dimecres, 7 de gener del 2009

Els regals dels Reis

Després de deixar enrere les festes de Nadal, comencem realment el nou any 2009. Fa unes hores han passat els Reis d'Orient i molt han aprofitat aquesta ocasió per demanar-los tot allò que volen per a aquest any. A la cavalcada es podia vore la cara de molts veïns i veïnes que miraven amb més il·lusió que els menuts als Reis d'Orient per vore si ens poden ajudar a superar aquest any de crisi. (crisi econòmica, i "mental" com va dir el gran Rei Baltasar". Per cert, la cavalcada d'enguany va ser també un espectacle de so i de llums. Sembla evident que s'ha produït un canvi de les cavalcades amb l'entrada del PP al govern municipal. La cavalcada ha guanyat en espectacularitat, un creixement paral·lel a l'increment de pressupost destinat a aquest esdeveniment. Amb diners, torrons. Està bé fomentar els grans espectacles oberts a tots els veïns del poble, i a més il·lusionar als més menuts. Però no cal oblidar dues coes ben importants: La cavalcada del nostre poble té un estil "de gran esdeveniment de llum i so" que impressiona al públic, però això no vol dir que aquest estil siga l'únic possible, hi ha altres estils de cavalcada que també resulten ben atractius per al poble, per tant pot haver gent que li agrade el que es fa ara (molt millor que el de l'anterior etapa) i altres que preferisquen un altre estil d'espectacle de cavalcada (en altres pobles es pot observar que hi altres estils amb molt d'èxit, tot és qüestió de gustos).

El segon tema és que el canvi a la cavalcada no pot justificar la política cultural del PP. De fet, aquest Nadal el poble s'ha quedat sense cinema per als menuts. La cavalacada no pot ser pa per a hui i fam per a tot l'any. Si només amb una canvi a la cavalcada ja està justificat el canvi de govern, propose que tos els caps de setmana s'organitze una cavalcada... així tots contents tot l'any, no?

Bé, a banda de tot açò segur que els nostre polítics van posar a la seua carta als reis alguns desitjos. per una errada de correus ens han arribat els desitjos dels principals partits. Els del PSOE estic segur que han demanat un candidat per a les eleccions del 2011. Ja sabeu que Gregori ha dit que no es presenta i a la seu socialista ja no saben on buscar.

A Esquerra Unida segur que han demanat algun ajudant per al seu regidor, que ha de lluitar contra els atacs de tot el govern popular quan els recorda els sous que tenen.

El PSD-IPA els haurà demanat alguns llibres, si, llibres de contes per a poder continuar vivint de contar contes a tots(cobrant per assistir a comissions i plenaris) i de passada criticar per l'esquena a l'equip de govern mentre als plenaris els dóna el seu "servil" vot.

Finalment, el PP ha fet una llarga llista de regals. recordeu que des de fa alguns mesos té pendent una bicicleta que sembla que no arriba (què passa en el projecte "amb bici") i també un joc de "Mercat Municipal" que també s'ha perdut per el camí (començaran les obres en gener?). Però, sembla que ara el Pare JoseLuís els ha portat un bon sac d'euros i han demanat als reis "un edifici de playmòbil de Policía Local"... A més, crec que l'alcalade ha inclòs en la carta del PP un regal per a ell: "un vestit de superheroi", ja que desprès de l'actuació d'enguany necessita anar uniformat...

(un poc d'humor per a començar el mes de gener no va mal, veritat? )

Bon any a tots!

49 comentaris:

Anònim ha dit...

ay gamieta que vas perdiendo fondo!!!! para ser un critico de algemesi, bueno mejor dicho, un critico del pp de algemesi, no te has dado cuenta de que estan instalando las terminales del proyecto AMBICI, creo que te has olvidado de mencionarlo, pero maquillar que la bicicleta no llega no te has olvidado...y criticar al señor Jose Ramon maravilla tampoco, esto ya se parece a la Noria que siempre estan con los mismo temas y atacando a los mismos.
Voy a escribirte una cartita para ver si eres imparcial:
Escribe algo sobre tu amigo Pere Blanco, que interes tiene en la secretaria de grupo? y en aumentar las comisiones?por que siempre esta atacando y criticando la semana taurina? durante la semana taurina, por que siempre esta en el balcon del ayuntamiento con sus amiguetes? siendo sus padres manchegos, por que critica tanto sus raices españolas?
vamos gamieta que ya tienes faena, aunque seguramente colgaras un comentario en mi contra y tan amigos....

