dilluns, 26 de gener del 2009

Missatge de l'alcalde

El darrer de plenari, el del desembre, l'alcalde d'Algemesí em va adreçar un missatge personal que vull compartir amb tots vosaltres. De moment, estic tan emocionat que només puc dir una cosa:

Gràcies Vicente Ramon pels teus consells ;)

66 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú de l'equip de govern li podria explicar (suposant que algú ho sapia) la diferència entre un article de l'autor del blog i un comentari anònim de qualsevol dels seus visitants. Això sí, suposant que algú d'ells siga capaç d'entendre eixa diferència. Un poquet més de cultura, senyors! ànim! que no és tan difícil...

Anònim ha dit...

Propose una concentració davant l'Ajuntament el proper dissabte dia 31 de gener a les 12 hores en defensa del Parc Salvador Castell, és l'ultima sol·lució.

Porteu perols i tot tipus de coses que fasen soroll, a eure si així el senyor Vicent Ramón escolta al poble d'Algemesí: NO A LA REFORMA DEL PARC SALVADOR CASTELL

Anònim ha dit...

Noticies, Noticies, Noticies!!!!!!!!!!!!!!!
Avui el que em faltava escoltar és que al proper plenari és va a cambiar el nom d'una avinguda del nostre poble. L'Avinguda del País Valencià volen que passe a ser L'Avinguda de Martí Dominguez, que vos pareix? Jo no tinc paraules per dir el que pense, lo d'aquest govern no te nom..............

Anònim ha dit...

q justet,... ara els molesta q es diga "País Valencià"
uf
i l'altre dia va ser el centenari de marti dominguez i no feren ni ruido, i ara, q justet q hagen triat l'avinguda País Valencià,... es veu q els molesta,... en la quantitat de carrers q hi han al Pla,... ja podrien haver-ho canviat alli.

Anònim ha dit...

I encara més, per si no tenen prou feines han presentat una ordenança sobre els matrimonis cívils, diuen que no volen que de moment pague ningú, pero hi ha un paragraf que diu 'la taxa serà....?.
Es qeu els molesta que aquest any al País Valencià hi han més matrimonis cívils que de l'esglesia?, Perdoneu lo de País Valencia.
Qui els ordena aquestes coses. Es molt curios que on manen els peperos fan aquestes ordenances. Argumenten que hi ha molta gent forastera que es casen en Algemesí per que no val diners. I la veritat és que son mentides, el que passa es que voldrien que tots es casaren per la secta, com cal.

'PROBABLEMENT DEU NO EXISTEIX. DISFRUTA DE LA VIDA I SIGUES BONA PERSONA'

Anònim ha dit...

m´agrada mes avenida, de francisco franco caudillo de españa, per la lavor que va fer, com va vindre a inagurar el pont que porta a ixa avenguda que vos pareix, no soc feixiste

Anònim ha dit...

propongo avenida SALVADOR ESQUER medallista en una olimpiada, hijo de la localidad, o JUAN ALBERTO TORRIJOS torero de la localidad hijo de algemesi, o SALVADOR PUJOL, CESAR MIGUEL MORENO entre otros, mejor un nombre que este de actualmente en vida que pueda ser homenajeada o avenida EMILIO GREGORI,pero este ultimo no soy partidario, se deberia de publicar una serie de nombres y que quien quiera que vaya y que vote y por mayoria

Anònim ha dit...

tambe avenguda TOMAS PLA I ROMAGERA mestre d´obra i mestre de la muixeranga

Anònim ha dit...

Que patètica la intervenció de l'Alcalde. No sap diferenciar entre comentaris en un blog i una entrada a un blog... demostra que també és un analfabet digital. Per si no fora poc utilitzar un plenari per eixa tonteria...

Seria d'agrair que el senyor alcalde aplicara les seues paraules quan utilitza ell els mitjans de comunicació. Estem farts de veure al Levante i Las Provincias autobombo i fum.

Enhorabona Gamieta, a l'alcalde li pica el teu blog!

Anònim ha dit...

Quin odi la del PP cap a tot allò valencià. No saben ni escriure ni parlar en valencià, i ara a més a més volen fer desaparèixer un nom històric per als valencians...

