dimecres, 22 d’agost del 2007

Temporada alta

L'estiu és sempre temporada alta per a molts oficis: els bars de platja, els xiringuitos, les discoteques de la costa, les agències de viatges, hotels, restaurants turístics. Però a banda de tot açò és també temporada alta per als lladres. No és cap novetat que aquest any els lladres estan entrant a molts pisos.
Per desgràcia, Algemesí no està protegida contra aquests fets i alguns veïns i veïnes de la nostra ciutat s'han trobat amb les portes de les seues cases forçades i amb la desaparició de moltes de les seues coses més valuoses. De fet, jo mateix, aquestes setmanes m'he emportat el portàtil a Cullera, no perquè tinga ganes de fer feina, sinó per estalviar-me possibles sorpreses indesitjables. Mai es sap. Però, la policia també està intentant posar fi a aquesta feina bruta que es fa en estiu. Per tant, també és temporada alta, o almenys hauria de ser-ho, per a la policia. I sembla que s'ha aconseguit pillar a alguns que havien furtat en alguns habitatges del nostre poble.
Però les cases no són l'únic objectiu dels lladres, els cotxes també són un bon espai per furtar. Segons m'han comentat el modus operandi és trencar directament el vidre d'una finestra d'un cotxe aparcat al carrer i furtar el que es puga. Sembla que molta gent sap qui és el responsable de molts d'aquests robatoris en cotxes, perquè el xicot té la poca vergonya d'oferir el material furtat per alguns bars del poble. Fins i tot, la policia l'ha arribat a detindre, però no poden posar-lo a la presó només pel que ha fet. I el presumpte lladre continua al carrer. Tots sabem que altres pobles també pateixen aquest mal. Mal de molts, consol de ximples.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Altra vegada apareix el problema de la seguretat ciutadana i em reafirme en el comentari huité de l’entrada “Operació serra” el qual reproduïsc quasi al peu de la lletra:
“Pot ser que un dels motius pels quals el PP ha guanyat en Algemesí, siga el tema de la seguretat ciutadana. És per això que una de les seues principals obligacions és solucionar-la. No val a parlar i parlar del que han fet els demés. No val el canviar direccions, tallar els arbres, fer níxols nou, posar contenidors... això també ho sé fer jo i a meitat de preu”.
L’espectador.

Anònim ha dit...

coche aparcado en la calle. cristal roto. sustracción: unas zapatillas deportivas viejas.

FELIÇ FINAL D'AGOST

Anònim ha dit...

per quins carrers han furtat cotxes????

Anònim ha dit...

los robos se han hecho por los carrers del poble, pues por el carrer valensia, por el carrer cervantes también... pero no se han robado los coches lo que pasa es que han rebentat las finestras y han sustraido tonteries de dentro.

I love Quini Giner.
Antes le xuplava el culo a los del PSOE y metí a mi mujer en la lista de Gregori 2007 para ver si la metiamos de consejala pero como perdieron pues ahora me toca ferliu bo a los del PP pa que no me quiten el puesto.

felis vuelta al pueblo a tots