Anònim ha dit...

Definitivament, i després d'estos nadals, Algemesí s'ha consolidat a la televisió (després de les històries de l'alcalde superheroi, les VPO i les beceerrades). En este cas Canal 9 s'ha centrat en el nostre poble per 2 vegades: varen fer un reportatge als informatius sobre l'arribada dels patges dels Reis i després tb de la cavalcada dels Reis. Quin protagonisme!! Qui diu que l'assessora de comunicació no es guanya el sou?? I VR sembla que té bones influències pel Cap i Casal no? Però el que està clar és que el PP local ha soguit l'exemple (que tan be li va) del PP de Rita i Camps: boato, focs d'artifici, imatge i aparentar. Això és més rendible electoralment però no crec que siga el millor per al poble. I per cert, les mascletades continua pagant-les algun constructor del poble (si es de veres que alguna vegada ho ha fet) o amb la crisi han tallat l'aixeta??

Anònim ha dit...

No fa falta que et conteste Gamieta. Ja ho faig jo. El projecte Ambici deuria d'estar per a Setembre com ens prometeren. Cert que ja està en marxa... per fi. Com a descàrrega de l'Ajuntament, en Alzira també estan montant-ho ara, per lo que supose que el problema era de la Mancomunitat... Rosa, Rosa a vore si el poquet que fem el fem bé i a hora.

En lo de Pedrassa no entre. I lo de Blanco, pues que vols que et diga? Esquerra Unida té molt clara la seua ideologia i els bous no comulguen gens bé en ella. A banda supose que a ell personalment tampoc li agraden gens. No veig cap contradicció en que aparega en el balcó de l'Ajuntament, sent com son les festes del poble. Un altra cosa és que disfrutara vegent la correguda. No es tracta de criticar per criticar.

Anònim ha dit...

on i quantes bicis van a ficar ???

Anònim ha dit...

Tu tranquil Gamieta que el PSOE dins d´un any i mig tindrà un candidat per al 2011. Respecte a les cavalgades de Reis massa espectacle i molt de bombo i platillo. El que haurien de fer és fer coses per als xiquets mitjançant tallers participatius, perquè tinga algo de fondo de veritat sobre el sentit de les festes dels reïs mags, com fan en Oliva reduint la despesa de la cavalgada i recolocar eixos diners en allò que els xiquets se senten més identificats fent coses a nivell participatiu. Lo de Pedrassa, al 2011 caurà com les prunes, pel seu propi pes, se n´anirà a terra. M´agradaria recordar que de quatre propostes que el PP ha fet, no ha acabat cap de les 212 que li queden pendents. De veritat açò es diu un projecte de ciutat pràctic i solvent pels algemesinencs i algemesinenques?

Anònim ha dit...

si a mi no me gstase una cosa, no voy a verla, ir a los toros a figurar es demostrar que es mas falso que un billete de 15 €, esa es la politica de EU y de Pere, figurar por interes, a eso le llamo yo: no tener ideologia, sdolo interes.

Anònim ha dit...

Et conteste en castellà que et veig més a gust:

Según tu teoría de sólo acudir a lo que le guste, entiendo que al Alcalde le encantan los toros, la procesión, los actos de asociaciones (muchos de ellos aburridísimos), las reuniones, las entregas de premios, las presentaciones de libros, etc. ¿Correcto? ¿Y no será que como personaje público (todos los políticos lo son) tiene obligaciones? No hay más ciego que el que no quiere ver.

Anònim ha dit...

Es lloguen naus espacials (bicicletes) sense motor (carrils bicis). Per un preu molt econòmic. Més informació www.algemesi.net

Anònim ha dit...

Tot lo món sap que Algemesí es deficitària en nombre de bicicletes. Cap xiquet té una bicicleta, menys encara joves i majors... és un transport car, difícil de mantindre i que uns 5 anys ja no va cara l'aire...

Gràcies a Vicent(eh!) açò s'arreglarà prompte. Gran visió empresarial la seua...

PS: si els del PSOE eren roïns, aquestos del PP són nuls.

