dijous, 12 de març del 2009

Previsions i segona subhasta quasi deserta

Hi ha previsions que seria millor que no es compliren... però mai plou a gust de tots i s'han fet realitat.

La primera previsió va ser que la portada del Berca seria la foto de tots els regidors, els representats dels guardonats i "altres" individus amb els prínceps. Ja ho dèiem que açò ompliria l'agenda del pròxim mes, i així ha estat... una llàstima que al reportatge interior no posen també una foto del Mercat i la promesa incomplida de VR de començar les obres el passat mes de gener. Senyor Alcalde, ací cal posar la cara per a les fotos bones i també per a les dolentes. (VR ja sembla el president del València (Soriano)... molt de prometre que vendria i faria... i res de res. A vore si s'han enganyat i ell volia ser era president de futbol i no alcalde).

Tot açò del Berca, més el multireportatges, que ens estan passant per la tele municipal, és el que vore'm del viatge a Casa Reial. Però, és una llàstima que cap mitjà ens done la contra crònica de l'acte... que ens conten les escenes de l'autobús, o la ignorància protocol·lària d'alguns representats i altres anècdotes que també donen una visió d'aquesta excursió.

I la segona previsió, que és la que realment volia comentar, és la segona "batacà" que s'ha pegat enguany la Comissió Taurina. Fa uns dies es va fer la segona subhasta de cadafals. Si, eixa subhasta per intentar col·locar els tres cadafals que van quedar buits en el mes de gener i que ningú va pujar per ells. Doncs ara, el resultat de la segona subhasta és que han pogut col·locar un dels tres cadafals però els altres dos s'han quedat sense penya que es faça càrrec d'ells. La solució adoptada ha sigut que la Comissió es farà càrrec del muntatge i desmuntatge dels cadafals (no van a deixar dos forats? als bous segur que els feia molt de comboi trobar una eixida directa).
No és la primera ocasió que la comissió taurina es fa càrrec del muntatge, ja que segons ens han contat fa uns anys també va passar un embolic un es van fer càrrec de muntar un cadafal. De moment sembla que el problema ja està resolt, però ara queda saber que es farà amb les entrades a aquests dos cadafals. La Comissió està pensant en diferents alternatives: com repartir les entrades entre les penyes. A més, segons informa el diari també s'ha oferit a l'Ajuntament la possibilitat de fer-se càrrec d'alguns dels cadafals, però ells han declinat l'oferta. Clar, en el balconet de l'Ajuntament ja tenen prou, i els costa més baratet. Ara si, en el moment de fer discursos davant de tota la plaça i de presidir corregudes, ells els primers. Com dèiem en el tema d'abans: cal posar la cara a les bones i a les dolentes.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé, segurament acabaran venent tots els dies entrades, vesprada i nit, a un bon preu si volen venreles.

Perfecte per a la gent que no creiem desde fa uns anys en els preus dels abonaments.

Anònim ha dit...

Si parleu de candidats, el PSOE té una CANDIDATA molt millor que Noèlia. La xica parla de política com qui conta una pelicula i té maneres que apunten ben amunt. Espere que Gregori i companyia tinguen coniximent i li facen costat a Marta Trenzano. Ademés, és dona, jove i trencaria amb tots els esquemes. Si la presenten, el meu serà voto seguro...

Anònim ha dit...

alguna vegada estarew dacord amb alguna desicio del equip de gobern???
ale francisco!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que no et sembla bon preu 90 € per nou corregudes de bous i nou espectacles de nit???? Per si no saps dividir te diré que t'ix a 5 euros l'espectacle i jo t'asegure que a eixe preu no te deixe ni asomar el cap pel forat de l'escala 10 segons.

Anònim ha dit...

Bon dia. Avore si és deveres i enguany els més pobrets podem anar als bous. Algun comentari esportiu no vindria mal. El tercer clasificat de la marató de València és d'Algemesí,(Tomas Pla) i no ho he vist en cap mitjà de comunicació.

Anònim ha dit...

no se la rao per la que l'ajuntament es deuria fer carrec d'aquestos cadafals, ja que es tracta d'una festa privada on l'ajuntament es un convidat més; ademés lo de gaudir del balconet, de la picaeta i les cervesses per la gorra ja ho feia l'anterior corporació, el que deuria fer l'ajuntament és acabar el mercat i totes les obres faraòniques que te en marxa, pel que respecta als bous jo pense com molts algemesinencs que tenim la desgràcia de treballar fora i és que la festa la patim (pixarrades, trencament de mobiliari urbà, MERDA per tot lloc, etc.), és a dir que si per mi fora la festa es podia anar a la m...

Anònim ha dit...

http://pspvpsoealgemesi.blogspot.com/2009/03/des-de-zero.html

MIREU AÇÒ

Anònim ha dit...

90€ on?

Anònim ha dit...

gamieta, por lo que escribes me da la sensacion que no eres ni de algemesi, "per lo que m´an contat", pues hace 11 años que se devolvieron 2 cadafales y se hizo igual la fiesta, y pese a quien le pese en septiembre la plaza estara llena y el año que viene habran 31 pujas y sino tiempo al tiempo.


el ayuntamiento no tiene el porque de quedarse ningun cadafal, aunque si se lo quedase y sortearan las entrada bajo notario para todos los ciudadanos no vendria mal ni para la fiesta (porque colaboraria), ni para los ciudadanos (se repartiria para todos)

Anònim ha dit...

