divendres, 6 de març del 2009

Qui imposa el seu criteri?

Les intervencions de Vicente Ramon per a tancar el plenari estan esdevenint tota una "Troballa", que ens pot ajudar a conèixer millor a l'home que ocupa el càrrec d'alcalde del nostre poble.

En el plenari de desembre em va dedicar uns minuts del seu discurs per acusar-me de "mentider" i per donar-me uns consell impagables (ara que ho pense millor crec que són consells "pagables", ja que jo, com tots els veïns, també li pague de la meua butxaca el seu desmesurat sou).

En el plenari de gener VR va decidir tancar el plenari dedicant unes paraules als responsables de col·locar una imatge de la Mare de Déu en un dels arbres del Parc. Ho recordeu? VR va considerar que aquest fet era una burla i va dir que aquells que no estiguen d'acord "que se'n vagen".

Però, el millor d'aquesta intervenció de VR no és açò, el millor és la següent frase que crec que hauríem de destacar-la com la frase de la legislatura de Vicente Ramón.

"Lo que no pot ningú és obligar-nos a tots els veïns d'Algemesí a imposar-nos la seua autoritat o a imposar-nos el seu criteri".

Escolteu-la en el vídeo.

Algú li pot fer memòria al nostre alcalde de les decisions i els criteris que han "imposat" als veïns en els últims dos anys?

79 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig ficar la Mare de Deu a la Phitolaca del Parc, no per burlar-me d'ella ni de la festa major del poble, sino per cridar l'atenció contra les obres desmesurades del parc en les que s'han tallat gran quantitat d'arbres, palmeres i plantes de manera injustificada i salvatge. Per protestar per la forma d'actuar d'questa corporació d'espatlles al poble sense voler escoltar en cap moment la veu dels veins. Per protestar contra les majories absolutes, les d'ara i les d'abans que imposen el seu criteri i punt. I perquè no em dona la gana que cap alcalde per molt votat que siga ens done consells morals o ens invite a abandonar el poble, que no es cap rei per a desterrar als seus servs, encara que així s'ho crega.

Anònim ha dit...

jo també vaig ser ki va ficar la mare de Deu a la fitolaca i a la palmera !

Anònim ha dit...

i per que no te pires del poble tu ??? ara que ja estas 2 anys... son 120.000 ja pots emigrar !

Anònim ha dit...

me parece muy fuerte que un alcalde de pueblo español, laico y a confesional haga estas declaraciones ! que se vayan ??? los que no estén bautizaos, los que no adoren a la "madeDeu", los que no compartan su punto de vista... que se vayan !
¿ cómo puede este tipet decir eso ?? ¿por qué no te vas tu ??

mu fuerte ! ppero que mu fuerte.

Anònim ha dit...

Jo també vaig posar la imatge de la mare de deu, que no es solament dels catolics, es un simbol i ningu te dret de dir que es una burla.

Una burla es aço:

El ditet de Ballester cap a Pere Blanco

Anònim ha dit...

Jo també la vaig penjar. Visca la "Maedeu del Parc" !!!

Anònim ha dit...

tinc molt d’interès en aconseguir una imatge de la Verge de la Fitolaca... em podríeu dir de quina botiga la comprareu?.

Anònim ha dit...

Jo estic interessat en la botiga de la primera Mare de Déu, la de la Salut... algú sap on la van comprar?

Anònim ha dit...

Discrepe Gamieta... aquesta no és la frase de la legislatura... encara està per vindre, no ho dubtes! ;)

Anònim ha dit...

Estaba boniqueta la mare de deu en el arbre.

Anònim ha dit...

No te ni idea de lo que representa la imatge de la "Mare de Deu",- antiquisima imatge de la deesa Isis-, i mes, quan V.R. es fá representant, del sentiment col.lectiu de tots els citadans del nostre poble. Jo mai l´he vist participant en la procesó, ni ballant ni tant sols com a fester.
Em sembla que el que té que anarar-sen es ell.

Anònim ha dit...

Nou grup al facebook!

Jo també crec que qui se n'ha d'anar és Vicente Ramón

Les modes a Internet ;)

Anònim ha dit...

Damunt de pròfeg i molt curtet, es atrevit. La nostra Festa representa molt mes que les creencies d´uns quants malgrat siguen molts, la fem moltissima gent que ens diguem agnòstics o ateus, eixim i col.laborem sempre desde menudets, cosa que el "senyor" V.R. no ha fet en sa vida.

