dimecres, 28 de gener del 2009

Nou episodi dels Deliris municipals (l'Avinguda del País Valencià)

El nostre ajuntament té ganes d'embolics. Desprès de conèixer la darrera (però no l'última) intenció de l'equip de Vicente Ramon estic segur que tenen ganes de que parlen d'ells.

Quan acaben de posar les tanques per encetar les obres del Parc Salvador Castell i encara està ben calent el tema, el govern municipal es trau del barret una "nova" iniciativa per crispar a un nou grup de veïns d'Algemesí. Ara és el torn dels veïns de l'Avinguda del País Valencià, al qual volen canviar pel nom d'Avinguda Martí Domínguez.

Si mirem el plànol d'Algemesí jo crec que VR s'ha plantejar un pla per anar molestant a tot el poble. Aquestes actuacions semblen una estratègia, ja que si fa uns mesos va escalfar als veïns del Parc i del carrer Figueres, ara sembla que ha decidit portar la seua "autoritat" a l'altra punta del poble, a l'Avinguda de la Generalitat. Quina gran estratègia política!

A banda d'aquesta ironia, no podem obviar que darrere d'aquest canvi hi ha una intenció política clara i directa. Amb aquesta actuació del canvi de nom del carrer han posat en evidència que els provoca urticària tindre un carrer que es diu País Valencià, al "seu" poble (si perquè desprès de les darreres actuacions creuen que la majoria absoluta els permet dir que el poble és "seu"). I estic convençut que les ments enrevessades dels regidors del PP han pensat la forma de llevar el nom de "País Valencià" del carrer, i la seua estratègia ha sigut posar-li "Martí Domínguez"... així quan els ciutadans protesten es defendran diguent que estar en contra d'aquest canvi és estar en contra d'un il·lustre veí d'Algemesí com Martí Domínguez. (Ja imagine quina cara de satisfacció van posar quan van tindre aquesta idea en els despatxos municipals, segur que van dir: "quin gol els anem a colar!"). Realment crec que aquesta estratègia és molt hipòcrita, perquè ens volen vendre un homenatge a Martí Domínguez, quan la seua intenció és un altra... Si realment volen fer un homenatge a aquest veí sempre li poden dedicar un carrer o una plaça de nova creació.

A banda, d'aquesta lectura política de la darrera proposta del PP, també resulta evident les molèsties que suposarà per a tost els veïns que viuen en aquesta avinguda els canvi del nom del "seu" carrer (DNI, subscripcions, publicitats...). Perquè crec que el carrer és més dels que viuen en ell, que d'un grup de polítics capritxosos.

En altres pobles, el govern del PP tenen carrers amb el nom de "País Valencià" i no empren aquestes "venjances"... perquè el Partit Popular dels nostre poble no pot respectar el nom d'aquesta avinguda?

Tot i l'oposició de veïns... ja sabem el que passarà en el pròxim plenari... la majoria absoluta del dels regidors del PP tornarà a obviar l'opinió de molts ciutadans i faran el que ells volen.

103 comentaris:

Anònim ha dit...

Perque no li cambien el nom a la Plaça Major? O al carrer Muixeranga, o els Arquets, o al Lluís Vives?

Un poc extrany, que d'entre decenes de carrers, ens toque aquest...

Anònim ha dit...

Pero que vol enfrascar-ho tot????

Primer que res que acaven El Mercat, que porta més d'un any des de que'l tombaren... i no han possat ni una rajola!!!!

Embonyigadors, empastrossos...!!!

Anònim ha dit...

per primera vegada veurem al nostre volgut Vicent Ramon recular, que no rectificar. I es que la familia de Martí Domínguez no dona autorització a aquesta barbaritat. Què faran? A pesar de tot, posaran els collons damunt la taula? Ara si que estàs acorralat, Vicent! Tú solet t'ho has buscat!

Anònim ha dit...

La família de Martí Domínguez s'ha queixat directament a l'Ajuntament. Sembla que no els ha fet cap gràcia que utilitzen el nom del seu familiar per fer tal barrabassada política.

I és que Martí Domínguez és un nom de consens en Algemesí, i ha de continuar sent-ho així malgrat els tripijocs d'uns mals polítics.

Anònim ha dit...

ya era hora de que anaren llevant els simbolos catalans de algemesí.
No estem en cataluña!!

Anònim ha dit...

xe, visente, quin poc coneixement que tens!
No la podies clavar més fonda (la pata, vull dir).

Anònim ha dit...

Algú s'adonat de que l'Ajuntament a canviat també el color del fons de l'escut, que sempre ha segut d'argent (gris) o l'han posat blau? També serà per a que siga més valencià no? Passant-se la realitat i l'heràldica pel "forro" també...

Anònim ha dit...

Xe, fan be estos homens,... totes les barbaritats que facen ara les pagaran a les properes eleccions,...

Anònim ha dit...

Tu ho has dit Gamieta, DELIRIS és el que tenen, igual que el seu idolatrat Asnar quan obtingué la majoria absoluta. Per cert? el canvi de nom de l'avinguda del País Valencià estava entre les famoses 212 propostes? O és que ja se les han passat pel forro? Sr. Vicente R., per si em llig o li ho conten, jo mai li he votat ni li votaré (Déu em guard) però vull dir-li que així no és guanya un electorat i li recorde que les anteriors eleccions no les guanyà vosté sinó que les perdé el seu successor que és molt diferent. Arrassar la memòria d'un poble com si fos un aprenent d'Atila no és el camí. Deixe en pau el símbols i dedique's a governar un municipi que eixa és realment la seua feina, per la qual està a més massa ben remunerat.

Anònim ha dit...

Perdó: he dit successor quan el que realment volia dir era antecessor. Disculpeu-me.

Anònim ha dit...

Francamente, con la de nuevos polígonos y calles que esperan nombre en la ciudad no tiene mucho sentido entrar en una guerra sin sentido. Me parece bien que pongan el nombre de "Martí Dominguez" a una calle si la familia lo permite pero no veo sentido a un cambio que además, tiene connotaciones evidentes en materia de política territorial.

Anònim ha dit...

Senyor Visente, el que tu o el teu equip de govern esteu fent és buscar "brega". Et mola el "lio" pel que veig. Podries dedicar-li un carrer nou (en el Pla, per supost) a la senyera, al "regne de Valensia" o "lo rat penat" si hagueres volgut. Però no haguera sigut tan pol·lèmic com desfer algo que ha fet un altre. Es tracta d'una infantil demostració de força, veritat? Amb l'afegit de pretendre dedicar-lo a Martí Domínguez. No et pots imaginar amb quina facilitat vos imagine rient-se i dient "però què intel·ligents som, redeu. Així ningú podrà dir res".

