dissabte, 31 de gener del 2009

Reculada en l'ultim sospir

Encara que alguns creguen que es tractava d'un fet impossible... podem dir que encar hi ha esperança: El Partit Popular, amb Vicente Ramón al capdavant, ha reculat. Finalment, van retirar la proposta del canvi de nom de l'Avinguda del País Valencià pel d'Avinguda Martí Domínguez. Anteriorment ja vam qualificar aquesta nova proposta del Partit Popular de nou deliri municipal... i si he de ser sincer jo era dels pessimistes: Pensava que no anaven a tornar enrere.

Però, ves per on, que a última hora el regidor de sanitat i comunicació, Enrique Ballester, va aparèixer com a home "bo" i de "consens", i en el plenari municipal va fer recular la proposta que el seu partit havia posat damunt de la taula. S'ha de dir que la pressió dels veïns que es va presentar en el plenari amb intenció de dir la seua i la "carabassa" que la família de Martí Domínguez els van donar a VR i els seus... quan van descobrir que volien aprofitar el nom dels seu avanpassat per a fer la seua particular" política" la supressió dels elements que no els agraden a ells. (mal anirem si segueixen per eixe camí)

Però, tot i els motius d'aquesta reculada, tal vegada no és el moment de fer llenya de l'arbre caigut, sinó de felicitar a Vicente Ramón i a tot el Partit Popular per reflexionar i per escoltar l'opinió dels veïns del poble (en aquest cas de l'Avinguda País Valencià). Si en altres ocasions es va criticar la falta de sensibilitat davant l'opinió majoritària dels veïns, en aquetsa ocasió l'equip de govern municipal ha sabut parar la màquina executiva a temps i no portar endavant una acció que no tenia el suport dels veïns. Això és positiu, i més encara si tenim en compte que la moda dels nostres "polítics" actuals és no tornar enrere mai, "caiga qui caiga". Al nostre poble, tenim un exemple evident en el tema del Parc salvador Castell o en el tema dels sous de l'alcalde, els regidors i el personal de confiança. Però , ara per primera vegada no han aplicat la llei de la "imposició" que tenen gràcies a la majoria absoluta (afegint el vot quasi incondicional del regidor del PSD-IPA, Pedrassa).

Per tant, cal felicitar al Partit Popular per la seua reacció positiva i desitjar-los que continuen escoltant als veïns d'Algemesí.

65 comentaris:

Anònim ha dit...

Un plenari ple de gom a gom de veïns indignats, una crida d'últim hora manifestant una amenaça de denúncia, el tema als mitjans de comunicació i PER PRIMERA VEGADA ARRIBA EL TRELLAT A L'AJUNTAMENT I PENSEN QUE ALGO ESTARAN FENT MAL!

Enhorabona, després de donar-se compte que tingú està a favor de les seues carabassades per primera vegada la majoria absoluta ha pensat.

Anònim ha dit...

Algemesí és esmentat al programa Saber y Ganar (vesprada del 30-01-09 a la2 de TVE).
Enllaç a http://www.rtve.es/alacarta/la2/abecedario/S.html#395382
i aproximadament pel minut 23 de l'emissió.

Es mostra una imatge i els concursants han d'endevinar de quin lloc es tracta. Opinen que és El Generalife, l'Alhambra i també el nostre poble.

Potser un homenatge espontani a la desaparició del Parc Salvador Castell? La mà de Sapatero? Chi lo sa!

Anònim ha dit...

Acabe de rebre un SMS de Barrancas dient-me que lo dels perols i les cassoles d’este matí ha sigut un... “fracaso absoluto!”... això és de veritat?.

Anònim ha dit...

ESTA NIT SUBHASTA DE CADAFALS 2009..... ENGUANY ABONOS A 50 EUROS.

Anònim ha dit...

No cregueu que els abonos eixiran molt més barats... S'ha pujat el preu d'eixida dels carafals que és bastant elevat.

Anònim ha dit...