Anònim ha dit...

canviar el nom de País Valencià! Quína gesta, Vicent! Quína gesta!
Si això és cert, t'acuse de violent, d'engendrar la violència, de provocador, d'agitar les masses innecessariament. Millor canvia el carrer Pare Bleda, inquisidor i racista, i no toques el País Valencià, que si Martí alçara el cap, et pegaria un capó, que ell també l'anomenava País Valencià.
Per cert, durant la dictadura es canviaren alguns noms, però a la llarga tornaren, tot i que el poble seguia dient el nom antic. T'asegure que el poble seguirà dient avinguda del País Valencià.

Anònim ha dit...

Back to Franco's regime.

Som conscients que hem donat una majoria absoluta a uns ultres?

Anònim ha dit...

voto por avenida del generalisimo
venga con un par, saldiamos en todas las televisones, periodicos etc mejor propaganda imposible puro marketing

Anònim ha dit...

Però què sabran ells de la història del nom del nostre País? Ells res. Saben que els molesta perquè en el nom de País Valencià hi ha englobades moltes metes, actituds i aspiracions que ells mai entendran, mai comprendran ni estaran capacitats per a viure. La mediocritat i la ignorància són molt atrevides. Massa.
L'alcalde ha demostrat ser un analfabet digital, com deien per ahí. Però no sols això. Ha demostrat massa vegades ser un analfabet total.No sap llegir ni escriure en la nostra llengua, no sap parlar bé, no distingeix ni tan sols l'emissor dels missatges que rep. Però malgrat açò, creu just el seu sou.
Si Martí Domínguez alçara el cap... Li clavaria a més d'un la "Comunidad Valenciana" per on jo em sé, ploraria en veure en mans de qui està el seu poble tan estimat i el futur tan fosc que té el seu benvolgut País. Que pel que es veu, no mereix ni donar nom a un carrer lleig d'un poble de la Ribera.
Per cert, com deu estar de content el senyor alcalde! L'aire ha tombat arbres!! Li ha estalviat feina :D :D :D
PS-Senyor alcalde, li haig d'aclarir que no sóc Gamieta, sinó un lector del seu blog que no comparteix totes les seves opinions però si algunes i que no vol donar el seu nom perquè no li dóna la gana, igual que vostè no aclareix la finalitat de tantes fotocòpies com es fan al seu ajuntament. Cosa que sí que deuria, per imperatiu moral... USA ELS MEUS DINERSS!!

Anònim ha dit...

Que tal la cacerolada a la porta de casa l'Alcalde?

A vore si s'ho pren, com a mínim, igual de bé que Emili quan la xikillà de setmana de bous...

Els feixistes del "arriba españa" també poden vindre, els explicarem quin tipus de gent no te cabuda en un poble civilitzat

Anònim ha dit...

segurament avui, el Sr. Batlle [políticament] ha començat ha excavar-se la seua pròpia tomba!.

...

probablement... algun dia se’n penedirà!.

Anònim ha dit...

El senyor alcalde es va pensar que seria arribar i bufar ampolles, fer quatre tonteries amb els diners públics, com pagar fotocòpies a empreses amigues, i forrar-se amb això de la política.
Doncs no, no. Li ha eixit cara la broma, que ara ha d'aguantar tot el que li aboquen per internet. Fortuna en farà, però acabarà tarat.
La gent sembla tonta, Visente, però no ho és. No ho sóc, i et diré: ja està bé de prendre'm el pèl!

Anònim ha dit...

Por la gracia de Dios!

C/ Del Tio Paco

eono

Anònim ha dit...

Cacerolada el dissabte a les 12 a la Plaça Major: SALVEM EL PARC

Anònim ha dit...

Crec que la idea d´aquest blog és molt bona (enhorabona Domenech) però no hauriem, els lectors, de caure en la crítica personal, i fàcil, del nostre senyor alcalde perquè sino aquest blog perdrà TOT el seu valor! Nosaltres tenim un poc més de respecte i dos ditets de front que alguns dels feixistes que circulen per el Pais Valencià "Grande y Libre"!!!

Anònim ha dit...

Veig que ara que us paguen amb la meixa moneda que pagareu vosaltres abans de les eleccions us fa mal, i no us agrada gens ni miqueta açò de la popularitat i el que es diu en aquest blog, però senyors del PP i votans d'aquestos, que no teniu memoria o es que ja no recordeu el blog de Xaveos? (va se guanyar el PP i ha desaparegut, quina casualitat) aquell que tant va difamar al PSOE i en especial a Emili Gregori. Pensaveu que la ferramenta no es podia emprar per a vosaltres?
Anim Domenech Gamieta, en el teu anomimat està la força, pensa que el dia que isques a la llum et faran pols, cibernètica i personalment.