Anònim ha dit...

a mi la cavalgada sols em va pareixer de 6 sobre 10 (masa ruido i poques nouetes)

Anònim ha dit...

boroNOt li zumzumeja al que ha eskrit els darrers aNÒnims i al propi D&G...

ei, xicONs!... a vore si d’una punyetera vegada s’assabenteu que el projekte “ambici” n’és un projekte mankomunat... NO és un projekte local.

...

sabeu el que vol dir mankomunat?.

Anònim ha dit...

Sí, xicon, sí. Vol dir PP. Ací en Algemesí i en la Xina Popular o Democràtica.

La Mancomunitat fa també directives que s'han de transposar d'obligat compliment? No tenim una Presidenta que és del poble i uns vots?

Com si els projecte s'enviaren per gràcia de Déu des de la Mancomunitat.

M'agraden més els zumZIts

Anònim ha dit...

Parlant de la cabalcada... m'ha paregut un espectacle necesari per al poble. Els xiquets tenen dret a una recepció de Reis digna... tots hem sigut xiquets i hem tingut il.lusió amb algunes coses no?? o es que vosaltres no tingueu cor??

Per a l'informació d'alguns bo es saber que tota la gent que eixía eren col.lectius de gent que treballa per a xiquets i demes... (del qual formem part nosaltres)... scouts, juniors, moviment m. auxiliadora, escola tabalet i dolçaina, bandes de cornetes i tambors de maristes, escolapis i sta. anna, xiquets...

la gent ha treballat per Algemesí, perque estimen els xiquets i volen que continue la festa i l'ilusió... a mes d'un que serà pare... m'agradaría dir-li si li pareixería be que no es fera recepció de Reis digna... tal volta... tindría que apanyar-se-la en casa per a fer gaudir al seu fill/a.

He participat de la cabalcada... i la meua opinió al igual que la de moltisima gent... es que ha sigut genial...

APRENEM A NO SER TANT MATERIAISTES.. I A DONAR ALS DEMÉS SENSE ESPERAR RES A CANVI...


BON ANY NOU!

Anònim ha dit...

I per als xiquets republicans?

Anònim ha dit...

Aci en Valencia ja sabem el que ens agrá, "el espectacle", "la traca". Deu ser fácil gastarse els diners de tots en grans "eventos" que dixen bocabadats als menys agraciats intelectualment.

Aixi ens va, liderant el aument de paro, per no parlar de la sanitat que tenim, que es una porqueria.

F1, helicopteros, traques i a la cola del INEM!!!
(aixo si mentres tant nomines de espanto per a ells)

Anònim ha dit...

Yo de la cabalgata hecho de menos los caramelos ¿será la crisis?, pero ha estado muy, pero que muy bien, desde aquí animo al PP local y a su Alcalde a que se dediquen al mundo del espectáculo y la farándula y dejen estar la política que se les da bastante peor

Anònim ha dit...

"APRENEM A NO SER TANT MATERIAISTES.. I A DONAR ALS DEMÉS SENSE ESPERAR RES A CANVI..."

Per aquest mateix regle de 3, ja que hi ha regidors i regidories amb gent que està cobrant, per què no ho organitzen ells, que ja cobren prou, amb la ajuda de organitzadors externs voluntaris?

Crec que és innecessari tindre que pagar alguns milers de euros per a que es faça aquesta cabalgata.

M'agafe al teu comentari per a dir que els organitzadors: "APRENEM A NO SER TANT MATERIAISTES.. I A DONAR ALS DEMÉS SENSE ESPERAR RES A CANVI..." si és aixó el que estàs exigint a la gent que dona la cara per vosaltres durant el recorregut.

Hipocresia

Anònim ha dit...

"Totes les persones majors han començat essent xiquets (però n'hi ha poques que se'n recorden)" deia Antoine de Saint Exupéry.

