dimarts, 14 d’abril del 2009

Politica autodestructiva

"El objetivo constante del PSPV es hacer siempre una política destructiva". Estas fueron las palabras que pronunció el alcalde de Algemesí, José R. García Mont, para referirse a les alegaciones que presentaron los socialistas a diversos puntos del futuro PGOU de la localidad, cuya redacción está ya terminada."


Aquesta cita del nostre alcalde apareguda fa unes dies al diari Las Provincias em deixa dues reflexions:

1.- Li done la raó quan diu que l'objectiu dels socialistes és posar entrebancs a la política del PP, però no és això mateix que fa el PP en l'oposició del Congrés dels Diputats a Madrid? Qué es fer oposició per ells. A més, caldria que revisaren qui fa més política destructiva en el nostre ajuntament: L'oposició o el govern municipal amb els seus Pla de destrucció massiva del Parc, el Mercat, els arbres dels carrers...

2.- Els periodista de las Provincias ha rebatejat al nostre VR amb el nom de "Jose Ramón". tal vegada és una confusió o tal vegada és que ha trobat que el el regidor de Joventut i l'alcalde tenen moltes semblances i per això ha decidit que tosts dos porten el mateix nom. Tots al mateix sac.

En conclusió, tal i com estan anant les coses en lloc de fer política destructiva els polítics haurien de fer política "autodestructiva",perquè portem uns últims mesets per a oblidar.

24 comentaris:

Muixeranguer ha dit...

Toni de l'Hostal en AlgemesíDiumenge 26 d'abril
A les 19:00h
Seu de la Nova Muixeranga
C/ Nou del Convent 59

Comboiar-vos a tots a un bon ratet de música i riures, per passar una vespradeta de diumenge, de la mà del showman de l'Alcúdia. Com ell mateix diu:

Xe, a mi me diuen Toni de l'Hostal (nét) perquê m'awelo, que tammé li diuen Toni, ne tenia un en el carrer Major de l'Alcúdia: l'Hostal de Dos Portes (en castenallo en el original). Sóc dottorat en Filologia Roscana per la Universitat de Montortal, Figura Mundial votat pel 4rt Congrés de Figures Mundials, president del V Congrés de Figures Mundials i actual tio Toni.

Ser cantãor és el meu enèsim projecte después de la'Ortografia roscana, el bloq Rosca amb all i la Valenciclopèdia i un' âtra fãena més a banda de la de rettor de la Capelleta Ð les Mãedéus, entre moltes, moltíssimes âtres: certament, qui no té fãena, Fuster li'n dóna!

Si encara voleu saber més d'ell abans de vindre podeu trobar-lo a YoutubePS: permeteu-me postejar aquest anunci ací, que sé que sou motls els qui llegiu el bloc de Gamieta.

Gaspar ha dit...

Politica destructiva, es la que féu el propi V.R., i els adláters, per tal d´obtindre la capçalera de llista a les darreres el.leccions, destruint, arramblant, apartant i defenestrant als seus propis companys del PP.Tot per a quedar-se per a ell, la ponència d´Urbanisme.

Anònim ha dit...

Respecte a la ultima frase del article de gamieta:mes per a oblidar son els 20 anys de govern socialiste que no feren ni dos obres publiques.

Anònim ha dit...

Disculpa, la piscina, el Polígon de Cotes, el Polígon de Xara, el Teatre Municipal i m´atrevisc dir que el Casino Liberal són obres impulsades pels socialistes. Pense i no se la resta, que la frase de que els socialistes no han fet res durant 2o anys està començant a ser de una mofa personalitzada de qui la diu. Durant dos anys de PP i Pedrassa, es pot resumir amb una paraula: DESTRUCCIÓ. Que és millor ¿destruir o crear? ¿Enllaçar els dos parcs o carregar-se el Parc Salvador Castell? ¿Seguir el que els altres han deixat preparat o modificar al seu antull el que els vinga en gana sense que els importe les necessitats urgents del poble?

PD: "Socialiste" no acaba en e, acaba en A.

Anònim ha dit...

Al d'abans: està bé que corregeixes "socialista", però és que la paraula "antull" em remou la panxa.

Anònim ha dit...

Rectificació: per sorpresa meua, la paraula "antull" si existeix... perdó.

Anònim ha dit...