Mira Visente, si vols "brega" t'agafes al teu equip i te'n vas un dissabte nit de discoteques i tranquil que no tardaràs en trobar a algun grupet que vulga el mateix que tu i se pugueu partir la cara tranquil·lament. Però al poble, fes el favor de deixar-lo tranquil i lluny dels vostres fanatismes.

Ah, m'oblidava. Açó és un comentari anònim fet per un visitant qualsevol en el blog de Gamieta i no les paraules del propi Gamieta que, per a la teua informació, apareixen dalt de tot. I a vore si fem alguna cosa que justifique els cochinos 64000 euros. Llegir més estaria bé.

Anònim ha dit...

On està el famós esforç inversor que ens té que treure de la crisi????
A la meua finca de 18 veïns hi han 8 parats,.... o també esperem que Zapatero ens ho solucione????

El canvi de nom d'un carrer (el que siga) només suposa perjudici pels veïen d'eixe carrer. O ALGÚ SAP DIR-ME ALGUNA VENTAJA.

VR, per l'amor de deu, deixa de marejar i fes algo de PROFIT

Anònim ha dit...

PERÒ AÇÒ QUÈ ÉS? UN EQUIP MUNICIPAL O LA BANDA L'EMPASTRE??? No en pensen una de bona. Colloooooooooooonnnnnnnnnnnssssssssss

Estic que m'encenc!!!!!

Anònim ha dit...

boroNOt zumzumeja!...

les senyes d’identitat d’un poble NO s’enderroquen a ritme de pik i pala!.

Anònim ha dit...

Perquè han de canviar el nom de l'Avinguda del País Valencià i no el de la plaça d'espanya??
La qüestió és desfer la història d'un poble. Cada vegada este ajuntament me recorda més a les antigues civilitzacions, que quan invadien algun territori arrassaven tot el que trobaven al seu camí, inclosa la cultura.

En compte de desfer podrien fer alguna cosa de profit!!!

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ diu...

Avui sí que tinc paraules... i són mots d’AGRAÏMENT!.

La opinió dels hereues i familiars d’En Martí Domínguez era molt important, vinculant i decisiva.

N’estic molt agraïda!.

Anònim ha dit...

Estigau tranquils k al fi i al cap lo de país valencia esta tora de l'acual estatut d'autonomia consesuat x tots els partits. Aixina k tranquilets

Anònim ha dit...

collons... en la faena que hi ha per fer i estos personatges pensant xorraes i fent el canelo.

ho teniu poc clar bonicos de cara... i encà tindreu sort i enganyareu als babaus que vos voten 4 dies antes de eleccions amb els diners per paliar la "leve desaceleracion"

Anònim ha dit...

Que alguien me conteste:
¿por que en años anteriores cambiaron el nombre de esta avenida?
creo recordar que antiguamente esta era la "calle del cuartel" de toda la vida, y algun politico la cambió por avenida del pais valencia....
si la tienen que cambiar me parece bien, pero que pongan el nombre que estaba.y pelota

Anònim ha dit...

Al sabut de les 22:18
El carrer del "cuartel" o carrer del "empeño" no han existit mai com a tals, mes be han estat nom populars (al primer cas per que estava la casa cuartel de la guardia civil i al segon cas per que la gent que es ficava a viure allí es feien una casa i s´ampenyaven) abans de la democracia este carrer tenia 2 noms, un desde la calandria fins al carrer València i un altre nom desde el c/ valència fins al convent enfront del "cuartel"

Anònim ha dit...

Per fi es fa justicia llevant un polèmic e injustificat nom de l'esquerra, q ganetes tenía, si haguera sigut atre carrer no ni hauría cap polémica.vixca el regne.
ale ya hem podeu insultar si voleu q es lo vostre o deixar q m'exprese com tots

Anònim ha dit...

Jo ficats a propsar, (i tenint en compte que al equip de govern els agrada tant figurar amb tota mena de pompa i boato).
Propose un nom que ens faça portada de tota Espanya.
C/ NACHO VIDAL
Aprofitaria tambe l´ocasió per a retirar el monument que hi ha a l´entrada del c/ Santiago apostol i ficaria un pennis de 30 mts (o millor 40) reproducció d´aquets insigne actor valencià i li posaria llum com a la muntanya de Cullera deixant bocabadada a tota la comarca , a mes a mes també li cambiaria el nom a l´Avinguda de la generalitet i li posaria dintre d´un context de que ens conegueren en tot el mon AVINGUDA TENS LA FIGA COM CABAÇ

Anònim ha dit...

estic totalment de acuerdo en Vicent.
algemesi no pertany al pais valencia y marti dominguez es un escritor del poble que no té el seu nom a ningun carrer.

Anònim ha dit...

Deu ser per l'hora, que el comentari de les 22:51 sobrava.

Signat: Pamela Anderson

Anònim ha dit...

Açò és flipant.
El que deurien fer és canviar el nom del Carrer Aviador Franco (el germanet del tan volgut general Paquito)JA!!!!!

Anònim ha dit...

Al de arriba, el Carrer Aviador Franco, lo cambió el PSOE por Agustín Alamán, lo que también molestó a los vecinos en su día. El tal aviador es famoso por atravesar el atlántico en avión antes que nadie, antes incluso que el espíritu de San Luis, yo creo que la calle es merecida, pese al parentesco con el dictador.
A los burros del PP les recuerdo que el nombre Pais Valencia lo recoge y acepta nuestro estatuto de autonomía, modificado y aprobado por el PP,
Dejad las calles como están y no molesteis a los vecinos, y si no es mucho pedir quitaos los sueldos y los carguillos que nos están costando mucho dinero a todos y solo haceis que tonterias

Anònim ha dit...

Al matiner de les 8:47
Sabudets si que som, el C/ aviador franco esta on estava i no se li ha canviat el nom.
El C/ Agusti alaman es un carrer menut que va desde l´avinguda del PAIS VALENCIA (encara) fins al c/ Pintor ribera.Este carrer era Ruiz de Alda

Anònim ha dit...

No veig cap problema en el Aviador Franco, encara que me chirrie el nom (de la Wikipedia: En 1930, se sublevó contra la monarquía en el aeródromo militar de Cuatro Vientos. Después de despegar con un avión y arrojar proclamas revolucionarias ... se dedicó a la política y obtuvo un acta de diputado por Esquerra Republicana de Catalunya ... )

Insistisc en que es van a crear carrers nous i, independentment del que representen, crec que tenim sort de no tindre cap nom "complicat". No hi ha cap necessitat de canviar els que hi han ara.

Anònim ha dit...

Jo propose que el proxim govern canvie de nom el pla i l'anomene, Zona "La corona d'Arago" i el carrer on viu VR Avinguda Països Catalans. Aixi probara la seva propia medicina.

Anònim ha dit...

Perdón por la Confusión Aviador Franco, tienes toda la razon era Ruiz de Alda,

Anònim ha dit...