Anònim ha dit...

Per a la gente que els interese hi ha un nou portal d'Añgemesí, es www.totalgemesi.com. Espere'm les vostres visites!

Anònim ha dit...

l vincle de les anteriors preguntes, potser que siga algú de la "Caja Duero"?.
Si quelcom em pot contestar ho agraïria.

Anònim ha dit...

Arran de les noticies aparegudes avui a tota la prensa, fas unes simples preguntes
- En els 12.783 euros dels trages del Sr. Camps, entra el trage de muixeranguer, que en plena campanya electoral li regalá, l´antic mestre Tomas Pla, pepero de pro ??
- Perqué l´empresa "Orange Mark", fòu registrada al nostre poble, i sobre tot , quin es o era el seu contacte???

Anònim ha dit...

mal que vos pese, majoria absoluta,
ells representen al poble.
O, ells no i els de avans si?.
pero clar estos son molt burros, la cultureta i la veritat es cosa vostra.
Quin talls de parasits,(segur que per pensar distint, soc feixiste etc. etc.lo de sempre)

Anònim ha dit...

Calleu....que a lo millor la primera "aparició" de la mare de Deu també va ser per que anaven a talar tot el camp de moreres, el que pasa es que la gent d'aquella época era més innocent XD

Anònim ha dit...

I el Vicente Ramón del segle XIII se la va endur repetidament a Alzira. Però ara els molestos viuen en el pla.

PD: majoria absoluta no vol dir ni poder absolut, ni rei sol.

Anònim ha dit...

La cosa està així:
El PP té una majoria àmplia. Són 12 regidors i tenen el comodí pedrasa . Per tant, 13.

El psoe encara no té ni candidat i els noms que ixen a la llum no ilusionen ni als més arrimats.

Pere, el d'esquerra unida, és bon xicot, però poca cosa més i amb eixes sigles no anem ni a la botiga del cantó. no és precisament una marca guanyadora.

el bloc ni està ni se l'espera

Per tant ens queden 6 anys de pp a algemesí. si cristo va tindre una pasió de 3 dies a nosaltres ens queden 6 anys de patiment.

conmclusió: els algemesinencs anem de cap al cel amb el que hem patit a la terra

Anònim ha dit...

recollons gregori

quin solar has deixat

Anònim ha dit...

Ah pues per a penjar una imatge d'uns 50 cm en un arbre, si que va tindre que anar gent a penjar-la, que fereu una muixeranga o que?? Pareix mentira que persones d'aquest poble, pogueren arribar a burlar-se d'aquesta forma d'un simbol que engloba molts signes d'aquesta ciutat. Si volies cridar l'atenció d'aquest lloc. Haver penjat un cartell amb la denúncia que volgueres fer, no una Imatge de la Mare de Déu. Nose, ho veig un poc fora de lloc. es la meua opinió i no la de ningun colectiu ni associació.

Hagueres pogut fer com la Baronessa Thyssen, encadenar-te als arbres o faroles. Igual s'haguereu fet famosos.

Ara fora de conyes, hem pareix un acte fora de lloc i que desvirtúa la figura de la Festa.


Atentament, un veí afectat per les obres del Parc.

Anònim ha dit...

La festa som tots els algemesinencs, no cap imatge de fusta.

La desvirtuem si volem apartar un grup d'algemesinencs com vol VR.

Si a algú li sembla mal utilitzar una imatge religiosa, cosa que no comparteisc, què li diu semblar que l'alcalde d'algemesí vulga apartar un grup de conciutadans?

Ens mana un ultra.

Anònim ha dit...

Soc ateu, participe en la processó i no em dona la gana que ningú em diga si me n'he d'anar del meu poble. Perquè mal que li pese a VR a Algemesí hi ha gent que no pensa com ell i que estima el poble i els seus constums com el que més.I sense creure en cap deu ni ser fanàtic de cap religió.

Ell sens dubte és un fanàtic religiós i a les proves em remitisc (guardonats d'honor dels darrers dos anys, no és que no s'ho meresqueren però a Algemesí també hi ha vida després de l'esglesia)

SOC D'ALGEMESÍ i NO ME'N VAIG ENCARA QUE HO VULLGA VR.

VISCA ALGEMESÍ I TOTA LA SEUA GENT!!! LA QUE CREU EN LA MADEU I LA QUE NO CREU!!!!