Jo crec que lo de Saber y Ganar és un homenatge al nostre benvolgut País Valencià, i que (encara que el PP diga que no) el nostre poble en forma part, i com no, ha de dedicar-li una avinguda en nom seu. Ara, ves en compte Gamieta, que com ja saps que el teu blog no és del seu gust, igual va i els pega per canviar el nom del carrer Gamieta per un altre, (ja que no seria d'extranyar que el nostre benvolgut Alcalde es pense que el carrer es diu així en homenatge al teu blog), i li vinga la idea de posar-li el nom de carrer XAVEOS, per exemple. Una salutació Gamieta d'un lector habitual.

Anònim ha dit...

De veres penseu que el nostre govern municipal ha depres la lliso? A mi em sembla que no. Ojala havera hagut un acte de contestació semblant per part dels veins quan es va decidir canviar el projecte del pas a desnivell del Raval o amb motiu de l'enderroc precipitat del mercat.

Anònim ha dit...

Per favor, com a quedat la subasta?

Anònim ha dit...

mal molt mal

Anònim ha dit...

amb això no em dius gran cosa, per favor dona algus detalls

gracies

Anònim ha dit...

la comision se ha quedado 3 cadafales

Anònim ha dit...

Acabe de veure el vídeo de Saber i Ganar. Segurament, el concursant que s'anomena Isidre sap de l'existència d'Algemesí per associar-lo amb l'himne oficiós del País Valencià: La Muixeranga d'Algemesí.

Mentre, al mateix Algemesí tenim una gent molt mediocre que tracta de soterrar tot aquelles parts històriques del poble. Enviant-lo així a l'oblit per la majoria de gent forastera.

Quanta gent coneix Algemesí per l'himne i la muixeranga i quanta gent la coneixerà per haver anat ahir a FITUR?

No enviem els mateixos algemesinencs/es a un poble simbòlic com sempre ha sigut el nostre al muntó d'aquells que no tenen res i ningú els recorda a no ser que siguen la seua ciutat dormitori.

Anònim ha dit...

El PSPV torna a denunciar lo de la famosa copisteria.
"Todas las concejalías pasaron en 2008 por esta empresa de fotocopias. En total, los servicios costaron en 2008 cerca de 14.800 euros"

Font: http://www.lasprovincias.es/valencia/20090201/ribera/pspv-denuncia-mala-utilizacion-20090201.html

Anònim ha dit...

No, Gamieta, el PP no ha rectificat. El PP ha reculat, que no és el mateix. Sense l'autorització de la familia no podia canviar el nom i, com que ja no podia posar altre nom a l'ordre del dia...doncs això, que se l'ha tragada. Si ara vulgués canviar l'avinguda quedaria en evidència,doncs va dir que no era per el nom de País Valencià, sinò per homenajar Martí.

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ diu...

“Probablement per una orella els entre i per l’altra els isca”.... o, no!.

Jo també soc de les que pensen que En Martí Domínguez i Barberà és digne d’una Avinguda com cal... en esta setmana, tots li heu professat venerada admiració... TOTS!.

Mireu Amics si el tema té fàcil solució:

El Parc Bernat Guinovart n’és un Bulevard de nova creació, ample i quilomètric...

De la Calàndria cap al sud Carrer Sant Benet, que continue anomenant-se Avinguda En Bernat Guinovart (actualment aquesta zona està més poblada, hi viuen més quantitat de veïns).

De la Calàndria cap al nord Carrer de l’Albotaina, canvie a anomenar-se Avinguda En Martí Domínguez (actualment aquesta zona està en expansió, hi viuen menys quantitat de veïns, per tant, menys problemes i mals de caps!).

A que no sembla una idea tan desgavellada?.

Anònim ha dit...

Un vot a favor de la proposta de 4TRIBARRÀ: Canviar Bernat Guinovart des de la Calàndria fins El Pla. Bona idea!

Anònim ha dit...

14.800 euros en fotocòpies???????
quin desgavell!
On està la Llei de Contractes de l'Administració Pública? o és que per a aq. cas els dóna igual?
Que mal! que maaaal! dimissió ja!

Anònim ha dit...

Ei!...

que el “Guino” no siga tan envejós i que compartisca l’avinguda!...
a demés ja hi ha un IES que du el seu nom.

molt bona idea 4TREBARRA!.

Anònim ha dit...

