dilluns, 2 de març del 2009

Falleres amb bici

Quan Algemesí ja fa olor falles, traques i bunyols... comença de nou un nou any d'aquestes festes on l'actual equip de govern municipal vol mantindre una bona presència per a recollir vots les pròximes eleccions. Per aquest motiu, en els últims anys ha incorporat nous esdeveniments: com les "mascletaes" en la plaça major, i l'any vinent també tindre fallera major infantil. D'allò que es diu que es recuprarà la desapareguda falla de la Plaça Major és un altra història.... de moment no hi ha res definitiu.

Encara no tenim programa oficial, però enguany que tant parlem de crisi hauria també de mirar de evitar despeses "innecessàries" per invertir allà on cal.

Alguns empraran que algunes d'aquestes despeses tenen patrocinador i no tenen un cost per l'Ajuntament. I perquè no es busca patrocinador per a altres inversions menys efímeres i més profitoses (com al del transport de Malalt d'Alzheimer que va ser pagada per un banc). És una recomanació per eixir millor d'aquests temps de crisi, que tant apareix en les columnes del Berca... però a la fi, ells s'ho faran.


En altres pobles veïns, com Alzira, l'Ajuntament ja ha anunciat que ha decidit eliminar concerts de les seues festes patronals. I no està gens malament, no malgastar. Un fet del què caldria prendre exemple pràctic.

Per un altra banda, sembla que ja estan arribant les primeres bicicletes del projecte "Amb Bici". Estarem atents per vore les presentacions oficials del projecte i la seua acceptació entre la població d'Algemesí. A vore si al final s'acumula la feina... i els passacarrers fallers d'enguany els han de fer en bicicleta per promocionar aquest transport no contaminant.

59 comentaris:

Anònim ha dit...

ambici.com

Anònim ha dit...

Ostres! Però no eren 18 bases a Algemesí? Doncs ara són 3 (estació ADIF, Plaça Ribera i Poliesportiu). I la resta? qui se les ha quedat? què ha passat ací?

http://www.ambici.com/mapas/algemesi.htm

Anònim ha dit...

Poliesportiu no sé, jo les he vist al pavellò (dins)...i me pregunte... sí el pavelló està tancat com fas servir la base?

Anònim ha dit...

Hola! Visc a la Av. del País Valencià, dalt del bar 7 i 1/5, estudie a València i cada dia vaig a peu fins l'estació, ja porte 3 anys i estic acostumat, però me fixat que a l'estació hi hauràn bicicletes, estaría molt bé poder anar, i sobretot, tornar a casa amb bici després de tot el día fora. Pero tinc un problema i és que no puc deixar-la a cap lloc ja que per ací prop no existeix cap punt de recollida. Aleshores que faig? per que no es posa a cada plaça del poble un punt? i, on estan els que ja han posat?

Per cert, respecte allò dels concerts, treballe com a músic en una orquesta i fa 3 anys teniem molta feina...40 actuacions a l'estiu, però a causa de la crisi molts pobles ja no contracten a orquestes bones i es conformen amb algunes d'uns 1000€ que no toquen en directe i bueno, no parlem de la calitat musical...No crec que siga una manera de malbaratar els diners oferir-li al públic un espectacle digne, sobretot pensant en tots els diners que es deixa la gent en la festa en este poble, i que el dia que ve l'orquesta a la plaça de bous és el dia que més gent es queda,per que recorde que aci no hi ha cap festa gratuita, em referisc que a tots els pobles on he tocat la gent no paga per anar a vore l'orquesta. Que costaría contractar algún dia de la Mare de Déu, al mateix lloc on es posa la carpa en bous o on fora (que no siga la plaça major), alguna orquesta on tota la gent del poble que vulguera anar ho puguera fer GRATUITAMENT? De totes maneres, seguiré somiant.

P.D.

Anònim ha dit...

Llevar mitjans i events a les festes te un cost "electoral".
L'alcaldessa d'Alzira va ser esbroncada el dia de la "crida" pels retalls que ha fet.
No crec que VR i companyia, invocant a la crisi, es claven a retallar mitjans per les festes i fiquen "a ou" la crítica de "la gent de les festes", "valencians de veres", etc...

Anònim ha dit...