Només recoltzar la lluita de la gent del meu poble (encara q cada volta em sento més extrany davant com es fan les coses) i recordar-vos q a eivissa varem lluitar contra la construccio d'una autovia desmesurada per aquesta illa amb un blog molt paregut a aquest... http://www.eivissaconfidencial.com/
i la veritat és q la veu d'un poble tb és pot fer sentir des d'aqui. Varen denunciar al blog per ofenses (el sherif Matutes i la ex-consellera Stellita filla-diva del "susodicho") i varem guanyar i continuant amb la lluita. La autovia és va fer , com segurament es fara la reforma del parc i altres barrabasades, però el canvi al govern us asegur q va vindre donat per la lluita al blog i de la plataforma anti-autopista. No seria millor crear una plataforma, associació o jo q sé, abans de nomenar noms als carrers com si fossin folclòriques declarades?
algemessinenc desterrat en eivissa

Anònim ha dit...

Jo propose un nom de carrer per a l'home del bigot dels plenaris. Hui en precs i preguntes a lo millor ho dic.

Anònim ha dit...

Respecte al canvi de nom, pense que podrien pedre el temps en alguna cosa de profit i no en crear mal estar entre els veïns per favades. A més, si canvien el nom per qüestions polítiques, aleshores que canvien tots els noms que creen mal estar, com per exemple el que s'ha comentat abans de l'aviador franco, o la plaça d'espanya o qualsevol d'aquest típus

Anònim ha dit...

Carrer Vicentín, carrer Paneta, carrer Juanito, carrer Lejiero.

Anònim ha dit...

LA AVD. PAIS VALENCIA ABANS ERA DESDE EL CUARTEL HASTA CASA EL TIO BATISTE C/ GENERAL MOLA, I DESDE AHI FINS A LA CALANDRIA C/ MURILLO.

Anònim ha dit...

CARRER PEDRASSA PER FAVOR O TONI GENIL.

Anònim ha dit...

Ja ha començat la desfeta del Parc, tinc un sentiment de rabia, impotencia i sobretot de tristor, molta tristor. Quin motiu els mou per fer eixa destrossa. No hi ha manera de parar-los. Poden fer el que els ixca dels .... per que sí?

Anònim ha dit...

El problema de que el gos va davant es que es pot cagar i xafar la caguera el que ve darrere, i tindre que netejar-la, i si l'amo (el poble, els votants, per si no pillabeu el simil) no li peguen una patadeta, i arrepleguen la merdeta en tindrem fins els calcetins.

Recorde quan en epoca Gregori, no paraben de saltar rumors i demes. Al final eren aixo, rumors.
Ara no hi han rumors, ho pots vore directament i els fets estan ahi, cosa que encara es mes flipant, i a la gent sembla q li dona igual, pues tenim el que ens mereixem.

Anònim ha dit...

la asociación amigos de Juam girbes, ha dicho algo al respecto del cambio de nombre.


El Bloc funciona?.
donde esta el Bloc?

Anònim ha dit...

Que tremole la plaça Enric Valor que serà la propera en caure,....

Anònim ha dit...

El BLOC o la LLIBRETA?...

... massa callaets estan!.

Anònim ha dit...

Al segon de les 22:42 del 28 de gener:

'Vixca el Regne'? Vinga no utilitzes eufemismes quan realment vols dir 'España una, grande y libre'

Al de les 23:05 del mateix dia:

Dius que no som País Valencià. Si l'alcalde-president segueix amb aquesta dinàmica prompte deixarem de ser PV per a ser 'País Mursiano' o 'Reino de Albacete'...

Anònim ha dit...

Com ha quedat el plenari?

Anònim ha dit...

Si q armeu caguerà quan el psoe canviaba noms com el del carrer Escalante no dieu res iara quan canvien un polèmic nom, q dona malestar vorelo, aneu a per totes.
Per fí podre passar agust per l'avinguada

Anònim ha dit...

Cada dia hi han mes trolls aci al blog.

De la wikipedia "troll"

En la jerga de Internet, un troll (a veces trol o en Argentina trol) es un mensaje u otra forma de participación que busca intencionadamente molestar a los usuarios o lectores, creando controversia, provocar reacciones predecibles, especialmente por parte de usuarios novatos, con fines diversos, desde el simple divertimento hasta interrumpir o desviar los temas de las discusiones, o bien provocar flamewars, enfadando a sus participantes y enfrentándolos entre sí. El troll puede ser más o menos sofisticado, desde mensajes groseros, ofensivos o fuera de tema, a sutiles provocaciones o mentiras difíciles de detectar, con la intención en cualquier caso de confundir o provocar la reacción de los demás.

Anònim ha dit...

Després tirarem a faltar tots estos anys perduts, que ven administrats averen ajudat a encarar
un futur per el poble algemesinenc, davant de aquesta crisis que se ens ve damunt
tota la pila de diners en projectes inútils, totes les polèmiques absurdes del segle passat,
totes les oportunitat malbaratades per unes ideologies obsoletes, tan poc de respecte per la
intel·ligència i el sentit comú

Anònim ha dit...

Com ha quedat el plenari?

Anònim ha dit...

Estos filosofes soles diguen que “chorraes”

Anònim ha dit...

Què vol dir desestimat?

- No ha anat en l'ordre del dia?
- S'ha debatut però han votat tots els partits amb representació en contra? o una part del PP ha votat en contra?

Gràcies de bestreta

Anònim ha dit...

El nom del carrer no es canviarà.

Anònim ha dit...

Ja, però com ha anat la jugada?

Anònim ha dit...

'SALVADOS POR LA CAMPANA'

El PP d’Algemesi recula en el darrer moment i no canviarà de moment el nom de l’Avinguda País Valencià. Fins que no va començar el plenari i comprovaren els regidors del PP l’afluència de veïns i veïnes de la Avinguda, preocupats pel polèmic canvi del nom del carrer no van decidir retirar una proposta que l’únic que pretenia era augmentar la crispació en torn a la denominació del carrer, molèsties que sense dubte haguera provocat un munto de problemes als seus habitants.

No va ocórrer el mateix davant l’innecessària ordenança de regular els matrimonis civils, amb la finalitat encoberta de establir dintre d’un temps el pagament d’una taxa, i que respon a les pressions més ultramuntanes de l’església preocupada per l’augment de l’elecció cada vegada més elevada d’aquest casaments per un ample sector de la nostra població.

