dimecres, 4 de març del 2009

Reenviar a tots: Una broma fora de test

A l'Ajuntament hi ha una regidora que té el panorama fosc, com l'oratge de hui. En els últims mesos han aparegut diversos temes que no la estan afavorint massa. per tant, podem dir que la regidora de Protecció Civil, Seguretat, Jutjats de Pau i Patrimoni del nostre poble té diversos temes calents sobre la taula .

Els temes més recents han sigut el de les fotocòpies a una empresa de propietat familiar que abans era també de la seua propietat (ací ho vam comentar), a més fa unes setmanes es va trobar que a la porta de l'Ajuntament el 50% dels agents de policia local van fer vaga per protestar per la manca de mitjans i per l'horari, com ens relatava aquesta notícia.

I ara, l'última que ha aparegut al diari Levante ha sigut la denúncia pública que ha fet el sindicat UGT, on s'acusa a la regidora d'enviar un correu electrònic amb contingut jocós i amb continguts racistes a tots els funcionaris de l'Ajuntament. El sindicat no s'ha tallat un pèl i ha demanat la dimissió de la regidora o que siga destituïda per l'alcalde.

Anem per parts. En primer lloc cal dir que sembla que el sindicat UGT de la comarca ha posat entre les seues prioritats el control de la regidora de policia del nostre poble, i per això qualsevol moviment es analitzat per vore per on li poden traure punta. Però, per un altra banda, sembla que des de la regidoria també volen contribuir a la causa i no paren de donar arguments negatius per eixir a les notícies. Sembla que s'han ajuntat la "fam i les ganes de menjar".

En aquesta darrera clava de pota de la regidora sembla ser que fa unes dies al correu municipal de la regidora va arribar un correu d'aquells de broma que tots rebem en les nostres bústies. I com li faria molta gràcia el mail va decidir seguir la cadena i reenviar-lo a tots els funcionaris de l'Ajuntament. La cosa podria haver-se quedat en anècdota, però hi ha una sèrie de fets que ha precipitat que aquest "reenviament" que la pròpia regidora va qualificar de "broma" haja esdevingut motiu d'indignació de moltes persones.

El primer factor que ha jugat en contra de la regidora és el contingut del correu que va reenviar a tots els funcionaris. quest correu que corre per la xarxa froma part d'una cadena que molts ja hem rebut en alguna ocasió en les nostres bústies i que més o menys diu el que podeu trobar en aquest enllaç.

Tots hem rebut al nostre correu missatges d'aquest tipus (o pitjors) de l'amic o amiga que es dedica cada dia a omplir-nos la bústia amb missatges amb cadena, i per tant no ens hauria de resultar estrany. Però, el problema d'aquest fet és el context on es produeix aquest enviament del missatge. Ja que la regidora podria haver enviat aquest correu des del seu compte personal a aquells que considere oportuns, però en aquest cas, segons diu el sindicat, l'envia des del compte de correu del domini de l'ajuntament i a tots els funcionaris municipals.
En aquest context sembla lògic que li demanen explicacions a la regidora ja que està fent un enviament com a representant municipal i, a més, com a responsable de l'àrea de Policia local i seguretat ciutadana. No pot oblidar que ocupa un càrrec públic i que per tant ha de tindre cura de les seues comunicacions. De fet, segur que al final de cada mes la seua nòmina de més de 50.000 euros anuals li recordarà que ocupa càrrec públic, no?

Cal ser càrrec públic a les bones i a les dolentes. I si no que li ho pregunten a l'ex-ministre de Justícia que per anar a caçar amb qui no tocava i per suportar la primera vaga de jutges de la història va dimitir fa unes dies.

60 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé xiquets, el que jo pense al respecte és que cobrant milanta euros al mes, a la "senyoreta" (per dir algo) Quini li la "suda" el que diguen o deixen de dir.

A no ser que a efectes legals es puga fer alguna cosa, el blabla bla de la gent li la deu de portar molt fluixa amb la butxaqueta pleneta.

Anònim ha dit...

JODER ! com te que ser vorer que cada mes que passa te ingressen casi 5.000 € al conter... te que ser guapo no ?
che que miserables som...
lo millor es vorer els ingressos i tindre temps pa des de el ajuntamiento poder escriure mails i parlar pel messenger ... això es bona feina. lo que diga la gent està prou clar que els entra, pega voltes pel cap sense tocar en res i torna a eixir per l´altra orella.