El “amb bici” en xifres:

13 punts de recollida de bicicletes repartits en 5 pobles.

-Alzira 44.000 habitants
-Algemesí 28.000 habitants
-Carcaixent 22.000 habitants
-Carlet 16.000 habitants
-Benimodo 3.000 habitants

13 punts de recollida de bicicletes a aproximadament 10 bicicletes per punt = 130 bicicletes.
La suma dels habitants dels 5 pobles = 113.000 habitants.
Resultat = 130 bicicletes per a 113.000 habitants.
“El algodón no engaña”

M'oblide d'anar a l'estació en bici.

Anònim ha dit...

Si el que realment volen es promoure l'us de la bici, el que tindrien que fer es mes carril bici, preparar el terreny i ja tenint l'infrastructura i esta es gasta, posar bicis per al qui no te. Si el que volenn es que la gent les gaste i vaja de punt a punt, 3 son insuficients, i t'obliga a igual a anar mes temps a peu que en bici.

Si el que realment volien era una cosa resultona, i que done vots, cal recordarli al senyor alcalde que ho paguem entre tots, i si el projecte, per molt interessant que siga no tira avant i es un fracas, sera responsabilitat del seu govern, que al cap i a la fi, la dreta que en teoria tan be sap dur empreses, economia, finances i diners en general, amb els seus cacaus ho fa de pm, i amb els de tots ho fa del cul.

Espere, pel be de tots, que vaja avant el projecte, i que no acaben les bicis descuartitzades baix d'un pont.

Anònim ha dit...

però com van a acabar ? pos fetes merda !
3 punts per a tot el poble ?? un exit ! tants mesos de espera per a esta mitja merda ???
ademes, si no hi ha carrils bici pa que les volem ??
soc aficionat al ciclisme i vos promec que cada vegada que vaig a entrenar isc acollonat per la falta de educació i poc respecte que hi ha a les bicis en este país...
després tinc la sort de viatjar prou i trobes, en països de centro Europa que encara que el clima no acompanya massa la bici es usada mils de vegades mes que asi... a les ciutats impressiona vorer els parquins de bicis que hi ha prop de les estacions de metro o tramvia... es algo exagerat.
asi encara ens queda moooolt pero molllllt pa arribar a el nivell de respecte per els elements comuns que hi ha per estos països.

ara me direu... pos vesten de este poble si no t´agrada... pos mira.... el dia que men vaja, que men aniré podreu trobar-me a Bled.

Anònim ha dit...

Hi han 4 Bleds en França i un altre més en Eslovenia. http://maps.google.es?q=bled

Anònim ha dit...

Això de que te'n vages no t'ho direm nosaltres, t'ho ha dit ja l'alcalde ;)

Anònim ha dit...

ostia que bueno, buscando bled en el mapa!!!!
al proyecto amb bici, darle tiempo que almenos estan cumpliendo su palabra y pronto estara en marcha, ademas si estan previstos los 18 punto, poco a poco los iran poniendo,

Anònim ha dit...

Dissortadament tal com estan anant les coses
pense que el ajuntament deurà anar pensant en un menjador social,
Crec que, en tan sol un dels sous abusius, que san posat
podrien sol ventar la papereta a molta gent

Anònim ha dit...

algu sap algo del programa de falles y si es fan en la placa les mascletaes y cuantes ya que a sentit que son 5 en total.

Anònim ha dit...

gamieta ja eu tens be, mira lo que han fet els rotxos durant 20 anys, dedicat a fer el be del poble, sigues mes persona i no vulgues donar clases de politica i d´etica que et fa molta falta a tu,i la clpa 4 mones que et seguixen. rotxos piojosos, mireu la basura que ha portat ZP a espanya , romanesos, moros i panxitos ja esta be . sempre critica el que mes te que amagar.

sapigues que hi han 2 quereies criminals contra este blog i el dia que et descrubisguen t´anem a dixar el cul escaldat

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim:

Gamieta ves amb comte que el home este que t'amenaça amb 2 querelles i damunt criminals (no s'ho creu ni ell jaja)cridarà a Vicente Ramón que ara sap atrapar lladres i amplia fronteres, a veure si li hem de pagar un altre sou ;)

Anònim ha dit...

joder ens estas acollonant... moniato si no t´agrada arrea...

