEDUCAT I UNA PERSONA QUE PERD EL TEMPS EN INSULTAR I DIR TONTERIES, I A MES QUE ES UN COBARD.

PD: Per cert, fas olor a gaviota!

Anònim ha dit...

Et recolze 100% amb el que has dit Rubén.

JAVI

Anònim ha dit...

Rubén, tio, fes els comentaris més curtets que em cansa la vista... gosera de llegir...que vols que te diga...la culpa de la logse...gracies

Anònim ha dit...

Estic amb tu Ruben, crec que no hauries de fer cas d'aquest personatge misterios. I dir-li una coseta a quest/a anonim/a: la gent del partit treballa per al partit, i es fa el que es tinga que fer per el be dels ciutadans que et quede clar, que hi ha politics que encara estan per al servei de la ciutadania, pero encara entenc que hi ha persones que pensen que els politics viuen del cuento perque el pp esta fent mal be la reputacio de tots els politics perque estan per el que estan.

Anònim ha dit...

El personaje en cuestion en uma mujer, tiene concejalia en el ayuntamiento, y fue maestra de Ruben....

Anònim ha dit...

D&G, gracias por borrar mi contestacion a Ruben y al resto de esta banda, ah, gregori cerro la emisora local en el 97, y yo era comentarista, por lo tanto no ha estado 30 años cerrada.

Anònim ha dit...

coooollo xic !
agafa aire home ! que t´ofegaras !

Anònim ha dit...

la banda del patio

Anònim ha dit...

Canviant de tema: no anàven a començar la reforma del Parc la setmana passada?

(No és que tinga ganes de que comencen, però si ho ténen que fer, prompte)

Anònim ha dit...

Hola, algú hem sap dir perquè el senyor batle ahir hi era recolçant la manifestació propalestina, donant la mà als manifestants i el dia de la festa de l'anyell no els deixà el camp de futbol.
Això és inversemblant no? o tal vegada la política cal ser així, mentidera i manipuladora per poder trionfar?
Que penses d'això Gamieta.
Per cert, alguna gent del poble pensa que com és "blog de Doménec Gamieta", la página l'escriu la gent del bloc.
No sé jo si és així, però fins i tot el senyor batle hi és confós.

Anònim ha dit...

La culpa no és d'ell (del senyor batle, dic), és dels qui li aguanten tot això i damunt li fan la pilota.
Tu no creus que si t'hagués dit que no primer i després t'hagués donat la mà no li l'hagueres rebutjada? jo si, per descomptat.

O almenys no haver deixat que formara part de la manifestació...

Anònim ha dit...

Lo que hi va passar ahir a la plaça major, no era cap manifestació, (al menys aixo era el que habien convocat). Ahir comença la setmana d'unitat dels cristians, i hi habia una JORNADA D'ACTIVITATS PER A INMIGRANTS AL POBLE... Activitats a la plaça major, Missa a María auxiliadora i Dinar al col.legi dels escolapis. No entenc perque cridaben a la plaça major.. tampoc entenc perque la plaça major, sabent que era la benedicció dels animals, però tot i aixo.. van ser prou complidors, a les 12'30h habien desallotjat la plaça.

Anònim ha dit...

Per a ser una setmana d'unitat cristiana....no sé, però jo escoltava crits com: "Bush asesino del pueblo Palestino"

Llibertat per a Palestina!

Anònim ha dit...

Para los ppeperos que se quejan de lo que se dice en este blog, simplemente voy a hacerles un poco de memoria.

Durante los últimos años(bastantes), han difamado al anterior gobierno con las siguientes perlas:

- Que si el alcalde cobraba por traer gitanos y que el los traía.

-Que si se ha comprado una mansión en Guadasuar.

-Que si el ayuntamiento iba construir centenares de viviendas en el guinovart para rumanos.

-Que si viviendas en el rabal para rumanos.

-Que si regalaban pollos a los gitanos antes de las elecciones.

-Que si cerraban los pubs pronto cuando depende de la generalitat.

-etc...(hay para hacer un libro)

Perlitas que se podian leer en la pagina de xaveos y que escribian los mismos que aqui ahora se quejan.
(Otra cosa es que haya alguien tan sumamente analfabeto de tragarse estas gilipolles, en fin, pero haberlos haylos)

Luego estaba Pedrasa, difamando a todo dios, rajando que si el asesor cobraba esto (cuando ahora lo multiplica por...)

En cualquier caso al ver los sueldecitos nada más llegar, queda demostrado el gran interes por llegar al poder.

Me parece que lo que escribe Gamieta se asemeja bastante a la realidad así que al que no le guste ajo y agua.