Per cer, no és deixeu de mirar el BERCA TV del plenari aquest, ja que el nostre alcalde VR, (de guií la gent assistent als plenaris ja es riu de les seves tonteries) fa una defensa aferrissada de la Mare de Deu de la Salut. MEMORABLE

Anònim ha dit...

yo tambien me reiria si la gente que estaba en el plenario eran nada mas y nada menos que los famosos vecinos de la c/ figueres que fueron al pleno de noviembre... y ahora se presentan al plenario FINGIENDO ser vecinos de de la av/ PV... mucha casualidad no? ah no!!! es la oposicion la que esta enviando a sus secuaces a los plenos para que entre otros lugares (incluyendo este bloc) se hable de que la gente que asiste a los plenarios se rien de lo que dice VR!!!!
o a lo mejor va a ser que todos ellos tienen un pisito en cada calle del pueblo... no se, la cuestion es criticar y crispar.
por cierto, se rumorea que hay fotos colgadas en la red de los famosos (segun gente de este bloc son bulos) pollos que se repartieron en el raval, y de alguna paella que pago algun partido a alguna asociacion en plena campaña....
yo de momento discrepo, no voy a pronunciarme sobre este tema hasta que no lo vea con mis propios ojos, pero si es verdad espero que el/la sr/srta Gamieta, se pronuncie al respecto.

Anònim ha dit...

Enhorabona als assistents al ple i a la labor d'aquest blog. Espere contribuir amb l'educació i respecte que solen mostrar els participants.

Anònim ha dit...

a l'anònim que diu que el sr. ballester es un aca, li conteste jo, que entonces el plenari de hui era una granja.

Hi habien (com diu voste) aques, burros, cerdos, gallines, etc.

Ha sigut vergonyós, la gent ni s'ha enterat que han desestimat la moció del canvi de nom del carrer. ells només estaben perque anaben a parlar, i a xillar i a vore qui es mes fort!! senyors EDUCACIÓ. i si volen opinar, guarden el torn de precs o VEGEN-LO EN EL BERCA... q allí podràn opinar tot el que vulguen. es un plenari, no "el Diario de patricia", que alguna gent, veu un que duu el tema, les camères i es pensa que esta en un plató de tv.

Qui vulga que el respecten, que comence per respetar.

li demanaría a la sra. coso, que s'abstinga de fer comentaris de la gent, si no sap de ciència certa el que esta difamant!!!

Vergonyós es tindre este poble... que no sap comportar-se quant ix de casa.

RESPECTEN A LES PERSONES QUANT PARLEN!.
Respecte als regidors.. si ocupen un lloc privilegiat (aquestes persones) al saló de plens del consistori, serà per alguna raó (tal volta perque la majoria de ciutadans d'Algemesí ho ha decidit).

Bona nit

Firmat.: Veí de l'avinguda "Pais Valencià"

Art. 137 Constitució Espanyola:

L'Estat s'organitza territorialment en municipis, en provincies i en les COMUNITATS AUTÓNOMES que es constitueixquen.

(no diu res de que s'organitza en paisos...)

Anònim ha dit...

Seran Ridiculs estos del PP ? Mals colls de rifles estan fets.
RIDICULS.

Anònim ha dit...

Pel fet de dir-se "país" no vol dir que no es siga una comunitat autònoma... (Veure "País Basc").

A tot açò, a la ciutat de València (governada pel PP des del 1991) hi ha una avinguda anomenada "Regne de València"; si algú s'arrima veurà que als cartells se l'anomena així (amb una falta d'ortografia: sense accent), quan en realitat el nom oficial és "Antic Regne de València".

Des del meu punt de vista, i també des del que es va dir quan es va aprovar l'Estatut d'Autonomia al 1982, la denominació "Regne de València" resulta anticonstitucional perquè "regne" per a la Constitució sols ho és Espanya; per tant, el PP de València estaria incorrent en una doble il·legalitat: per una banda, batejant una avinguda amb un nom que pretén anomenar a la nostra Comunitat Autònoma; i, per altra, canviar el nom del carrer (cartells, plànols...) sense que aquest haja sigut aprovat el ple.

Anònim ha dit...

Deixa'ls, no ho entendran mai... si es pensen que la constitució espanyola diu quins noms poden portar els carrers i quins no.

M'alegre molt de la decisió presa amb l'Avinguda del País Valencià. S'ha de governar per a tots i no només per a uns quants.

Anònim ha dit...

A l'anònim de la 1:51 que diu:

"Art. 137 Constitució Espanyola:
L'Estat s'organitza territorialment en municipis, en provincies i en les COMUNITATS AUTÓNOMES que es constitueixquen."

Jo li dic: Comunidad? la "comunidad de vecinos" no era la de la sèrie eixa de Aqui no hay quien viva?
Però so tontín, no t'has donat compte que l'únic nom en tota la teua Spanya que comença per "comunidad" som els tontins dels blavencians i Madrid?
Andalusia és Andalusia, Múrcia és Múrcia, Catalunya és Catalunya, Galícia és Galícia, Cantabria és Cantabria, "País Basc" és "País Basc", les Illes Canàries, les Illes Balears, etc etc i així te'ls podria nomenar tots, so tontín...

Els únics ignorants de tota la Spanya que ens diem Comunidad Blavenciana i Comunidad de Madrid sóm nosaltres...

Obri un llibre, per favor!!!!!

Anònim ha dit...

Molt bé pel comentari anterior, he he he

Anònim ha dit...

PARA EL ALCALDE

YO NUNCA LE VOY A VOTAR OTRA VEZ PRIMERO NOS PROMETIO MUCHAS COSAS.
EN UNA SEMANA HACEN UNA PROPUESTA DE CANVIAR UN NOMBRE A ESA CALLE CATALANISTA LUEGO AYER DAN MARCHA ATRAS.
ME DIO VERGUENZA TENER QUE SALIR DEL PLENO, ESTABA PARA APOYARLO.
DIJERON QUE SE QUEDAVA APLAZADO
PERO EN VERDAD SE HAN "CAGADO"

Anònim ha dit...

Aço es per a tots els que protesten de la nomenclatura País Valencià.

Estatut d'autonomia de la comunitat valenciana:

"Preàmbul.

La Comunitat Valeciana va sorgir com a conseqüència de la manifestació de la voluntat autonòmica del poble de les províncies valencianes, desrés de l'etapa preautonòmica, a la qual va accedir en virtut de Reial Decret Llei 10/1978, de creació del Consell del PAÍS VALENCIA"

Si el mateix estatut reconeix el nom, quin problema hi ha en utilitzar-lo.

Per l'anonim de ahir, per a vosté soc el sr.piltrafilla.

Anònim ha dit...

Per què no digueren ahir la veritat? Per què no digueren que recularen per què la familia de Martí Domínguez no els donà autorització? Per què parlen de consens quan ells han intentat imposar, tot i utilitzant i manipulant la figura de l'escriptor?
Però estic content, tot i que siga per un dia, doncs també les majories absolutes, de vegades poden ser derrotades pel poble.
Veritat que fa mal, Vicent Ramon?
Doncs, comença a tenir en compte que la majoria absoluta no és el Poder Absolut!

