divendres, 17 d’abril del 2009

JR i VR

Com apuntava algun comentarista en l'anterior post, el fet de posar al nostre alcalde en una notícia com Jose Ramón García es deu a que a Las Provincias han confós al nostres alcalde VR amb el JR de la sèrie de televisió Dallas.

Jo no li trobava semblança, així que vaig decidir fer una recerca en el google per buscar imatges del JR de Dallas per vore si realment té alguna semblança amb el nostre VR. En principi no li trobava semblança, tal vegada si a VR li posem un barret de cowboy.... però, de sobte he trobat una foto de JR (la que he posat en aquest post) i ho he entñes tot. Ja sé perquè Las Provincias (que va publicar la notícia dels 91.000 euros) ha batejat al nostre alcalde com el nou JR de la Ribera.



17 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquesta t'has columpiat, Gamieta. Està baixant la freqüència dels comentaris i la qualitat dels posts. Serà que el poble està més tranquil?

Anònim ha dit...

Estic d'acrod amb l'ultim post.... la frequència ha baixat considerablement i el contingut també ha baixat d'interés...

O potser que Gamieta ara estiga més ocupat.

Anònim ha dit...

Vinga va... ara tots a criticar a Gamieta perquè no rendeix suficient...

Ací ningú té l'obligació d'accedir, és un blog personal i lliure.

Tal vegada està de vacances o està cansat o està meditant o estàs tocant-se el nas.

I si mireu tots els escrits que ha fet en quasi dos anys sobre el nostre poble.

Ànims Gamieta.

Per cert, a mi em sembla mot graciós la comparativa entre VR i JR. Sobretot pels bitllets que porten a les mans.

El templer ha dit...

Efectivament no es tractava de l'aspecte físic, sinó del personatge.

Gaspar ha dit...

L´història no es nova. Fá algunes llegislatures, es presentá un tal V.R. Ferris Tortajada, a les llistes d´IPA, al mateix temps es presentava a les llistes del PSOE a la ciutat d´Ontinyent. Després es féu del PSOE, i ara el tens vivint de traïr a uns i als altres,

Anònim ha dit...

Si, el poble esta mes tranquil, perque els regidors que ens fan la vida divertida a base de clavar la pota estan de vacances.

Per cert, hui el regidor d´esports conduia pel poble parlant per telefon (rotonda del dia-muixeranga)

Encara que tambe tinc que dir que el director de Ribalta conduia la seua bicicleta per direccio prohibida.

En lloc de donar llum donen fum

Anònim ha dit...

gamieta ya aburres no te sigue nadie te estan dejando de lado

Anònim ha dit...

Amic Anònim, no confongues: encara estem tots ací. Es només que no hi han temes nous. Però això té remei: per exemple, el pas inferior de la estació està acabat però no inaugurat. Segurament estan esperant a fer-se la foto amb el conseller de torn. Algú se li ha passat pel cap el que passaria si hi hagués ara un atropellament? Com justificaria l'Alcalde que no s'haja obert un pas que tan necessari és? Què li contestaria a la família del mort? Tindria la dignitat per a dimitir?

Anònim ha dit...

Aquesta inauguració tindrien que ferse-la amb blanco que es el ministre del ramo, i el ministeri es el pagarin.

Que mal els sentaria a mes d´un

Anònim ha dit...

Bonica és la trajectoria del tal V R Ferris Tortajada. Ara en el PP i omplinse les butxaques a grapats. Quin fallo va fer el canari recomant a aquesta persona.

Anònim ha dit...

El passat més de febrer Esquerra Unida presentava una moció demanant al govern central que modificarà les condicions per ser receptor de l'Abonament Social de Telefónica. El PSOE va recolçar la moció i el PP i el seu soci de govenr votaven en contra.

Afortunadament sembla que el govern central te més sensibilitat amb les persones majors i ha decidit modificar el decret. En Algemesí prop de 2.000 persones podran acullir-se al decret i contiuar essent benifiriaris de l'abono social.

Reproduim a continuació la informació del diari, encara que siga un poc llarg val la pena per que informeu als vostres familiars.