QUE FIQUEN AL CARRER "FOTOCOPIES GINER".
15.000 EURETS DE RES

Anònim ha dit...

ostia!! quantes fotocòpies! qui li ho anava a dir quan muntà el negociet que hi hauria una febre de fotocòpies que assetjaria la vila,
moltes preguntes em venen al cap i no em deixen dormir:

les enquadernarà ella?
ho farà la seua germana?
seran a doble cara?
plastificarà la portada?
posarà "gusanillo"?
a color o en blanc i negre?
paper reciclat o blanc?
hi ha tants detalls que m'agradaria coneixer.

Anònim ha dit...

la moda ara crec que va encaminada cap als suports digitals. BOE BOGV etc..

També crec que l'autoescola Quiner podria inpartir cursos per als funcionaris, i de paso ... canyamaso TOC¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Un vot a favor.... per el canvi de l'avinguda!!! si es q val un vot per aci....


SR. VICENTE RAMON... TINGA-HO EN COMPTE PER A LA PRÒXIMA COMISSIÓ INFORMATIVA!!!!


"La veu del poble"

Anònim ha dit...

Menuda cuadrilla, ara ja se que volien dir en això de gestionar el poble com una empresa privada, ells son el jefes i nosaltres els seus traballadors.
Que fort, ara 14.000 eurets en fotocòpies, en ixos diners podrien fotocopiar la biblia per a tots els veins i encara en sobrarien.
La Giner es la regidora que mes pastis s'ha mengat a l'historia d'Algemesi, es coloca ella, coloca a la germana, s'assegura el negoci particular, converteix la plaça major en parking particular de l'Autoescola, també es diu que te a vore en l'Autidoria que es va fer a l'Ajuntament i te molt a vore la nominació del nou superintendente (jo això no ho se cert, pero si es diu serà per algo) i tot això amb els meus diners, el que mes em cabreja es que damunt jo els vaig votar

Anònim ha dit...

La comissió no s'ha quedat tres cadafals¡¡¡¡¡ S'han quedat tres cadafals sense propietaris, i en assemblea general es decidira que fer amb estos cadafals, o be es tornaran a subhastar (si hi hagueren posibles licitadors), o be se'ls quedara la comissió. De moment els cadafals no són de ningú.

Anònim ha dit...

LAS CORRIDAS DE LOS TOROS EN LOS COÑOS DE LAS VACAS!

Anònim ha dit...

A ver si poco a poco se acaba esa barbarie

Anònim ha dit...

Canviem de tema: Ha eixit un sondeig electoral sobre quin seria el resultat de les eleccions si se celebraren ara. El PP perdria la majoria absoluta i Pedrassa se n´anaria al carrer.

PP.........9-10 regidors
PSPV-PSOE....9
EU...........2-3

Aquesta enquesta està a Algemesi Denuncia i es va fer l´any passat. Si aquest és el resultat, després de la destroça del parc, la falta de solucions del Mercat, entre altres coses, com seria el sondeig ara?

El PP podria tindre els dies comptats a l´Alcaldia d´Algemesí. I una dada a tindre en compte, el PSOE tindrà nou candidat dins d´un any i mig. Vajen fent els comptes!

Anònim ha dit...

No trau trellat comentar una enquesta q té més d'un any. Les coses poden variar inclús en dies. Aquesta enquesta va ser realitzada abans d'entrar en recessió,... Comentar aquest resultats és, per a mi, especular i fer castells d'arena on no hi han.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament ha contractat una segona periodista, q costarà al poble 19.488 euros a l'any.
M'agradaria a mi saber si aquesta periodista ha passat pel concurs-oposició d'una plaça d'interí q fan passar a tots (mireu, plaça administratiu, policia, enginier telecomunicació, bibliotecària,...), i en el cas que no haja passat per aquest procediment, el per què.
Ara, que vist lo de les fotocòpies de 14.800 euros, ja no em sorpren res.

Anònim ha dit...

La veritat es que no se com hem pogut estar tota la vida a Algemesi sense 2 periodistes en l´ajuntament. Tal vegada es una de les mesures per a reduïr l´atur, 2 periodistes en cada poble de + 20000 habitants es un montó de periodiste menys a les llistes de l atur, no

Anònim ha dit...