La gent que prefereix tirar la pedra i amagar el braç en compte d'arrimar el muscle s'hi deu sentir més còmoda criticant per ací que assistint o participant en una cavalcada, encara que siga amb una finalitat tan lloable com la d'escampar il·lusió entre els més menuts del poble. Postmodernisme o filantropia, pot vosté triar.
D'altra banda, desconec si hi ha remuneració per als responsables d'aquests actes festius, però que els espectacles de diumenge i dilluns on hi ha involucrada tanta gent i durant tant de temps no s'organitzen així com així en un café de sobretaula o en una tertúlia d'esmorzar, això és evident. Per tant, si n'hi ha hagut, certament que s'hauran guanyat el jornal. Més que la majoria dels nostres regidors. Per cert, pensar que tota la gent que ha participat ha eixit a donar la cara per ells o per algú que no siguen els xiquets del poble, això no seria hipocresia sinó calúmnia. Per aquesta col·laboració voluntària i desinteressada el mínim que es pot fer és manifestar-los l'agraïment.
En fi, supose que la festa de Reis podria muntar-se d'una altra forma però, com l'anònim de les 21:58 del 7 de gener, considere que s'ha dignificat.

Anònim ha dit...

hhhh

Anònim ha dit...

A mi hem va agradar la cavalgada, pense que tots els participants es mereixen un 10 i la organització un 12, però açò no lleva que pense que és innecessari la despeça que es fa.

Opine que tinguent gent a la que ja paguem mes a mes, amb un extra de col.laboració desinterssada, es podria tirar endavant.

Aquesta despeça vindria molt bé per a polítiques socials i per a la joventud, que mai disposem de cap € per a res.

És només una opinió, no vol dir que siga la millor o la pitjor.

Anònim ha dit...

Jo no se quina és la despesa però segur que sempre que es fa algo podrem dir que es podia haver reduit. La menor despesa és no fer res. Jo pense que la cabalgata és també una activitat de política social per a la infància i la joventud i són molts els que la disfruten mirant o eixint.

Anònim ha dit...

No estem parlant de 100 euros, estem parlant de uns milers.

Però els convé més la traca i el bombo.

Anònim ha dit...

A l'anònim del 8 / gener / 2009 10:46

.... M'agafe al teu comentari per a dir que els organitzadors: "APRENEM A NO SER TANT MATERIAISTES.. I A DONAR ALS DEMÉS SENSE ESPERAR RES A CANVI..." si és aixó el que estàs exigint a la gent que dona la cara per vosaltres durant el recorregut....

Crec que no coneixes be als organitzadors... perque per poc que els hages vist aquestos dies treballant per que eixira be la cavalcada... possiblement hagen treballat mes que cap regidor en el que va de legislació... potser... però també he de dir-te una coseta... puc i els he exigit als organitzadors mens materialismes i mes esperar sense rebre res a canvi... perque ho han fet... la feïna d'ells era organitzar-la... moltes vegades han fet de pares de molts de nosaltres, d'amics, de confidents i de moltes altres coses... han estat ahi per al que ha fet falta... en quant la feïna d'ells només era "organitzar"... no???

conec de ben a prop als organitzadors de fa molts anys... i puc dir-te que porten molt de temps treballant sense obtindre res a canvi... millor dit... si!... obtenen la gratificació dels somriures i l'alegria dels xiquets...

No pretenc crear un conflicte... però m'ha paregut que estabes parlant sense coneixement de causa...

Abrigueu-vos que fa fred!!!!

Anònim ha dit...

Les ONGDs estàn per tapar els forats que les institucions no volen cobrir....

Xapó per als organitzadors, xapó per als participants, xapó per als assistents...

La pregunta és... sense ajuda de les associacions hagera sigut posble una cavalcada al mateix nivell?

A quin preu?

en eixe cas, potser haja sortit prou barata...

En fí, un encert per part de l'ajuntament fer servir ONGDs... bueno, bonito y barato oiga...

Tot siga perque després no vaja racanejant subvencions i posant trabes a l'organització d'events, encontres i demés... tot siga perque la llabor de la regidoria de joventut no es quede en comprar dos taules de pingpong per fomentar "esport i oci" per als nostres joves... tot siga perque el casino lliberal es converteisa en un lloc d'encontre cultural i no una discomobil... tot siga per saber reconèixer la feina de les associacions del poble que sí que treballen "des de i per a" el poble...tot siga per mantindre events culturals que ens han fet ser referents i que heu fet esborrar a colp de ploma...

Que no quede tot en traure als monets a passejar el dia de les carrosses...

Política jovenil ja!

Deixeu-se de mamonaes d'Algecampus i Formula I !

Voleu creixer com a poble? No cal que tireu tanta traca i poseu pasta òn toca...que per a cavalcades ja sabeu que sempre estaran les sofrides associacions (jovenils, falleres, espotives, culturals...) per a traure-vos les castanyes del foc...