Anònim ha dit...

Estan tragando de su propia medicina con la diferencia que ellos antes se encargaban de expandir bulos de aupa (y algún regidor se encargaba de "montar" manifestaciones, y ahora se les contesta aquí con verdades como templos.

Pero bueno solo hace falta ver los salarios para darse cuenta de que pie cojean.

Anònim ha dit...

Ja que li van a cambiar el nom a l'Avinguda del País Valencià, jo propose que li posen "Avinguda de Frank Fields"

Anònim ha dit...

Jo propose Avda.Pedrasa per que pijor no ho podem fer.

Anònim ha dit...

La zona residencial del Pla també canviarà de nom,..... es dirà zona residencial Països Catalans,... i al senyor alcalde li entra un "patatús"

Anònim ha dit...

ai mare, açò esta entrant en una espiral que fa por i tot: uns que acusen a l'amic domenec de ser en realitat Marta Obama, batles ignorants que estan putejats per un blog, xurrets que entren per insultar, avingudes canviades de nom... m'han dit que volen llevar el monument a la muixeranga i posar una carassa del pedrassa (rima consonant com a xuleria).

Anònim ha dit...

avd. "me rio yo de la crisis" i que ens fotocopien a tots els veins la placa

Anònim ha dit...

No Vicent, posa-li directament carrer de Vicent Ramon, que és el que realment t'agradaria.
Per l'amor de Déu i de la Mare de Déu del Parc!, ja està bé de tonteries, feia anys que ningú s'havia atrevit a canviar el nom d'un carrer únicament per què, políticament, no li agrada. Què poc demócrata! Què serà el proper que faràs? canviaràs les persones que políticament tampoc t'agraden?
Com deia un anterior anònim:
Quína gesta, Vicent! quína gesta!

Anònim ha dit...

Propostes de nom de l'actual "Avinguda del País Valencià":

- Av. D. Manuel Fraga "Galleguito"
- Av. Chemaria Aznar "Vayaseeeé"
- Av. Edu Zaplana el "Benidormer"
- Av. M.H. Paco Camps "Fransisco"
- Av. Bernnie Ecleston "Sin techo"
- Av. America's Cup Algemesí
- Av. Benet XVI "Santo"

O millor.... PERQUE NO DEIXEM LES COSES COM ESTAN I ENS PREOCUPEN D'ALTRES MOLT MÉS IMPORTANTS.

Xe que pais!!!

Anònim ha dit...

Un altra portada del Berca per terra, s´aplaça "sine die" el projecte ambici anunciat amb "bombo y platillo" pel nostre Visente en el NODO local. Xiquets i xiquetes a esperar la proxima

Anònim ha dit...

Per cert i tornant a lo del vídeo que has posat Gamieta. No hi haurà targeta de l'Ajuntament però el que si que hi ha són factures de dinars, esmorzars, a tuti plen. Jo, que n'he vist alguna, puc donar-ne fé. Quina poca vergonya, amb el que estan cobrant!!! i encara es capaç VR de donar ressò a una informació que circulà per aquest blog. NO ELS SEMBLA QUE SERIA MOLT MÉS ELEGANT NO ANAR PARLANT DE DINERS, TAL COM ESTAN LES COSES????? CONTINUA PENSANT EL SR. ALCALDE QUE ÉS NORMAL COBRAR EN UN POBLE COM ALGEMESI 64 MIL EUROS ANUALS + L'AUGMENT DE L'IRPF (ENCARA QUE ENGUANY SE L'HAJA CONGELAT (QUIN FRED), 54 MIL LA RESTA DE CONCEJALS QUE ESTAN LLIBERATS O 49 MIL LA PERSONA DE COMUNICACIÓ I NO SÉ QUE MÉS...(PER NO FER MENCIÓ AL QUE COBREN LA RESTA D'ASSESSORS/ES)DEL PP, CLAR??? AIXÒ SÍ ÉS PARLAR DE DINERS
Què li passa a la gent amb la vergonya???
Estic que me n'isc de les casetes

Anònim ha dit...

Respecte al Parc, la vegatació es tallarà d'arrel? s'aguardarà per a les fogueres de Sant Joan? O pensen "transplantar"?

Vegent com han acabat tots els arbres del poble, tallat per la soca, no se que pensar.

