divendres, 3 de juliol del 2009

Cursets d'informàtica a l'estiu

Ara que és estiu i que sembla que hi ha un poc menys de feina és el moment que algunes empreses aprofiten per fer cursets de reciclatge dels treballadors. Tal vegada és el moment que l'equip de govern municipal dedique unes hores a fer un curset d'Internet i de gestió del correu electrònic.

Si fa uns mesos parlàvem d'un polèmic enviament d'un correu electrònic a tots els funcionaris des de l'adreça de la Regidora de Policia, ara és el cap màxim, el nostre benvolgut Vicente Ramon qui ha comés una imprudència informàtica. (Per cert, abans de contar aquest últim fet, cal dir que el cas de l'enviament de la Regidora de Policia va ser arxivat als jutjats, ja que un sindicat ho va denunciar. Com ja vam dir, era un fet desafortunat, però tal vegada era excessiu presentar una denuncia).

Però, ara és el moment de contar la última de VR. Uns fets reconeguts com una"errada" per el propi protagonista en el últim plenari. El que ha passat és que VR va enviar un correu a tots els grups municipals sobre un tema municipal, i revisant el llistat de destinataris es veu que se li va colar l'adreça d'una immobiliària del poble. El fet podria quedar una anècdota si no fos perquè el propietari d'aquesta immobiliària és el secretari de la gestora que dirigeix el PP local (si, una gestora!).

El contingut d'aquest correu no contenia informació confidencial. No obstant, l'oposició ha volgut veure en aquest fet un exemple del creuament d'interessos públics i privats que ells consideren que hi ha des de que està el PP al govern municipal. Tots ens hem poden equivocar en el llistat de destinataris d'un correu, i tal vegada la interpretació dels socialistes pot semblar massa extremista. El problema de tot açò és que plou sobre mullat.

Per tant, en aquestes setmanes d'estiu li recomanem a VR i als seus regidors un curset sobre Internet i l'ús del correu electrònic. Així, Vicente Ramon també pot aprofitar aquest curs per descobrir la diferència el que és un post i el que són els comentaris d'un blog.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

eres patetic y ya dones asco

Anònim ha dit...

Els ultres del PP vos importaria crear un blog propi en lloc de insistir en dir que no vos agrada el que pose Gamieta? Vos diria patètics a vosaltres, però es que damunt sou "cansinos"...

Anònim ha dit...

Estos faxots, tenen que rebentaro tot.

Gsapar ha dit...

Si damunt de no insultar, DG, es extremadament neutral ficant tant sols les noticies publicades als mitjants de comunicació, sense mes comentaris que:"plou sobre banyat"; i deixa que qualsevol de nosatres, de tots els estils i edats, pugam manifestar-nos, i dir tot alló que ens vinga en gana i opinem; no será que aquells que es creuen poseïdors de la veritat ùnica es sentent ferits, i si es així perqué opinen en aquest blog ??.

Anònim ha dit...

Hui fa tres anys que patirem el desafortunat accident de metro. 43 víctimes mortals i 47 ferits. I tot continua igual, o pitjor.

Anònim ha dit...

No se perqué conmemorar tant desafortunat accident, quan vaen fer vindre al Papa, orá per tots ells i per tant anaren al cel, ara aixó sí ningú tingué la culpa i a dia d´avui encara les mesures de seguretat está per fer.

Anònim ha dit...

Si no recorde mal, aquest Girbes és o era soci del VR en 3 empreses inmobiliaries que tenien la seu social al carrer mossen blanch.
Ara un es president de la gestora que mana del pp d'algemesí y l'altre el secretari
VR a mes es el regidor d'urbanisme
Aquí huele a podrido

Anònim ha dit...

A tot açò, això vol dir "Gamieta", que saps el correu de Visente?

Me´l podries dir, sols es per saver-ho, no vaig a escriure-li ningun correu dient-li que "Visente dimissió" ni res de res...

Anònim ha dit...

Per a mí que el primer comentari d´aquest article ès de VR, que sengons diuen regidors seus...es el teu millor fan, no se perd ningun article teu...JA JA JA JA...Continua així Domenec, si al final encara que siga de manera subliminal... convertiràs a VR...i el faràs bon alcalde i tot... JA JA JA JA

Anònim ha dit...

"Gamieta" president!, "Gamieta" president!, "Gamieta" president!

VR dimissió!, VR dimissió!, VR dimissió!

Anònim ha dit...

En contes del Berca podrien repartir el diari de moda, el "Domenec Gaimeta Express" així per lo menys ens anterariem del que passa de veritat.

Anònim ha dit...

al de "3/juliol/2009 13:01"
dimiteix home, no passa rés, la gent encara no te té molt aborrit, ara estàs a temps... va home no et faces el "remotlò"(aquesta paraula me la he inventat)

Anònim ha dit...

quina degradació d'aquest blog...patètic

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!! Vinc del Algecampus, ha estat molt bé, ha superat a la de l´any passat. Soles m´ha paregut una cosa mal i es que el senyor Pedrasa se li ha ocurrit ficar verds als cuatre xics de la organització que estaven a la taula, els que li han tret les castanyes del foc i mes han currat de tota l´organització. Me pareix que a l´any que vé no repetiran si se enteren del tema, així que la enhorabona a ells pel seu treball i un estironet d´orella a Pedrasa, no ho ha estat bé.

