dimarts, 17 de febrer del 2009

Aquesta ronda la "pague jo"

Ja portàvem uns dies de tranquil·litat.... sense cap embolic municipal. Però, tot es va acabar el passat diumenge. En obrir els diaris ens trobem amb la notícia que les passades festes del Pilar, el nostre alcalde Vicente Ramon es va gastar 2.212 euros en tres sopars (400.000 pessetes). Supose que el clima festiu que es respirava aquells dies de festa en el barri del Carrascalet va animar a l'alcalde a acostar-se a la barra i dir: "Eiii, açò ho pague jo". I la broma ens ha costat a tot el poble una bona fotracà d'euros. Serà açò un impuls "anticrisi" del nostre ajuntament per a ajudar al sector de l'hostaleria d'Algemesí?

Els encarregats de traure a la llum aquestes factures ha sigut els socialistes de l'oposició. Sembla ser que els regidors del PSOE estaven en la taula del costat i van vore que el pagament dels sopars anava a càrrec dels comptes municipals i per això diuen que "és una vergonya que els alcaldes, regidors i familiars del PP sopen amb els diners de tot el poble". Realment és una vergonya... No obstant això, em pregunte que hagués passat si en la mateixa taula hagueren estat regidors de tots els partits i no només del PP. També ho hauria denunciat el PSOE? (El PP es podria anotar aquesta idea per a estalviar-se aquests maldecaps. "Sopar per a tots", hauria d'haver dit VR)

A banda d'aquestes suposicions, el que també cal destacar és la justificació que han donat les fonts municipals: "Anàvem en representació institucional, i no com a partit", han dit des del PP. Aleshores, per què no van convidar als regidors del PSOE? No formen part tots de la corporació municipal? .

La segona explicació que ens donen el PP és encara millor que la primera. "És una forma de realçar la festa". Si? Ens voleu dir que si a una festa d'Algemesí va l'alcalde d'Algemesí i els regidors del PP van a sopar tres nits i es gasten més de 2.000 euros... això fa una festa millor? Jo no ho entenc. I menys encara quan fa uns mesos s'omplia la columna del Berca del PP parlant de la "crisi".

No obstant això, no descarteu que en breu ens diguen que aquesta despesa de 2.212 euros en tres sopars és també un "inversió" en política social... Això és el que ens diuen de "totes" les últimes inversions que fa el nostre ajuntament... (etiqueta per vendre).

69 comentaris:

Anònim ha dit...

Estan esplèndits, gastant-se els "nostres" diners en soparets, tallant arbres com els dóna la gana, desfent el parc (amb un munt de plantes, palmeres inclosses), el mercat encara està en bajoqueta, volent canviar els noms dels carrers que "els molesten", contractant més periodistes per a no-se-qué, i bla bla bla...

I lo pijor no és això, lo pijor és que hi ha gent que encara els defensa, i pijor encara, que els tornarà a votar.

La neurona que té tota eixa gent els funcionarà? o VR els pagarà a un neuròleg per a que els en implante més? he he he

Anònim ha dit...

Que vagen sumant, que vagen... Saben massa bé que o trauen majoria absoluta o se'n van al carrer d'una patada al cul. Potser ja els dóna tot igual o per això es poden permetre esta classe d'errors tan típics: "Què més donen 200 vots menys si no anem a guanyar ni de conya?"

Anònim ha dit...

No es por faltar, pero pareceis tontos, ¿no habeis visto el importe de las facturas? 2.212 euros, en el pico van incluidas las 212 propuestas del programa del PP.
Ahora ya pueden decir que han cumplido

Anònim ha dit...

si els implanta mes igual poden arribar a pensar per si mateix i aixo no es bo per al PP...

crisi ? kina crisis ?? en el jornalot que tenen i amb alguns soparots pagats kien dijo crisis ???

per cert... la mare de Deu encara no s´ha tornat a apareixer per tercera vegada ????

Anònim ha dit...

No es pot fer cap tipus de manifestació? en la que no estiguera organitzada per cap partit polític. En la qual ixirem al carrer a queixar-nos de este despilfarro?

Anònim ha dit...