Anònim ha dit...

VR, go home, please.

Anònim ha dit...

Els del PSOE s'estan encantant un poquet en les musaranyes.

Què pensen persentar un candidat/ata 3 mesos abans de les eleccions?.

Jo també pense que Noelia no és la millor opció, i supose que en tindran de millors.

Anònim ha dit...

Una petició al nostre senyor Alcalde i a qualsevol que s'empenye (anònim 01:38) en repetir la idea que penjar la Mare de Deu en l'arbre *ÉS* una burla:

podeu, i vos ho pregue per favor, explicar el vostre raonament per a concloure que eixe acte *ÉS* una burla? Porte ja un bon rato pensant de quina manera es pot considerar això una burla. Conec a uns quants cristians que els ha paregut graciós i en *cap* cas ofensiu. Em teniu intrigat.

Anònim ha dit...

El VR es el que de veritat es burla de nosaltres, tots els mesos quan arreplega la seva nómina, ell i tota la cort de furtamantes que porta al darrere.
Son la peste del poble

Anònim ha dit...

Conteste al anonim de les 00:29...El partit socialiste si te un/a molt bon/a cap de llista que en el seu moment no molt llunt se sabra,i tinc que dir que arrasaran,per lo tant no es preocupeu, que als troncs que estan en ewstos momens, es queden dos telediaris,i a Pedrasa ni vos conte.

Anònim ha dit...

L´home este quins estudis te???
No ni ha per on agarraro per més que ho intente...
Si penjar una mare de deu en un arbre es burlarse anem aviats.
Burlarse es lo que fa el teu amic Camps, aixó i robar, i ahi el tenim, la vergonya de Espanya. Aixi ens va.

Anònim ha dit...

Ja.ja,ja,ja....mientras gregori este al mando del partido,no hay ningun candidato posible,eso si, a lo mejor es que quieren repetir los mismos.Hay que dejar paso a la nueva generacion

Anònim ha dit...

la burla de l'apricío al poble de la Mare d Deu, no te trellat i m'ofen, so burlons, ale aneu a ofendre a un atre

Anònim ha dit...

En democràcia, participem en cada consulta electoral i escollim els nostres representants. Però un vot no és un xec en blanc i quan les persones que ens han de representar no ens escolten, quan tenir majoria absoluta és l'excusa per a cobrar unes nòmines abusives mentre pugen els impostos vora un 90%.

Quan fan de l'Ajuntament un negoci, és l'hora d'un canvi.

Anònim ha dit...

Este Alcalde es el que dijo que no dejaba el polideportivo a los moros para la fiesta del cordero, porque el ayuntamiento era aconfesional, pero al que se mofe de la maredeu lo hecha del pueblo, que aixo es lo mes gran del mon, es una de les 7 maravilles, y pedrassa la maravilla 8.
Yo creo que nadie se ha burlado de la maredeu, si acaso el que no sabe ni nombrarla, que habla como un paleto valensiano.
Que más que partido popular, parece el partido paleto, anda que menudas rabietas se coje el tio

Anònim ha dit...

Estos senyors consideren l´ajuntament com una empresa,en la cual son ells els amos,i fan i desfan el que volen,i a nosaltres ens correspon tirarlos de alli.

Anònim ha dit...

a l'anonim de 7 / març / 2009 13:24


respecte a la teua intriga al voltant de saber perque s'ha burlat l'imatge (l'història, el perfil) de la Mare de Déu.

Crec recordar per el que he sentit sempre a casa, (m'han contat) i he escoltat sempre com a història de la troballa de la Mare de Déu, que l'imatge la va trobar un llaurador quant estaba treballant amb les seues mules a la partida de berca allà per l'any 1247, mes o menys ubicat on es troba la fonteta del carrer berca, plaça del pouet o Capella de la troballa. Crec recordar també que l'imatge estaba ubicada dins del tronc d'una morera (d'un arbre) i crec per això que ubicar una talla a l'arbre potser motiu de desvirtuació o mofa per part de la gent en referència a l'història.

Dixem l'historia. No s'haguera pogut penjar ahí un altre signe que haguera reivindicat d'un altra forma la tala d'arbres??.

Respecte al comentari del Sr. Alcalde, crec recordar (perque hi era al plenari) que va dir que qui no estaguera content amb l'història del poble que millor se'n anara a un altre poble. No els exigía que se'n anaren.

Veí del parc.