La periodista és una xica de Torrent, em pregunte sí en la ribera no hi ha ningú que haja estudiat periodisme per fer realitat això de donar feina a gent del poble i dels voltants

Anònim ha dit...

Resposta a l'anònim de les 16:03
Els periodistes del PP no passen eixe tipus de proves. Què no ho sabies?
Ves i pregunta en Canal 9 i que te diguen com s'entra.

Anònim ha dit...

Yo sempre he votat al PP, i ara m'arrepentixc, la propera votaré a qui mes opcions tinga de llevar-li l'alcaldia a esta colla de furtamantes; encara que me pese vaig a votar al PSOE i ja tornaré a votar al PP quan tinga uns representants mes presentables

Anònim ha dit...

Encara no sabeu com son d'impresentables, quan tingua el Berca escrit a les vostres mans s'adonareu.

Anònim ha dit...

Estic totalment d’acord amb la Sra. 4TRIBARRÀ.

Encara que urbanísticament siga el mateix, en vers d’Avinguda... jo proposse... Ronda... Ronda d’En Martí Domínguez.

Anònim ha dit...

Bon dia. Qui sòn eixos XAVEGOS? És què sóc nou i no ho tinc massa clar.

Anònim ha dit...

Amb els diners de les fotocopies es podrien haver comprat un cadafal...
O pagarli els gastos del canvi de nom de la avinguda als veïns.

Les llums curtetes a lo vist i les butxaques ben fondes.

Anònim ha dit...

VR, què feres amb els cuadres de la pantanada?

l'Almogàver

Anònim ha dit...

Lo de l'enquesta la gent s'ho passa pel forro.

Si vespres d'eleccions comencen a prometre açò i allò i la gent veu (a pesar de los pesares) parc nou, mercat nou, etc etc voreu com els tornen a votar.

Jo no seré un d'ells, però ja veureu com sí

Anònim ha dit...

Fa poc més d'un mes i amb la excusa de la crisi, s'acomiadaren a dos secretaries de partit (PP, PSOE). No deurien ser tan necessàries quan Pere Blanco està fent una excel.lent feina sense tindre una. Però ara l'equip de govern contracta una periodista sense una funció clara (ja en tenien una).

La meua opinió és que farà la funció de secretària de partit. Podria haver-ho fet la Teresa, però supose que al señor Enrique li mola molt la quantitat d'euros (molts) que cobra la "susodicha" per hora treballada (molt poques i si no pregunteu un poc). Ay, xic, si és que es penseu que ens xuplem el dit i que sou més llestos que ningú.

Per cert, molt de parlar del sou del senyor Alcalde, però donat que necessita dedicar-li més hores per a compensar altres carències, pot ser hi ha casos (contractes paràsits) que per la quantitat d'hores invertides i euros cobrats ens poden estar eixint prou més cars...

Anònim ha dit...

La peña MOATROS que fou el que rebenta la festa en els dareres any, pega a fujir dabant la crisi,
aixo es ser fester lo demes son tonteries.

Anònim ha dit...

Algemesi.info: Parte de la Policía Local se niega a hacer horas extra por los turnos y salarios.

Pel bon camí... Visca la Giner!

Anònim ha dit...

Ja no sé que fer...

Abans d'existir El Blog d'En Domenech Gamieta jo era feliç i ignorant.

Ara, sòc una adicta, i cada vegada em pose pitjor del fetge, contra més coses me n'asabente més mala llet se'm posa...

Anònim ha dit...

A mi m'encanta llegir el Blog "prehistoric"...

Sí, segur que sabeu de quin parle...

En el carrer Cardenal Cisneros, quasi al principi, hi ha un tauler (un proto-blog) enganxat a un enreixat d'una casa particular...

L'Ama de la casa, afanosament, sempre ens ha deixat allí notetes de contrainformació, noticies fora del mass-media i il.lustracions que fan regirar-se les consciències.

Des d'ací voldría demanar el reconeiximent a una persona que ha desenvolupat la tasca de la contrabanda des del humil enreixat de sa casa.