Si no fereu tantes tonteries la crítica estaria injustificada, però es que no ne feu una a dretes (valga la incoherència), aneu cagant-la una darrere d'un altra... i la gent es fartarà...sigau del partit que sigau...vos faran pendre aborrits...

Feu política social i deixeu de governar de cara a la galeria, i si el que voleu és no governar un poble, sino dirigir una gran empresa, almenys poseu a gent competent que entenga de números...i va per tots, des de l'alcalde fins als regidors...

Anònim ha dit...

Cal dependre a no ser tant
MA-te-R-ial-ISTES

Anònim ha dit...

Algu dels que crítica si han cobrat o no els organitzadors,s'heu parat a pensar.que a la fi es la unica festa en la que l'ajuntament fica diners??xq la resta cadascu la paga de la seua butxaca.

La nit de Reis es nit de xiquets,i ja que el de cultura no ha tingut als menuts en tots ele nadals almenys els organitzadors han sabut com il.lusionar als nostres xiquets tant el día 4 com el 5.preferixc 100.000 vegades abans que ella cobren x un treball ben fet,i no algun regidor lliberat que altre

Anònim ha dit...

estoy entrando en vuestro bloc y solamente deciros que me da pena ya que no hay nadie de los que hacen comentarios que teng huevos para dar la cara y lo unico que saben hacer es criticar por criticar y seguro que si tubieran que hacer la mitad de la mitad de lo que critican seguro que no estarian ni a la altura del zapato de todos aquellos que critican.
pero en fin deciros a todos los que haceis comentarios desonestos deciros que sois personas que no tenis huevos para poder afrontar y defender vuestra opinion y que el señor gamieta no lo excluyo ya que es el maximo responsable de este bloc y el primero que no tiene huevos para dar la cara.
aproposito felicitar a todos los que hicieron posible la cavalgata de reyes ya que fue impresionante digan lo que digan.enhorabuena.

Anònim ha dit...

R que R. Voluntaris o no, centenars o milers €, lleva d'açí i posa allà, roda que roda el CD.

Algú sap alguna cosa dels carreters, aques i tractoristes? Son voluntaris, organitzadors o cobraors?

Per cert, perque al meu carrer no arriven les llums de nadal?
Sempre enxufades al mateix balcó any darrere any.

Voldria sentir a uns (regidors, voluntaris) i als altres (organitzadors). Com es que en 30 comentaris no s'anomena ningú?

"el que mucho abarca poco aprieta"

Anònim ha dit...

funciona la pagina del ajuntament ??? no puc entrar en ella ni ahir ni hui !
pa una cosa mitj ben feta que tenen (oratge) i no mos deixen vorer quan de fred fa !

per cert, serà de veres que volen tapar la piscina del raval i ferla climatitzada ????? jooooder ! estan malament del cap ???

Anònim ha dit...

De vegades es necesari un poc de pólvora i traca en els espectacles... però vos puc dir una cosa de ciència certa... els materials q s'han utilitzat per a la cavalcada... han sigut o regalats o de preu molt baix... no s'ha derroxat ni un cèntim... tot el contrari...

No cal gastar-se molts diners per a fer algo bonico. I aixo ho sabem tots...

m'agradaria saber si la gent q critica no s'emocionà al veure eixir els Reis de la basílica... amb la "pompa" d'apagar les llums i ficar un foco encarat a ells... i una caixeta de cohets...

Atentament.

Javi!

Rubén Malonda ha dit...

Senyor Savater! A vore no se li ha faltat el respecte ni molt menys per poder donar la llibertat de ser anònims. Em pareix una falta d´educació de faltar a eixa llibertat. Vosté el que ha de fer és respectar i saber escoltar com cal , en compte de cabrejar-se i per cert, jo em vaig a descobrir, soc Rubén Malonda i amb molt de gust que done la cara, com jo també l´he donada. Amb el meu cognom, sé que part de la gent d´ací em coneixerà. Però li pregue a vosté una mica de respecte pels anònims, perquè qualsevol ciutadà d´algemesi que passeja pel carrer és igualment d´anònim que vosté, els que no deuen de ser anònims son els que representen pels partits als ajuntaments, que per això estan, uns per a governar i altres per a fer la oposició com cal pel bé del nostre poble.