Anònim ha dit...

y perque no fiquen el nom de l'avinguda a l'abuelet colomet que tants ens agrada quant erem menuts i ara que tenim fills, segur que alque ho representar li fara molt de goig, perque ja son anys fent el personatge.

des d'aci el felicite per tots els anys de felicitats que ens ha donat i que espere que ens done.

i per lo de l'avinguda que es quede com esta que no fa mal a ningù, perque tambe hi han carrers que es podria cambiar el nom i no ho diguem.

slautacions.

Anònim ha dit...

Mare de Deu del Parc, lliure-nos de Visente Ramon

Anònim ha dit...

La desfeta del Parc, ¿no serà per a ficar més casetes de bous? anue preparan-vos, que tidreu festa de valent.
L'autopista del c/ Figueres ¿no serà per llevar el trafic als molt honorables veins del C/ Muntanya.
EL PARC ES DEL POBLE, NO DE VR.

Anònim ha dit...

La autopista alies C/ Figueres A69, es per a llevarli el trànsit als pares del cunyadísim, no s'oblideu amics!

Me demane una palmeraaaaaa! prime primeeee!

Anònim ha dit...

No tenen vergonya ni la coneixen, m'agradaria que pagaren car tot el que estan fent al poble d'Algemesi. Aço es indignant, i mes encara que utilitze un preg d'un plenari per parlar-ne d'un blog. Sr. Vicent cadascu es lliure d'opinar el que vullga i sapiga diferenciar els comentaris del blog a les entrades de l'autor. I si et molesta ja sap... al 2011 no et precentes i jau!!!

Carlos P. ha dit...

Jo propose C/¿qui es domenech gamieta?

Anònim ha dit...

Vixca el Regne Valencià, per fí anirè agust per eixa avinguda, q ganetes tenía de no vore eixe nom

Anònim ha dit...

Gràcies per aquest espai, que ens informa i ens permet expressar-nos.
Respecte al video de l'alcalde quatre coses:
- primer, em dona vergonya com parla de mal el valencià, una persona que ocupa un càrrec que representa el meu poble, possa't a estudiar. (tens un assesor "que ha de ser molt bo, ja que cobra tant, NO HO HA NOTAT?").
- aquest blog no crea cap malestar, el crees tú amb les teues tafaneries, que sembla que no tens res millor que fer com alcalde d'Algemesi que trencar coses i cambiar noms de carrers, tallar arbres...
- parles de sensibilitat, de que estem en Nadal.... tú saps realment que volen dir estes paraules? peró cap als altres, no cap a la teua butxaca ni la del teu equip de govern...em sembla vergonyos...
- gent jove i menys jove quedant-se en el paro...i tu amb tot el teu equip de govern amb un sou descomunal per a un poble com Algemesi(es calcula pel nombre d'habitants), fent festes, cavalcades, balls i coets...si has estudiat història sabràs QUE LA FI DE L'IMPERI ROMA COMENÇA EN L'ÈPOCA DE "PAN I CIRCO"; això és el que em preocupa que tu sols fas pan i circo, i tinc por que acabes amb el meu poble; l'Imperi Romà era molt més poderós que Algemesí.

Anònim ha dit...

pregunta para listos:
¿desde cuando se llama "avenguda del pais valencia?????

Anònim ha dit...

Diario de Valencia, 27 de desembre de 1981.

Contrapunto

….
En las empresas de regeneración nacional, en las que las cuestiones lingüísticas constituyen uno de los núcleos esenciales, el “científico” es el teólogo; pero el catequista, el misionero –y el País Valenciano es tierra de misión, digamos de amor- es el político, o los políticos… ¡Lo que tanta falta nos hace!
….


Martín Domínguez

Anònim ha dit...

CARRER L'EMPEÑO, EIXE ÉS VERDADER NOM DE EIXE CARRER.
M'AGRADA MOLT MÉS, A VOSATROS NO?

Anònim ha dit...

Estaven hivernant i els provocava malsons de veure el nom de l'avinguda que porta el nom del país de Martí Domínguez. Ara pretenen canviar-li el nom amb rabosera elegància.
Neofatxes. Són els mateixos de sempre.
Han despertat i comencen a esmolar les urpes.

"No s'ensenya en les escoles
com van esclafar un país
perquè d'aquella sembrada
continuen collint fruits."
(Al Tall)

Anònim ha dit...

DE VEGADES LES PEDRES CALLEN PERQUÈ PARLEN ELS HOMES....

