dijous, 17 de setembre del 2009

Voleu bous? Doncs bous tindreu...

Setembre és un mes d'activitat continua en el nostre poble. Encara no ens hem recuperat de les festes de la Mare de Déu i els carrers ja fan olor a fusta (i enguany encara més que la fusta mullada per la pluja fa encara més olor). Si, així és, tot està preparat per a que Algemesí torne a viure una nova edició de la seua Setmana de Bous.

Un any de bous, on esperem que ens diran que tot ha canviat per a seguir igual. Altres anys teníem nou alcalde i encara ens podíem divertir un poc comentant les noves "actuacions" singular de Vicente Ramon agafant en el moment de fer el discurs inaugural de la Setmana de Bous (recordeu quan va debutar i va posar els focs d'artifici que van cremar als del cadafal de baix de l'ajuntament, quin moment de glòria per a VR!!). També hi altres moments estelars, com la presència del regidor de l'IPA en el balcó de l'Ajuntament en la seua actitud "desafiant" cap als públic (si, la mateixa actitud que té al plenaris on es passa bona part de la sessió mirant al públic i no als seus companys regidors que estan parlant, ho haveu vist?). Però, no ens desviem del tema.. parlem de bous que és el que toca.

I enguany, per desgràcia també tonarem a tindre manifestació contra les "becerrades". jo pensava que els últims anys s'havia encetat el caldo de cultiu per a posar el punt i final a aquesta part de la festa que en la meua opinió ha quedat desfasada en els temps actuals. Com ja dèiem en anys anterior la festa ha d'evolucionar cap a millor, de fet, tenim un exemple en el protagonisme que han agafat les casetes en els últims anys i que han ajudat a reviscolar la festa fins al punt que alguns es comencen a pensar que el més important de la festa és aquest ambient, per damunt dels espectacles, taurins i musicals que venen a la plaça.

I abans de començar la festa, també em ve al cap una reflexió de xifres. com ja sabem tots els som d'Algemesí aquesta festa l'organitzen, gestiones i fan realitat una part de la ciutadania (els cadafalers) amb el suport necessari d'una part de la població (els abonats). Fent números aproximats estem parlant d'un total d'unes 6.000 persones que són les que veritablement s'involucren plenament en la festa. Si aquesta xifra la comparem en la població d'Algemesí (uns 26.000, no?) ens trobem que hi ha vora 20.000 persones que no participen de la festa. Per tant, ara ve la pregunta clau: és açò un problema? o és un avantatge?

Caldria que el nostre poble (i ací és on l'ajuntament hauria de mullar-se) pensarà en oferir unes festes amb una possibilitat d'implicar a una major part de la ciutadania? Si revisem altres poble si ciutats, l'Ajuntament adquireix un paper més rellevant en l'organització de les festes, en el cas del nostre poble tal vegada no seria gens desgavellat pensar que des del consistori es podria impulsar la festa amb propostes que ajuden a fer evolucionar la festa per tal d'obrir-la a una major nombre de ciutadans. I que aquesta proposta els cadafalers no la vegen com una amenaça, sinó com un suport a la seua feina i una iniciativa on tots han d'eixir guanyant.

494 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   401 – 494 de 494
Anònim ha dit...

Este ultim comentari esta de mes,i el pspv te molt clar qui pot o no pot anar en la llista

Anònim ha dit...

Si tú ho dius...

Jo et dic que el PSPV no va canviar Gregori encara que el poble ja havia dit que no el volia. I així va perdre i de la forma que va perdre les passades eleccions. Si Ciprià i Collado és tot el que té que oferir el PSPV, jo tinc claríssim el que va a passar. Allà ells. I allà nosaltres que ens tocaran 4 anys més de majoria absoluta pepera.

Anònim ha dit...

jo et dic que el pspv no presentara ni a Cipria ni a Collado,i si no creus que el que dic es veritat,espera i comprovaras que es aixi.

un votant de esquerres ha dit...

ja estari be que pensaren en el poble i no en ells mateis,encara que a ningu li desagrada un dolçet.Tot i eixo esperem que els politics de 16 i 20 anys es queden a casa, o en la retaguardia.

Anònim ha dit...

La web de l'ajuntament ja no la fan en valencià? totes les notícies estàn en castellà

Anònim ha dit...

No, voràs. Com estem en crisi i hi ha que retallar d'algun lloc (salaris descartats, per descomptat), pues han pensant en que el Valencià (la nostra cultura), és supèrflua... Total, com tothom entén perfectament el "español"... Crec que inclús es plantejaren fer-les directament en angles, ara que està tant de moda a la Generalitat...