Els dona igual si guanyen les próximes eleccions, en lo que van a guanyar en estos cuatre anys van a tindre garantizada la jubilació de hasta els seus nets.
El resto al paro.

Anònim ha dit...

Els del carrascalet tambe pagem impostos y perteneixem al mateix ajuntament.Per a la teua informacio en erem mes a part dels del PP.El CARRASCALET tambe es ALGEMESI,pero en tal de criticar.Ya era hora que algun partit es preocupara pel Carrascalet y el Raval,hay sempre ambexant.

Anònim ha dit...

si tot continua com ara els socilistes ens dijaran sense paro ni jubilacio.visxa el barça.

Anònim ha dit...

"Gracias" al PP por aislarnos de Algemesí. Ahora lo tenemos todo mas lejos.

Si Gregori era malo, Vicente Ramon es peor.

Un vecino del Raval.

Anònim ha dit...

2212 € dividit entre 14 €, +/- es el menu d'un bar normal, 148 menus. Aquestos dividit entre 3 dies, 52 comensals. No eren tants ni de conya.

A vore si pasa per on jo tinc la meua vivenda i hem convida a mi també a sopar que jo soc d'Algemesi com els del Carrascalet. El Penades val mes que no es presente a les eleccions, que per a figurins ja tenim al Pedressa.

Parlant de tot un poc: per el meu carrer ultimament ve molt la Policia Local a denunciar els cotxes mal estacionats, l'altre dia per el matí, hi vingueren, i com el sr. Pedrassa sempre estaciona el seu vehicle malament en aquest carrer, el van denunciar. Per la vesprada tornaren a pasar "los hombres de Paco", denunciaren tots els vehicles, menys el del sr. Pedrassa que l'havia tornat a estacionar malament. Damunt que se'n porta els nostres diners calentets, no el denuncien, tu. Que injusticia....

Anònim ha dit...

Cuanto dinero se gasto el Sr.GREGORI en las fiestas del carrer San Vicent,2 de mayo ,San Jaime etc. etc...Una pequeña fiesta para una pedania que tambien es contribuyente.VIVA EL CARRASCALET-- VIVA EL RAVAL

Anònim ha dit...

Ai ignorant, si els diners se'ls haveren gastat per millorar el Carrascalet, però per omplir-se ells la panxa....
Visca el Carrascalet, el Raval i tots els barris d'Algemesí!!!

Anònim ha dit...

PENSANT EN GELAT... ALMENYS IXOS 2.000 EUROS HAN ANAT BÉ PER AL BAR DEL CARRASCALET I DE SEGUR QUE LI HAN INJECTAT UNA MIQUETA D'EUROS A LA CAIXA REGISTRADORA DE L'ESTABLIMENT...

els del pp no saben fer-ho millor ni ho faran millor mai.

Anònim ha dit...

Algú sap alguna cosa de la nova noticia que va circulant? Serà veritat que la propera setmana VR junt amb la corporació municipal tenen audiència a la Zarzuela amb S.A.R. Els Princeps d'Asturies? Qui pagarà el viatge? i els dinars? Serà el poble, les arques municipals com sempre?

Anònim ha dit...

veu zp a jaimito i li diu ostras tu eres jaimito el de los cuentos y jaimito li contesta no friki yo soy jaimito el de los xistes el de los cuentos eres tu.

ZP DIMISIO, SR gregori donde esta la madera de la guardia de fran co del casino.

Anònim ha dit...

Lo dels 2212 euros, és una vergonya. Però per què no investiguen els esmorçars a carrec de l'Ajuntament que se fan en la bodegueta...
Eixa informació està en l'Ajuntament. Hi ha factures.
Els de l'oposició que investiguen...si volen...o...si poden

Els del pp no saben fer-ho millor ni ho faran millor mai

Anònim ha dit...

El titular del periòdic Levante del diumenge deia... El Alcalde de Algemesí gasta 2.200 euros en tres cenas durante las fiestas del Carrascalet... El PSPV critica el “despilfarro” y Gª Mont alega que Gregori hizo los mismos gastos.

