divendres, 14 de març del 2008

welcome Algemesí

A partir de demà 165 joves de tot el món passaran unes dies a Algemesí coincidint en les festes falleres. Aquesta és la segona trobada de joves que s'organitza i on participaran gent de 22 països diferents. Una oportunitat única per a vore món. Així que atents que de segur que trobarem molts forasters aquest dies passejant pels carrers. Per cert, qui ha organitzat aquestes encontre de joves? No m'ha quedat clar. I qui ho paga? On es queden a dormir?


Per a vore les falles els tindran que portar a algun casal faller i a partir del dilluns podran vore alguna de les tres mascletades que enguany són la gran novetat de les festes falleres. Tot i que, ja han anunciat que els portaran un dia a València per que tinguen una millor percepció de la magnitud de les festes falleres del Cap i Casal.

A més de portar-los a vore traques i i menjar bunyols també estaria bé que els forasters i els del poble ens acostem a fer una ullada al 1r. Torneig de Falles de Raspall que es farà demà dissabte partir de les 18:30 hores al al carrer Nou del Convent entre carrer Moli i Sant Josep de Calassanç.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Manifest

Del mal ús i abús de la ràdio i de la televisió públiques valencianes

http://www.rtvpublicaplural.org/index_va.php

Anònim ha dit...

Vaja, vaja...de fora vindran i a la casa de la juventud tallers prepararan...

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr....per a que dir res..

Anònim ha dit...

Sols volia dir que els jovens que han vingut, molts o tots s'han quedat a dormir al Patronat. Donar les gràcies a la Parròquia de Sant Jaume que ens han cedit els locals, no sempre hem de criticar a l'Esglesia (també fa algunes coses bé!!)