Anònim ha dit...

!!GAMMIIIIIIIIIIEEETAAAAAAAAAAA!!

Anònim ha dit...

Alguien sabe donde está Gamieta?

Anònim ha dit...

Esta en su casa desde que le dieron un toque de aviso.
"sabem qui eres"
O igual lo cornearon estos toros y no puede torear más jajaja

Anònim ha dit...

Algu te algo que dir del ultim pleno....

Anònim ha dit...

no le vist, que ha pasat?

Anònim ha dit...

Porque han denunciado a Gamieta prohibiendole que escriba.
Alguien sabe algo.

Anònim ha dit...

En estas Navidades Turron de chocolate,¿ nos invitaran el dia del pleno si vamos ?

Anònim ha dit...

Sols penseu en que gasten,i recordeu que estem en crisis i la crisis es per a tots.

Anònim ha dit...

Sols penseu en que gasten,i recordeu que estem en crisis i la crisis es per a tots.

Anònim ha dit...

Gamieta per favor torna,necesitem dels teus comentaris.

Anònim ha dit...

Algu sap si enguany hi tidrem cavalgada de reis?

Anònim ha dit...

cavalgada, pot ser que si, lo que no esta clar que els contribullents tingam per a regalas, propis.

Anònim ha dit...

¿ Y TAMBIEN LLEGARAN EN HELICOPTERO ? QUE FUERTE,MUCHA GENTE SIN TRABAJO Y ELLOS GASTA QUE GASTA,AHORA TENGO QUE DECIR QUE TENEMOS LO QUE EL PUEBLO DECIDIO EN LAS ELECCIONES.....HAY QUE JODERSE!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

¿ Que esta pasando con las bolsas de trabajo del ayuntamiento ? ¿ alguien sabe algo ?

Anònim ha dit...

i dic jo, tant estalviarem en les llums que no em ficat?
Un poquetet de interes, per l'estalvit, per cada concejal i segur que seria molt mes efectiu i a demes, la gent del poble voría les coses de un altra manera.

Anònim ha dit...

NO OS PREOCUPEIS QUE LOS REYES ESTE AÑO TAMBIEN VIENEN EN HELICOPTERO,Y SERA POR TODO LO ALTO AUNQUE LO PAGAREMOS ENTRE TODOS.....Y EL MENSAJE DE VR.ES UN POCO CANSINO.......

Anònim ha dit...

Algu vol comentar la cavalgada dels reis

Anònim ha dit...

¿Y la mania de este Ayuntamiento de tocarles las pelotas cada dos por tres a los vecinos de los alrededores de la Plaza Mayor jodiendoles con algun ruido para que no puedan dormir?¿Por que cojones no se lleva todos los eventos al Pla a la puerta de su casa para que pueda ir mas gente y oirse todo mejor?

Anònim ha dit...

Uffff, este no es del pueblo, o vive desde que esta legislatura en el centro, porque, a mi medio siglo, nunca ha pasado la virgen, por mi casa (sera por eso que vale la mitad). Un saludito

Anònim ha dit...

Ahir al poble s’inauguraren quatre edificis públics?... 4?.

Anònim ha dit...

Vaja! i jo sense invitacio

Anònim ha dit...

4 edificis 4...

i en abril comencen les obres del mercat.

Anònim ha dit...

el casco de obra, para poder verlas, nos lo enviaran?

Anònim ha dit...

Em sembla que ens va a ser dificil tornar a escoltar la veu de Gamieta...
De qualsevol forma, si algu sap si escriu a algun altre lloc, per favor que ens ho diga.
Ha segut una experiència molt gratificant per als teus seguidors, Gamieta. Gracies.

Anònim ha dit...

Jo no tinc ni idea de fer blogs, però algú que sapigués fer-ne algun, no el podria fer? És que ens em quedat sense pare...
Els blogs d'Algemesí.info, el d'Algemesí denuncia, etc estan molt bé i a mi m'agrada molt seguir-los. Però no és el mateix, no es pot opinar i fer un seguiment dels temetes que ens tenien enfeinats al blog gamieta.
Torne a dir: no n'hi ha ningú que sàpiga fer un blog tipus aquest?

algemesi.info ha dit...

Fer un blog es lo més senzill del mon:

1. Entres en blogger.com

2. Et dones d'alta (si tens compte de google o gmail no fa falta) i punxes el botó taronja que diu "CREAR UN BLOG". Segueixes les instruccions i voalà, blog al canto

3. Si tens algun dubte o quan acabes m'envies un email a admin[arroba]algemesi.info per a que sapia l'adreça i puga posar en Algemesi.info el que publiques.

