dissabte, 1 de desembre del 2007

Cap de setmana amb sorpresa final

Estem vivint un cap de setmana amb una agenda plena d'activitats al nostre poble.


El divendres a la nit començà l'activitat amb una xerrada del funcionari de l'Omic sobre el consum responsable i el mateix divendres a la nit també es va fer al nostre poble un sopar homenatge per part del Bloc (desapareguts de l'Ajuntament) on es va lliurar el Guardó d'or del Bloc de la Ribera a l'escultor local Leonardo Borràs.


El disssabte la cita és al teatre on el col·lectiu local Albotaina Teatre oferirà l'obra Nel·lo Bacora a partir de les 19 hores, i a preu de 5 euros l'entrada.


I el diumenge més coses: Pel matí, torna la VII Mitja Marató del Samaruc, de s de les 10 del matí al polisportiu. També al matí, a les 12, hores es farà el Concert de Santa Cecília de la Banda del poble al Teatre Municipal.


Però el gran esdeveniment del cap de setmana es farà el diumenge a les 18 hores a la plaça major on segons anuncia la web municipal s'inaugurarà el Betlem de la Plaça Major i les llums de Nadal de la ciutat. Aquest acte promet. Primer per què per fi hem descobert què és eixa carpa que porta unes quantes setmanes instal·lada a les portes de l'ajuntament. Durant moltes dies he estat fent diferents apostes per esbrinar que anaven a posar allí dins, però VR i els seus xicots m'han tornat a sorprendre: El Betlem de la Plaça Major. Us assegure que la cosa promet, i molt. Però com amb la inauguració del betlem no hi ha prou, sembla que també volen inaugurar (no se com?) les llums de Nadal de la ciutat. Com ho faràn? Com en les pel·lícules prement un interruptor i que tot s'encenga... Tot sembla que serà un "Momentaaaaazzoooo!!!!".

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No he pogut resistir-me arrimar-me fins la plaça major per veure com inauguraven els llums.
A mesura que m'arrimava a la plaça, des del carrer muntanya, veia com una comitiva de persones, liderades pel nostre senyor alcalde, venien cara a mi,... moment de confusió, perquè no anaven cara mi, sino on està el bancaixa del carrer muntanya.
Jo, curiós de mi, i després de deixar passar tota la comitiva,com si estaguérem en una processó, els he seguit fins que s'han parat en sec.
Tot el món en silenci, i de repent han començat tots a una a contar enrere ... 3, 2, 1 i clec! el soroll de l'electricitat, oooooh!
de repent tot els que allí hi havien s'han posat a aplaudir: ja tenim els llums encesos, els nous llums ...

Anònim ha dit...

Açò de les llums de nadals posa molts bonics els carrers d'un poble, i a mi em fa molt de comboi eixir aquetes festes nadalenques i vore les llumenetes i escoltar nadalenques... però, per favor no oblidem que fa unes setmanes a València es va fer una reunió per veure mesures per aturar el canvi climàtic i unes setamanes desprès tot oblidat que és Nadal i toca "despilfarro". Tot en mesura, a vore si ara tots els racons del poble tenen que tindre llums de Nadal.

Podeu llegir un article molt interessant sobre açò de les llumenetes de Nadal ací:
http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Navidad/
poco/sostenible/elpepusoc/20071128elpepisoc_1/Tes

Per cert, jo també vaig estar a la inauguració del betlem i de les llums. Hi havia més gent del que esparava (com mobilitzen els regidors d'ara) i com ja va avançar el senyor Gamieta va ser: Tres, dos, uno... "momentaaaso".

Anònim ha dit...

Ja tenim llums, arbres, betlem...
A mi em pareix curiós que no hi hagen diners per a segons quines coses, però sí per pagar-nos un betlem...

Anònim ha dit...

Ieeeee m'han agradat moltes les llums del carrer arbres i plaça mercat, etc. Però les del carrer passeig son horriblement lletges per al meu gust :P

El betlem per a mi és prou prou soso però bueno... més val aixó que una pedrada al cap (si que han tardat temps aquests betlemistes en montar-lo no??)

pd: en Nadal el canvi climàtic s'atura a les ciutats, però als camps de tarongers hi ha "segones" collites que plenen els camps de tristessa per culpa d'aquesta merda de canvi climàtic.

Anònim ha dit...

GAMIETA HE DE DIR QUE T'OBLIDES D'UNA DE LES COSES MÉS IMPORTANTS QUE S'AHN FET AQUESTA SETMANA, I QUE CREC QUE ES OBLIGACIÓ DE TOTHOM ARRIMAR-SE I ES:

EL DISSABTE A LES 19.00 SIGUÉ LA IGNAGURACIÓ DEL "RASTRILLO A FOAVOR DEL ALZHEIMER"

QUI VUIGA ANAR ESTÀ A LA SALA D'EXPOSICIONS DE L'AJUNTAMENT.


Per a qui no ho haja sentit mai, es gent del poble que dona a l'asociació productes els quals ells després poden vendre.
Desde ous, llet, llençols, fins a joguets llibres antics i sabates.

Anònim ha dit...

Un dubte ke mha vingut ara al cap:
Com és diu "rastrillo" en valencià?
No crec ke es diga "rasclet"...
...uhmmm, kina incògnita, a vore si algun Joanin Fuster m'ho resol.
Gràcies

Anònim ha dit...

ostic, això del alzheimer està de puta mare :)

Anònim ha dit...

he ficat ratrillo en castellà, perquè la traducció de rastrillo es RATRET i com a que sòna un poc mal no? jajaja!!!!

per favor, recomane a tot el mon que s'arrime al Mercaet, Rastrillo, Mercadillo, Rastro, Mercat de carrer, etc etc. COM VUIGAU DIR-HO, JAJAAJAJA.

Anònim ha dit...

Tranquil, no era per filar prim el vocabulari, sols era això, curiositat...ke ara ja està resolta ;)

Supose ke passa com el famós sopar de "sobaquillo": sopar "a la fresca", de "pa i porta", a la "dolsainera"...

http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=6&fil=3823

Anònim ha dit...

Personalment no m´ha sorpres del betlem, ni res de res

Si uns manipulaven amb el Berca estos també
Si uns ficaven l´impost del fem, els altres no el lleven
Si uns duien un concert de Al Tall, estos monten betlems, era lo minim que ens podiem esperar, amb inaguracions incloses

Ja sabeu el poble ha elegit