Anònim ha dit...

Campus Jove? Reivindicatiu?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Anònim ha dit...

Prou d’agressions
al poble palestí


Dissabte 10 de gener, a les 12.00 hores, CONCENTRACIÓ per Palestina al Mercat. Pau amb justicia per al poble palestí. Ciutadans i ciutadanes d’Algemesí contra les guerres. Passa la veu.

Anònim ha dit...

ya estem amb el no a la guerra?, despres que farem enviar tropes a la afgasnistan? o baixar-nos els pantalons als paissos importans darrere de les cameres?...
anem a mirar primer la crisis que tenim en espanya y despres ja ajudarem als demes, ´però primer solucionem els nostres problemes que no son pocs.

Anònim ha dit...

Primer arreglem el nostre finançament i deixem de salvar a Espanya, que l'únic que fa és xuplar-nos la sang.

Anònim ha dit...

L'últim comentari molt molt molt encertat!

Anònim ha dit...

aço se'n va de gairó!!!

Anònim ha dit...

Ie gamieta, ja estem altra vegada borrant comentaris...tio!

Sense el comentari del nom del de "los huevos" no s'entén el comentari de Malonda...

Anònim ha dit...

Açò pareix que es reactiva, vinga va que es possa interessant

Anònim ha dit...

Be crec que este blog ja desvaria, aci nomes parla la gent no per a criticar sino DIFAMAR.
home que la cavalcada de reis vos parega mal???
sou uns falsos!!
si participa la gent, critiqueu q s'aprofiten d'ells, si vinguera gent de fora no vull n'imaginar el q direu.
Dons mira que a mi el PP me la trau fluixa i hi ha coses de vergonya pero crec que s'ha de reconeixer que la cavalgada d'ara es lluidora i participen molts col·lectius del poble i la de fa uns anys amb tres tractors, tres barbes ERA VERGONYOS!!
EIXA VOS PAREIXA BE??
El fet es q abans la miraven deu persones i mireu com estaven els carrers ara.

I SI COSTA DINERS, dons clar q si!!! qualsevol acte cultural o infantil per al poble es RENTABLE ECONOMICAMENT?? ...
be prou de bestieses q una cosa es opinar o criticar pero crec q aquest blog ESTA PERDENT EL NORD(es la meua opinio) EL TRELLAT I el seu esperit constructiu.

Aixi q Sr Gamieta gracies per este temps al blog que he entrat pero els cometaris se'n van de mare i un que es despedeix.

Au

Anònim ha dit...

Señor Domenech, me encanta su blog y lo sigo desde hace tiempo. Los Reyes han venido este año cargados de regalos, pero yo destacaría que han conseguido acallar los molestos altavoces que chillaban continuamente el Chiquirritín a horas intempestivas de la noche. Saludos cordiales.

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ diu...

Comentaris com el de les 13:59, són els que enriqueixen considerablement aquest desbarat blog!.

Anònim ha dit...

Ja em perdonareu perquè, a diferència de la majoria, sóc més lector que escriptor. Per això no acostume a deixar opinions en blogs.

Lamente que aquest bloc estiga entrant en una cavalcada d'esperit destructiu.

Hi ha gent que es creu que tot ho mouen els diners (cal ser molt vil per preguntar si els tractoristes, els carreters o les seues haques de la cavalcada eren organitzadors o "cobraors").
Hi ha d'altres que creuen que perquè està governant el PP ja tot ha d'estar malament, de la mateixa manera que n'hi ha els qui pensen que estava malament tot el que es feia en les anteriors legislatures.
No trobe massa diferència entre tots aquests tipus de personatges i, francament, desperten en mi un sentiment barrejat de menyspreu i compassió.

Per sort, encara n'hi ha bastants que no es creuen de braços i actuen pensant que un poble i un món millor són possibles. I ho fan sense interessos exclusivament polítics, des de petits o grans col·lectius o associacions.
Afortunadament. amb escàs o nul suport econòmic del govern municipal continuen havent-hi passejades pel terme, trobades muixerangueres, campanyes solidàries, activitats culturals, religioses, cíviques i esportives...
M'entristeix pensar quant de temps duraran totes aquestes iniciatives, però el dia que el requeriment de l'inevitable suport econòmic implique servilisme a un determinat partit (passar per l'aro, vaja) hi deixaré d'assistir o col·laborar.

