dissabte, 29 de setembre del 2007

Apurant la festa

La setmana ja comença a viure les seues últimes hores. En aquests moments les forces físiques comencen a arribar més justes però al mateix temps volem apurar els últims alés de la festa.
El divendres va ser un dia prou complet des del punt de vista dels espectacles. Els que entenen diuen que bona correguda, i el concert de la nit també va resultar molt apanyadet. El Arrebato va saber entendre l’entorn que tenia davant i connectar bastant bé amb el públic. Llàstima que no podem dir el mateix de Marta Sánchez que desprès de començar tardíssim fa cantar unes poques cançons i amb la butxaca plena cap a casa. La xica, que ja té el cul pelat de rodar pels escenaris, va vore que era molt tard, feia fred i el públic que tenia davant no coneixia ni una cançó d’ella així que va apostar per no arriscar-se a rebre molt de xiulit.

Ahir a la nit es va obrir la discoteca Deluxe. Un poc de competència directa per a la Ravecarpa, que sembla haver aconseguit despertar les protestes de molt veïns i la policia està farta de rebre cridades telefòniques protestant pels aldarulls que provoca. A més, si vas allí pots vore com no hi ha control d’accès a menors d’edat, i a més de l’alcohol allí ha esdevingut un espai abonat a altres drogues. En definitiva, una bona idea la de muntar una carpa però mal gestionada. De fet, pregunant hem aconseguit saber que un dels responsables d’aquesta carpa (que té l’escut d’Algemesí a la porta!? I no passa res...) és un veí d’Algemesí que fa alguns anys va entrar a la subhasta a rebentar-la, va pujar de forma desmesurada els preus i es va quedar dos cadafals, per a desprès dir que no podia muntar els dos i la comissió es va tindre que fer càrrec d’un d’ells. Si realment aquest personatge està al darrere de la carpa és indignant. Desprès de fer l’empastre que va fer i de riures de la festa del poble, ara va i li donem permís per a gestionar la carpa i omplir-se la butxaca a la nostra costa. Anem a donar premis als que pitjor ho fan?

Per un altra banda, destacar que les noves tecnologies estan cada vegada més presents en la festa. La comissió disposa de la seua web que actualitza regularment, però des de fora arriben cada vegada més aportacions interessants. Al Youtube tenim distints exemples com el muntatge de la plaça, un fragment d'una correguda i altres també podeu trobar. Una de les últimes incorporacions ha estat un vídeo de la manifestació antitaurina del passat dissabte, on podeu vore la poca educació d’alguns veïns. Casdacú és lliure d'expressar la seua opinió però sempre mantenint el respecte i l'educació. Per sort son una minoria i a Algemesí viu molta gent de trellat i educació.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

LA COMISSIÓ TAURINA NO HA ACTUALITZAT LA PÀGINA WEB AL NIVELL QUE CAL. NOMÉS S'HAN ENCARREGAT DE PUJAR LES CRÍTIQUES (PERSONALÍSIMES, NO SE SI ÉS QUE LA COMISSIÓ COMULGA AMB LES IDEES DE C.B.) I UN PARELL DE NOTES DE PREMSA EN TOTA LA SETMANA.


¿Què ha passat amb els horaris nocturns? ¿Per què tots estan empenyats en desacreditar el matador que tallà 3 orelles dient que no era mereixedor i volen llepar-li el cul perquè el guanyador siga Dàmaso González? ¿Per què sabent que veient-se el plumero no es fa alguna cosa per ser més discrets?

¿I tu, tens més perquès? Anota'ls

Anònim ha dit...

M'he quedat un poc flipat... He escoltat bé el video de la manifa? He escoltat un "VIVA ESPAÑA"?

És un poc depriment que es barrege tot, política i trellat. He vist cares de militants de l'extrema dreta d'Algemesí a primera fila. Aborronador document audiovisual. Indignant manifestació del sentir i de la festa d'un poble.
Poc encertada la música de la muixeranga utilitzada com a un himne, però tampoc queda massa bé de melodia de mòbil i ningú no diu res.
¿I el que ix a torejar alli emmig què? Minuts de glòria davant la vaca, no davant la gent, que aplaudix però no topa. Així sabem tots, "rubio de bote chocho morenote". Però bé. Un any més torne a sentir vergonya aliena dels meus conciutadans en la manifestació antitaurina. No dels qui es manifesten (QUE HO FAN MAL, SENSE LLEGIR UN MANIFEST AMB MEGÀFON NI RES) sino dels qui van a vore què passa....dels qui són espectadors de la democràcia i la veuen com un espectacle.