Anònim ha dit...

I jo vos recorde a tots que aquest PP només pot continuar governant amb un altra majoria absoluta ja que es duu mal en tots els altres partits (a algú li extranya?).

Coses com l'intent de canvi de nom només aconseguixen cabrejar als veïns del carrer, a la família de Domínguez i a tota l'esquerra. I no damunt han tret absolutament res a canvi. Aquesta és només la enèsima clavada de pota. Meravellós camí el que porten suposant que volen revalidar eixa majoria. Ser prepotents és tan fàcil... veritat senyors Ballester i García?

Anònim ha dit...

Propose al consistori que el proper carrer que vullga canviar el dedique a eixe insigne algemesinenc que,malauradament, fa faltar fa uns anys:
CARRER EL LEJIERO

Anònim ha dit...

Em sembla bé que es canvien noms que representen models anticonstitucionals... però fer fora un nom per un de nou... quan ni tan sols l'alcalde podrà dir-me més de dos frases de Martí Domínguez, és una miqueta trist...

El més lamentable és que ara no ha ixit bé la jugada però la idea és acabar canviant el nom d'esta avinguda perquè "el país valencià ixe no existeix", segons fonts de l'equip popular.

Amb este caldo de putxero... què podem esperar? Me'n alegre només pel PSPV, perquè està tenint una oposició molt fàcil, mediàtica i neta... no han de rebuscar merda als documents, com els socialistes d'Alginet... en Algemesí el PP servix a l'oposició la merda en safata de plata. Visca València!

Este cap de setmana es tornen a reunir els membres del nou partit. Ho fan a una caseta de camp, novament, recordant aquelles reunions republicanes que tenien lloc a casalots del nostre terme municipal... (llegiu Aigua i Paisatge de Josep A. Domingo)

Anònim ha dit...

I que algú em conte còm quedà el plenari perquè sembla que Vicen Coso tornà a fer acte de presència al saló de plens... com que a ella no anaven a vore-la en massa...i com que els dijous no fan res de trellat a la tele...

Marta, traieu fora del PSPV-PSOE a tot lo que quede de la era Gregori o no fareu res en les properes eleccions.

Anònim ha dit...

Ahir es jugaren alguns partits de copa aquests van ser els resultats
Seny 1
PP 0

Veins de l'Avinguda del
Pais Valencià 10
Equip de Govern del PP 0

Anònim ha dit...

Qui va demà a Fitur?

Anònim ha dit...

Algú pot contar quin fou el prec de l'Alcalde,xq jo me'n tindre k anar pa vore enca que fora el final del valencia?

Anònim ha dit...

Cambio de tema
¿es verdad que han contratado a otra periodista?
¿para que queremos dos periodistas si la que tenemos es la mejor pagada de España? y una de las m

Anònim ha dit...

Sera la nova espia, igual descobreix a DOMENEC.

Anònim ha dit...

Estatut d'autonomía.

1. El poble valencià, organitzat històricament com a Regne de València, es constitueix en Comunitat Autònoma, dins la indissoluble unitat de la nació espanyola, com a expressió de la seua identitat històrica i en l'exercici del dret a l'autogovern que la Constitució reconeix a cada nacionalitat, amb la denominació de Comunitat Valenciana.

Per a Carles.

Anònim ha dit...

Este ultim post te menys fiabilitat quel trio de las azores

Anònim ha dit...

ULTIMA HORA

VR ha demanat el seu ingrés en els Volants de la Mare de Deu, ja sabeu la defensa aferrisada que va fer pel fet sacrileg de la nova aparició de la Verge del Parc o de la Fitolaca.

Sembla que ha decidit que per enguany no presidirà com a batle les processons, ja que un raig d'inspiració divina li ha comunicat que el seu lloc es com a Volant pretegint a la Verge trobada en una morera o 1ª Verge de la Salut.

nhorobona per una decissió tant important i que demostar la seva abnegació i fe en la Verge de la Salut.

Anònim ha dit...

Verge de la Salut lliuran's de gelades i pedregades i de Visente Ramon.

Anònim ha dit...

http://img522.imageshack.us/img522/3924/0001012aa0.jpg

Jo crec que hauria d'anar a pregar-li a un parell de Mare de Déus ja. La Mare de Déu que rebutja s'ha tornat a aparèixer.

Anònim ha dit...

Òstia!, amb perdó, que és de veres. S'ha tornat a apareixer!

Anònim ha dit...

De moment podem dir que algun miracle ja ha fet, doncs ahir, al plenari, Visente Ramon va dir que la fitolaga on es va aparèixer la Mare de Dèu no es tallarà, i per supost açò últim és una novetat, que el projecte inicial sí contemplava tallar. Miracle? Mala conciència? Pressió? Vergonya?
Ai! Visente, Visente, que estàs perdent els nervis els papers, i possiblement les properes eleccions!

Anònim ha dit...

"Pollo sin cabeza", si alguna vegada heu vist correr algun, encara que cruel era com es feen les paelles abans. La mateixa sensació me dona VR i companyia, el mercat que no va, i no el tindran acavat per a les eleccions, el parc que encara estan maleint el dia que feren el projete, que si ara canvie el nom que si ara no el canvie. No sabem que fer els circunstacies els sobrepasen, i aixó que anaven a gestionar l´ajuntament com una empresa

Anònim ha dit...

Qui ve demà a la casserolada?... algú de vostès sap com està el tema?... em poden informar?... gràcies!.

Anònim ha dit...

Los peperos quieren inaugurar algo como sea, no han hecho nada que no estuviera ya iniciado en la era Gregori, ahora, como ya no llegan a tiempo de nada, se les ocurre cambiar el nombre de una calle, que lleva poca obra, pero no les sale ni eso,
Lo único que saben hacer es cobrar, para eso no son tan tontos, los burros somos nosotros.
Objeción fiscal ya, no quiero pagar a unos ineptos

Anònim ha dit...

El altre dia estava contant-li a un xic d'Uruguai el meravellos batle que tenim. Un home que es veu que s'aborreix, i quan s'alsa tots els matins i despres de resarli a les dos mares de deu de la salut d'Algemesí li toca al seu amic Ballester i es pregunten: QUINA GILIPOLLÀ FEM AQUESTA SETMANA??
CONTESTACIONS:

Setmana 1: Ficar-nos un sou, pero no elevat... ELEVADISIM!!!!

Setmana 2: Anem a talar tots els arbres.

Setmana 3: Anem a canviar direccions del poble

....

Setmana N: Anem a canviar el nom del carrer Pais Valencià

Despres d'aquest xicotet resum, el xic en qüestió hem deia que al seu pais quan hi han decisions que no agraden les persones ixen al carrer a protestar.

Perque cada vegada que vullguen fer decisions absurdes no plenem el plenari?

