dimarts, 19 de maig del 2009

I de què parlen?

Les últimes dies he llegit algunes notícies que m'han fet pensar en les converses que hi ha entre els regidors de l'equip de govern de Vicente Ramón.

Per una banda ens trobem algunes notícies com_ les inversions en la reforma del mercat (Segons els socialistes acaben de gastar-se 10.200 euros en un estudi financer,suma i segueix..) o com la reforma del Parc salvador Castell (heu vist com està quedant-se? Era necessari fer aquesta inversió).

Per un altra banda trobem altres notícies com la que explica la Regidora de Benestar Social, Mª Àngels García que ens conta que els últims mesos, al nostre poble s'han triplicat les sol·licituds de vals de d'alimentació. Aquesta regidora és la que ha de donar la cara i intentar ajudar als veïns que en els darrers mesos s'han vist obligats a demanar ajuda a l'ajuntament. M'agradaria saber de què parla aquesta regidora amb els seus companys de partit alliberats i amb un sou desmesurat. A més, també m'agradaria saber que li respondrà MªÀngels García a una persona necessitada li demane un val d'alimentació i li pregunte quans diners cobrarà l'alcalde aquest mes?

20 comentaris:

Anònim ha dit...

tu tin i no patiras

Anònim ha dit...

No la conec però si te un poc de sentit, eixa tal Mª Ángels, li deu caure la cara de vergonya pels seus companys.

A més, si és així és possible que ho haja dit i que ningú li faça cas...

Anònim ha dit...

O: ¨arrambla¨ el que pugues.

Anònim ha dit...

No sé de que parlen els regidors entre ells... però Vilaweb ara mateix parla de les Variacions sobre la MuixerangaAprofitant la celebració del V Aplec de Muixerangues en L'Olleria (on ha participat la Nova Muixeranga d'Algemesí) el diari electrònic més llegit en valencià fa un repàs de versions de la tocata simbòlica coneguda com la Muixeranga d'Algemesí.

Per si li interessa a algú dels presents, us ho faig arribar. Disculpeu-los les errades, els periodistes no són tan experts com els muixeranguers d'Algemesí.

PS: recordar que el IV Aplec es va celebrar l'any passat al nostre poble

Anònim ha dit...

Aquesta regidora M ª Angeles García està acostumada en el seu negoci particular, Opel Rivelles Algemesí, a tractar els seus empleats de forma caciquil, "fes el que et dic i a callar" i l'empleat a callar i a empassar per por de perdre el seu lloc de treball. Amb actituds d'aquest tipus més pròpies de l'època més negra de la dictadura feixista de l'Espanya de Franco, Com pot semblant "persona" d'estar al capdavant del Benestar Social de l'ajuntament d'Algemesí? Si els votants d'Algemesí sabessin la meitat del que jo he vist i he hagut d'aguantar en referència a aquest angelet, no tornarien a votar el Partit Popular mai més.

Anònim ha dit...

pues xicon serà que jo he vist l'altra segona meitat que tu no has vist. Perqueè jo la veig una tia molt entregada amb la seua funció de regidora de Benestar i Social. Ja m'agradaia coneixer-te a tu per poder valuarte.

Anònim ha dit...

al post 00:59.
Se nota a kilometros que no conoces a mª angeles, todos los trabajadores de rivelles la adoran, está realizando un trabajo maravilloso al frente de su concejalia, es una persona que el corazon no le cabe en el pecho y tu, diciendo mentiras sobre ella.
Gamieta en este post te has pasado 5 pueblos, ahora si que estas criticando por criticar, eso se debe a que no tienes nada que decir, no pasa nada la izquierda española esta acostumbrada a mirar atras cuando no tiene nada que decir, ¿ no es verdad? Como no tienes nada que decir el proximo post podrias hablar de la guerra de irak, del yak, de franco, del prestige... a no perdona del prestige no que los tribunales le dieron meses atras la razon al gobierno de aznar y eso no interesa que se sepa.

Anònim ha dit...

sois MALO MALOS, en la mayoria de los caos cuando opinais de persona, sacais conclusiones basandoos en de lo que se dice, lo que se comenta. Deberiais informaros un poco antes de abrir la boca.

Y no es que este en contra de este blog, al contrario, me gusta.

INFORMAROS UN POCO, POR FAVOR

Anònim ha dit...

q se lo pregunten al manolin el periquitero, ese te saca to los bonys q tengas al coche, a i ribelles es en b alta

Anònim ha dit...

No conec a la regidora i no vaig a opinar d'ella. No crec q, en el supost que tracte mal als seus treballadors, tinga que implicar que faça un mal treball al front de la regidoria. No veig la relació. Tampoc veig la relació, com dia algú per ahi dalt amb ZP o amb les esquerres (que els fanatismes no te nublen la vista, xic).

Però en qualsevol cas, la regidora passarà contínuament mals tragos quan la gent que va a demanar-li ajuda li recorde el que cobren els seus companys. I serà un mal trago perquè no te cap justificació que li puga donar a la gent. La veritat es que no m'agradaria estar en la seua pell.

Anònim ha dit...

Gambeta...JoNoSéEllsDeQueParlen...PeròTuSempreParlesDeLoMateix!.

Anònim ha dit...

La regidora de Benestar Social,deberia preocuparse mas de LA LEY DE DEPENDENCIA,y conseguir para su regiduria mas ayuda economica, para la gente necesitada en este año de crisis.

Anònim ha dit...

Alzira empleará a una persona por familia donde todos sus miembros estén parados.

Per cert, el PP farà el possible per no aplicar mai la llei de dependència. Eixa llei te un problema importantíssim: La va crear ZP. A l'enemic ni aigua, i als necessitats que els "donen".

Anònim ha dit...

Maria amgeles regidora de benestar social DIMISIO

Anònim ha dit...

que mal educats sou

Anònim ha dit...

y que mal perder teneis

Anònim ha dit...

A l'anònim del 20 de maig a les 18:42 que diu:
"Gambeta...JoNoSéEllsDeQueParlen...PeròTuSempreParlesDeLoMateix!."

Gamieta fa bé de continuar parlant del mateix: dels sous de l'alcalde i dels alliberats del PP. Ells (els regidors i l'alcalde) no ho obliden ja que cada mes s'emporten molts euros al seu compte. NO CAL OBLIDAR AIXÒ i exigir-los resultats, ja que treballen per nosaltres.

Anònim ha dit...

LEVANTE: Las concejalas del PP de Algemesi ayer estuvieron en Valencia aplaudiendo al Tio Paco, impoutado en la corrupción del caso Gurtel. Y es que a estas chicas les va 'marxa' un mogollon.

Anònim ha dit...

Vull escriure un comentari i que servisca com a redenció. Vos confese que m'habia ilusionat en el nou parc. Pensava que anaven a fer algo decent com he vist en altres pobles. En zones verdes i elements moderns, com per eixample el de Cullera.

Pero hui he pasat per alli i m'he quedat de pedra. P'aixo ens gastem 100 milions de pesetes? Pero quin timo mos han pegat, la mare que els ha parit! Pero com pot haber gent que defenga cagaes com ixa? Es que no tenen ulls?

chustisiero ha dit...

Jeje. Ja som dos. Jo també tenia el meu ideal al cap: http://www.archdaily.com/9654/pinar-del-perruquet-park-arteks-arquitectura/