...I DE VEGADES ELS HOMES HAURIEM DE CALLAR PER ESCOLTAR LES PEDRES...


¿Què sabem del nou partit politic d'Algemesí? Se que es van reunir fa dos setmanes a una caseta i entre cullerà d'arròs i trago del porró deixaren escrites, al mantel de paper, unes quantes idees estratègiques de campanya...

Anònim ha dit...

No em digues? però és un partit d'esquerres o de dretes? per que si és de dretes ja en tenim prou, eh?

Ara, que si és com el del Pedrassa estem aviats xiquets...

Anònim ha dit...

Pero quin asco doneu, que si neofatxes, que si neostalinistes, que si pais, que si regne, el qui no es d'esquerres es un fatxa, i no se que és pitjor.
"La un, Pere tocam, l'atre, tocam Pere..."
Neo-cultureta, que sap més que ningú de la terra, el poble, el pais...jajajajaja.

...i a la fi i a la cap, ningú arreglarà res, soc andivinador/a...

Anònim ha dit...

Gamieta, no sé qui ets, però ets prou plural, ataques al PP i al a PSOE, m'estranya una miqueta que no ho faces ni a EEUU ni A ESQUERRA REPUBLICANA, tal vegada perquè no hi són al poder o tal vegada perquè per ahí van els trets.
Jo crec que est d'un d'aquestos dos partits o tal vegada nacionaliste valencià.
De tota manera ets una persona molt crítica, m'agrada molt la teva pàgina i m'agradaria em digueres, si ho saps, de que o com va morir el PALLETER, era esquerrós o de dretes, doncs això em donaria una pista, gràcies.

Anònim ha dit...

El nou partit no ixirà a la llum fins ben entrades les eleccions. No patiu més xiquets, en aquesta vida tot te soluciò o almenys s'intentarà amb realisme.

Anònim ha dit...

Cuando digo "digo" digo DIEGO.

Anònim ha dit...

Demà dijous, totes i tots, a les 20:30h, al plenari.
Digam prou!
Parem el desficaci!

Anònim ha dit...

Ufff!!! menys mal! la família de Martí Domínguez ha mostrat el seu desacord a que s'utilitze i manipule el nom de l'escriptor. I com que ja no està en l'ordre del dia, ja no poden inventar-se'n altre. O sí?
El bén cert és que el nostre Ajuntament ha quedat en evidència per la mostra tant descarada d'intent de manipulació de la memòria d'un dels fills més il·lustres del nostre poble. I aquesta osadia deuria tenir un cost polític. Anem a veure...quí dimiteix?

Anònim ha dit...

Vergonya, cavallers, vergonya!!!!

Anònim ha dit...

Ai, Visente... El Mercat enderrocat i fet un merder(i no estarà fet quan s'acabe la legislatura...), ara vols mampendre el parc amb el manifest disgust dels veïns i de la Mare de Déu(i tampoc estarà acabat quan exhaurisca el teu mandat), també canviar el nom d'un carrer per temes polítics i no culturals com ens vols fer creure... Mal, Visente, mal...
Fins i tot els que t'han votat a hores d'ara estan arrepentits.
Vas a fer història en Algemesí: passaràs a ser el pitjor alcalde que mai ha tingut el nostre poble.
És això el que vols, Visente???
Recapasita, Visente, recapasita.

Anònim ha dit...

¿Pretén VR coartar la llibertat d'expressió a aquestes alçades de la democràcia?
¿Què vol dir això de voler fer callar Gamieta?
Vinga, si algú ha de callar has de ser tu, VR, perquè no saps ni parlar, collons!

Anònim ha dit...

Compte Gamieta!!! Que aquests del PP, conforme estan les coses et posen un parell d'espies al darrere per saber qui eres, ara que han obert la veda a Madrid. Com sempre miren més a MAdrid que al País Valencià (que sembla que els molesta el país i que siga valencià) són capaços de buscar dos sicaris (de la pròpia municipal?) per descobrir-te.
Ara, que ja sabem que VR tot açò ho llig, i així que si algú li vol dir alguna coseta...

L'home de la gavardina

Anònim ha dit...

VR? Llegir? Va! home de la gavardina, no em faces riure. Si VR llegira aquestes coses voldria dir que demostra un mínim d'interes pel que pensa el seu poble. No senyor. A VR "li ho conten"... Ja sabeu que no te temps (podria inventar els dies de 25 hores i, de pas, cobrar-les).