Manifestacions? On estan? Caserolades? Pense que se li han de llevar les ganes de fer cosses absurdes.

SOU UNS RIDICULS.

FORA PP d'Algemesí JA!!!!

Anònim ha dit...

El que han fet amb Martí Dominguez és de vergonya i també, de destripar la memòria història d´un poble carregant-se el parc Salvador Castell per l´ocurrència amagada d´una regidora que no és d´Algemesí i com no avalada pel cunyadíssim i VR. Està molt clar que el PP no encerta ni una, però això sí, per a tots els saraos de Reis, Mascletaes i de tios pegant a un platillo i al bombo són els números uno. I cal dir que VR i els seus xicots van de "xulos" i de prepotents! Això que vol dir? Són els servidors del poble i, l´únic que han de fer es currar als que li han votat i en general. NI MERCAT, NI ZONA D´OCI, NI PARC, NI LLOCS PER ALS JOVES, RES RES I RES.

Al 2011, VR i Pedrassa a la puta calle!

Anònim ha dit...

ALTRE SUELDO, TOMAAA!!! AÇÓ NO TE FI... AIXO SI QUE ES CONTRIBUIR PER A DISMINUIR LA TASA DE PARO 8DELS AMICS CLAR...)

Anònim ha dit...

Jo hi era al plenari i hi havia un bon grapat de veins de l'avinguda País Valencià.
No es faltà al respecte a ningú, si de cas VR a tots demanant que es portaren com a persones, deu ser que ens considera altra cosa.
També digué que a qui no li agrade el poble, que agafe la maleta i que marxe, i qui és ell per fer fora ningú?
Lamentable al negar que hi haguera motivació política per voler canviar el nom del carrer.
Gol per l'escaire dels hereus de Martí Domínguez al prohibir a VR fer us polític de l'escriptor.
Ballester arribà tard al plenari, on devia ser?

Jo també vull fer un prec a VR.
¿QUÉ VARES FER AMB ELS QUADRES QUAN A LA PANTANADA?

Anònim ha dit...

Això dels quadres què vol dir?

Anònim ha dit...

això, això explica que collons és això dels quadres de la pantanà, volem carnassa i si tens alguna cosa de la de les fotocòpies a doble cara, solta-ho també!!!

Anònim ha dit...

falta poc per a la subhasta....
VR aurà millorat parlant en públic?
En 3 hores la solució estarà servida.
Jo no m´ho pense perdre.

Anònim ha dit...

Què vol dir això que hi ha un altre sou que pagar. De quants diners estem parlant, per a qui, en qualitat de què??
Per favor qui ho sapiga que ho aclarisca. M'agrada saber en què es gasten o malgasten els meus diners.
Gràcies

Anònim ha dit...

quan mori Franco se canviaren els nom que feen referencia a dell!
acas no se dew de llevar un nom(pais valencia) que no existeix????

Anònim ha dit...

Lo millor que hi ha per a noms de carrers d'un poble son els noms que no ofenen a ningú, principalment per alusions polítiques. Es va fer molt bé quan va morir el tio Paco que camviaren tots aquells noms de carrers, per eixemple plaza del Caudillo, calle de José Antonio, etc. etc. i ficaren noms tan entranyables com Plaça Major, Ball de la Carxofa, i tants etcéteres, pero com el partit que va entrar en aquells moments era de tendència “catalanista” li faltá el temps per a unir dos carrers, General Mola (politic) i Murillo (artiste pintor), quedant el carrer mes llarg i mes recte del poble, i com a simbol del catalanisme li ficaren el nom de Avinguda del Pastis Valencià, demostrant un revanxisme, eixim del foc i caiguem en les brasses, nom mes fals que un billet de quatre euros. Pastis valencià es un atribut inexistent ya que mai la nostra terra ha tingut eixe nom, ni oficial ni extraoficial, la nostra terra te massa noms per a ficar-li a un carrer abans de emprar un nom absurde i fals, per eixemple Avinguda de la Comunitat Valenciana, Avinguda de l’Antic Regne, o qualsevol atre nom que faça referència a la nostra idetitat valenciana i no a una immersió imperial catalanista.

Anònim ha dit...

No et repetisques com un lloro amic. En aquest cas és just al contrari. El que seria totalment polític i partidista seria llevar el nom País Valencià. Ja que existeix el nom per exemple de Plaça de la Constitució, posada per uns "botiflers espanyolistes"...

Alguns es penseu que teniu la veritat absoluta, feu mes por que una pedregada. En estar vosaltres com reis que ens donen porga als altres. Algemesí és de tots, no només d'uns quants!

Anònim ha dit...

No he anomenat per a res “La Constitució”, sino la identitat valenciana, fujint de la espanyola i la catalana. Mosatros som lo suficients bons per a no dependre ni del centralisme espanyol ni del vostre anyorat partidisme cagalà. Yo soles defenc les nostres lleis propies, les quals ben clares ho diuen en l’Estatut d’Autonomía de la Comunitat Valenciana, on no anomenen per a res lo de pastis valencià ni de llengua cagalana, sino que se referix a la nostra terra com a “Comunitat Valenciana” i “Regne de València”. En quan a les llengües oficials son el valencià i el castellà, Sent un intolerant qui critique a qui escriu o parla castellà, i un immersor catalanista qui escriu català en conter del milenari idioma valencià.
Per la teua forma d’acusar de lo que yo NO he dit, sembles un partidari de l’invasió catalanista en terres valencianes, detestes la Constitució espanyola, en cuan tú eres un espanyol com qualsevol atre habitant d’atres tantes comunitats espanyoles, ¿no t’ho creus? Puix mirat el teu DNI i et convencerás, en canvit critiques, que em pareix molt be, l’invasió castellana que habem patit durant tants anys. ¿Es o no es politiqueo barato i partidiste lo que tu estas fent?.
A mi m’importen un ou de pato els partits de dretes o d’esquerres, lo que m’importa es que se lluite per lo nostre i no pels interesos absorcionistes d’el imperialisme NAZIonaliste català que té en punt de mira a la nostra benvolguda terra Valenciana. ¿o no?
Per mí podeu canviar el nom de la plaça de la constitució dema mateix per un atre que identifique qualsevol racó del nostre poble, del terme o de qualsevol figura destacada en la lluita per Algemesí. Tampoc he pensat mai tindre, com tu dius, la veritat absoluta. Els que feu por sou els que agraneu cap al nord. Algemesí es de tots, pero de tots els algemesinencs que lluiten pel nostre poble, pero la teua lluita, com se veu, es espendre-lo cap a tramontana i oferint-lo en “bandeja de plata” als qui tu saps.

Anònim ha dit...