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ diu...

Sant Sebastià de Vila.
tanca la porta i fila!.

Happy independent day!.

Anònim ha dit...

Home, lo de 'Bush asesino de palestinos' és prou cert, no. Per cert la concentració no era d'unitat cristiana, ja tenim prou cristians al nostre poble, fins a reglotar.

Anònim ha dit...

al de ajo y agua:
yo soy testigo de lo de los pollos en el rabal antes de elecciones, puedo decir que el secretario anterior cobraba casi igual que la secretaria actual, el resto de lo que citas, tienes toda la razon.
D&G te olvidas de mis suplicas para que escribas algo sobre PERE BLANCO, o recitas poesia con el?, ah no!!!! el te hace publicidad en el berca!!!!!



EU DETRAS DE GAMIETA?????

Anònim ha dit...

Per l'anonim 19 / gener / 2009 23:48

Aixo de que vas ser testimoni de que regalaren pollasteres ho hauriem de vore... i perque algún politic nomene aquest blog no vol dir precisament que darrere d'aquesta pagina hi haja un partit politic, sino, jo crec que aquest blog esta complint els objetius com que els politics s'en adonen de que el poble no es bobo i te molt que dir.

Parlant d'un altra cosa, que hipocrites alguns que anaren a beneir els animalets, de segur que mes de la meitat de la gent no va a misa 11 tots els Diumenges, jejeje.

Anònim ha dit...

Al anonimo que dice lo de los pollos...En el raval y el Psoe.

a los que dicen mentiras se les llama MENTIROSOS

Anònim ha dit...

D.E.P EL SR TOMAS

siempre te recordaremos EL BURLADERO

Anònim ha dit...

Regalaban pollos, vacas, burros, elefantes y rinocerontes...

Anònim ha dit...

qui era el senyor tomás?

Anònim ha dit...

Ahir vaig vore el plenari, em va sorprendre el comentari en precs i preguntes del senyor alcalde cap a Gamieta. Com està el pati, no? A mi m'agrada llegir aquest blog, i prou mes que Xaveos. Et puga paréixer més o menos be, crec que el blog fa una funció ben important i la sort es que deixa l'opció de manifestar opinions. El que no te cabuda son els sensacionalismes.

Anònim ha dit...

El senyor Tomás? Eixe no és el de la bodega taurina que estava en el Parc i després es va obrir en el carrer Castellón (darrere)?

Anònim ha dit...

si

Anònim ha dit...

EU esta detras de casi todo, ya sabes aquello del contubernio judeo masónico. Eso, eso, que se metan con PERE BLANCO, ninguno podeis decir nada de el, una de las mejores personas que seguramente se han presentado a las elecciones. AL PAN, PAN Y AL QUE LE JODAN LAS VERDADES, PUES ESO A JODERSE.

Anònim ha dit...

Crec que el de la bodega taurina s'ha mort, no sé si és el mateix? M'han dit que ha sigut d'una Insuficiència renal aguda, perquè no li bategava prou el cor????
Pot ser tot una mentida ja que avui en dia es cura en quasi tots el hospitals que no tenen tan retallat el presupost com el de la RIVERA. Tan sols hi ha que ficar una diálisis diferent a la convencional i que anomenen continua, clar és, costa un grapat més de diners.
De tota manera no se si és el mateix, el que tinc clar és que así no ferem res quan obriren la RIVERA i mireu totes les critiques a l'Aguirre en Madrit, perquè LI AGRADA AQUESTA GESTIÓ, O MILLOR DIT LI AGRADA MÉS ELS DINERS QUE S'ENDUEN ALGUNS EN AQUESTA GESTIO.

Anònim ha dit...

Qui t'ha dit que açi no feren res quan es va obrir la Ribera com a hospital amb gestió privada, hi hagueren un grapat de mobilitzacions. Per cert el dia 29 la Ribera junt al conseller de sanitat fan una jornada per celebrar els 'exits' (exit en angles es eixida, sortida, d'aquesta vida??) de la gestió privada, estalviar amb els pacients i pagar poc als professionals.

Anònim ha dit...

Quan dic que no varem fer res m'he colat, volia dir "no ens escoltarem tant" o possiblement no hi havia tans mijants de comunicacio que ens recolçavem com avui. Ja que era canal nueve nueve i nueve i si no els canals d'urdazi i ho poso en miniscula aposta ja que no es mereix le majuscules.
Et demano disculpes anònim.
Penso que si eres esquerròs ho comprendràs.

Anònim ha dit...

Ruben, estic molt d'acord amb el que has dit.
Tu al menys has donat la cara posant el nom i la foto.




Ruben, segueix així