Anònim ha dit...

Xàfer, no t'oblidarem mai.

Anònim ha dit...

Ei com ca l'assumpte del nou blog? ara Algemesí.info tampoc funciona i ja ens em quedat sense saber coses del nostre poble. Necessitem un nou blog ja.

algemesi.info ha dit...

No és AlgemesÍ.info, és algemesi.info (sense accent).

Crear un blog, torne a dir, és facilíssim i rapidíssim: Entrar en blogger.com, punxar botó "Crear blog" i seguir instruccions...

Anònim ha dit...

Pero esque a algemesi.info només m'apareixes 2 fotos..

algemesi.info ha dit...

Primer que res demane disculpes. L'últim canvi que vaig fer a algemesi.info no el vaig provar amb Internet Explorer. Als que gasteu eixe navegador, vos recomane que proveu el Google Chrome o el Mozilla Firefox. No s'arrepentireu.

En un principi pensava que era cosa de l'avís que només veuen els que entren amb eixe navegador, però ho he provat i m'he adonat de seguida de l'error... Sorry.

Anònim ha dit...

I ara, tota la gent que escrivia en aquest blog on està. Ja ens tenen a tots callats, com era la intenció de l'ajuntament!! ara ni crítica ni res...

Anònim ha dit...

Doncs la gent, que segueixca escriguent i estarem en contacte!!!
Podem aprofitar este blog en el qual es fàcil escriure comentaris.

Hola Algemesí!!!! BON DIA!!!!!

Anònim ha dit...

Bona idea seguim entrat i contant coses d'Algemesi, parelem de com funciona este poble, de com va el mercat, les obres del parc i la resisdencia de dia

Anònim ha dit...

--Com va el mercat? Quan comença?
--Per les obres del parc algú sap si és cert que aparegueren "grietes" en els edificis d'enfront?
--I el centre de Dia? Encara va en marxa? Jo pensava que s'havien gastat els diners en l'edifici eixe de la Polisia (quin gasto més tonto!!!) En tanta falta que fa un Centre de Dia (i ja fa molts anys d'això)

Anònim ha dit...

Dilluns de pasqua o com pegar a fugir de la xopera en 2 hores:
Dilluns de pasqua, anem tota la cuadrilla cap a la Xopera i ens la trobem feta un autèntic femer, la zona estaba a rebentar de gent (qüasi tota rumanos i ecuatorians) pero era increïble la cantitat de fem que hi havia per terra, els contenidors brillàven per la seua ausència. Acte seguit arriba un amic amb el cotxe, veu un espai per aparcar i unes rumanes li diuen que no aparque que ahi va el patriarca, agafen totes les cadires i taules que te el bar i es posen a escampar-les, en menys de mig hora començen a apareixer cotxes i més cotxes plens de rumanos, la música a tota pastilla (en una zona en la que hi han cartells que diu que no es poden fer sorolls forts)En el bar, els ecuatorians també posen el reageton a tota pastilla, així que era un mix de música rumana i reageton. A la fi, entre la merda que hi havia i que no es podia parlar de lo forta que tenien tots la música vam tindre que pegar a fugir igual que MOLTES altres cuadrilles, la gent del poble ara s'en va a l'altra banda del riu perque allí en els xops no es pot estar. M'aguera agradat vore allí a l'alcalde gaudint de la xopera perque NO es pot estar allí.
Ací adjunte fotos d'una ínfima part del fem que allí hi havia.
http://img521.imageshack.us/gal.php?g=05042010447.jpg

Anònim ha dit...

ostic tio!!!! ma que eres raciste!!!!!
Si tu estiguesis al seu pais tb voldries que et tratesin com nosaltres a ells...

Anònim ha dit...

A veure, no es tracta de racisme, sino de civisme. El que no es pot fer és en una zona d'esplai i/o descans embrutar-ho tot, tenir la música a tota pastilla, etc. independentment de qui ho faça.

Anònim ha dit...

a l'anònim del 15 d'abril..
Tu eixe dia no estaves allí en la Xopera veritat? Jo també vaig estar i la veritat es que no es podia estar. Aixina i tot ens vam quedar allí pero la Xopera ja no es lo que era. Jo de xicotet anava amb tenda de campanya a pasar la pasqua, a vore qui pot ara...

Anònim ha dit...