Anònim ha dit...

Sort que visc a l'exili, però que trist em pose quan m'assabente del que està passant al meu poble.
El dia que torne espere que aquesta maleida raça de polítics que governen el poble haja desaparegut.
L'ALMOGÀVER

Anònim ha dit...

Enhorabona al creador del blog. És un espai de discussió i de valoració d'aspectes rellevants de la política local. Et feies necessari.

Estem en un moment polític delicat, des del meu punt de vista, a nivell municipal, de retrocés en alguns aspectes, sobretot mediambientals (actuació irresponsable del parc Salvador Castell) i altres que veniu ressenyant (País Valencià-Martí Domínguez).

Ànim i a continuar generant debat.
Vicent Girbés

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Gamieta. Sigues qui sigues i milites (si és que milites) on milites. Si ets home o dona, si ets un o un grup. El cas és que aquest espai cla que estiga. Per mi, per tu, per Visente Ramon, i per arrodonir:perquè cal LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ.
El ciberespai ens ha donat moltes coses, entre d'altres la possibilitat d'alçar les veus, a través de, per exemple els blogs. Aquest mitjà de comunicació no s'estudia a la Universitat, és una nova manera de comunicación... fins i tot molts polítics i partits polítics la utilitzen. Caldria que el nostre alcalde tinguera un poc més de cultura sobre els mitjans i que sabera que la manipulació no pot ser TOTAL... que hi ha persones que pensen i opinen diferent i que hui ho poden dir i expressar.
GRÀCIES GAMIETA, SIGUES QUI SIGUES

Anònim ha dit...

El carrer en qüestió es deia calle de Murillo des de la Calàndria fins el carrer València. I des del carrer València a la ronda d'Alzira, calle del general Mola. La gent solia dir-li (i alguna gent gran continua fent-ho) carrer de l'Empeño, però mai no va ser nom oficial, és a dir, amb retolació. El canvi, doncs, va ser Murillo i General Mola, per Avinguda del País Valencià.
Explicar les raons del canvi o explicar què significa o pot significar el terme "país" resultaria, si més no, llarg i massa complicat per a les persones que, digas el que diga, no tenen cap intenció, ni ganes, ni disposició, per a entendre-ho. Així que m'ho estalvie.

Anònim ha dit...

Ja estic vegent que el "teatret" de l'ancalde al pleno mentant el bloc ha donat publicitat no pagada...

Ja veig cares noves...

Benvinguts!

Sols una petició (i consell): SIGAU SEMPRE CRÍTICS!

Anònim ha dit...

Es complicat, era el PALLETER d'esquerres o de dretes?. Com que estava a favor de Ferran VII, un absolutista desvergonyit i que es va propasar amb el poble qun tingué el poder no podia ser massa d'esquerres. Els napoleònics vingueren en certa forma recolzats pel sector progressista. Com a crit alliberador potser tenia més un caràcter populista, i ja saps el populisme és molt traïdor.

Anònim ha dit...

El Palleter, Vicent Domenech, no era ni de dretes ni d’esquerres, era solament un valencià apolitic. Lo de palleter era perque venía palletes impregnades de sofre per encendre el foc, en aquells tempo no hi habien ni mistos ni misteres.
El Crit del Palleter: “UN POBRE PALLETER LI DECLARA LA GUERRA A NAPOLEÓ”, que pronuncià al mig de la plaça de la Companya, ho digué fent front a l’ivasor Napoleó, sense que per aixo estiguera d’acord en Fernando VII, el qual anava a abdicar a favor de Pepe Botella, el germá de Napoleó.
Aixina es que deixa’t estar de que si el palleter era d’esquerres o de dretes. Lo que ell volía fer era lliurar i alçar-se en armes contra un opresor foraster, lo mateix que faría hui cridant, “UN POBRE PALLETER DECLARA LA GUERRA A LA INVASIÓ CATALANUFA”. ¿tá clar?

Anònim ha dit...

En la meua opinió caldría, fer homenatge a algun escriptor valencià, com per exemple Vicent Andrés Estellés, Ramon Llull o Joan Fuster, algú q tinga alguan cosaq vore amb nosaltres

Anònim ha dit...

perfavor que tonteria mes gran lo de salvem el parc , que nadie va amatar el parque ahora esta mucho mas bonito mas nuevo ymas luminoso menuda diferencia hay que ir progresando y habrir la mente , lo que esta viejo hay que arreglarlo .