dimecres, 13 de maig del 2009

Aleshores, Sona a "Cortos"

Tot porta el seu temps,... i sembla ser que els efectes de la sintonia de poder entre l'ajuntament i el poder autonòmic comencen a donar resultats. Compartir sigles és molt important, per això el President de la Diputació, Alfons Rus (un home que presumeix de la seua ignorància) ens portarà el pròxim dissabte un concert debades per al nostre poble.

Primer els fets:
La Diputació de València ha organitzat un concurs de grups musicals que e diu Sona la Dipu, visita Algemesí. I el pròxim dissabte per la nit es farà al pavelló cobert 9 d'Octubre una de les semifinals que comptarà amb l'actuació, a partir de les 23 hores, dels grups Fragmatic, de Benifaió, Limbotheque, de Mislata, i Capitan Blues, d'Algemesí. I desprès, actuarà el grup Celtas Cortos.

L'entrada és gratuïta prèvia recollida d'alguna de les més de 4.000 invitacions, que es van a distribuir en el Teatre Municipal d'Algemesí.

Les avaluacions;

Al tractar-se d'un concurs de grups, hi ha un jurat que decidirà quin dels tres grups passarà a la final. El jurat que triarà format pel productor musical Daniel Mañó, el tècnic musical de la Diputació de València, Eduardo Gordo, el professor de música, José Javier Sabater, i el regidor de Joventut d'Algemesí, José Ramón Maravilla. Si, amics, el gran "especialista musical" que tenim com a regidor serà un dels que trien. Ja us puc avançar que el grup del nostre poble, "Capitan Blues" (al quals cal donar suport) ja tenen el vot segur del regidor de joventut. Però, no es prou amb donar-los el vot estic segur que aprofitarà aquest fet per a intentar traure rendiment electoral i els dirà: "Jo vos he votat a vosaltres, voteu-me a mi". I si, el grup del poble acaba com a gunyador estic segur que dirà que no és per mèrit del grup, sinó que és per qupe ell els ha votat. En definitiva: Donar per a rebre. La llàstima és que la política funciona massa vegades a partir d'aquesta màxima.

Els resultats.
Com ja dèiem al principi, cal estar d'enhorabaona perquè despes de molts anys al nostre poble tenim concerts de grups de renom, fora de la setmana de bous. I a més, són de debades per als veïns i amb l'ajuda de la diputació que ha vingut al rescat de la Regidora de Joventut dels Ramons (Vicente i José).

per un altra banda, sembla que despes de molst anys l'ajuda als grups de música local també comença a tindre els seues efectes. Els dos concerts de l'ultim any i ara la presència al concurs de la Dipu està donant ales als joves que fan música al poble... fins i tot sona el rumor que la Comissió taurina està pensant en dedicar una nit a un concert del grups del poble. Ací passa com en el futbol... quan hi ha crisi tots miren de traure jugadors de la pedrera que ixen més barats.

53 comentaris:

Gaspar ha dit...

Algo es algo, si de veres donen suport als músics del poble, endavant.
Ara crec que tóca l´última noticia: L impeutació del Molt Honorable President, que pasa a ser Molt Honorable Imputat, vorem si els del PP tenen la mateixa vara de medir per a tots. Tornará el traje de muixeranguer ofertat pels seus partidaris,-Tomas Plá-, per ser un simbol de tot el poble ??.

Anònim ha dit...

Com té que tornar-lo, si no sabrà on el té. Això de que una nit en setmana de bous, facen un concert els grups del poble em pareig bé,i de pas que lleven una nit de becerrades. Poc a poc.

Anònim ha dit...

A que no sabeu de qui es nebot Eduardo Gordo?
Una pista: segon cognom Zaplana.
Eduardo Gordo Zaplana.

Anònim ha dit...

Home, donant-nos eixa pista... del gordo de la loteria? ^^'

Anònim ha dit...

Que quede ben clar abans que rés (encar que sé que ningú el creu)

QUE PEDRASSA NO HA DUT ELS CONCERTS DE SONAL DIPU!!!

Això es cosa de la diputació, l'any passat va anar loquillo a alzira, es va rotant cada any per pobles de la comunitat, aixina que CASO OMISO!!!!!!!!




Que sap enseguida tot lo bonico pujar-seu al llom i dir que és gràcies a ell...

Anònim ha dit...

Pobre “pedraseta” no li deixeu guanyar una
humil batalleta.

Anònim ha dit...

Malauradament, Pedrassa és un oportunista que intenta aprofitar-se del que fan els altres. Trobe el poble igual que abans. Que fàcil és parlar!!

