dilluns, 12 de gener del 2009

La globalització de les notícies

Fa algunes dies els mitjans de comunicació ens informaven que el Papa, en un encontre mundial celebrat a Mèxic, havia posat a la família Ferragud d'Algemesí, que va ser assassinada en la guerra civil espanyola, com a model de "família cristiana".

Però, a més d'aquesta informació concreta el que resulta singular es trobar-se a la xarxa amb vídeos, i textos, en anglès on explica la vida i tràgic destí d'aquestes veïnes del nostre poble:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha manera de traduir el que diuen, doncs jo entenc el valenciá y tambe el castellá i si m'obligue també una mica de francés, però l'angles???????????? ai mare. que dificil.

Anònim ha dit...

Es molt lamentable els fets ocorreguts fan ara 60 anys, la causa de tot va ser un cop d'estat perpetrat per els militars ultradretans, els latifundistes i l'esglessia, de no ser per el cop d'estat res de tot aço haguera passat.

De qualsevol forma resulta molt curios que mentre la jerarquia catòlica ridiculitza als que volen recuperar una part de la seva memòria, no para de recordar la seva.

Que quede clar que el causant de tot van ser els colpistes.

Bona nit i bona sort

Anònim ha dit...

i també els que provocaren el colp d'estat