Algemesinencs desperteu-vos, on esteu tots? Què ha passat en l'ambient d'aquest blog? Que queden a penes 12 mesos per a les properes eleccions municipals, i no podem estar callats!
Vinga a veure si s'animeu un poc, ací comença:
Algemesí pel canvi 2011...

Anònim ha dit...

És cert. On esteu tots? on estan els bloggers de Gami? i els d'Algemesí denuncia? i els de Creixent Algemesí? Està tooooooot parat i açò no pot seguir així.
Tots els dies entre en els tres blogs amb l'esperança que s'hagen tornat a "activar" de cara a les eleccions, que només queda un any!!!
On esteu tots? estaré sol?

Anònim ha dit...

No estàs sol. Però efectivament el tema està molt molt parat. Algú ha d'atrevir-se a obrir un nou blog (GamietaReturns?), escriure un primer article i anunciar-lo als comentaris dels tres blogs que comentes. A vore si així la cosa renaix, que hi ha molt de què parlar...

Anònim ha dit...

tindriem que ser mes compromesos, que no som, perque hi ha molt que dir, de este algemesi

Anònim ha dit...

El problema és que tots volem, tots volem, però ningú es tira endavant pel tema del blog, jo el primer...
Som uns meninfots, després ens queixem de que ens guanya la dreta. Normal!, entre que l'esquerra estem dividits en diferents bans i que damunt no fem res, qué més volem?

Anònim ha dit...

a vore, lo del criticar les coses d'algemesi, no vol dir que sigam de escarres, ni mol meins, critequem lo que es fá mal fet

Anònim ha dit...

Gamieta tornaaaa...

Joanma ha dit...

d'acord en tot això...

Si ningú es fa l'ànim de mantindre un blog potser la millor opció siga crear un fòrum, on cadascú escriga sobre una cosa (per aixina entendre-mos, com a articles) i a partir foc a discrcció als comentaris...

La llàstima veritable és que hagen fet xapar al gamieta i ens conformem amb això... no cregueu que se li deu almenys un poc més de revolta? Així segur que qui l'ha fet xapar pensa que açò és via lliure...

La xarxa no té fronteres ni murs...no es pot fer un atac contra la llibertat d'expressió i sortir-se'n amb la seua...

Alguna proposta?

Anònim ha dit...

A mi m'ha agradat el tema del fòrum. Com es podria crear?
Algú ho pot saber?

Jo crec que millor que un blog. Sobretot perquè pareix més lliure per crear converses.

De l'altra manera, el blog, es com que només u parla i els altres opinen. I pareix que per al que parla li caiga tot el pes.

Encara que potser el Gami estiguera cansat ja. Perquè és estrany que algú l'haja fet callar. Ja que si ell no vol ningú ha de saber qui és.

A vore si poc a poc anem trobant la llum.

Anònim ha dit...

segur que algo es pot fer

Anònim ha dit...

ja ha eixit la licitacio del mercat... se admiten apuestas...

Anònim ha dit...

una apuesta no sé, un propuesta, puede.......trauer el ripo, tapar forat i aixi se podrá fer la falla del mercat........no?

Anònim ha dit...

Bon dia. He sentit dir per ahí que Pedrassa està montat un gimnàs (por todo lo alto) en el Raval, al costat del camp de futbol. Algú sap algo?

Anònim ha dit...

per fí algú està fent alguna cosa. Per fí s'arriba al concens i la unitat. Al dijous 27 es pesenta MÉS ALGEMESÍ, una nova Organització Política.

Ànim! i no ens defraudeu, que les esperances de molta gent d'Algemesí, de segur estaran dipositades en esta plataforma.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord, a veure si aquesta vegada resulta i no ens eix "rana" igual que el partidet del Pedrassa.

Anònim ha dit...

"Rana" el partit o "rana" el Pedrassa?

Anònim ha dit...

Els dos!!!

Anònim ha dit...

El 27 del mes passat es presentà la plataforma "MES ALGEMESÍ" al Casino Lliberal amb notable éxit de públic assisten. Ara falta que aquest es comprometa y s'engresque amb aquesta plataforma. Estic convençut que JUNTS PODEM!!.
PD.- Llàstima que falte la participació d'Esquerra Unida!!!

Anònim ha dit...

Sí, llàstima!!!

Anònim ha dit...

No sé perquè els d'esquerres han d'estar sempre separats! Valdria la pena oblidar-se de coses secundàries i arrimar el muscle junts.
Molta gent ho agrairiem.

Anònim ha dit...