A mi em fa la impressió de lo que realment li fot al Zipri... és que el sopar no li va eixir de gorra!.

Anònim ha dit...

OSTRAS ES DEVERES, IGUAL VA AL BAR DEL COMUNISTE A FER-SEN UNA PER AIXO DIU ELS DESTRELLATATS IXES AL SR BALLESTER, CIPRIA DIMISIO

EL XISTE DE ZP MOLT BO Q ERES UN CONTA CUENTOS ZP I EL CIPRI

Anònim ha dit...

“Zipri i Zapre”!... no s’oblideu del germanet!.

Anònim ha dit...

Hi ha un dubte al 50%, i es que ningu dels que escrivim en este comentari sap si s'ha pagat en els diners municipals o cadascu dels comensals s'ho ha pagat de la seua bojaca. ¿Els que critiquem estabem all'i per a vore-ho i criticar-ho?, puix si no ho sabem callemos la boqueta i estarem mes wapos.

Anònim ha dit...

A vore, al darrer comentari, no cal estar al lloc per demostrar que els sopars del Carrascalet es van pagar amb diners de l'Ajuntament. Vols més evidències que les factures?
Les factures estan a l'Ajuntament i la comptabilitat municipal ja ho ha pagat... ja que estaven signades per l'alcalde.

Està tot clar i està demostrat amb proves. De fet, si lliges la notícia al diari els del PP no ho neguen...únicament ho justifiquen.

Anònim ha dit...

Però normalment als lladres no els tanquen?

Anònim ha dit...

Però qui botons és eixe Penadés i qué ha fet?

Anònim ha dit...

Pero de quina figuera s'heu caigut??????
Es que no sabeu que son els mateixos gossos amb diferents collars???????
Es que no sabeu que quan a l'anterior govern, els bars del poble es negaven a fer dinars o sopars per a l'ajuntament pq pagaven tard i mal!!!!!!
...es feia el mateix, i això passa fins i tot a qualsevol empressa privada, fins que l'amo o el director de torn s'entera i fa fora als responsables, pero en una legislatura no es pot fer fins que hi hagen eleccions...
De cada 1000 politics hi ha un honrat i vocacional i la resta a xuplar del pot, siga del bando o partit que siga.
Ahi queda això!!!!!!

Anònim ha dit...

ZP cuenta cuentos, y CAMPS (de golf), me parece que se la mete doblada a todos los "muertos de hambre", con salario para llorar que le votan.
Imagino que esperando poder ir a ver la formula 1, la america´s cup, la bazofia de sanidad o la cola del paro más larga de españa que tenemos aquí en Valencia.
Viva la corrupción y el analfabetismo!!!

Anònim ha dit...

Y LA MADRE SUPERIORA Y EL SENYONRIQUE!!!!!

VIVA!!!!

Anònim ha dit...

No conec al Ciprià i no sé si la germana i la sobrina i la cunyada treballen a l'ambulatori. Però si es així, primer, ja s'ha de tindre mala llet per a posar-los de cel·ladors i de dona de la neteja (quina merda d'enxufe no?) i segon, tu saps com es cobreixen els llocs de treball en l'administració? Has sentit parlar de les oposicions? Et sona vagament encara que siga?

No es pot col·locar a dit a una persona de forma permanent. Es pot fer com ha fet l'equip de govern actual amb les periodistes i assessors, però quan toque arreplegar, se'n van tots. Això si que és col·locar, encara que siga temporalment. I ho fan tots els partits. Per molt mal que ens sapia als que ho paguem.

Anònim ha dit...

boroNOt mormola!...

ni els roïns sÓN tan roïns... ni els bONs foren tan bONs!.

Anònim ha dit...

@boroNOt : és el comentari en més trellat que he llegit en molts dies. A vore si relativitzem un poc més. I això va per tots.

Anònim ha dit...