Anònim ha dit...

un clavà de pata amb molta mala pata...


..llàstima que estes coses sempre li passen als mateixos...(lliberats)

Anònim ha dit...

la verdad esque hay ya varios getos en algemesi da miedo bajar del tren , ir por la calle figeres y no te digo raval, era de cabot etc etc

Anònim ha dit...

Va Quini. Ves arreplegant que s'acaba el xollo. Que ja ho tens bé.

Anònim ha dit...

Vaya tostón de pleno!...
lo mejor empezó a las 4 h. de su inicio,
la Sra. Elvira una vez más fue a por lana
y en esta ocasión, sí salió trasquilada!.

Sr. Gamieta, porqué abandonó el pleno sin haberse finalizado?.

Emilio Penades ha dit...

Trobe molt encertat el comentari de la fam i les ganes de menjar. Seguent aquest asumpte un xorrada hi ha que vore les ocasiones que li dona la Regidora a aquest senyor d'UGT que es un altre membre destacat de la farandula local i que no ha pegat un pal al aigua en sa vida.

Juliano ha dit...

Mis amigos no me envían e-mails xenófobos, ni ríen los chistes machistas. No es una chorrada, sino algo muy serio. Si la Sra. Quina ríe esas gracias y, además, las difunde, no es digna de estar donde está.

Anònim ha dit...

pues sera por que tus amigos son anormales porque internet esta lleno de xistes maxistas y xenofogos

Anònim ha dit...

Me jugaría un ou a que eixe de ugt ha enviat més correus de eixe estil que la Quini, cada dos, o tres díes ne tinc similars i la jugà es reenviarlos, com faràn tots...

Anònim ha dit...

Al comentario anterior:
Lo peor que ha podidido hacer la quini es enviarlo como regidora de PROTECCION CIVIL-SEGURIDAD CIUDADANA Y JUZGADO DE PAZ.
Es una irresponsabilidad, supongo que ha sido una metida de pata, no penso en su repercusion, pero para ello cobra, y no poco, creo que es un faalo grave y debe de tener sus consecuencias. Su equipo de gobierno debe de hacerse respetar y hacerle pagar por este fallo, si no que imagen dan a sus votantes y al resto de algemesinenses.DEBEN HACERLA DIMITIR, no merece estar en el equipo de gobierno, y menos con ese sueldazo.DIMISION SRA QUINI, DIMISION.

Anònim ha dit...

una metida?
un faalo?

Supongo amigo que serán las horas en que se piensan dos cosas a la vez

Anònim ha dit...

Supongo que lo que critican unos y alaban otros es delirante a la hora de tener presente el caos abstracto que se difunde por doquier a espensas de la mayoría que se subleva sin ánimos de proteger la misiva esteriotipada, pues es un consuelo mayor que los que derogan el ansia de ejecutar lo presente sobre la mesa son los primeros que reculan ante el porvenir desfasado de la misericordia absoluta, y si no, sigan el ejemplo.

Anònim ha dit...

ein??
espensas?

Anònim ha dit...

Per aquesta regla de tres, jo d'ara en avant vaig a controlar als meus empleats tots aquells correus que els entren. No vaig a consentir-los ni mitja ni cap. Senyors que estem parlant d'un mail amb un xiste (que per a algúns progresistes els pareixerà una falta de respecte i demés, però si realment es aquest acudit que estaba al link. No me pareix tant mala acció. Siguem un poc mes humans, i dixem que la gent treballe. Al fi i al cap, Algemesí es mes segur que avans?? hi ha mes seguretat?? Hi ha mes presència de policia al poble?? Si han conseguit que un 70% de la població es posse el cinturó de seguretat al cotxe serà per que alguna cosa ha aconseguit. Alguna cosa bona si que ha fet. Per un correu basura que ha reenviat als companys de treball??? NO VEIG CORRECTE ELS COMENTARIS DE DIMISIÓ...

m'agradaría comentar-los a aquestos que parlen tan de dimisió i demés, si ells mai han reenviat cap mail que danyara la personalitat de cap esser humà, mes que res per a que el Sr. Alcalde ho tinga present en l'any que ve otorgar-los els guardons d'honor, ja no de la ciutat, DEL MON SENCER!, NÓBELS A LA PAU I DEMÉS!!.

Urra per els que mai han enviat un mail amb comentàris innadequats!!.

Anònim ha dit...

- Mens o ments, Sr. GAMIETA?

Supose que vol dir "mes o menys", no?

Anònim ha dit...