AYUDAS ECONÓMICAS
El Gobierno extiende a 100.000 familias el abono social de Telefónica
Actualizado viernes 17/04/2009 14:08
MARÍA VEGA
MADRID.- El Gobierno ha aprobado modificar el umbral de acceso al abono social de Telefónica para que 100.000 jubilados y pensionistas puedan acceder a esta prestación que han perdido un gran número de españoles en los últimos años por la subida de las pensiones mínimas.
Ante la presión de sindicatos, asociaciones de consumidores y cientos de pensionistas la Comisión Delegada del Gobierno para Asuntos Económicos (CDGAE) se ha visto obligada a determinar que a partir de ahora el umbral de renta familiar para tener derecho a ese subsidio en la línea con Telefónica sea el Indicador Público de Renta de Efectos Múltiples(Iprem) multiplicado por 1,1.
Hasta ahora, el límite para recibir esta ayuda lo establecía sólo el Iprem, que también fija los límites económicos para acceder a otras subvenciones para la vivienda o becas. Este indicador ha quedado caduco, según denuncian los sindicatos.
Los Presupuestos Generales del Estado (PGE) para 2009 contemplan un incremento medio del 6% en las pensiones mínimas frente a la subida del 2% que el Gobierno ha fijado para el IPREM este año. De este modo, mientras que la pensión de jubilación mínima sin cónyuge es de 559,41 euros al mes, el citado indicador de renta se sitúa en 527,24 euros mensuales.
Con la medida aprobada hoy unas 250.000 familias podrán beneficiarse del abono social, pero más de 20.000 españoles que en el pasado se beneficiaban de esta ayuda quedarán fuera del subsidio. Según datos de 2008 ofrecidos por Telefónica cerca de 271.000 españoles disfrutaban hasta el pasado diciembre del subsidio.
El abono social de Telefónica es una ayuda para mayores de 64 años o jubilados con una incapacidad absoluta que consiste en una rebaja del 95% de la cuota mensual de línea. Con esta bonificación, el coste de mantener el teléfono fijo es de 0,70 euros, frente a los 13,97 euros que pagan el resto de los usuarios. Además, el alta de línea también tiene una reducción del 30%, aunque el coste de las llamadas es similar al del resto de clientes de la operadora.


Per cert, i ara que dira el Sr Miguel Angel Calpe??

Anònim ha dit...

Paciència xicots, espereu que passen les vacances i tot tornará a la normalitat, inclòs l'audiència de Gamieta.

Anònim ha dit...

Ara quan els fem fora, caldrà argumentar perquè la despesa municipal en retribucions de càrrecs públics i personal de confiança es redueix en un 80%. Segur que diran que els nous no van a treballar com ells han fet. Açò ha estat una autèntica rapinya. Què nets ens van a deixar.

Anònim ha dit...

un bon post seria el que va passar el altre dia quan la policia va anar al poliesportiu i va multar a TOTS els que estaben alli dins fent esport en horari tancat. Per lo vist van fer una bona llista i si es veritat el que digueren (que les multes eren de 150€) faran un bon sac pa anar pagant els jornals dels regidors.
Me pareix increible que te multen per estar corrent dins del poli... ja, si, que està tancat... clar... i els delinquets de dins poden ser perillosos i donarse a la fuga...
AMOS NO ME JODAS !
muy fuerte !
tenen el respecte que es mereixen !

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior: saps d'algú que tinga la multa? Ho dic per escanejar-la com a prova. Em pareix prou indignant que les instal.lacions municipals (biblio, piscina, poli) estiguen tancades quan més falta fan. Damunt multant. Estos ja han perdut el nord del tot.

El PP ha tardat menys de 2 anys en fartar a la gent que en 20 anys de Gregori. Tot un record.

Anònim ha dit...

crec que Domingo (que sempre està al poli) en te una.... pregunteu-li avorer com va estar el tema que ell en va ser testic.

Gaspar ha dit...

Delenda est Cartago !! Torne a preguntar-ho de nou. Algú sap perqué " Orange Market ", fòu enresgistrada al nostre poble????. Gracies.