dilluns, 11 d’agost del 2008

Polèmica que no ens aporta res

Mira que hi ha temes per a debatre en Algemesí, mira que hi ha polèmiques obertes sobre temes calents que preocupen als ciutadans, però sabeu on han acabat els nostres polítics? En el jutjat per un problema sobre l'ús que es fa de l'escut de l'ajuntament....

Fa unes setmanes l'equip de govern municipal (del PP) va denunciar al PSOE per emprar l'escut i l capçalera de l'ajuntament en una nota de premsa del grup socialista. El Partit Popular destaca que la intenció d'aquesta acció és "confondre" als ciutadans... segur? quina difusió ha tingut aquest escrit? ens ha arribat a totes les cases?

El PSOE li ha seguit la corda al PP i també ha eixit a contestar diguent que li sembla incoherent que el PP es gaste diners municipals en presentar una denúncia, mentre a la pàgina web del partit popular d'Algemesí també estava present el logotip de l'ajuntament....

En resum: els del PP volen portar al terreny judicial la política local portant al jutjat un tema que es pot resoldre de moltes formes i els del PSOE entren en el joc diguent que si jo ho faig és perquè tu ho has fet abans. Açò és un exemple de l'ús del mitjans municipals... si abans era el PSOE el que aprofitava el Berca per a fer-se propaganda, ara ho fa el PP, i el motiu és "com tu ho has fet abans ara jo estic justificat per fer-ho"... i així anem.

El problema de tot açò és que aquest debat sobre l'ús del logotip ha servit per tapar debats sobre altres temes de més importància com la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana que es va aprovar a un dels darrers plenaris. Aquest era el tema de la polèmica nota de premsa que havia enviat el PSOE, però des del PP s'han encarregat de tirar una cortina de fum per evitar que aquest assumpte es pose sobre la taula, i el pitjor és que el PSOE i els diaris s'han deixat dur per aquesta cortina de fum i han oblidat que hi ha temes que tenen més incidència sobre els ciutadans que l'ús del logotip municipal. Per a resoldre aquestes coses no podien quedar un dia VR i Gregori i pactar una solució de persones adultes i responsables? Cal acabar en el jutjat?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix que es deurien preocupar mes del escut dels billets de 500€ que ixen del Ajuntament com a xurros...

Anònim ha dit...

Vergonyós el que passa en aquest poble! Cada vegada em senc pitjor com a ciutadana!

Anònim ha dit...

El poble va votar un canvi... i això tenim: un "bon" canvi... A Algemesí, quan no és la llengua, és la bandereta o els sous dels polítics... però i el dia a dia? Si fins i tot a "LA NOria" tracten temes més importants que a l'Excm Ajuntament de la ciutat d'Algemesí !!! Vergonyós i, com sempre, se n'ixen indemnes de tot "els que manen".

Anònim ha dit...

ja falta menys per a les proximes municipals

Anònim ha dit...

Des de la distancia Algemesí dóna pena, penita pena... Arribem al segon estiu de legislatura i res de res... He conegut el treball de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcobendas (Madrid) per qüestions de la causalitat caprixosa de la vida. I m'he quedat alucinat de vore, per exemple, que l'alcalde d'Alcobendas (cent i pico mil habitants amb titol de gran ciutat) té un assesor de 22 anys, perquè al territori municipal està la Universitat autònoma i governen per primera vegada després d'una era socialista. Si bé és cert que La Moraleja està dins del poble i que majoritariament els conciutadans son gent adinerada, l'alcalde ha decidit rodejarse de la joventut de forma ben directa, mullant-se bé.

Com va dir el gran Alfonso Rus (tot el que té de menut i faxeta ho té de gran i d'enamorat de la seua ciutat): "ELS POLÍTICS DIUEN QUE ELS JOVES SON EL FUTUR PER A NO ASUMIR QUE SON EL PRESENT I QUE NO ELS LLEVEN EL LLOC A ELLS".

.....reflexionem.....

¿QUÈ TINC COM A JOVE VIVINT A ALGEMESÍ?

Anònim ha dit...

L'anterior comentari m'ha deprimit molt com a Algemesinenc. Es tan cert que em fa dessitgar el mon de "La fuga de Logan", als majors de 30, sels fregeix en una espiral de foc. xD

Osti, tinc 31, ja em toca...

Anònim ha dit...

sincerament este món necesita un gran holacaueste, apretar el boto de reset i tornar a comensar. Com diría Ford Fairlane "tanto gilipollas y tan pocas balas"

Anònim ha dit...

Me'n vaig de vacances¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Els comentaris que acabe de llegir, em deixen una mica sorprès. Tots sabem que ser jove no és garantia de progressisme, ni de saviesa, ni tan sols de trellat. Ni tots els joves ho farien bé ni tots els majors ho fan o farien mal. Jo que en la pel·lícula “ La fuga de Logan” ja hauria estat fregit fa 20 anys, crec que els canvis de govern (i per suposat de tendències polítiques) són necessaris ja que ens fa madurar, ens fa més reflexius i ens ajuda a elegir amb coneixement de causa. Però això serà a les pròximes.
L’Espectador.

Anònim ha dit...

Encara estic ací però ja me'n vaig de vacances¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Us convide a que visiteu la Valenciclopèdia i completeu l'entrada d'Algemesí, que està molt buida, i feu noves per al nostre gran alcalde o per a les nostres festes!

http://valenciclopedia.wikia.com/wiki/Portada

Anònim ha dit...

Sols un comentari d'alguns joves, mireu les Illes Balears i els escandols de les joventuts del PP, espabilats si que estan.