I ara, a propòsit de l'activitat de la festa de reis que s'aborda en aquest fil, tinc el gust de conéixer a gent de la que la coordinava i no tinc cap retret que fer-los. Confie suficientment en la seua vàlua i honestedat com per pensar que s'han aprofitat dels participants per tal de guanyar els euros que s'hagen malguanyat (i això quan els cobren).
Concebre i idear la festa, il·lusionar a tots els que intervenien, seqüenciar-ho i sincronitzar-ho tot acordant i negociant amb regidories, escoles, pares, fills, bandes, parròquies, moviments infantils i juvenils, tècnics de so, de llum, la televisió, la pirotècnia... jo no ho hagués pogut fer.

Ni tinc "huevos" per signar ni crec que siga el més important en els missatges. Com tampoc ho és desvetllar la identitat del mantenidor d'aquest blog. Actuem amb educació i respecte i quedem-nos amb el que aporta i no amb la curiositat de qui hi deu haver al darrere.

Gràcies.

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ ara diu...

Menut comentari!... fantàstica reflexió entranyable veí!.

Si jo ho sé que per aquest blog, hi ha gent molt EDUCADA, CULTA i per suposat INTELIGENT.

Gràcies, Amic!.

Anònim ha dit...

Chapeau! No puc estar-hi més d'acord amb 17:54!! Un 10!.

Anònim ha dit...

He de pensar que sempre seré massa materialista o realista per a aquest mon, però encara que la cavalgada haja estat tot un éxit de participació i realment es converteix amb algo memorable per als menuts i pares, la quantitat enorme de € que s'han quedat per el camí fan que aquesta perga part de gràcia.

Entenc que en aquesta vida les coses no es fan gratuitament, però de igual forma que hi ha gent contractada per exemple "per al Berca", cobrant un sou normal, he de pensar que es podria fer per a ajudar a la regidoria de festes a organitzar la cavalgada.

Potser hem considereu un ignorant de la vida, però no entenc com la gent preferiu bombo i platillo al cost que siga, mentre els estudiants no tenen ajudes de l'ajuntament, no tenen instalacions per a estudiar dignament, no tenen realment llocs d'asosiació ni per a muntar cap cosa, i així senyorets/es, un llarg etcétera.

M'alegre que es prepare un acte amb tanta bufa que per als nostres fills siga inoblidable, però la bufa es desunfla a l'endemà i no queda res més que el record. Així que pense materialistament segons vosaltres, que aquest acte, igual que moltísims altres indistintament del partit polític, podria haber costat molt menys i a la llarga es podrien fer altres coses molt més importants.

Au

Anònim ha dit...

senyor gamieta ara que ya ha pasat nadal les proximes festes de interes en el nostre poble son les falles si no m'equivoque i com tot el mon sabem que lanjuntament siga el pp o el psoe poca importancia li en donen per aiso voldira que voste es parara un poc de criticar a als partits politics i fera algun comentari parlant de el que lajuntament dona a les falles crec si no mequivoque que son 400 euros voste creu que en aiso es pot fer molta festa?
posantli un exemple lajuntament
de silla dona crec que son 2000 euros per falla i tan sols en tenen 6 o 7 un estil com nosaltres per que en algemesi se destinen sols 400 no o entenc i menos o enten en cuan la regidora de festes es fallera i el de esports tame sinserament no ho entenc espere que pose alg comentari gracies i bonanit

Anònim ha dit...

Pero a Silla pel que sé les Falles son pitjors que a Algemesí i es gasten els diners en montar festorra.¿Ixe es realment el sentit de les Falles?
No demane una falla "Nou Campanar", pero si algo decent.Si els fallers del poble feren les falles ells mateix segur que quedaria molt millor que el que compren.
No s'enfadeu pero es la pura realitat.

Anònim ha dit...

pienso yo que con esos dineros podrian enseñarnos ha escribir en valenciano porque me siento muy valenciana es una pena de que tengan que molestar a gente para que los llibrets de falla y las poesias de los cartelillos de los ninots quedan mejor asi quedaria para siempre porque no ocupa lugar no como los petardos que esplotan y ya esta a ver si me sale ahora gracias