La crissis l´unic grup que no l´abandona es la muixeranga verda, i la gent d´ERPV ja que si no es aixi no m´explique com poden anar pel carrer en eixes ropes arapentes i brutes, será que no tenen diners per a comprar-se roba ni vacunar les seues mascotes , encara que de vegades no se qui es la mascota i qui es el amo. Per ells no importa que l´alcalde intente integrar al poble zones tant marginades durant anys de govern socialista com el raval i el carrascalet. Zones de gent treballadora, humil i honrada, no com eixos progres que van d´alternatius i tot esta pagat pels seus papis. Eixos anticapitalistes. Que hipocresia. Si es que per la boca mor el progre.

Anònim ha dit...

La crissis l´unic grup que no l´abandona es la muixeranga verda, i la gent d´ERPV ja que si no es aixi no m´explique com poden anar pel carrer en eixes ropes arapentes i brutes, será que no tenen diners per a comprar-se roba ni vacunar les seues mascotes , encara que de vegades no se qui es la mascota i qui es el amo. Per ells no importa que l´alcalde intente integrar al poble zones tant marginades durant anys de govern socialista com el raval i el carrascalet. Zones de gent treballadora, humil i honrada, no com eixos progres que van d´alternatius i tot esta pagat pels seus papis. Eixos anticapitalistes. Que hipocresia. Si es que per la boca mor el progre.

Anònim ha dit...

ei boroNOt!... tu ets cosí del morrut roig?... jeje!... on estaves tio?.

Anònim ha dit...

El brother del Zipri... también tuvo su GRAN momento de gloria cuando formó parte de la “TRACA”.

Anònim ha dit...

No se d'on heu tret que el Sr. Ciprià és un alcohòlic però el que ho ha dit sap que és fals, si parlem de drogodependents mireu a l'altra banda, que no sols a la joventut li agrada la cocaina, eh??

Si en totes les festes que hi han al poble el PP fa ixes comilones, els del bar si que faran caixa però els ciutadans tremolarem.

Recorde als lectors del blog que els familiars del regidors treballen o han treballat per a empreses privades i aquestes contracten a qui els be de gust i no estarien treballant si no acompliren bé les seues tasques. Li recorde a VR que va intentar colocar a algun familiar seu i la incompetència el va fer anar al carrer.

Qui val, val i qui no...

¿Des de quant treballar i cobrar un sou bastant miserable es pecat?
Qui parla d'enxufisme es qui més té que callar

Anònim ha dit...

Lo de Cipria si que es de película, se sap que ha clavat a gent en l'ambulatori, si que es de veres si. una administrativa i més

Anònim ha dit...

El proper dimarts van a la Zarzuela, aniran un monto de regidors del PP, Pedrassa pense que també i alguns del PSOE, a major glòria del borbo. També hi van els guardonats d'enguany, uina vergonya i quins diners més mal gastats. Vixca la Repu.

Anònim ha dit...

A l'obsessionat amb el "Cipri": ens pots donar més dades? No es poden "clavar enxufats" així com a així en organismes públics. Fas el favor de donar més dades del que afirmes si tan segur estas?

Anònim ha dit...

Camps que poquet te queda...!!!

http://www.elpais.com/articulo/espana/fiscalia/implica/presidente/valenciano/Francisco/Camps/trama/corrupta/elpepuesp/20090219elpepinac_17/Tes

El amigacho de VR...

Anònim ha dit...

Canviant de tema, però és un tema que m'està preocupant aquests darrers dies: no heu passat pel parc? la fitolaca que hi ha al centre (l'únic arbre o arbust que han deixat que no siguen palmeres) està morint-se, acabaran tallant-la també.

Eixes obres estan malbaratant el parc, les palmeres i tot.

Han arrassat amb tot, ho han deixat tot pelat, han tallat de soca i arrel totes les plantes, inclòs algunes palmeres, i només han deixat la fitolaca mig moribunda i palmeres.

Això si que és per a preocupar-se...

Anònim ha dit...

La semana pasada Camps dijo que en este país los que cumplian penas por corrupción era el PSOE. Hay Camps, que gustazo me dará verte en un traje a rayas!! Tranquilo esos no los tendras que comprar con lo que haya sobrado de lo que se te imputa. Estos te los da el estado gratis! :)

Anònim ha dit...

cipria dimitix x corrupte i x enxufar als teus al ambulatori, vesten ja ... algemesi no te apreci a la teua persona

Anònim ha dit...