Anònim ha dit...

otras creo que al autor de este blog cuando lo localicen se lo van a cepillar

gamieta pon filtros y vigila los comentarios que van a por ti

Anònim ha dit...

"Quereia criminal"!!!
Jajajajajajajajajaja
Me parto. De veritat. El nivell dels comentaris: brutal i "millorant"...

Anònim ha dit...

No és mala idea la del comentari de dalt (22.31): Si l'alcalde cobra 64000 anuals, això son 5333 mensuals, o 177 euros diaris. Quants algemesinencs podrien dinar i sopar si eixos diners es dedicaren a comprar menjar? 200? 300?

Anònim ha dit...

Al de la "quereia criminal" i lo de "roxos piojosos":

Però de quin arbre t'has caigut, mante?
Mira xiquet, dues coses: primer obri un llibre i llig un poquet i segon, quan aprengues a escriure podràs donar la teua opinió, PALETO.

"Pos" no ve a insultar-nos a nosaltres i dir-nos "roxos", cosa que per a mi no és cap insult, al contrari, és un orgull. Millor ser roig que no un "pitufo paleto".

I recorda amic: "Obri un llibre, fes el favor"

Anònim ha dit...

be, volia dir el Bled de Eslovènia... jajajaja gracies per buscaro i tot ! ja te dic jo que es un lloc increïble !

Anònim ha dit...

El estado español unta a los bancos con 30.000 millones de euros que salen de
los bolsillos de los españoles. El Estado comprará 30.000 millones de deuda a la banca para evitar el colapso financiero España:
En estos momentos su población es de 46.063.511 habitantes, según datos del padrón municipal de 2008.
HACEMOS EL CÁLCULO.
30.000.000.000 de euritos entre 46.063.511 habitantes sale a: 652,18 millones de euros PARA CADA ESPAÑOL 652,18 millones de euros o sea,
108.261 millones de pesetas por cada habitante en
ESPAÑA
TENIENDO UNA MEDIA DE 4 PERSONA CADA FAMILIA CORRESPONDEN 2.500,72 MILLONES €
POR FAMILIA 415.119,52 MILLONES DE PESETAS, POR FAMILIA.
MIRA, CON ESO, SÍ, QUE PODRÍAMOS PAGAR LA HIPOTECA
¡ÉSTA, ES LA CRISIS!
¡VALE YA,
DE TOMARNOS EL PELO!
TANTO EL GOBIERNO COMO LA OPOSICIÓN SE ESTÁN RIENDO DE NOSOTROS
Y NOSOTROS...
¿NO HACEMOS NADA?

Anònim ha dit...

Jo sé de uno que va suspendre matemàtiques: 30.000.000.000/46.063.511 = 651.275 euros per habitant. No 651.275 millons per habitant.

Així i tot, tens raó en que qualsevols diners públics que es donen a una entitat privada (com Aznar a les elèctriques o ara ZP als bancs) deurien d'estar hiper-controlats.

De fet els diners de les elèctriques anaren sencerets a invertir en latinoamerica en lloc d'invertir-los en infraestructura a Espanya.

Anònim ha dit...

Per al coneiximent de tots els nostres conciutadans...s'ha publicat:

Informació pública de l'actualització de tarifes de subministrament d'aigua potable d'Algemesí.

http://www.docv.gva.es/portal/portal/2009/03/03/pdf/2009_2199.pdf

Anònim ha dit...

Jo se on acavaran les bicis...
... a la Xopera!!!!!!!!!!!
amb els "Comanxes"... que les utilitzaran per anar a fer malany de per ahí i enfemar-ho tot.
Per casualitat s'heu pasat per la marxal els dies de sol, estan vegent cervessa i peixcant des del mig de la carretera.
Les escombreries, no se les enduen a casa, nooooo, dins al sequial....

Anònim ha dit...

Tornant a les bicis, ahir algú del blog digué que la empresa que suministra tota la infraestructura electrónica es del regidor de personal, tots sabeu que el projecte ambici el financia la Mancomunitat i que la presidenta de la Mancomunitat tambe es regidora del PP a Algemesí, i
Sabeu per a qui treballa o treballaba la presidenta de la Mancomunitat abans de ser Presidenta amb sueldaso???
Segurament ja ho sabeu
Algemesí Conection

Anònim ha dit...