Anònim ha dit...

Pedrassa és un joglar. Molts us heu rigut d'ell votant-lo i ara ell es riu de tots nosaltres cada mes quan va a cobrar sense pencar.

Anònim ha dit...

Ahhhhhh, jajajajajjajajaja!!!!

Quanta raó que té el del comentari anterior...

Això és el que pasa per donar un lloc seriós a algú que no ho és...

...i després venen les lamentacions...

"Encà el pasa poc"

Anònim ha dit...

Segons he llegit a la web de Sona la Dipu, l'objectiu del concurs és "donar a conèixer els nous grups valencians"

Però segons em van comentar l'altre dia, CB ja va participar a l'edició de l'any passat de SlD. ¿Quin sentit té que aquest any ho tornen a fer, si ja els varen "donar a coneixer"?

Gaspar ha dit...

Pedrassa, es presentá sota les sigles PSD-IPA, que volen dir: Per Si De cas- I Pá Qué si el PP ho necesita per guanyar.

Anònim ha dit...

algú de vostès sabria dir-me quina diferencia hi ha entre parc i jardí?.

Anònim ha dit...

Gamieta, dius que el concert es per 4000 persones?, però, el fan al carrer o al pavelló cobert que te una capacitat de públic de 1000?

Anònim ha dit...

Voleu dir-li al de la megafonia que els qui hui ens hem alçat tard ens hem enrecordat de tota la seua familia?

Ja sé que no es responsabilitat seua, però tinc molt mala llet en despertar :P

Anònim ha dit...

Parc: LLoc públic amb vegetació i zones d'oci (columpis, petanca, etc...)

Jardí: Llos públic o privat amb vegetació i posibles zones de descans.
(llacs, fonts, etc)

Anònim ha dit...

Actualització blog ESQUERRA UNIDA amb dos post: LA DEGRADACIO DE LA XOPERA I NOTA DE PREMSA DEL PARC

Salut i República

Anònim ha dit...

Com m'agrada açò, Pedrassa tirant-se flors, i d'altra banda, els únics grups amb renom d'Algemesí (que no els millors qualitativament parlant) son els de pop-rock...

Doncs no hi han grups en Algemesí! Tires una pedra i ixen 1000!

Des D'Algemesí, FORÇA FRAGMATIC!

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior: a algemesí comptem amb bons grups de música, com Nius de Nit, Sin Comentarios, Estereozone y Capitan Blues, però com bé dius... a la gent no li agrada la quialitat, sinó l'estil.

I al concurs "rock" de Sona la Dipu, no podía faltar un grup "pop"

Anònim ha dit...

Capitan Blues és un dels “grupets” que van actuar al I Rock Jove Ciutat d’Algemesí?...

Els desitge que esta nit tinguen molta sort!.

Anònim ha dit...

GAMIETA, gairebe no li tens por al Napoleó de Xàtiva, lo de Napoleó per la seva estatura, que es prou baixet el Rus, però sense contemplacions ens envia a tots al 'PAREDON'

Anònim ha dit...

L´Algemesí C. F al seu primer any ha pujat de categoria!!!! Una gran felicitació a aquest grup de jovens que han guanyat quasi tots els partits i per golejada, també a la directiva pel seu esforç!!!

Anònim ha dit...

Ja anem de futbol, al nostre poble hi han molts aficcionats al Barça, i com sabeu el sr alcalde i els seus acolits visiten aquest blog. Hi haurà alguna possibilitat de possar una pantalla gegant al pavelló cobert.

Anònim ha dit...

No

RUFO ha dit...

Hombre,pues no estaria nada mal,y la gente lo agradeceria,ademas si gana el BARÇA sera una cosa historica. Hay que animar a la alcaldia para que de el visto bueno. VISCA EL BARÇA.

Anònim ha dit...

Quina part de no, no has entés?

Anònim ha dit...

Aneu als bars i feu gasto, collons!!!!!

Anònim ha dit...

El Barça i el Bilbao a l'any que ve que juguen la copa Lehendakari i la copa president...

Maleducats!!!!

Si no volen Rei que no siguin hipòcrites i que no juguen el trofeu...
...però com si guanyen hi ha primes...tb si guanyen un títol amb la selecció "espanyola"...

Jo sóc independentiste, però la pela per davant, que si me la donen jo jugue si fa falta la copa "Hittler"...


jajajajjajaja quina ironia, no??????

i els aficcionats encabronat-se amb el rei, qui per cert ni em va ni em ve...