Al fanàtic anti-ciprià: vols fer el favor d'aportar dades en lloc d'acusar? Si lo que tens és fanatisme (que és el que estem percebent tots, fes fulletes anti-ciprià i les reparteixes pel poble... I així, de pas, li dones més dineritos a la fotocopista Giner, que de segur que li agrada la idea.

Anònim ha dit...

Lo de la fitilaca és cert, jo l'he vist i està morint-se. Han arrasat amb tot ésser viu que hi havia al parc, no hi ha dret.

Anònim ha dit...

Anti-cipria consigue una foto de cipria, la amplias en Giner(que pagamos todos), te la cuelgas en tu casa y te la machacas un rato, y dejas de dar por saco.

Anònim ha dit...

No s'imagineu lo bé que li senta a uno poder imaginar-se coses com la següent:

http://img5.imageshack.us/img5/1897/countriespresuk5.jpg

Anònim ha dit...

Estem parlant d'enxufes.. de la llum???? Que me diguen a mi què tot el tall de xupopteros que hi ha d'assessors i lliberats, a més de l'Alcalde, per supost, a l'Ajuntament d'Algemesi i a on s'ha col·locat la resta que no estan a l'Ajuntament i abans treballaven al poble... Qui està en la Mancomunitat (de bades?) o en una depuradora(de bades) o en un hospital (de bades?) i no netetjan precisament, i no per oposició, precisament. Qui treballa a l'ajuntament cobrant un boníssim sou d'assessora i el que sap de la carxofa és que és menja a l'hivern, no li ve al cap que poguera ser un ball de la processó? Això si que és tindre un bon enxufe... Si algú sap quan ens gastem en assesors i assimilats per favor que ens faça els comptes.
A mi personalment m'agradaria saber-ho.
També voldria saber quan cobra VR i els dos concejals lliberats a banda del seu sou (nada desdeñable) per acudir a plenos i a comissions de govern, que per això també se cobren extres.

Quan ens costa els govern del PP als ciutadans d'Algemesí?
Això és el que m'interessa saber... i segurament a més d'u també li interessarà saber-ho.

A vore Gami, tú que tens més conèixement de les coses, si ho saps dis-ho.
Un contribuent cabrejat

Anònim ha dit...

Els carrers del poble, sobretot els del centre, son cada dia mes intransitables, clots socavons i tota mena de desperfectes formen ja part del nou paissatge d'Algemesi, que té com a simbol el Mercat, Parc etc.

Anònim ha dit...

Com s’atreveix el Zipri a fiscalitzar la copisteria actual i ignorar l’innegable tracte de favor que tingué son germà quan precisament també tenia una copisteria.

Anònim ha dit...

P A S A P A L A B R A !.

Anònim ha dit...

Si Zipri fiscalitza la copisteria actual està fent la seua obligació i, pel que veig, la està fent bé. Si en el seu dia el PP no va fer els "deures" i va fiscalitzar al Zipri per passar-li a dit fotocòpies al seu germà, que es pregunten ara perquè no ho va fer.

No només són un desastre governant. També ho eren fiscalitzant.

Ah. Per cert, el Zipri em cau prou mal. Pasapalabra!

Anònim ha dit...

A l’anònim del 18/Febrer/2009 00:27

No dubte de les teues afirmacions, pero, ¿com saps tu que els sopars es pagaren en els diners de l’ajuntament?.

Segurament les factures les exposen en el tauló d’anuncis per a que les veja tot lo mon, i tu fas cua tots els matins per a ser el primer en llegir-les.
O tambe pot ser que tingues enveja perque no t’han convidat a eixe sopar, i sopar de gorra.

I ara, referint-me a tu, com acusador de lo que no saps, soles de lo que has oit en llengües acusadores sense estar se segur. ¿estas lliure de pecat mortal per a llançar la primera pedra? ¿Tu no tens res a amagar? ¿Eres pur d’ánima?
O pt ser que et dediques a fer de Herlo Holmes (o com se diga o escriga).

Hala, mante, si no tens atra faena ves a tirar pedres als gosos.