Anònim ha dit...

Yo también he participado en la party y 7 Algecampus, 10 voluntarios mesa y 0 Pedraza

Anònim ha dit...

PREDRASSA TANS MILS D'EUROS, NO MÉS PER A PAGAR LA DIVERSIÓ DE 150 PERSONES ?????. QUINA VERGONA !!!!

AMB LUPA ha dit...

Em sembla perfecte que VR envie els correus que vulga als seus amics de confiança. A fi de comptes per a prendre desicions, preferisc que ho reenvie a mil amics abans que VR signe res i que escolte altres parers...no?
La llàstima és que siga tan curtet i no se'n adone "a estas alturas del camino del Rocío municipal" que s'ha d'anar amb 6 sentits (un d'ells és el sentit comú del que un dia en parlarem).

BON ESTIU A TOTHOM A CULLERA.
La Comissió Taurina treu a la venda els vídeos de les Setmanes de Bous per 25Euros. Per a qui són els ingressos? I els drets d'imatge? Si s'enregistren a una tv municipal-local es pot després comercialitzar amb este material una entitat A.D.L.y D.L.Q.T.R.M (Ànim De Lucre y de lo que te rondaré, morena)

Anònim ha dit...

Cal dir una cosa ben clara de l´Algecampus. L´activitat que s´ha fet de música (hip-hop i DJ´s) no han estat tan plens. Potser siga perque la gent jove està a Cullera o en altres platges. Un altre error possiblement siga la data, ja que la gent está més a Cullera que al poble.

A mi m´han dit que han vingut 135 a l´Algecampus. Pareix que les xifres han sigut paregudes a l´any passat.

Anònim ha dit...

Hola:
Se que no te res a veure amb el tema. Però no se si el Cherif VR, a aprofitat ara que està tot el mon a cullera per fer el carrer muntanya zona de NO aparcament.

Zona taxi tot el de davant del casino. La terraseta del Capricho(Madrid, Barcelona, Alicante, Algemesí). I per cert, la antiga zona de minusvalits (el lloc ixe que queda solt davant del banc de Valencia) que es? Zona minusvalits, zona blava??? O es que son tan gossos estos del PP que no tenen ganes de marcar que es?

VR i PP dimissió JA!!!!

Visente Ramon ha dit...

Home no san fadeu, que estem asperant a que se plena la hucha del cerdet del que mos sobra del cafe pa pintar la sona d´aparcament de davant del banc

ÚLTIMA HORA ha dit...

Paco Camps visitará mañana la ciudad para firmar el acuerdo del Plan Confianza para llevar a cabo parte de las obras de VR en el mercado.

Se ha enviado una carta a los vecinos hoy citándolos a asistir a la firma a las 12:00h de mañana martes y reza la carta (confirmen asistencia). ¿A QUIÉN SE LE TIENE QUE CONFIRMAR LA ASISTENCIA? ¿PARA QUÉ? ¿O ES QUE LA SIMPLE FIRMA SE VA A CONVERTIR EN UN ACTO DE PARTIDO DENTRO DEL CONSISTORIO PARA VER A CAMPS DAR UNOS GOLPECITOS EN LA ESPALDA A VR?

Visente Ramon ha dit...

Che! no se claveu "en" el meu amic Camps, a vore si me regalen uns "traches" antes de que el claven en la presó junt al seu amic Correa...

Anònim ha dit...

Tant de bo demà siga l’última visita que vinga en qualitat de Molt desHonrat President.

Eixa carta / invitació, jo la vaig rebre dissabte.

Anònim ha dit...

tots en traje al Ajuntament

Anònim ha dit...

AGUSAES QUE ES DESFOGUEU ACUSANT ALS DE LA DRETA DE FACHES. PEL MATEIX MITIU VOS PODEN ACUSAR ALS D'ESQUERRES DE DICTADORS CASTRISTES COMUNISTES, O SIMPATISANTS DE STALIN I LES SEUES PURGUES, I ATRES MES, PERQUE EIXOS SON D'ESQUERRES COM VOSATROS ¿O NO?

Anònim ha dit...

no es pot comparar, per què l´actitut de l´esquerra no té nexes en comú amb Stalin i companyia, en canvi la dreta continua funcionant amb enchufismes, continua menyspreant a minories com el col-lectiu gay, i continua anteposant el benefici del govern a la dels ciudtans.
O es què el PP no està acusant al govern de donar massa ajudes? està clar que els fondos reservats s´esgotaran, però al servei de qui està el govern del veí d´apeu o de les arques del estat... Quina vergonya de ajuntament, no saveu encaixar la veritat...
En contes de colarse en aquest blog, perquè no feu un per a vosaltres?, per que no saveu ni com se fa un blog...quina vergonya, doncs mira al mateix curset de Visente d´informatica podrien donar la classe de com fer un blog...