Anònim de Gamieta Fail xD

El templer ha dit...

Amb el que va a costar la part del parc que estan desfent per tornar-lo a fer, es podria construir una vorera amb fanals i carril bici des del Col.legi Ribalta fins a la Xopera per exemple.

chustisiero ha dit...

Ben dit, templer, però el que està fent el PP és ben senzill d'entendre. Es diu arreplegar la fruita que penja baix, la fàcil d'arribar. Per això el Parc, és una obra ràpida en la que es voran els resultats abans d'eleccions. Saben que el projecte estrella, el Mercat, no estarà per a eixa data. I no dubteu que ho lligaran ben lligat per a que en cas de canvi de govern s'acabe fent el que ells volen.

El passeig fluvial que és el que dius que costarà lo mateix que ha costat el Parc és un altre cas igual. O l'ampliació de la Xopera que han inaugurat hui. Poqueta inversió, poqueta obra, i a penjar-se medalletes. El ben cert és que tampoc és que tinguen moltes més opcions. Tenint en compte que només els val majoria absoluta, qualsevol cosa que ajude a crear la il·lusió de que fan molt, benvinguda siga...

Gaspar ha dit...

Al menys, poqueta o molta inversió feta a la Xopera, no l´han derruïda. Algo es algo, igual van deprenén, i continuen,el que sempre han fet tots els Ajuntaments desde la República, no desfent sino continuant lo ja escomençat, i millorant-ho si poden.

Anònim ha dit...

Actualitzat el blog d'Esquerra Unida d'Algemesí, més informació: eualgemesi.blogspot.com

Salut i república

Monarquic ha dit...

Agonieta done els del bloc d'esquerra unida sempre fentvos notar per açí. Publicitat No gracies

Anònim ha dit...

En Rivas VaciaMadrid ha suprimit de les festes els bous per el seu cost elevat, quan dependrem en Algemesí?.

EU, continue així, quan hi ha qui li molesta es bona senyal.

Anònim ha dit...

imagine que per inagurar el parquet ixe nou que han fet a la xopera primer netejarien TOTA la CANTITAT de MERDA que tenia estes pasques... perque alló era algo impresionant !! mai havia vist tant de fem !!!
me pregunte la gent com es tan guarrà... si vas alli de paella o de torrà, collons !! tant te costa tornar la basura que has generat ? o esque es millor deixarla tota tira o en el millor dels casos en una bolseta lligada i al peu de un dels arbres ????
donava autentica vergonya vore com estava !!

pense que avans del que han fet en la xopera que no se exactament que es... deurien haber fet el passeig desde ribalta o desde el final de santa barbera perque per alli va animalades de gent passejant i corrent i en bici tots els dies !! fa falta banquets per descansar la gent major, alguna font per refrescarse i la illuminacio pa la ruta del colesterol.

El templer ha dit...

Gamieta, el periodista de les províncies el va anomenar Jose Ramón, o sigui J.R. per la seva semblança amb el de la sèrie "Dallas".És cert que a molta gent li trauria molt partit al passeig des del col.legi Ribalta a la Xopera. Un altre passeig d'utilitat per als ciutadans i per a la ciutat d'Algemesí, seria la prolongació del parc Bernat Guinovart fins al centre d'oci i el Carrefour d'Alzira, ja que només hi ha un quilòmetre i mig, i a que al nostre poble no hi ha centre d'oci. Des del centre d'oci la Ribera a Carcaixent fins Alzira hi ha quatre quilòmetres i sempre hi ha gent caminant o amb bicicletes, però en Algemesí sembla que només saben la feina de desfer i tornar a fer. Lo bo que té la gent d'Algemesí és que no és tonta i no veien l'estat en què es troba la ciutat des de fa lustres. Molts van votar a "J.R." sobretot perquè era el partit de l'oposició, no per el seu programa, ara que ja han vist el que fan no crec que tornin a sortir elegits. Salut i força.

Anònim ha dit...

Es cert, nomes li falta el barret de cowboy.

L'observador ha dit...

Vull fer una proposta a tots els lectors d'aquest blog.
No sé vosaltres, però jo estic fart de vore el cotxe del regidor de joventut mal estacionat. Ja l'he vist en nombrosos llocs: al carrer 3 de maig,darrere de l'ajuntament damunt de la vorera i en altres llocs...