Anònim ha dit...

¿Tirar pedres als gossos?
no em digues mes,ja es veu quina es
la teua cultura

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 19 / febrer / 2009 20:39 , tú eres tonto, no?

Has llegit l'article que hi ha dalt de tot: t'explique, a la dreta de la pàgina web tens una barra vertical en dos fletxetes. Si l'arrastres cap a dalt de tot, voras un troç gran de text. Ohhh! es un article d'un bloc. Segurament has sentit parlar. Segurament has sentit parlar també de Gamieta. I voràs que hi han unes paraules subratllades que posen "la notícia que les passades festes del Pilar, el nostre alcalde Vicente Ramon es va gastar 2.212 euros en tres sopars". Això, amic, és un enllaç i si punxes damunt te porta, ohhhhhh, a un altra fulla on s'afirma en un medi de comunicació tan sospitós de ser d'esquerres que: "el Ayuntamiento "ha pagado 2.212 euros, es decir, cerca de 400.000 pesetas de las de antes, en las facturas de tres cenas con motivo de las fiestas del Pilar de 2008 en el barrio del Carrascalet". Pot ser no t'ho cregues, però la oposició té accés a tot lo que es gasta l'Ajuntament. Així uns controlen als altres i aconsegueixen que, encara que malgasten els diners, al menys no cometen cap il·legalitat.

Ale amic, demà t'ensenyarem a fer la O en un canut. Aps, no seràs, per un casual l'autor d'aquest comentari? Ho dic per acabar-te de retractar...

Anònim ha dit...

no li ho ensenyes, que es creura tindre un master

Anònim ha dit...

Si em permeteu faig un canvi de tema, i dic jo:

amb els EUROS que s'han estalviat per no pintar PASSOS DE ZEBRA-o senyalitzar adequadament- perquè les persones majors puguen acudir a l'ambulatori de l'exparc Salvador Castell des de Cabanilles(és a dir, la zona zero comprén des del xamfrà del Patronat fins a l'altra vorera de l'exparc) propose:

REFORMA INTEGRAL també de la Plaça de l'organista Cabanilles per adequar-la als nous temps.

Fragment extret de la pàgina web de l'anxuntament: "Algemesí vol adequar el seu parc de Salvador Castell als nous temps amb seguretat, [...] aspectes que qualsevol ciutat moderna ha de proporcionar als seus ciutadans".

Convide els lectors d'aquest bloc que s'aproximen a la zona esmentada i observen el comportament dels pobres vianants.

Signat: ONG Zebres sense fronteres.

Anònim ha dit...

la copistería del germà de cipria es la del molí o illor dit, era pq ara es de ú del antic bocoi

Anònim ha dit...

El senyor Cipria fa molt ve la seua faena de oposició.
El senyor ballester te am ell fijació, , sols teniu que voré els plenaris, on l`arribat amenaçar, ¡no sera ell l'autor d'aquestos comentaris contra ell!, o ha manat la faena a les seues periodistes.
El balles si que te coses que amagar, que li pregunten que feia en una clinica de desintoxicació, o com es que hían denuncies de maltractament, o que havies de fer si eres dona i volies treballar en l'hospital de la barraca, o es creu ell que tot es perdona anat a missa y prenent la comunió, o anant de metge als campaments.
El sr Ballester si que es un enchufat, es un simple metge, no te fet el mir , ni es traumatóleg com ell pretén, la seua faena am l'hospital si que es per camps/miguisme
El millor Pere ,que seu curra tot ell sols.
PERE EL PROXíM ALCALDE.

Anònim ha dit...

Gª Mont alega que Gregori hizo los mismos gastos.
Solo saben decir que antes se hacia lo mismo,que originales son estos PP, como si esto lo justificara todo.
Que hagan publica ya la tan esperada auditoria que tanto promulgaron los PPros que iban hacer en el ayuntamiento, estamos intrigados, ya han pasado casi dos años, tanto hay que aclarar o es que no hay nada, repondan ya señores PPros.

Anònim ha dit...

yo tb quiero que me coloquen en el ambulatorio, pero como a la hija de un afiliado del PP, de enfermera, o mejor de medico , ¿quien me puede apadrinar?