Anònim ha dit...

Senyor Pedrassa:

http://usuarios.lycos.es/vicman_alex/roda.htm

Any 1999 (fa 10 anys ja) Party celebrada al pabello de l'institut Sant Vicent Ferrer, muntada per gent del poble, i no va costar ni un duro.

Anònim ha dit...

Diccionario Blavero-Facha de la llengua:
"Agusaes": adverbio de enfasis de la acción a la que acompanya
"mitiu": declinación hacia la derecha de la palabra castellana motivo
"simpatisants": santos simpaticos que se encuentra encastrados en las fachadas del pueblo de Algemesí
"vosatros":pron. Forma del pron. pers. m. y f. de segunda persona plural, que en la oración desempeña la función de sujeto fascista o de complemento del pp con preposición.

Anònim ha dit...

A les dotze a l'ajuntament amb pegatines 'YO pago mis trajes, Y usted?'

Anònim ha dit...

LAS PROVINCIAS aquest matí en referència al cas en el que està imputat el sr.Camps:

El juez cree que la finalidad perseguida (con los regalos a los dirigentes investigados) era «el agasajo o la complacencia»

Pedrasa li haurà comprat una play3 a Visente?

Anònim ha dit...

algu sap com es que ve camps hui a les 12?

Anònim ha dit...

ve a amagar els vestits que li han regalat a la casa de la cultura, que com no la gasten de normal

Anònim ha dit...

Ve a tornar el trage de muixeranguer!!

Anònim ha dit...

Ve a desfer Orange Market també a Algemesí? A tornar el vestit de muixerangeur de la blava? A comunicar que ja no paga més assegurances? A fer-se fotos per a que VR isca més al Berca?

Anònim ha dit...

Últimament "Algemesí" només és noticia amb la corrupció de Camps. Primer amb el Orange Market i hui no se li ocorre anar a un altre lloc a dir que eixirà de rosetes. De rosetes no, però en lo meninfots e inútils que som els valencians, segur que li votem més encara (com el impresentable del Berlusconi).

Anònim ha dit...

Visente i les taronges del Rei.
Visente i el seu amic Camps.
Visente i el mercat enderrocat.
Visente i els aparcaments subterranis.
Visente i els joves del VPO.
Visente no deixa parlar en els plenaris.
Visente ha ferit de mort al parc Salvador Castell.
Visente i el casetó taronja en mig del parc Salvador castell, que bonic.
Visente de quedar bé amb qui interessa.
Visente "no comences el mercat que te quedaràs sense diners" li diu el seu amic.
Vicent i la gestora amiga.
Visente del folclore.
Visente d´Algemesí.
Tin poble a Visente, cadascú té el que mereix, i Algemesí es mereix a Visente...voteu a Visente.

Anònim ha dit...

Una altra que tal!... quina vergonya!.

Ara la Rita, demana que s’investigue a ZP perquè li han regalat un pot d’anxoves.

Patética Rita Mari, patètica!.

Anònim ha dit...

AMB LUPA, quines ganes de clavar-se en la comissió.

No has nomenat els videos que fica a la venda la muixeranga.

De fet els drets d'imatge de la setmana taurina son de la comissió, que es qui fica la pasta, o es que la fiques tu?

Emprenyaoter ha dit...

Paga la comissio els drets de lloguer de la plaça com ho fan els bars amb les taules? si no ho fa, doncs si, sense anar als bous t5ambe ho pague jo

Anònim ha dit...

Paga la processó de la Mare de Deu els drets de tallar la plaça i la meitat dels carrers del poble? si no ho fa, doncs que no fique a la venda els videos de la muixeranga.
Quanta ignorancia!!!!!!

Anònim ha dit...

Doménec, crec sense voler, has oblidat un tema prou important, ho estic esperant desde el diumenge 5 d´aquest mes en les págines de la "Comunitat". Algo de claror sobre "Orange Market", i les trames de com podenfer-se aquestes coses.
Un tal Ramon Cerdá Sanjuan, d´Ontinyent, creá una oficina deedicada a la venda d´empreses,- segón el Pais,-8.000, aleshores el secretari de l´Ajuntament d´Ontinyent, era el nostre païsá Joan Ramon Ferris Tortajada; per aquell temps el dit païsá nostre, es presentaba a les llistes d´Ontinyent per el PSPV-PSOE en el lloc 5e., i al nostre poble com a cap de llista per IPA,- no la de Pedrassa-, l´història es llarga, peró lo més curiós, es lo que comenta el dit article del Pais, que per cert, es nomena " El rastro de la babosa", quan parla de les empreses que s´ajudicaren les ITV, Inspeccions de Vehicles, així com les de Residències d´ancians, essent conseller responsable el ínclit Rafael Blasco. Crec que la trama "Gürtel", i la seua sucursal "Orange Market", inscrita al nostre poble tenen mes que vore amb tota la trama de corrupció que a dia d´avui estem patint.