GAMIETA, DEURIES DE FILTRAR COMENTARIS COM EL DE L'ANONIM DE DALT (5 / març / 2009 08:53) una cosa es donar opinió i altra es faltar al respecte.

Comentaris com el d'aquesta persona son els que t'estan perjudicant. Ja que u pot criticar a la concejala ja que és a dies d'avui una entitat pública, pero el seu marit no te res a veure.

Anònim ha dit...

Es clar que el mail era una xorrada, jo tambè n'envie, però a mi no se men pasa pel cap que men envie el meu jefe, perquè es suposa que tot aixo fa perdre el temps a la gent.
Que sen vaja al carrer, ja està be de fotocopies, suesdaso, aparcar a la plaça major com a parking privat i damunt multar al personal amb 125€ (una animalada de diners per no duur el cinturo de seguretat, si volen que la gent sel fique que primer faxen una campanya per anar avisant i no multar dirèctament, clar per a poder pagarse els sous

Anònim ha dit...

pot ser molts em enviat algun correu així... pero no amb el correu electrònic del ajuntament, des de el ajuntament i amb un carreg de justícia i seguretat i cobrant per això 50.000€.
la cagada i ara te que apechugar i donar la cara. quan se esta en estos llocs no se pot estar juant a reenviar correus.... ahhh, i a mi me envien també molts d´estos i jo com que a mi no me fan gracia no els reenvie.

Anònim ha dit...

El 41,4% de jóvenes de Algemesí que se droga lo hace dentro del entorno de su familia.
Un estudio desvela que la edad de inicio del consumo son los 14 años y muchos lo hacen en casa

jojojojuas ! últimament eixim moooolt en les noticies ! es veu que les dos periodistes es guanyen el sueldaso... pero ja ficats podrien traure'ns en alguna noticia pa coses de be que ens estan ficant a caldo !!

Anònim ha dit...

Però si no ténen dos dits de seny, amb els diners que cobren...

Anònim ha dit...

Per si algú no se'n recorda, el racisme no és una ideología, és un delicte.

Anònim ha dit...

Ya sabemos en que se invierten nuestros "incrementados" impuestos, en que algún regidor se pase el día navegando por internet y de vez en cuando suelte un comentario racista para hacerse el gracioso.
Pedidle más dinero a Zapatero que no cobrais bastante...
Eso si los paletos a seguir votandoos desde la cola del paro.

Anònim ha dit...

Me pregunto a qué clase de persona le puede hacer gracia un chiste así, y que clase de personas tenemos en el gobierno municipal.

Anònim ha dit...

no es mereix una pitada a la porta de l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Gràcia?, no crec que a la comunitat musulmana li n'haja fet
molta!

Anònim ha dit...

Per cert, heu rebut un correu que fa referècia a una manifestació real "per la pau" a Londres per part de la comunitat musulmana a Europa??????

És digna de vore.
No sé com penjar-lo ací...

Si ho tallem tot amb un ganivet vorem en quin món de tolerància vivim...

Si el correu en conter de fer referècia a homosexuals i musulmans en fes a vegetarians i volantiners, ens hauriem posat de la mateixa manera????

Ser musulmà o homosexual és una manera de viure la religió o el sexe, al igual que altres coses de tantes que hi han.
El qui s'ho agafa així és pq és un extremiste...

Vixca la vida i el món...!!!

Mentre no obligues a ningú a fer el que no vòl, avant.
La meua llibertat acava on comença la teua...

Però que re-melindrossos que són alguns...

Anònim ha dit...

Contestacion al anonimo del dia 4 a las 19:43 .Estoy de acuerdo en que este pleno fue un verdadero toston,pero no estoy de acuerdo es en que la sra Elvira salio tresquilada en su intervencion,sino todo lo contrario dijo verdades como templos,y tendrian que baber muchas mas intervenciones como las suyas.Estos señores mienten muchisimo. Elvira espero verte en el proximo pleno ANIMO y SUERTE

Anònim ha dit...

Sra. Quini marchese a su casa,no esta capacitada para el puesto que ocupa,dimision inmediata

Anònim ha dit...

És un càrrec públic i no es pot permetre que ens repressenten persones així. Ja que no tenim la mateixa ideologia, que tinga un poc d'educació i respecte pels demés.En missa, que pensa.......?

Anònim ha dit...

El ditet del senyot Saa...

http://img142.imageshack.us/img142/8704/lol3.gif

A qui li ensenya el dit?