1.- Hi han 5 mascletaes que es faran al Parc Salvador Castell, i son patrocinades.

2.- Enguany hi ha festa a la plaça major divendres 13 sopar i orquestra, dissabte 14 dinar sopar i orquestra, es venen els tikets al casino. I pot anar tot el mon siga faller o no.

3.- El cas d'Alzira, feu el favor i entereu-se bé perque a l'alcaldesa li xiulaven en la crida, I NO ES PER LLEVAR DINERS PER A LA CRISI!!, sino pq la Junta Local d'Alzira vol ser independent totalment de l'anjuntament i fer el que vuiga pero amb els diners dells, i veient el que passà l'any passat a Alzira, s'ha dit que no.

4.- En quant als concerts de San Bernat, s'han llevat perq pagaven una pasta i cada any anava menys gent.(lógic que no vagen duguent a bisbal, chenoa, bustamante, etc; almenys per al meu gust...)

5.- El tema de les BICIS, crec que no tenen molt clar com va a , ja que crec que no han sabut com organitzar-se. Jo d'ells anirira a la UPV (que ja funciona amb bici) i que es copien tal qual el projecte: ES UN CONSELL.

Anònim ha dit...

Bon dia. Jo done fe que ja funciona el projecte "amb bici", hui de bon matí hi havia una bicicleta aparcada en la placeta de la Ribera.(Tota xopà)

Anònim ha dit...

hòstia !!! jo en 651.275 euros per habitant crec que també pagava la meua hipoteca !!!

Anònim ha dit...

"Restifique": volia dir 651,275 (comma) euros i no 651.275 euros. O siga, 108 mil pessetes, per a que ens entenguem.

Tinc la "mala" costum d'usar el punt decimal en lloc de la comma per a poder separar números decimals amb commes sense problemes.

Anònim ha dit...

Estos plenos son super largoe ademas de vergonzosos,todo lo solucionan en una votacion,asi nos va de mal en peor

Anònim ha dit...

El levante porta una noticia d'ALGEMESÍ,millor dit de l'AJUNTAMENT en concret de la regidora de la policia.
Es una vergonya que un carrec public es dedique a enviar correus
electronics als funcionaris d'aquest tipus.M'agradaria que fereu algun comentari.La senyora regirora diu al diari que es una broma,vos asegure que de broma res,
es indignant i també es indignant
que gent d'aquest calat ens estiga
(amb majoria absoluta)"governant.

Anònim ha dit...

en quin cacau s’ha estacat ara la Sra. Quini?.

Anònim ha dit...

boroNOt zumzumeja!...

proliferació de blogs igual que els xampinyONs!

al passat Berka de gener, EU li feu propaganda barata a aquest blog... a l’aktual Berka de març el PSÓ és fa publicitat dels seu propi blog!.

n’estik segur que NO akONseguiran l’èxit de GamBetA!.

AMUNT GamBetA!.

Unknown ha dit...

Jaaa, 130 bicis me caben en la flagoneta!!
Respecte a les falles he de dir que és una festa privada d'una minoria de persones. Tanmateix, la resta de ciutadans hem d'aguantar els obstacles, falles i casetes dels casals tallant els carrers, hem d'aguantar sorolls, a les vuit del matí dos fallers tirant petards i dos músics trompeta i tambor a tota corda sense respectar les persones que treballen a torns i s'acaben de posar a dormir, també hem d'aguantar la seva ignorància perquè li preguntes el significat de les falles i la majoria no et sap respondre. Per què l'ajuntament no els cedeix un terreny tancat en el polígon industrial i que celebrin allà la seva festa sense que molestin a ningú? A Europa no hi ha aquest tipus de festes tan irrespectuoses amb la resta de ciutadans, només és comparable amb festes de països com l'Índia, Mèxic, etc ... El templer. Salut i força.

Emilio Penades ha dit...

¿Saveu quina empresa esta instal·lant les maquinetes i les bicicletes del projecte Ambici?

Anònim ha dit...

Al comentari de les 21:33

Et demane un respecte als músics que TREBALLEM en Falles, ja que al igual que tú, també anem a torns, o et penses que alçar-nos a les 7 del matí ens agrada?

Anònim ha dit...