Se m'ha acudit entrar a l'enllaç que algun companya anònim ha nomenat per ahí darrere:

http://pspvpsoealgemesi.blogspot.com/2009/03/des-de-zero.html

I m'ha cridat l'atenció dintre d'eixa pàgina web un apartat amb fotografies que fica "L'herència del PP", he clickat damunt i quasi em pose a plorar, la quantitat d'arbres i arbres i més arbres que tallaren en el seu dia només perque sí. És per a plorar xiquets.

Quina vergonya, no se quin malany feien tota eixa quantitat d'arbres, ara eixos carrers semblen un sequer i un femer també, només finques, cotxes i asfalt, no n'hi ha un míser arbre.

Encara no entenc per qué ho van fer...

Anònim ha dit...

Jo personalment, i molts dels lectors, us agrairíem als militants del PSOE que deixareu de fer spam.

Resulteu pesats...

Anònim ha dit...

Els abonaments estan prou més barats que l'any passat: la NON TINC PROU, per exemple, és un cas.
El problema serà que si venen entrades dels dos cadafals buits, els que es van a fotre i voren minvades la venda de les seues entrades seran els cadafals que anaren amb totes les de la llei a la subhasta. Com sempre.

Anònim ha dit...

Per a l´anomin del 22:30. Mai s´han tornat 2 cadafals, ni fa uns anys quan un personatge (supose que la majoria sabeu qui es), es queda 2 cadafals per a fer-se el xulet i sols pogue fer front a un com es normal, se li sancionà i després regenta la carpa el primer any

Anònim ha dit...

Una proposta. Els dos cadafals que s'han quedat sense "amo" per a convidar a tota la caspa que sura per l'aire. Per exemple: l'arquebisbe, Camps, Castellano i els sastres de la trama, el Bigotes, l'Espe i Losantos, Pedro J, la dona i els ( les) que eixien al vídeo de fa uns anyets (que ningú ja no jo recorda?), els Borbons i el Marichalar, Rita, el paío aquell de la F1, Sánchez Dragó i els descendents del Generalissimo, una representació de Canal 9, Sazatornil i els altres que eixie en l'Escopeta nacional del Berlanga...
Bones falles!

Anònim ha dit...

L'any que la penya DOS D'UN TIR es va quedar 2 cadafals en varen tornar un i una altra penya (que no recorde el nom però sí recorde els components) també varen tornar el seu. Per tant, eixe any sí que hi van haver 2 cadafals buits.

Per altra banda voldria comentar que estic segur que la comissió taurina no ficarà a la venda entrades dels dos cadafals buits, sino que repartiran els abonaments d'eixos cadafals amb la resta de penyes per a que facen l'ús que cadascú considere.

Emilio Penades ha dit...

El blog del pspv psoe d'algemesí que cita un anonim no es gens imparcial com era d'esperar, si no vos importa li donaré prioritat al blog de gamieta que si que publica tots els comentaris que envies i no sols els que t'interessen en funció del que penses.

Anònim ha dit...

A l'anonim d eles 13:40

A tots eixos els enviem a la Mosca, però a Camps i al Bigotes que els combide l'Alcalde a Presidir un correguda... en el balconet de Picassent..

PAZ Y AMOR Y EL PLUS PAL SALÓN

Anònim ha dit...

Al comentari de Emilio Penades,no estic de acort amb tu,ja que el blog del pspv-psoe,si publica tots els comentaris,el que no fa com toca es que tarden un dia en eixir,pero si els publica.

Anònim ha dit...

A l´anonim de les 20:20,no estic de acort amb tu,el pspv-psoe si publica els escrits,jo he escrit de dues maneres a favor i encontra,el que no fa be es que tarden dues dies per eixir.

Anònim ha dit...

QUE PASA DOMENEC ¿ AHORA HACES COMO EL PSPV-PSOE ? SACAS LOS COMENTARIOS UN DIA DESPUES DE SER ESCITOS. ¿ COMO CAMBIAN LOS TIEMPOS ?

Anònim ha dit...

Me dona igual el que passe amb la plaça de bous, per mi que s'acabe la festa eixa JA.

I el plus pa'l salon

Anònim ha dit...

el pp tiene blogg ppara alabar a vr?
es por hacerme incondicional

Anònim ha dit...

No les hace falta (:

Anònim ha dit...

una respecte per a la penya torbeta, liu dic al del plus en el salon que s´entere i que tinga un respecte per els que aportem algo a la festa i fent cadafal. Respecte a esta penya. Que per si no heu saps es la rematant del cadafal 1 eixe que tu dius la mosca. Imformat.

Anònim ha dit...

Espere que no s'acabe mai la festa, ni els bous, ni les farteres gastronòmiques, ni el muntatge de la plaça, ni els espectacles nocturs. El que si destige es que cada dia facen més lleis penalitzant la tortura animal, fins que arrive un dia que el pasarseu bé no depenga del sofriment dels bous, i si de la nostra imatginació, fent festa amb els animals amb la seua força i la seua habilitat no amb la seua tortura i mort. Per que no s'afavoreix: els "recortes", la doma de cavalls o el toreig portugés. Per que no fem una bona vetlada amb disfreses fent "paseillos" xulos, torejant una vaca sense fer-li mal i al final la tornem al corral. Fem festa amb els animals no contra ells.