Anònim ha dit...

La sra. Quini no te ni idea de lo que pot provocar les seues paraules,cal que presente la dimisio lo antes posible,perque este poble no se mereis estar representat amb persones aixi.VR.FES-LA DIMITIR

Quique ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El ditet del senyor Saa

Anònim ha dit...

Informació molt important per a la regidora de PROTECCION CIVIL-SEGURIDAD CIUDADANA Y JUZGADO DE PAZ: segons els informes de la autèntica policia i de les forces de seguretat, els terroristes tenen la consigna de comportar-se, vestir i fer com els occidentals, i si no se ho creu, pregunte als seus subordinats.

Anònim ha dit...

Sera el ditet de ballester no? a que ve aixo del ditet de saa?

Eins???

Anònim ha dit...

Bon dia. Ara diran que dimitir és de covards.

Anònim ha dit...

Per cert, algú sap si la passada setmana va vindre la Nacional al poble per renovar DNIs i sols van anar uns quants elegits per l'Ajuntament? Si és així em pareix una vergonya ja que fa uns quants mesos que eixe servei ja no el fan al poble i has d'anar a Alzira.

Anònim ha dit...

señor domenech gamieta, creo que se está pasando un pelin con lo del tema del correo electrónico de la citada funcionaria. Pienso que de una pulga está haciendo un elefante. Estoy seguro que usted estará cansado de contar chistes como ese y de infinidad de categorías y temas en sus horas de trabajo, (si es que trabaja) a sus compañeros, a sus amigos, a sus clientes, al personal que usted atiende según el tipo de trabajo que desempeñe, y bien seguro estoy que ninguno de ellos lo ha puesto a parir por haber utilizado un minuto, o dos, o tres de su trabajo para explayarse y hacer reír a sus amigos, ni muchísimo menos han avisado a la UGT esa para que lo fusilen o que lo hagan destituir de su puesto de trabajo por una memez como esa, y usted, con ánimos de poner cizaña y mal donde no lo hay utiliza este argumento para desacreditar a alguien a quien usted tiene cochina envidia, pues si algún familiar suyo, pongamos por caso, estuviese en el puesto de esa señora, a usted le tocaría las pelotas que alguien se metiese con ella. ¿es que no tiene cosas mas provechosas que hacer? ¿usted solo sabe apagar el fuego con gasolina? ¿por qué no se dedica a intentar resolver los muchos problemas que hay, en vez de agravarlos más aun?
Ande y no se esnife tanto, que ya ve como pone las cosas.

Anònim ha dit...

Pense que el verdader problema de l'actual equip de govern municipal es l'excés d'orgull de la majoria dels seus membres, els quals actuen convençuts que fins ara tot s'ha fet mal i que ells son els únics que saben com fer bé les coses .
Pel bé del poble, cal que el que es resta de legislatura actúen de una forma mes dialogant i, sobre tot, que s'interesen per l'opinió dels veïns afectats abans de pendre una decisió important.
Es recomane el següent exercici:Cal que mirem com es troba actualment el mercat i reflexionem sobre les conseqüencies de decisions precipitades i poc contrastades.

Anònim ha dit...

Al del comentario de las 22:47. lo sucedido deja de ser una chorrada cuando quien envia el e-mail es una concejal del ayuntamiento y lo hace a través de los medios informativos del propio ayuntamiento. Quien realmente se debe de preocupar de resolver los muchos problemas que tiene el pueblo es precisamente quién ocupa un cargo publico que,por cierto, está generosamente remunerado con cargo a los presupuestos municipales.
Por el cargo que desempeña en lugar de callar y acusar a terceros,como usted hace, lo menos que debe hacer es una rectificación en público y reconocer que su actuación no ha sido acertada.

Anònim ha dit...

Al de las 23:06
Amigo, no he dicho yo que estuviese acertada esa actuación, pero sí he dicho que de una pulga hacen un elefante, y más cuando se trata de desprestigiar a una persona, y tenga usted por seguro que no trato de defenderla, ni a ella ni a su partido político, mas bien trato de hacer comprender que hay muchas mas cosas que hacer que meterse en cosas tan insignificantes tratando de convencer a la opinión pública de que los funcionarios no funcionan. ¿usted no ha robado algún minuto a su trabajo para cosas mucho mas gordas que lo que ha hecho esa mademoiselle?, en cambio se calla como un puta y acusa a los demás, el caso es buscar culpables de “algo” por llenar papel y hacerse de notar.
Sin ninguna duda, quien debe de resolver los problemas es el funcionario, pero, ¿usted está las ocho horas a su lado para ver si trabaja o no?. Mírese su ombligo y antes de acusar a otros averigüe si usted cumple al ciento por ciento sus obligaciones, que estoy seguro que se dejará algo por hacer, como nos pasa a todos, pero antes de barrer la casa de los demás barra la suya porfa.