Al comentari de les 21:33

Et demane un respecte als músics que TREBALLEM en Falles, ja que al igual que tú, també anem a torns, o et penses que alçar-nos a les 7 del matí ens agrada?

Anònim ha dit...

gamieta van a por ti esta tarde estava en el ayuntamiento y tienen ya una idea te digo que una retirada a tiempo es una victoria segura

Anònim ha dit...

Individuu de les 21,52 h, la ignorància es demostra utilitzant insults per a defensar una opinió, gent com tu és la prova més evident de la necessitat de l'educació per a la ciudadania malgrat que la paraula educació per a tu a de ser una paraula extranya.
I si no estàs content, com diu VR te'n vas d'Algemesí

Anònim ha dit...

Un altre amenaçant... sou patètics, sabeu? Avorriu. No aporteu res. I les vostres amenaces per a intentar callar el que vos molesten vos defineixen més que les mateixes paraules. Doneu llàstima.

Anònim ha dit...

Per al personatge 3 / març / 2009 21:52

Saps el que esta delinquint eres tu per amenaces i injúries, i eres un covard, que t'amagues darrere d'un anònim. Feu vergonya, sols ens faltava saber que la sra.Quini es xenofoba i hemofoba, pero mai et gitaras sense saber una cosa mes.

Parlant de tot un poc, he vist el plenari de Febrer, i la sra.Beatriz (PP) presenta una mocio demanant mes ingressos al estat per la financiacio dels ajuntaments, ara jo li demanaria als grups de l'opocicio que li pregunten a aquesta senyoreta, per a que volen mes diners? per a pagar els sou abusius? per a pagar fotocopies? per desfer un altre tram del parc? O per acabar el mercat? Que gentola que hi ha a l'ajuntament d'algemesi, mare meua!!!

Anònim ha dit...

I l'alcalde es ratifica, el mes gran que hi ha algemesi el la Verge de la salut, i no consentira que ningu es burle mentres estiga ell d'alcalde, i al qui no li agrade que s'en vaja.

Es veu que no sap que segons la constitucio espanyola: l'estat espanyol es un estat laïc. I que avans van els veins i veines d'algemesi que cualsevol mostra de catolicisme.

Anònim ha dit...

l´alcalde es molt bona persona, altra cosa es la regidora a la que li diuen Quini Raikonnin perque no para de fer "cosetes" per afavorir a la seva familia, fotocopies, dinars, cameres de televisió i mes coses. menuda esla xica. ja vorem aon acaba la cosa.

Anònim ha dit...

Perdoneu la meua ignoràcia, però quin tipus de correu o qué és el que ha passat exactament amb la senyoreta Quini?

(Lo de senyoreta és un dir. Era per no dir "la cosa")

Anònim ha dit...

l´altre dia es va a anar a IKEA cuant era un dia de treball ordinari. cuant vol, es queda en la seua casa i no va al ajuntament. al seu home está la policia judicial investigantlo per un posible robatori. 15000 euros en fotocopies ha fet la senyoreta en la seua tendeta.ara a enviat un correu electronic deient que el moros son mala gent.

Anònim ha dit...

Segons tinc entès (no he llegit l'article del Levante), la "susodicha" va enviar un e-mail en cadena sobre una gracieta de com distingir als "moros": anar un dia a la feina nuets i aquells que al entrar es taparen els ulls serien musulmans/moros... No és que no tinga gràcia ni trellat, és que fer ús del email corporatiu per a aquestes coses no està permès (és penable?) i, damunt, li ho envia als que més calents tenen de l'Ajuntament. Sabrà la nostra regidora sumar 1 més 1? Són 2, Quini, que sé que açò ho lliges.

Anònim ha dit...

necesitem 10 Domenecs Gamieta mes en este poble

Anònim ha dit...

He he he, lo de la Quini fa risa, moooooolta risa.

La veritat és que em ric per no plorar, per que qué em dieu de la individua en qüestió?

Anònim ha dit...

Per cert, sóc un poc despistat, però el plenari ja ha sigut, no?

Jo, la veritat és que no em vaig enterar, però tampoc s'ha comentat massa (crec) per ací pel blog, no?

A veure, qui té notícies fresques sobre com va anar? És que no agafe el Berca TV i no em puc esperar a que ho pengen a la "güeb" de l'Ajuntament... Necessite carn fresca...