Que continue així

Anònim ha dit...

Algú faria el favor, per als que no tenim de pas el carrer cardenal cisneros de donar ressò, encara que siga per ací del que escriu aquesta persona.
M'he quedat molt intrigat, i supose que com jo més gent que igual anem en processó i la dona s'"asusta"

Anònim ha dit...

Ahir vaig tornar a vore a l'home del bigot en el pleno jejeje. Ja es un personatge del poble. Podría fer un partit polític.

Anònim ha dit...

Ahir vaig vore el Ple per la tele, quina vergonya. A part que tenim un alcalde que no sap ni parlar, també està el xulo "el barrio", el senyor Balllester a qui ahir el coll no li arribava a la camisa (es notava molt que li incomodava el fet de arribar a un acord amb la resta de grups polítics per no poder llevar -de moment- lo del País Valencià)
Però el pitjor de tot és el que li molesta a aquest Govern acceptar l'evidència, i ho dic pel "burdo alegato" tant de VR con de Ballester pel fet de tenir que indicar que és el Govern de Zapatero el que invertirà quasi 5 milions d'Euros per a millorar Algemesí i donar feina. De fet en el BIM Berca no fan menció a que és l'ESTAT i "niegan la mayor", encara diuen que la Generalitat ens donarà més i millor.
QUIN CINISME.!!!!!
Jo com Reme també estic indignat, ara soc un adicte, abans era ignorant i feliç.

Anònim ha dit...

Què passa amb els quadres de la pantanada??? Es pot explicar??

Anònim ha dit...

El home del bigot es conegut com Enrique ¿Bisbal?(o "senyonrike" com diu VR), és en realitat el doble de Don Miquel, l'alcalde de l'Alqueria Blanca.

Diuen d'ell que és afil.liat al Partit Popular d'Algemesí, encara que en realitat, el senyonrike, no te una afinitat declarada per cap dels partits existents dels últims 50 anys. Ell en sí mateix forma i tanca files del PIS (Partit Independent del Senyonrike), ordeno y mando.

Llicenciat en Memoria Històrica, es doctorà en dolcets de setmana santa, i actualment presideix la cadira "E" de la Real Acadèmia de l'Anrredro.

La seua obra de major reconeiximent es titula "" versat en els estudis que durant anys dedicà (i continua dedicant) al seu tema favorit:"Emili Gregori".

Actualment s'ho passa pipa duguent retalls de periòdics de l'any de la pepa... l'home es distrau anant als plenos i participant en el torn de precs i preguntes del final de cada "capitol" (no em negareu que s'ha convertit en una espècie de sèrie de la FOX).

Entre pleno i pleno, com te un mes per davant i està jubilat, es dedica a recopil.lar documentació per a la seua propera intervenció.

Anònim ha dit...

¡VISCA LA MARE DE DÉU DEL PARC! Tots els què trenquen el parc sagrat estan en pecat mortal, sense perdó. I aniran al infern de cap. I no és broma. firmat: el cagané

Anònim ha dit...

Verge de la Fitolaca
Verge de la Fitolaca
donan's pau i concordia
i que no guanye més el PP

Anònim ha dit...

Algú sap on es troba custodiada la imatge de la Verge de la Fitolaca?.

Anònim ha dit...

Senyor D&G. Per què no diu que el senyor alcalde el diumenge estava treballant i nosaltres estavem tots tocant-nos els nassos? O és què d'axiò no s'ha enterat? I que sapiga vosté que alguns veins del parc estem molt contents de que ens facen el parc nou.

Anònim ha dit...

Per al llest que diu que la MOATROS pega a fugir. Nosaltres licitarem per al nostre cadafal i dos més, dins dels preus que enteniem raonables, però no tinguerem la sort de comptar entre nosaltres algu resplendit com tu que ens donara els euros que feren falta per quedar-se el cadafal al preu que fora. Què bonic és parlar amb la butxaca dels demés.

Anònim ha dit...

On treballaba l'alcalde??, va es que sou pa la risa.

Anònim ha dit...