Aquesta persona té la poca vergonya de ser regidor de joventut i anar incomplint la normativa municipal de forma evident. Quin exemple és eixe per als joves d'Algemesí.

per tant, per a vore si li cau la cara de vergonya propose que tots aquells que trobeu el cotxe del regidor mal estacionat li feu una foro en el mòbil i l'envie al correu de Gamieta, i que ell ens faça el favor de publicar les fotos.

D'aquesta forma aconseguirem dues coses: O bé li fem caure la cara de vergonya aquest regidor, o bé, si entra a llegir aquest blog, deixarà d'estacionar malament i a donar mala imatge.

que vos sembla? A vore si Gamieta també es tira al rotllo i publica les fotos.

chustisiero ha dit...

Tens un blog per a fotodenuncies: algemesidenuncia.blogspot.com o millor, podeu pujar les fotos en http://imageshack.us/ de forma molt senzilla i posar ací el link generat. Deixeu a Gamieta que ja fa prou sent l'únic que s'atreveix a postejar sobre el poble (partits politics a banda).

Gaspar ha dit...

Deixeu en pau a Pedrasa: fèu una campanya cara a cara, i molta gent li féu cas.Després acompanyat,per uns altres,de tant poc carisma, i que tant sols tenien com a punt de mira Emili, formaren el partit en el que es presentaren a les el.lecccions.- Per siDe Cas. PSD. Format i dirigit pels germans Blasco, d´Alzira.

Anònim ha dit...

L'obra feta a la Xopera i recentment inagurada fou iniciativa de Asensio Garcia, ex-regidor de medi ambient i d'EU. Els d'ara simplement l'han acabada per que era un projecte conjunt amb la confederació hidrografica. En principi es tractaba d'unir la Xopera amb la zona de piragüisme. La remodelació hem sembla correcta però la plantació deixa molt que desitjar. No s'ha respectat el bosc de ribera natural que és el que pertoca en aquesta zona. En quan als quatre aparells per fer exercicis estan tots adreçats a gent major, espere que s'utilitzen per que gent major no en veig jo molta per la zona.

Anònim ha dit...

Cal, com ja s'ha comentat abans (no se si en GambetaBloc o en algun altre), dur a terme una actuació habilitant un passeig a la vorera del riu magre, d'esta manera la gent "gran" podria acostar-se a estes "super" instal.lacions de la Xopera II.

Bé, vaig estar allí l'altre dia, he de reconèixer que ha quedat bé, no per a tirar cohets, ja que l'elecció de la distribució i tipus d'arbres no me pareix coherent, però m'ha paregut un encert deixar tarongers com a arbres decoratius...

Això sí, a vore si s'espabilen a posar les papereres i contenidors de fem...

I d'altra banda, feina per al gremi de jardiners del poble... ara podran anar en canoa a mantindre la Xopera II

PD: Si la nova autovia passa finalment per allí, feina a fer la mà...

chustisiero ha dit...

La nova autovia CV-50 té tres possibles traçats, el sud és el que vol Alzira i aïllaria la Xopera de la resta del poble. La nord és la que vol l'Ajuntament i la que *probablement s'acabe fent* (passa pel nou polígon, prop de la entrada de la Autopista), encara que en l'Ajuntament estan intentant que passe encara més al nord.

Link imatge: http://farm4.static.flickr.com/3558/3391399601_0f4bb626f7_o.jpg

Anònim ha dit...

Obres del Parc concedides a empreses del poble. Em pareix de categoría, el que ja NO em pareix de categoría es que pase pel lloc de les obres i operaris "del terreno" NO HI HA CAP. No es suposa que es per a donar feina a la gent del poble? jo flipe.

Anònim ha dit...

Es que no ho has entés... Els diners eixos no son els de ZP, i van als empresaris locals. Un altra cosa és que els empresaris, com a bons empresaris espanyols, vullguen traure el maxim profit i aixó implique mal-pagar a immigrants.

Un altra cosa seran les obres del plan E. Que sí, que se donaran a empreses locals, però que els empresaris que son molt pero que molt listos, faran el mateix que els del Parc. I si no ja ho voreu... Conclussió: dineritos pals de sempre. I tans parats com sempre o més... Però`no es queixeu que ja sabeu que som espanyols i no tenim remei. Visca el pelotasso!