El jugadors, mutis, i parant la ma....

Que re-ignorants que som el poble...

Anònim ha dit...

Un altre borinot que no sap distingir entre un equip i els seus aficionats.

De la mateixa "calaña" que l'Alcalde: que no sap distingir un article d'un bloc dels seus comentaris.

Anònim ha dit...

No t'enrecordes de Pep Guardiola quan mastegava xiclet com un cavall quan jugava per a la seleció espanyola mentres sonava l'himne i l'enfocaven?????

No has llegit mai una entrevista a Puyol, fes-ho.
Ell és el primer en parar la má, jugant per a la seleció espanyola i després faltant el respecte al rei amb fets, jejejjeje...

Seré borinot, però sé el que hi ha: Hipocresia...

Em recorda al comportament de certs fidels de l'esglesia catòlica, "en sus tiempos". Donant llisons de moral i ells pasant-se-la pel forro.

assistent al concert ha dit...

Gamieta "Rappel" no podia haver estat més encertat... Vaig estar al concert el dissabte, i no va haver persona a la que l'esperpent pseudomediàtic conegut com Pedrassa no li diguera: HE SIGUT L'ÚNIC QUE ELS HE VOTAT!!!! Este tio és un pessat incompetent. Ja no me'l tragava quan anava de gracioset, i ara encara me'l trague menos, però bé, esperem que les pròximes eleccions la gent tinga més trellat i no clave en l'ajuntament més incompetència de la que els vertaders polítics aporten (que ja és prou)

Anònim ha dit...

A l'ignorant de dalt

1) Els futbolistes catalans i bascos són obligats per llei a jugar amb Espanya. El dia que no siga així triaran tranquilament la seua selecció i no passarà res. Només que seran lliures.

2) La copa, a cap dels estats civiltizats té per nom una figura molt discutida com és la del Borbó, els qui van massacrar entre altres València. Però com abans, ni et deixen canviar el nom, ni no jugar... és la mentalitat tancada espanyola. De fet, el nom és una herència directa de Franco. La copa, com el cap de l'Estat, va canviar el nom però no cap altra cosa

Independència i socialisme!

I si et pica et rasques espanyolot caspós.

//*//

Anònim ha dit...

Mante, si hui et pots expressar com vols és perqúè el Borbó va voler una democràcia i no va asumir el lloc del dictador, maleit siga per sempre, per cert.

Per qué ho va fer??? Pot ser per la seua condició de Borbó, millor menys responsabilitats...

I no hi ha ningú més intolerant que tú que perquè a qui consideres espanyol li dius caspós...

Si et trobes amb algú de Càceres que fas, et lies a osties per ser espanyol??????

Per culpa de gent intolerant com tu em ambdós bàndols es va lliurar una guerra civil que hui encara te conseqüències...i el pijor de tot és que la va lluitar "el poble" perquè gent "camarada" com Carrillo, anava amb cotxe, xòfer i trajes amb abrig fets a mida... ni que dir ja dels nacionals...

Viu i deixa viure...

Anònim ha dit...

... socialisme com quin????
com el de Chávez a Veneçuela, jajajjajajjajjaja

Anònim ha dit...

No digues el que no he dit. Li he dit caspós al de dalt, que parlava per parlar.

La democràcia la va assumir el poble i no cap malfeiner.

Anònim ha dit...

Confiteor farà hui un homenatge a Mario BenedettiSerà a les 20h en el cabolo de Martí Dominguez, darrere del Museu.

Anònim ha dit...

El poble no podia asumir la democràcia si abans no l'haguesin espentejat i el "malfaener" hagués donat via lliure a l'entrada d'aquesta.

Hem d'estar agraïts a eixà condició de Borbó que té, en cas contrari seriem a dintre d'un altre parèntesi en el desenvolupament polític de la península...

és molt bonic parlar ara, però qui tirava la primera pedra????
En son dia ningú podia parlar com es fa ara i molt menys es podia adoptar una posició política ben desmarcada, hi havia mooolta por.

Hi ha que ser objectius, no em fa gràcia el Borbó, però no vivim ARA un altra dictadura per ell.

D'altra banda si algú vol ser espanyol, que ho siga, que no, doncs que no ho siga...

Continueu tots la vostra lluita, però sense amargar ni ofendre a ningú, tot seguirà el curs natural i el temps ho posa TOT en el lloc.

Anònim ha dit...

.. capitalisme com quin???
com el del Txad o Afganistan, jajajjajajjajjaja

Anònim ha dit...