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 19 / febrer / 2009 21:41

Clar que he llegit l'enllaç, per aixo t'ho dic, puix sembles envejos de no haber participar en el sopar. I no esrtic defenent ni a l'alcalde ni al seu partit ya que en ningun cas demostre inclinació de dretes ni d'esquerres, t'estic acusant de clavar-te en acusacions barates. Si yo tinguera amistat en la corporació i sabera la teua identitat els diría que en les próximes festes de nadal t'envien una cistella. Ah, em falta dir-te que el les proximes eleccions te presentes pel partit que cregues que vaja a guanyar, aixina sucarás de tots els caldos, a vore si menges prou i critiques menys.

De reeeeeessss....

Anònim ha dit...

VR SE LE CONOCE EN EL AYUNTAMIENTO COMO EL PEQUEÑO GRAN DICTADOR
¿PORQUE SERAAAAAÁ?

DIMITA YA VR,DIMITA YA

Anònim ha dit...

A l'anònim del 20 / febrer / 2009 01:24, tenim que entendre que per fi acceptes que eixe gasto es va fer i que l'Ajuntament el reconeix i l'intenta justificar amb el típic "pero vosotros más"? Què no es cap patranya de ningú i que les factures les ha vist la oposició perquè té accés i per això ho ha denunciat? Aleshores ja ho tens bé.

Anònim ha dit...

Jo també vullc un traje com el de Camps. Picassent te espera...

Anònim ha dit...

Al qui te padrins el batexen,per exemple Zipri,el germa,la cunyaaa,la germana etc.etc. tots per oposisio,veritat.La Giner,La germana,el cunyat,la cossina,etc.Tots fariem igual o similar.QUIEM NO TENGA PECADO QUE ....GRACIES UN ABRAÇ DE UN AMIC

Anònim ha dit...

Xica!... GaBietA!... ja has tornat a esborrar comentaris!.

...

Zipri, mante!... de quina fitolaca has caigut?.

Anònim ha dit...

La gran diferencia entre los que supuestamente, estan trabajando en un centro de salud y los que estan en el Ayuntamiento o similares, es que a los primeros no les importa limpiar la mierda de otros,(y es un trabajo muy digno) y los segundos pagan favores de muy dudosa honorabilidad a cambio de desempeñar trabajos, pero eso sí, hay que ir bien vestiditas, doblar poco la espalda y sobre todo cobrar un buen sueldo.Esa es la gran diferencia ,al pueblo no le importa doblar la espalda y rompersela con tal de trabajar, a los otros, los señoritos, hay que darles un puesto con clase.
A veces creo que con esta clase de gente tan retrograda,no hemos luchado algunos lo suficiente.

Anònim ha dit...

yo creo que en el equipo de gobierno municipal hay gente muy respetable que trabaja mucho por nuestro pueblo pero, hay otros u otras que "hay que darles de comer aparte". La concejala de Policía es un ejemplo de indecencia politica. fotocopias, 15.000 euros, realizadas en su empresa, su hermana en alcaldia, el marido utilizando los despachos del ayuntamiento para sus trapicheos, ahora anda liado con un ingeniero municipal. alcalde, haga algo para evitar que lo que tantos años nos ha costado conseguir, se pierda por esta pandilla de aprovechados que solo buscan en la politica huecos para seguir viviendo del cuento.
I.D.M.

Anònim ha dit...

quina vergonya. Estos del pepé son una banda. La Quini no fa mes que marejar i no deixa a ningù en bon puesto. Va deient per ahi que tot el problema es l´alcalde. Collons, no mes es problema del alcalde????

Anònim ha dit...

11/03/09 PRIMERO
ANTES ERA DE DERECHAS HOY ESTOY EN EL CAMBIO
SEGUNDO
MIRO EL BERCA , TENGO VERGUENZA AJENA DE VER TODO EL SEQUITO CON LOS REYES , PARECE UNA PELICULA DE ALMODOVAR ,
TERCERO ... ME ENCATARIA CONOCERTE , GAMIETA.