Al sabio del anónimo del 29 de enero del 2009 – 08:47, te recuerdo que el falso nombre de pais valenciano NO lo recoge y acepta nuestro Estatuto de Autonomía, si te gusta decir mentiras avisa antes, y si pretendes escribir verdades léete antes nuestro Estatuto de Autonomía de cabo a rabo y encontrarás muchas sorpresas desagradables para ti.

Al anónim del 30/giner/2009 02:03. El teu punt de vista el tens un poquet tort. L’Estatut d’Autonomía aprovada en 1982, la denominació de “Regne de València” es referix al regne que fundà Jaume I, i no al regne actual de Juan Carlos, per tant l’Estatut no incorrix en ninguna ilegalitat, lo que passa es que als partidaris dels pastisos valencians els ve un poquet tort lo de Regne de València perque els es una miqueta dificultos entrar en els ilusos pastisos kakalans. ¿o no, bonico?

A l’atre anònim, el del 30/giner/2009 – 07:36. Abans un comú era una cagaora, no se si et sap mal eixe nom per a València per a que no faça pudor, pero si soles li saps donar eixa atribució i per fer-ho mes extens i mes fí, tu anomenes “comunidad de vecinos”, pero mante, llig un diccionari i vorás que “comunitat” te mes atrubucions, per eixemple: Conjunt de les persones d’un poble, regió o nació. Conjunt de nacions unides per acords polítics i económics (Comunitat Europea), aixina que no et sapia mal el nom de Comunitat, ya que expresa lo real, lo que es, lo que hi ha, En canvit lo de “pais” sona a anexionisme cap a tramontana. Mante, ya hebem tingut prou anexionisme des d’Almansa, ara que som autonoms dins de lo que cap, deixa als teus amos cagalans i mira per la nostra terreta.

Anònim ha dit...

MANDE!?

PREÁMBULO del Estatuto de Autonomía de la Comunidad Valenciana 2006

La Comunitat Valenciana surgió como consecuencia de la manifestación de la voluntad autonómica del pueblo de las provincias valencianas, después de la etapa preautonómica, a la que accedió en virtud del Real Decreto-ley 10/1978, de creación del Consell del **País Valenciano**.

Aprobada la Constitución española fue, en su marco, donde la tradición valenciana proveniente del histórico Reino de Valencia se encontró con la concepción moderna del **País Valenciano** y dio origen a la autonomía valenciana, como integradora de las dos corrientes de opinión que enmarcan todo aquello que es valenciano en un concepto cultural propio en el estricto marco geográfico que alcanza.

Bonico, fes el favor de documentar-se un poquet (a mi m'ha costat 15 segons) abans de cagar-la.

Anònim ha dit...

Al chusticiero eixe, del 14/febrer/2009 09:44

Bonico, a mi m’ha costat un poquet mes de quize segons pero ho he tren en clar, en quinze segons no pots fer molts milacres, sino cagades pudentes.

La creació del Consell del Pais Valencià data de 1978, mentres que la denomionació de Regne de Valencia data des de l’any 1238 en que Jaume I declará Regne independent a la nostra terra, en les seues lleis i Furs, fins a quan les perguerem en l’any 1707 en la batalla d’Almansa. Pero en la democracia habem recuperat l’autonomía i podem lliurement decidir lo nostre sense que clave la cullera el centralisme espanyol ni molt menys el català, que res l'importa, per tant l’artibució de Pais Valencià totalment falça, ya que tu mateix reconeixes que “la concepción MODERNA del **País Valenciano**” soles te quatre dies, creada i inventada pels panques subjugats al catalanisme i per tant mai ha sigut nom oficial de la nostra terra.

Si lliges tot el nostre Estatut d’Autonomía, (que no l’has llegit) vorás que en ell soles apareixen eixes DOS vegades el nom de Pais Valenciano, i que no aclarixen res de res l’identificació ni el nom oficial de la nostra terra.

Pero si l’haberes llegit tot (que no l’has llegit) haberes contar 8 (huit) voltes Regne de Valencia referint-se a la nostra terra, i la friolera quantitat de 192 (cent noranta dos) voltes la denominació de Comunitat Valenciana referint-se a la nostra terra.

Per extensió te diré que en el nostre Estatut d’Autonomía, (llig-lo) en l’Artícul 5 punt 1 diu textualment: 1. La senyera tradicional de la Comunitat Valenciana està composta per quatre barres roges sobre fons groc, coronades sobre franja blava vora el pal.

I en l’Articul 7 punt 1 diu: 1. Els dos idiomes oficials de la Comunitat Autònoma són el valencià i el castellà. Tothom té dret a conèixer-los i a usar-los.

Per lo tant, en el nostre Estatut no anomena per a res la llengua kakalana ni a la quatriguarrada que vosotros tant adoreu. De manera que la falsa denominació de Pais Valencia te la pots calvar on te capia i seguidament conectar el vibrador.

Aixina es que, bonico, a vore quí es el que se te que documentar abans d’escriure, i per tant a vore de quí es la cagada, que per supost la teua es la que fa pudor.

¿Ho has entes o vols que li fique solfa?

Anònim ha dit...

A vore, bonico de cara:

1. Les teues paraules "te recuerdo que el falso nombre de pais valenciano NO lo recoge y acepta nuestro Estatuto de Autonomía" han resultat ser més falses que un bitllet de mig euro. Ha quedat prou evident i no ho has negat. És a lo únic a lo que jo et contestava. Tant la denominació País Valencià, com la de Regne de València ja no s'utilitzen, com és evident a l'estatut. I en qualsevol cas, la denominació actual "Comunitat Valenciana" és la més recient i la menys històrica, inventada per a evitar enfrontaments: o siga, no contenta ni a uns ni a altres. Conclusió: com t'he dit en la teua frase original l'has cagada (o has faltat a la veritat) cosa que hauràs descobert al llegir tan bé l'estatut com demostres.

2. Per la gran parrafada que m'has tirat em dones per catalanista. T'equivoques de costat a costat. Estic fart dels que me taxen de catalanista i dels que me taxen de blavero. Vos tinc avorrits a tots: als que no penseu, als que defeneu una postura sense fer servir el cap per a res com si foreu d'un equip de futbol. Greu error. El cap el tenim per a algo. Ni discutisc la senyera ni la llengua tampoc. Abans d'acusar, primer, asegurat, guapet...

Anònim ha dit...