Anònim ha dit...

Les llegendes no són història. I no entenc on li trobes que siga una falta de respecte... o és que encara som a la Inquisició on no es pot fer res amb to religiós si no es manat del Vaticà?

I per una altra banda quan es fa una acció de crítica es busca el màxim ressò possible. Penjar una altra cosa no haguera valgut per res, no hagueren dit res ni ningú ho haguera comentat.

Enhorabona als qui han fet la crítica d'aquesta manera, l'alcalde és tan curtet que ja ha dedicat dos plenaris a donar publicitat a l'acte.

Anònim ha dit...

Jo tampoc trobe per cap lloc la ofensa. No és una falta de respecte a la Mare de Deu. Només cap dedicar-li un segon a pensar-ho. Jo respecte totalment eixa imatge i no trobe per cap lloc que posar una Mare de Deu (que ni tan siquiera era "de la Salut") siga cap ofensa.

Continue trobant-ho divertit. I felicitats a l'autor de la idea.

Anònim ha dit...

de la mateixa manera que l’acudit de la Quini ha molestat a una part del poble...

l’aparició en la fitolaca també ha pogut importunar a un altre sector de la població, no?.

Anònim ha dit...

VR. lo que li pasa es que pert de encuant encuant el nort,no es mal chicot pero li falta saber estar,i escoltar a les persones,en ningun moment sa ofes a la imatge de la MARE de DEU,pero ell si ofen cuant amenaza en que lo que tenen que fer es anarsen del poble.No sera que el que sen te que anar es ell,i la segua comparsa.Festa i castells

Anònim ha dit...

O siga, que burlarse dels musulmans i gays es una ximpleria, pero ara, burlarse d'una figura "trobada dins d'una morera", o del cristianisme, es motiu de desterrament d'un poble? Doncs VR predica amb l'eixemple, i desfeste'n de la sr. Quini.

Anònim ha dit...

Perdo volia dir sra. Quini.

Jo també soc ateu, crec que el cristianisme es una gran mentida que ha fet rics a molts pocs,no obstant aixó jo participe en la festa.

Anònim ha dit...

CHE, VICENT RAMON ES UN BON XIC. DEIXEU DE MAREJAR I DONEULA A CADASQU LO QUE LE CORRESPON. QUINI ES LA MES MALA DE LA PELICULA, ES COM AQUELLA DE LA PELLICULA DE DALLAS. ES LO MES MAL QUE MOS HA POGUT PASSAR.

Anònim ha dit...

per a cobrar 5000 euros al mes si que es bo si...

Anònim ha dit...

i el mes de paga extra, 10000€ ni te digo...

Anònim ha dit...

Si el alcalde se quiere hacer de respetar deberia amonestar publicamente a la sra. Quini , es más deberia cesarla.
VR estas perdiende muchos votos, no dejes que te arrastren tus secuaces, se mofan de ti.
Respeto a todos.

Anònim ha dit...

No siguem hipòcrites, les relacions amoroses en tot cas són temes íntims dels regidors.

La hipocresia deixem-la per ells, quan es facen creus en misa i es peguen colps al pit.

Anònim ha dit...

És cert, però el tema de la premsa rosa també duu el seu rollet...

Anònim ha dit...

Deixant a banda les creences religioses, que també n’hi han, la Mare de Deu de la Salut és el símbol més important d’Algemesí. Un símbol que ens uneix i ens congrega a la convivencia harmoniosa per damunt de qualsevol adscripció religiosa, ideològica o política. Emprar la seua imatge amb el respecte degut a tota la ciutadania –com s’ha fet- és un dret de tots, i ni l’alcalde ni ningú és qui per a erigir-se en exclusiva com a defensor del nostre símbol col•lectiu més important. Ell no és qui per atribuir el caràcter de burla a un determinat ús de la nostra imatge, quan a ell no li convé. Algú podria dir que és una burla la entrega d’una imatge de la Mare de Deu de la Salut a un torero o joneguer en la Plaça de Bous, després d’un espectacle cruel i de sang. I ningú no ha dit res.

Anònim ha dit...

El tio eixe qué s'ha pensat? Dic el Bisenthe Rhamón.

No sé qui ha sigut el que va col.locar la Mare de Déu en la fitolaca però, de segur que ho va fer amb tota la estima i tot el respete del món. Ni la va penjar del coll, ni la va pintar, ni la va posar cap avall (com jo posaria el retrat del VR) ni...