Anònim ha dit...

El e-mail comenza com una mena de comunicat de les forces de seguretat de l'estat, dient que com sabem els musulmans extremistes no beuen alcohol i sols poden vore una dona nueta si estan casats amb ella, i demana que el seguent dia vagen totes les dones nuetes a treballar, aixi tots els que no siguen extremistes musulmans eixiran correns darrere d'elles amb una cervesa a la ma, els que els tapen els ulls o posen cara de fastic seran detinguts, i ells (les forces de seguretat) ja se n'encarregaran de triar els terroristes musulmans dels maricons.

Axó es el que diu el correu, aquesta impresentable hi ha que traurela del govern, no es pot tolerar una falta tan greu, de xenofobia i homofobia.

Anònim ha dit...

No és per defendre a la "Quini" en qüestió, perquè no tinc res a vore amb ella.

El mail eixe jo el vaig rebre fa vora 6 mesos... i no me'l va pasar ella.

Que l'haja enviat des de un mail corporatiu no està be. Com ja s'ha dit.

Però sigau objectius, collons!!!!

El mail no és per sentir-se orgullos d'ell.
Però circulen gran quantitat de coses així per la xarxa i cada volta que algú ens n'envia un d'eixos, pq ens n'envien, no el posem a parir ni li retirem la nostra amistat...

...i ara, si voleu em digueu que soc feixiste, homòfog, raciste, antropòfag, el que vullgau, però el que és blanc és blanc i el negre, doncs negre...

Anònim ha dit...

jo potser haja rebut mails d'eixe estil, però jo tinc la decència de no reenviar-los i esborrar-los del meu ordinador.

Si Bermejo hagués de dimitir per a nar-se'n de caçera, esta senyora ja ha fet poru mèrits per a que la conviden a dimitir.

Anònim ha dit...

Gamieta me parece que te quedas corto en tus críticas, eres demasiado benévolo para lo que se podría decir, sin faltar a la verdad.
No se quien eres pero desde luego tienes más cerebro todos los de los supersueldos juntos.

Si cierran el blog, abriremos otro más cañerito. Sin problemas.

Estos quieren que nos traguemos el nodo de Canal 9 y no digamos ni pio. Ale a cascarla

Anònim ha dit...

Soc de l'anterior post (12:49) i estic d'acord amb tú (12:58).

Tanbé he de dir que de vegades tots tenim un humor escabrós i en "petit commité" el fem servir.
No som perfectes, ho hem de reconeixer...

Ostia, no!!!!
Que parec l'Aznar, arggggg!!!!!

(He dit petit commité, no circulos cerrados)...
però... uffff!!!
quin mal rotllo!!!!!

Anònim ha dit...

Missatge per a Ale a cascarla.

Estic d'acord amb tu, a qui no li agrade aquest blog i el que es diu per ací que no s'arrime i que deixen de voler intimidar. Ja sabem a qui no li pot agradar aquest blog: a aquells que pensen que sols és pot pensar d'una única manera (el pensament únic)i sols és pot seguir un camí, el que a ells els convé.
La irreverència amb el poder és sana i continue diguen:

VISCA LA LLIBERTAT D'EXPERESSIÓ i llocs com este blog que no fan mal a ningú. I a qui no li agrade sentir el que ací és diu que es tape les orelles. La gent de bé d'aquest blog és irònica i no falta a ningú, a vore si eixos que ens volen posar el boç aprenen què és la tolerància. No ho deuen de saber.
Així que com diu l'amic/a: a cascarsela

Anònim ha dit...

Algú em sap dir de que va morir el PALLETER.

Anònim ha dit...

D'anar-nos-en d'ací res xiquets. Ens tenim que quedar ací i donar tota la guerra que pugam i més encara

No ténen que poder amb nosaltres, hem de ser forts, només ens queden dos anys (que no és poc) però tenim que aguantar i intentar entre tots treure tots els draps bruts dels "colegues" de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Bon dia. Al comentari 4-3- 09:58. Desde açi mateix pots vore elplenari de febrer.(quan l'Ajuntament el penxe) En l'apartat, Enllaços a altres webs d'Algemesí-Ajuntament d'Algemesí. Si açò és un xollo. Ànim Gamieta.