Ara em vols vendre la publicitat borbònica com objectivitat. Quina barra ;)

Algú es creu que en les condicions polítiques, socials i culturals de finals del 70/ principis del 80, els governs occidentals hagueren permés més dictadura? Però si Franco se'n va eixir amb la seua: segona restauració borbònica i ultraespanyolisme imperant.


Però almenys estem d'acord en que cadascú siga el que vulga. Això és el respecte.

Anònim ha dit...

http://pspvpsoealgemesi.blogspot.com/2009/05/lalternativa.html

Anònim ha dit...

EL SOCIALISME ACABÀ AMB LA CAIGUDA DEL MUR DE BERLÍN....

Anònim ha dit...

Mande!? Això no era el comunisme? Això que sobre el paper sona bé però que sempre acaba amb una dictadura corrupta? Al final China ens donarà llisons de capitalisme comunista. Temps al temps.

sempre esteu igual ha dit...

Com sempre, mesclant xurres amb merines... S'escomença parlant del concert dels celtas, i s'acaba parlant de política sociolingüística. Ale, pegueuse tots que és lo que teniu ganes... Què fort és lo vostre!!!

Anònim ha dit...

L'anònim d'ahir de les 23.01 es el sr alcalde, per aixó tan taxatiu de dir NO a la pantalla gegant. Com que ell es blavenciano. La veritat es que controla i li preocupa molt el que s'escriu en DOMENEC, ja no recorden aquell desgavell de XAVEOS.

Anònim ha dit...

Com quedà el concert? Reconduint el tema i redimint-me d'haver-lo desviat.

Quantitat de gent? Qualitat dels grups?

assistent al concert ha dit...

El concert molt bé, la veritat. L'únic però és que, com que era un concurs, els tres participants tingueren una actuació prou curteta. Pel que fa als Celtas Cortos, s'arrearen un concertaso, mesclant cançons del nou disc amb èxits dels anteriors, per a què tota la gent disfrutara (i no com altres "artistes" que se dediquen a cantar tot el disc nou i prou).

Anònim ha dit...

Gami... és vergonyós que s’aprofiten de tu per fer spam d’altres blogs!...

Anònim ha dit...

Si el PSOE és l'alternativa a la VRcràcia anem poc apanyats.

Anònim ha dit...

Diu que l'alcalde ha invitat al borbó xicotet a vindre al poble, no farem un 'JO NO T'ESPERE', o 'AMB ELS MEUS DINERS NO!'

Anònim ha dit...

Primer que res demanar disculpes per traure un altra vegada un tema que no te res a vore amb aquest "post".

Però m'he topat amb aquest vídeo (Pancatalanisme a Algemesi) i no puc callar-me. No soc catalanista, pero l'intent de manipulació m'ha posat els pels...

La primera imatge que apareix és la de l'atentat de Terra Lliure a Losantos, però la segon es de l'atentat de ETA en Vic. La música juga un paper molt important a l'hora de manipular. I si bé no m'agrada gens que es faça ús de la Muixeranga per motius polítics, vídeos com aquest només m'apropen a postures com la que intenten denunciar d'una manera tan repugnant.

Als fanàtics d'un i altre "bando": som molts els que encara tenim un cervell dins del cap. No fa falta que vos diga el que podeu fer en els vostres intents de dir-me el que tinc que pensar. Ja ho tinc massa clar.

http://www.youtube.com/watch?v=syJ63TDhtec

I perdoneu la interrupció.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 01:08h estic completament d'acord amb tu. Jo també tinc cervell dins del cap i cert es que hi han fanàtics d'un costat i d'altre que intenten dir-mos com tenim que pensar (els extrems es toquen). Es molt trist i manipulat eixe video aixina com les imatges que posen.

chustisiero ha dit...

Pues al fil d'això, des de fa unes setmanes m'apareixen anuncis en moltes pàgines web com el següent:

http://img411.imageshack.us/img411/5668/3544919503fa1439034a.jpgCom si vullgueren fer competir la intel·ligència de valencians i catalans i, supose, intentan traure diners d'una rivalitat que artificialment intenten mantindre els mitjans de comunicació.

Supose que la "audiència" de Gamieta serà prou "intel·ligent" com per a no fer clic en eixes tonteries...

Anònim ha dit...

La diferencia entre parc i jardí está en el potorro.

El templer ha dit...

Per a l'anònim de les 18 maig 15.33 Hola. Tinc una caseta a la Sibèria Central, Rússia. Si voleu us puc parlar de comunisme. Salut i força.