No va fer res mal. Ell sí que se'n tindria que anar d'aquest poble, que només ha fet que fer malany a tots els veins.

Anònim ha dit...

Un paunt: la imatge de la Mare de Déu col·locada al parc no era la de la salut, que veig que alguns ho afirmen alegrement... era una imatge totalment diferent.

Anònim ha dit...

Pero que ilusos que som tots,esta sra. ni va a dimitir ni la van a cesar,tota la gent que esta en este govern,sols pensa en cobrar les super nomines al final de mes,i al poble que li donen. En els sous de tots ells,viurien moltes families en un sou mil euriste.

Anònim ha dit...

No donar eixample i tindre un sou de 60.000 eurets no es mes que fer cert que al PP Algemesi le importa no res.

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb l'actitut de la regidora Quini Giner, no estic d'acord amb l'actitut de la resta de l'equip de govern, però estic molt més en desacord amb els cinc últims comentaris, amb atacs personals i falàcies sense cap sentit....

Considere que el Sr. Gamieta hauria d'esborrar aquestos últims comentaris que no aporten absolutament res al debat.

I heu de saber que ni vote al pp, ni sóc del pp, ni em gite amb la Sra. Giner,... però almenys em queda algo d'educació.

Gràcies.

Anònim ha dit...

boroNOt xiuxiueja!...

Xe GamBetA!... ja tardes en eliminar també els últims komentaris... algú de vosaltres esteu fets una autèntika kolla de xafarderes!... kina llàstima!... pensava que teniu més nivell, xikots!.

Anònim ha dit...

Per què doneu per fet que algú col·locà la Mare de Déu en el Parc? I si realment és un miracle? I encara que la haguera posada algú, no pot ser que la Mare de Déu l'haja induït? O es que no cregueu que les Mare de Deus existeixen?

Anònim ha dit...

Soc votant d'esquerra unida de tota la vida. No estic d'acord amb el PP ni amb la Sra. Quini. Però, per favor, Gamieta, elimina els comentaris ofensius.

Anònim ha dit...

Crec que els ultims comentaris dels temes personal sobren,este blog no es ni una telenovela,ni un progama rosa,tot regidor pot fer en la sevua vida privada el que di dona la gana. Tampoc soc del PP ,ni per supost tampoc el vote

Anònim ha dit...

Estic de acort amb tu,el que pasa es que van tan de prepotens,que la gent ja no mira ni pensa el que diu i els machaca hasta en lo personal,Quini tendries que dimitir per el teu be,pero antes dona una explicacio al poble.

Anònim ha dit...

per favor elimineu els comentaris

Anònim ha dit...

Per cert, no he vist cap bici del tema amb-bici, sabeu alguna cosa? ja hi ha alguna per ahí? la gent les fa servir?

Anònim ha dit...

Domenech si vols que el blog continue tenint dignitat i no caiga en la vulgaritat i l'ordinariessa, elimina els comentaris ofensius o possa-los a disposició de qui els demane per identificar la IP de l'ordinador que les ha emitit i en conseqüència de l'autor de les crítiques...
Trobe que són desafortunades i de molt mal gust...

Anònim ha dit...

pregunta oberta a tots els blogers...

fa un any per ací deambulàvem quatre gats, però actualment quanta gent penseu que som els que interactuem al blog?... 30, 50 persones?.

Anònim ha dit...

Dignitat? dignitat és la que deurien de tindre els membres de l'equip de govern i em sembla que se l'han deixada en algun lloc, per exemple al parc o al mercat.

Anònim ha dit...

No se la quantitat de gent que serem però podriem numerar-nos com a "Anònim (+ un número").

Comence jo: Sóc l'anónim nº 1

Anònim ha dit...

No és mala idea lo de numerar-nos. Gamieta, podries deshabilitar els comentaris anònims per obligar a que ens donem d'alta com a usuaris. Que cadascú trie un nom i una clau i així estem identificats i numerats encara que seguim sent anònims. A més, els que solen passar-se quatre pobles seran més fàcils de "bannejar"/prohibir temporalment.

Anònim ha dit...