Anònim ha dit...

al de les 22:47
les coses estan ben fetes perquè les haja fet un familiar?,eixe és el criteri?.

Anònim ha dit...

Eixa senyoreta no és cap funcionaria, és un carrec polític posada pel seu partit. I com a càrrec polític ella i el que l'ha col·locada responen dels seus actes. El racisme no es cap insignificància i si no la defens heu disimules molt be. No utilizes eixe llenguatge tant violent ningú a parlant d'afusellar, senzillament s'ha dit que si no sap gestionar que es quede a casa. No confundim més per favor.

Anònim ha dit...

Quini envia-li el mail al representant de la asociacio cultural islamica .
Segur que se "descollona" i li ix la vena "radical".

Anònim ha dit...

Dimitir???
Eixa paraula no existeix al vocabulari del PP, quan es fereix als seus, ells demanen dimissions dels altres...entre altres coses perquè saben que tenen vergonya...altra paraula que ells tampoc conèixen...
Preguntem-li a Camps pels seus tratges de Milano, 30 mil euros de res, i "lo que cuelga", això no ho voreu el que s'informeu pel Canal0.

S'imagineu algún polític/a que no siga del PP fent acudits xenòfobs o homofobs??? Ja hauria dimitit...

Estos de què ha de dimitir?? a vore??
Y EL PLUS PAL SALÓN

Anònim ha dit...

Proxim mail de l'ajuntament dirigit a "Todos los valencianos de bien":

"El próximo sábado dia x de xx manifestación multitudinaria por las calles de valencia para defender el honor del presidente del partido de los valencianos de bien. El que no venga será declarado rojo, o peor, SOCIALISTA..., y se le quitará el sueldo que cobra por no hacer nada"

Acudits hi han per a tots el gustos

Els estòmags agraits acudirien sense pensar-ho, ja ja ja

Salut per a tots

Anònim ha dit...

Si és una reunió de panxesplenes potser que també vagen els del PSOE, no?

Anònim ha dit...

CAMPS Y COSTA A QUE ESPEREN A DIMITIR... QUE VERGONYA.

Anònim ha dit...

QUINI GO HOME, PLEASE.

Anònim ha dit...

El que no entenc (per desgràcia per a tots nosaltres), es que vos sorprenga una actuació d'aquest estil per part de la señora regidora, si te pares a mirar la trajectoria i el C.V. (laboral i personal) de la meitad dels nostres edils, la bona veritat es que la gran majoria no estan capacitats per a asumir cap carrec d'aquest estil, i alguns que podría pareixer que son capaços realmente demostren que no ho son, per tant l'unic que podem esperar son accions ridícules y fora de lloc, peró ja se sap que si vas al llit amb un xiquet t'alçes pixat i en política hi haura molt de xiquet/a, mentre que per a ser polític no siga necessàri una entrevista i prova d'aptitut, sino tan sols apuntarse a una llista i esperar el torn, estem venuts, no vos pareix?

Anònim ha dit...

Difamar es fácil, lo difícil es mantener las acusaciones o las afirmaciones que se realizan y sobre todo si no contamos con el respaldo de la verdad. El padre del Intendente Principal falleció el año pasado y estaba jubilado hace años.
Por otro lado si por algo se caracteriza hoy por hoy la Policía Local de Algemesí es de contar con un Policía al mando de su plantilla con una hoja de servicios impecable, con una trayectoria profesional definidas por su profesionalidad, su dedicación más allá de todo lo esperado lo que es abalado por todos aquellos que hemos tenido el placer de trabajar codo con codo con un estandarte en la profesión como es Erich Vanacloig.
Los que conocemos realmente la persona y el Policía Erich Vanacloig se nos llena la boca de orgullo y satisfacción de contar con un Jefe de Policía con la preparación, con la dedicación, con la profesionalidad que cuenta el actual Jefe de Policía de Algemesí, ojala más poblaciones tuvieran con personas al mando de sus Policías que contaran con la mitad de cualidad positivas que tiene el Sr. Erich.

Anònim ha dit...