Me reafirme en lo que li contestaba al payo anterior "te recuerdo que el falso nombre de pais valenciano NO lo recoge y acepta nuestro Estatuto de Autonomía", i m’extenc contestante a tu que les denominacions de Pais Valencià i Regne de Valencia ya no s’utilisen, pero faig un incis, i es que la denominació de Pais Valencià MAI ha sigut nom oficial de l’actual Comunitat Valenciana, eixe nom es i ha sigut una quimera catalanista, mentres que el nom de Regne de Valencia ho ha sigut des del 1238 fins al 1707. Actualment no té raó de ser eixe nom, nomes per memoria històrica li pertany dir-se Antic Regne de Valencia com a recordatori de lo que realment habem sigut, per lo que la dichosa avinguda del "parchis valencià" li correspon en moltissima mes raó dis-se "Avinguda de l'Antic Regne" ¿o no?. Et done la rao de que el nom de Comunitat es, ni mes ni menys, per a evitar enfrontaments entre catalanistes i els defensors de l’integritat valenciana, sone be o sone mal lo de “comunitat”.

Supose que estarás d’acord en les dades que he exposat tretes directament de l’Estatut, sense afegir ni llevar un punt ni una coma, per a demostrar una vegada mes l’autenticitat actual del nom de la nostra terra, aixina com el nom de la nostra llengua valenciana i, ¿com no?, de la nostra Senyera.
¿no has incidit en eixos ultims detalls?. Home, ú que no siga catalanista m’habera donat la raó.

De res...

Anònim ha dit...

Primer que res, molt millor eixe tono.

El nom de País Valencià no em molesta. Em pareix antic, tant com el de Regne o Antic Regne. I tant un com l'altre genera rebuig per una part important de la població.

No et done la raó en quant a la llengua i a la senyera, el fet que no siga "catalanista", com ja t'he dit, tampoc em fa "blavero" ni molt menys.

A l'igual que els filòlegs (tots), pense que es tracta de la mateixa llengua, però mai li diré català. Crec que és lo mateix que la pol·lèmica per la frase equivocada de "l'home ve del mono" (realment es deuria dir que home i mono venen del mateix avantpassat comú). Històricament seria més correcte dir que el català ve del valencià (hi han escrits valencians anteriors al primer català) que lo contrari. Però lo que realment estaria ben dit és que les tres, amb el mallorquí, venen de l'occità i son pràcticament idèntiques. Potser un nom neutre com "La Llengua" facilitaria molt les coses. Però dir-li català, per a mi, ni de conya ("no way", com dirien en anglés).

I respecte a la senyera, coneguent l'antiga senyera del Regne d'Aragó (que encara es fa ús a Zaragoza i de la que parteix el Regne de València), totes les senyeres són una cuatribarrada. Per desgràcia, eixa senyera, històricament comuna, s'ha carregat d'un simbolisme (per part d'uns i d'altres) que ara (mai ho havia fet) implica un rebuig per part de molts valencians. Però eixe "nou" significat és artificial. Si eixa franja blava (un canvi menor) li fa sentir-se a gust a uns, em pareix bé. A mi, sincerament, me la bufa. Més em molesta la lletra de l'himne que destil·la en la famosa frase de "ofrenar noves glòries a Espanya" un "tufo" insuportable a submissió (com un gosset menejant la cua) que no m'agrada gens: som valencians i no tenim perquè ofrenar res a *ningú*. Massa a sovint ens passem de "quejiques" i de mesinfots.

Supose que en algunes de les meues opinions, el primer que et vindrà al cap és acusar-me de catalaniste. Si es així, et demane que tornes a llegir les meues paraules detingudament: només considere que tinc opinió pròpia i distinta de la dels dos grups.

Anònim ha dit...

Pareix que les coses s’aclarixguen poc a poc. En l’actualitat no quadra lo de Regne de València perque fa 300 anys deixà de ser per a convertir-se en una provincia espanyola. Potser que com a memoria històrica i per a rotular algun carrer li fiquen allò de Antic Regne, que al cap i al fi ho ha sigut. Lo que no quadra xens es la inexistent i falsa de Pais Valencià, ya que dir-li eixe nom es l’antesala dels Països Catalans, o siga que habem eixit del foc per a caure en les brases, i els valencians ya estam farts de lo d’Almansa, del franquisme i del desig d’usurpació de la nostra terra per a fer-mos catalans.

El himne, estic molt d’acord en tu, aixo “d’ofrenar glories a Espanya” es tan ridicul com lo que fan els catalanistes cantant “Els Segadors” ací en la nostra terra. Si lliges la lletra d’Els Segadors vorás que nomes parla de violències, agresions, armes en alt, sang i malany, pero si lliges la lletra del nostre himne regional tot es gloria. Algú li cambià lo d’ofrenar les glories a Espanya per “PER A OFRENAR A LA NOSTRA SENYERA, TOTS A UNA VEU GERMANS VINGAU ....”, soles en la primera frase canvia totalment el sentit de llepar el cul al centralisme espanyol, I ofrenar-mos tot lo millor a mosatros mateix.

Está ben clar lo de les quatre barres, Aragó les té junt als seus simbols que li ha afegit, Catalunya no te cap de simbol, soles les quatre barres, i València li ha ficat el blau i la corona per a distinguirse també dels atres, tots els quals pertanyen a la Corona d’Aragó, pero no te gens de gracia que ací en València s’onege la ensenya catalana.

Tambe et done la raó en la teoria de l’home i el mono, Els dos venen de la meteixa rama i no un de l’atre, com el català, el valencià i el mallorquí, es a dir de l’occità, i cada una de les tres llengües s’ha desenrollat i ha evolucionat separadament de les demés dins del seu territori a partir de la llengua mare occitana, en les seues formes, paraules propies i fonetica, encara que hi hagen moltes paraules iguals, lo que passa es que davant dels anims d’usurpació catalana volen fer creure que totes venen del català, fent el català com a mare de totes les llengües, una mostra mes dels desitjos de fer mes gran l’imperi dels Paisos Catalans dient que si parlem català som catalans i si som catalans Valencia i les Balears son Catalunya. Igual que Hitler, si Autria parla alemá es que son alemans i per tant Autria es Alemania.

Bueno, chicot,
Bon fí de semana, que demá es día de pantaló vell.

Anònim ha dit...

I estiguent d'acord en moltes coses que dius, no deixes d'esgrimir els mateixos arguments que m'he cansat de sentir una de les parts. Potser et sorprendries de saber que menys del 5% dels catalans són actius en lo dels "països catalans".

Generalitzar és molt perillós. No hi ha cap intent de catalanització més enllà dels "quatre gats" de la extrema esquerra. Però resulta molt rentable ací en terres valencianes intentar vendre que són tots els catalans per tal de despertar les ires i traure profit políticament. La gent responsable de fomentar aquest odi deuria estar en presó. No hi ha res més repugnant que fomentar l'odi per a traure un profit.

En fi, ojalà més gent obriga els ulls i no es deixe portar tan fàcilment per la manipulació d'uns i d'altres. Mentre la població siga tan "crèdula" correm el risc d'estar alimentant un conflicte que arribe a algo "més". I els irresponsables darrere d'això són, ho sabem tots, els polítics manipuladors en fam de diners. Res de sentiments, res de amor per la terra. Només diners...