XE DOMENEC DEVEGADES PAREIXES DICTADOR, ESBORRANT COMENTARIS QUE NO ET CONVENEN, MARE DE DEU , EL SOSIALISME ESPANYOL ESTA ACABAT , I EL D´ALGEMESI JA ESTA MORT QUE ALGU EM DIGA LA SOL.LUCIO PER ALGEMSI

SI A ENRIQUE PENADES CANDIDAT PER ESPANYA 2000

Anònim ha dit...

xe, prou de feixisme. Amunt Gamieta i la llibertat de expressiò. cadasqu pot diure el que vullga. Espanya 2000 es de feixistes i no podem tolerar-ho. seria el mateix que donar suport al PP.

Anònim ha dit...

ARRIBA ESPAÑA, ARRIBA EL PP, ARRIBA EL ALCALDE VR Y ARRIBA TODOS SUS CONCEJALES. EL ORGULLO DE SER ESPAÑOLES ES LO QUE MOLESTA. EL PP ES EL MEJOR PARTIDO DE TODOS Y PARECE QUE MOLESTA QUE LO DIGAMOS. LOS DEL PP SI QUE SON HONRADOS Y LA SEÑORA QUINI ES LA MAS HONRADA DE TODOS Y SI TIENE UN LIO CON ALGUIEN ES COSA QUE A NADIE LE IMPORTA. MARRULLEROS.

Anònim ha dit...

asi me gusta, que esteis calladitos los que mucho bombo os dais. visca el partit popular. visca el partit popular y visca la mare de deu y visca, visca, visca el nostre presidente camps y visca tambien el valencia.

Doménec Gamieta ha dit...

Gràcies als comentaris que han advertit l'existència d'alguns comentaris ofensius i que falten al respecte. Ja els he eliminat.

Intente revisar tots els comentaris per evitar que persones amb intencions dolentes i amb ganes d'ofendre deixen aquest tipus de comentaris.

Com ja he deixat clar en més d'una ocasió, no és lícit que ningú aprofite l'anonimat dels comentaris per ofendre a les persones. Tots podem opiniar sobre els aspectes públics i que ens afecten com a ciutadans d'Algemesí, però SEMPRE des de el màxim respecte a les persones i a la seua intimitat.

A més, vos demane que si algú. considera que un comentari pot resultar ofensiu, m'envie un correu electrònic per por localitzar-lo el més aviat possible.

I per a aquells que s'han aprofitat de l'anonimat per insultar i faltar al respecte els notifique que tot i que els eliminat he pres nota del seu IP.

Finalment, gràcies a la resta de comentaristes tolerants i respectuosos que amb les seues aportacions fan millor aquest espai virtual.

Anònim ha dit...

Un beset per a Bea. Ja veus que no és per a tant, camarada.

Anònim ha dit...

al de les 12:58 d’ahir.

mante!... i tu?... de quina fitolaca has caigut?.

quantes Mare de Déus coneixes?... jeje!.

Anònim ha dit...

Molt bé Gamieta. !ENDAVANT¡

Anònim ha dit...

devegades domenec no medixes en la mateixa vara, xq esborres mols comentaris que van a per tu, de la mteixa manera deveries de esborrar al senyors concejals i alcalde d´algemesi

ESPANYA unida ESPAÑOL asta la muerte

Anònim ha dit...

Estimats amics, repensant al voltant dels
insidiosos comentaris,
Podem pensar que ,
son el fruit de algunes persones en poc seny i respecte
per la vida privada dels demés (pense que en aquest cas es el mes provable).
Peró també ,com soc també aficionat les teories conspiradores
podria tractar-se”bellum iustum (guerra justa) preventivo que necessitava”
per tal de justificar ulteriors atacs cap este espai.

Anònim ha dit...

No em semblen gens bé els comentaris esmentats i que Gamieta a esborrat.

Amb això estic d'acord. Però en canvi la Quini fa algo pijor (el tema del correu electrònic) i sembla ser que és com si no hagués passat res.

Pareix que ja ningú es recorda d'això.

Com tenim que fer front als peperos si entre nosaltres mateix no ens aclarim?

L'esquerra estem tan tan tan dividits que mai tornarem a guanyar les eleccions per a poder dur endavant aquest poble amb un mínim de dignitat.

I això sí que és dolent, tindre que aguantar una o més legislatures encara més amb el VR al front.

Anònim ha dit...

A l'anònim de d'ahir a les 15:57h. Dius que e2000 son feixistes, raó tens. Pero també ho son erc

Anònim ha dit...

continue estiguen molt interessat en aconseguir una imatge de la Verge de la Fitolaca... per fa!... digueu-me on l’adquirireu?.