Soy un Policía de Algemesí y tengo que dar toda la razón a la persona que ha intervenido anteriormente en el blog porque, hemos tenido un cambio radical a mejor desde el inicio de la nueva Jefatura, pero no sólo se ha dado una mejora hacía nuestro colectivo sino que los primeros beneficiados han sido los ciudadanos de la población de Algemesí debido a que se han multiplicado por diez la efectividad policial, traduciéndose en más prevención para evitar la comisión de todo tipo de ilícitos penales así como de las conductas consistentes en infracciones administrativas, y dar respuesta efectiva cuando se ha producido las infracciones penales o administrativas a pesar de la prevención.
En conclusión tenemos un Jefe de Policía en Algemesí que tal y como dice la intervención anterior si hay que definirlo con una palabra esa es PROFESIONALIDAD.

Anònim ha dit...

Eh! Quini! Tú per ací. La importància d'aquest bloc creix per moments.

Anònim ha dit...

Per cert, molt patètic lo de deixar un comentari, esperar uns minuts i deixar un altre comentari fent referència a l'anterior. La immensa majoria dels que ací escrivim ho fem en valencià i un comentari en castellà és un poquet estrany, així que no et conte ja dos seguits...

Un intent tan ximple d'intentar enganyar-nos diu molt dels que ens governen. Estan totalment convençuts que ens xuplem el dit, que som idiotes.

Benvinguda igualment, Quini.

Anònim ha dit...

Yo soy vecino de Algemesi desde hace 4 años y hablo y entiendo la lengua valenciana y sin entrar en los temas que se debaten, quería mostrar mi repulsa hacía aquellas personas que no sólo por ignorancia y por falta de respeto evidente no sólo quieren imponer la forma lingüística de expresar a los usuarios de blog, sino que si fuera por ellos censuraría todo tipo de comentarios que aún siendo verdad, le incomodan y quieren siguiendo las directrices de sus idealistas políticos imponer la censura contra aquellos que no piensan como aquellos e imponer la lengua o idioma en el cual las personas deben expresarse, por ello aquellos que viven en el mundo de la ignorancia les recuerdo que vivimos en un país democrático y que no sólo los poderes públicos, sino todos los ciudadanos estamos sujetos a lo establecido a lo establecido en la Constitución Española por ello para esas personas quiero hacer referencia a un extracto de la misma para ayudar a salir de esa ignorancia profunda en la que se encuentran:
Artículo 3. CE
1. El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el derecho a usarla.
2. Las demás lenguas españolas serán también oficiales en las respectivas Comunidades Autónomas de acuerdo con sus Estatutos.
3. La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección.
Artículo 20.
1. Se reconocen y protegen los derechos:
a. A expresar y difundir libremente los pensamientos, ideas y opiniones mediante la palabra, el escrito o cualquier otro medio de reproducción.
Yo sigo este blog hace tiempo y no había participado nunca hasta ahora, pero esta mañana me he sentido en el deber de participar cuando ciertos comentarios hacen referencia al tipo de conductas y comentarios de ciertos simpatizantes de partidos políticos que bajo un disfraz de demócratas y de izquierdas son unas personas radicales, que no atienden a la verdad y que pretende imponer su criterio y censurar todo tipo de comentarios que no apoyan sus ideologías, y para rematar quieran imponer la lengua valenciana la cual respeto al máximo y utilizo pero hay que recordar que estamos en España y la lengua idioma es el castellano y la cooficial en la lengua valenciana.

Anònim ha dit...

Sssshhhh!!!! Tranquiiii

No tinc cap problema en que es parle en castellà. Llig bé. Només dic que ho fa molt poca gent i menys encara que ho fa correctament. Per això tinc una sospita molt gran de que els comentaris de les 23.05 i les 23.23 són de la mateixa persona. I no tinc cap dubte de que els habituals d'aquest bloc arribaran fàcilment a la mateixa conclusió. Que estiguen en castellà o no, a mi, personalment, no em preocupa el més mínim.

Anònim ha dit...

QUINI DIMISSIÒ, DIMISSIÒ

Anònim ha dit...

Si quieres saber lo que es DIFAMAR CON MAYÚSCULAS, le preguntas a tus jefes (regidores del PP) que han hecho durante los últimos años hasta que han llegado al poder. Es fácil comprobarlo...
Yo de momento por aquí poca difamación veo...

José Francisco ha dit...

Sou uns covards, deixeu el nom i. no poseu anonim.