Que raó que tens. Efecivament lo que l'esquerra es un cas. Mentre la dreta va tota junta, a l'esquerra tens a PSOE, EU, Bloc, ERPV, verds i demés cada u per un costat. Amb açó de +Algemesí ja pareix que es veu un poc la llum, encara que eixa unió ERPV-Bloc no acaba d'agradar a tots. Vorem vorem... ganes de canvi no en falten i mentre es treballe com cal `pel poble benvingut siga el partit que entre.

Anònim ha dit...

Precisament per eixos prejudicis que arrossega la gent, la esquerre està tan dispersa. La esquerre és massa crítica en ella mateixa. La dreta no és tan exigent: tenen un objectiu clavat al cap (dogmes) i els mitjans per aconseguir-los no els importen. En això ens porten anys de avantatge.

Anònim ha dit...

Si l'esquerra vol aconseguir alguna cosa (guanyar unes eleccions) haurà de fer l'esforç de deixar de banda alguns punts ara secundaris (no estar d'acord totalment en l'altre partit, defensar a contracorrent alguna idea,...)
Si no, els resultats van a ser els mateixos.
Per tant, s'haurà de canviar alguna cosa, no creieu?

Anònim ha dit...

Ufff... com ve el berca de juliol.

Anònim ha dit...

5ena manifestació en contra de les "Becerrades" d'Algemesí.



18 de setembe, 2010.

A les 16:30 hores.

Encreuament del carrer sant josep de calassanç amb el carrer muntanya.

Algemesí, València.

Anònim ha dit...

Un any sense Gamieta...

Anònim ha dit...

Sí, un any.
Gamiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!

Anònim ha dit...

Un any ja, i pico!!!!!

Anònim ha dit...

Un any ja, i el pico més gran!

Anònim ha dit...

Bon Nadal gamieteres i gamieters!!!!

Anònim ha dit...

Això, bon Nadal a tots!!!

Jo crec que "alguns" (com jo) seguim entrant a aquest bloc quasi tots els dies per veure si ha tornat Gamieta, però...

Anònim ha dit...

Si, jo també entre de tant en tant.

Anònim ha dit...

feliç any 2011

Anònim ha dit...

Jo també entre de tant en tant. snifff.... (suspir). Gamieta torna.

pacopilindajaus ha dit...

A vore si arribem als 500 comentaris... ara que queda poc per a eleccions... XDDD

Algú ha tornat a vore a la maedeu de la fitolaca???

Anònim ha dit...

Ací contribuisc jo amb un missatge més...

algemesi.info ha dit...

En lloc de postejar comentaris que no llig ningú en un bloc mort (per desgràcia), perquè no ho feu en Algemesi.info?

Anònim ha dit...

es mo far

Anònim ha dit...

Hola a tots/es.
No entenc l'últim comentari.
On estarà el sr./sra. Gamieta???
No apareixerà per comentar les properes eleccions?

Salutacions.

Anònim ha dit...

Feu una ullada:

http://elbutoni.wordpress.com/

Anònim ha dit...

Feliç any nou i que els reixos vos duguen un 2012 carregat de "gamietades"...

Gamieta come back!

Anònim ha dit...

res de nou er ací?

Anònim ha dit...

vull llegir l'ultima missatge, i no puc si no escrit un de nou (no apareix "ir al más nuevo" o algo paregut)

Anònim ha dit...

Bon Nadal a tots i totes!
Torna Gamieta. Obri un blog nou!

Anònim ha dit...

Gamieta!!!!
Torna, encara que siga en un altre NOM...

Anònim ha dit...

La profecia diu que Gamieta tornarà enguany...

Anònim ha dit...

Ja estaria bé, ja. Però sospite que per a pillar l'autor d'aquell comentari sobre la Visa de l'Ajuntament, la policia deixaria al descobert la seua identitat i ab això es va acabar tot.

Anònim ha dit...

Jo tampoc crec que torne. Algo vaig escoltar de que si que es va saber qui era.
Ens fa falta un blog nou semblant a este.
Algemesi.info està bé, però es feien més aportacions al Blog de Gamieta.

Anònim ha dit...

El bloc de Gamieta era molt millor que algemesi.info
Primer xq algemesi.info es un recull de noticies que la gent valora, res més. Pero Gamieta era crític, mai podrà ser el mateix.
I no crec que mai puga haver-hi un bloc com aquest.

Jo tampoc crec que torne, però signaria on fera falta per a que tornara...

«El més antic ‹Més antic   401 – 494 de 494   Més nou› El més recent»