dilluns, 14 d’abril del 2008

Eraiste Merkatu

En l'últim plenari municipal, el nostre alcalde Vicente Ramón ens va regalar un altra de les seues perles informatives. Per a respondre una pregunta del ex-regidor d'urbanisme, el socialista Ciprià Teodoro sobre l'estat actual de les obres del mercat, VR va voler demostrar que ho porta tot controlat i ens va avançar que ja tenia clar qui anava a encarregar-se de l'enderrocament de l'actual edifici del Mercat. L'empresa escollida per VR és una empresa navarresa anomenada Erri Berri. Sembla ser que aquest intent de demostració pública d'Amo del melonar, no li va acabar d'eixir massa bé perquè a VR perquè, segons diuen els socialistes, l'adjudicació de l'enderrocament encara no s'havia fet pública i per tant VR tenia informació privilegiada que encara no pareix en cap lloc. Per tant, VR havia tornat a pixar fora de test: si alguns pensaven que desprès de l'experiència del 91.000 euros havia aprés a saber que pot i que no pot dir, que tinguen clar que hi ha coses que no s'aprenen mai.

A banda d'aquesta relliscada informativa de VR, el fet concret és que una empresa de Navarra serà l'encarregada d'enderrocar el Mercat Municipal d'Algemesí. A no ser que disposem de maquines en València, ja imagineu el que vol dir això: que els navarresos subcontrataran a alguna empresa de la zona per a fer la feina, i acabarem vegent a alguna empresa de per ací fent una feina que cobraran un senyors que estan a molt quilòmetres d'ací. O tal vegada ens sorprenen i els navarresos fan una excursió a les nostre terres per fer un Eraiste (enderroc) del nostre Merkatu. Estarem atents...

PS: Els navarresos ens han sorpès i han enviat les màquines des de Navarra per enderrocar el nostre Mercat (RIP) i ho han fet a en poc més d¡un matí. Uns profesionals de l'enderroc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gamieta, jo crec que els operaris si que els enviaran...el que si que llogaran segurament serà la maquinaria, vamos, crec jo... però estarà per vore.

Per cert, que tingau tots un Bon dia de la República!