La Moatros pega a fugir? Al listillo que ha escrit això li han donat el diploma en una botiga de xurros (que em disculpen els xurros). O sea, que el que el sant home este (o dona) vol és açò: "Cadafalers de la Moatros, escolteu-me bé: com que estem en crisi, quan vos pugen el cadafal número 3 fins a 20.000 euros sobre el preu de l'alça, no sigueu covards cagats i aneu pujant la vareta amunt i amunt i amunt, que els altres ja pararan. Si no feu això, és que sou uns mediocres miserables que pegueu a fugir en temps de crisi". Sí que és de veres que és de puta mare jugar-se els diners dels altres i damunt criticar.
Per cert, "fugir" porta "g" i "davant" "v" de vurrrrrrrrrrrrro. Ai no, que burro és amb "b".

Anònim ha dit...

Per l'anonim 3 / febrer / 2009 21:30

Aixo de tocarse els nassos, parlaras per tu, perque el meu sou es una dècima part del sou de VR i de segur que treballe mes diumenges que ell, i a mes amb el sou que te li falten hores al mes per rentabilitzar els diners que ens costa.

Anònim ha dit...

Al bibliografo del Senyonrike:
Feia temps que no disfrutaba tant llegint un post. Crec que vaig a fer-me de PIS si es presenten per a les properes eleccions. Jo he vist a eixe home moltes voltes documentant-se a la biblioteca i bastint la seua tàctica d'atac a Gregori, es un estratega nato.
I a mes a mes.... Es Don Miquel!! Rrrreedeu xiquet!!!

Anònim ha dit...

Lo de senyorike , insuperable

Anònim ha dit...

A on va treballar l'alcalde el diumenge, pobret?????????????

PAZ Y AMOR Y EL PLUS PAL SALÓN

Anònim ha dit...

El Sr. Ballester en el Ple nos va fer creure que "tiraren enrere" la proposta de canvi de carrer perquè no hi havia consens,... la realitat, és que el Sr. Palop (regidor de cultura) havia rebut un correu de la familia Domínguez pq se suspenguera el procés de canvi de nom, demanant q es reenviara als altres regidors de l'oposició.
Aquest correu va ser enviat als de l'oposició un minut després de començar el Ple.

"Además, Enrique Ballester, portavoz del PP, "tampoco informó durante el pleno de la carta cuando retiró la propuesta. La excusa de falta de consenso es una burla a los vecinos de Algemesí, ya que en realidad se vieron forzados por la familia de Martí Domínguez".
Jo me senc manipulà. No sé vosaltres. Teniu més informació a http://www.lasprovincias.es/valencia/20090204/ribera/oculto-familia-dominguez-pidio-20090204.html

Anònim ha dit...

CARAY, CARAY,SI SABEN LOS ROJOS PARECEN EL AVECREM ESTAN EN TODOS LOS CALDOS CREEN QUE TODO LO SABEN Y NO SABEN NADA HABLAN POR HABLAR Y ES QUE LA ENVIDIA ES MUY MALA

Anònim ha dit...

Al del comentari d'abans, aplicat això, que l'enveja crec que la tens tu. Esque sempre es te enveja del que es vol però no es pot tenir!!!

Anònim ha dit...

I erre que erre... estos postejadors d'abans: quan entren ací (o entra, perque sembla sempre el mateix) tenen exactament la mateixa manera de postejar:

- En majúscules
- En castellà
- Dirigint-se a "los rojos"
- Frases típiques:
Hablar por Hablar, Criticar por Criticar


En fí, estos posts ja són un clàssic...

Unknown ha dit...

Hola. En l'última República Espanyola, el meu avi era militar amb la graduació de Tinent de l'Exèrcit de la República. Quan un militar es va alçar en armes contra la república al meu avi, el van acusar de "ROJO". El meu avi es va defensar dient que era Tinent de l'Exèrcit Republicà, que les seves idees polítiques eren de dretes però que ell defensava la democràcia. El van afusellar. Ha passat molt de temps d'aquesta desgràcia col lectiva, però quan sento a gent d'aquesta mena usant encara aquestes paraules pròpies d'una altra època em bull la sang i ho tinc molt clar, i si m'ho travessés, aquest tipus també ho tindria molt clar. Salut i força. El templer.