DOMENEC, DEUS ESTAR ALS BOUS... ESPERE QUE VAJA BÉ I QUE T'HAGES ENDUT BEGUDA QUE HUI EL SOLET APRETA. SALUTACIONS.

Anònim ha dit...

INDIGNANT LA CARPA, Ahir, per segona vegada que vaig, i he seguit vegen a xiquets que no tenen més de 12 anys segur I estic parlant a hores com les 6 i pico del matí. Passant per davant dels seguretats, i ells com si res, com si fora uno més d'eixos que están tot passats. SENSE COMENTARIS...

ESPECTACLES DE NIT:
-MARTA SANCHEZ, tremendament, patétic, deurien d'haver guanyat més diners els ballarins que ella. (per cert, u dels ballarins, el negre, es professor de ball de Supermodelo 2007).
ESTUPIDA, DESPAGO, ESTUPIDA.

-JARABE DE PALO, per favor!!!; de qui ha sigut la idea de ficar 2 escenaris a la plaça, RIDICUL. Per a un grup que ve, amb TRELLAT, se'ls podria haver donat 1 nit sencera, i no mitja, i a quines hores començà!!:...

Tinc ganes de demà asomarme a la plaça, i vore si la plaçà estarà plena, vore a la gent vestida de particular, i no amb roba de bous. A les nanes amb l'uniforme de les monjes, a les mes majoretes totes en l'osso de tous penjat al coll, els xics, amb samarretes del niño, i tots amb les vans o les converse...

DEMÀ ES DIA DE FER FOTOS, PERQUE LA PLAÇA AIXINA, ES VEUEN POQUETES VEGADES...

adéu, gamieta & cia

Anònim ha dit...

Avui s’han acabat els bous, algú dirà que demà dilluns encara en fan, però no; jo que fa quaranta-un any que faig cadafal sé quan s’acaba la setmana. Ara, a les deu i quart de la nit em pose al dia de tot el que heu comentat i crec que amb totes les barbaritats que heu dit, s’heu quedat curts... Els algemesinencs tenim un problema, i és gros. Volem que la nostra festa siga coneguda, però no volem pagar el preu que això suposa. Jo dic que no necessitem publicitat. La setmana de bous és una festa privada i nosaltres la paguem per a poder disfrutar-la, sense que ens ompliguen de diners ni de “farina” si hem d’evolucionar, evolucionem, però amb consciència de poble, autònoms. Però sobre tot hem de plantejar-nos bé l’elecció dels que han d’administrar els nostres diners. Al menys, que tinguen trellat.
L'espectador.

Anònim ha dit...

la carpa lo millor dels bous, si senyor!!

Anònim ha dit...

Com pots dir que la carpa lo millor dels bous???

PERÒ QUE A TU T'AGRADA IXA MÚSICA???, SI IXA MUSICA ESTA FETA PA LA GENT QUE PA "FINS AL CUL BRUT DE FARINA"!!!!.

I no pq no tagrade la música, sinòper les cares que duu la gent!!!.


IXA CARPA, DEURIA D'HAVER ESTAT PARTIDA EN 2 PARTS I HAVER FICAT 2 TIPUS DE MUSICA...

Anònim ha dit...

Com a resum de la setmana podem dir varies coses, la mes important que es que es pot fer la mateixa festa en 450000, 600000, o 900000 €, la comisió responsable màxim de la festa, deuria ara a posar-se a treballar per a que a la propera subhasta prou gent vullga fer cadafal, i no esperar-se a Març -Abril, per a ficar-se a treballar, i si necesiten idees perque es veu que ells non tenen, que pregunten a la gent i es trobaran moltes sorpreses

Anònim ha dit...

FARÀ PÚBLICA LA COMISSIÓ UNA RELACIÓ DE DESPESSES I GASTOS PER A JUSTIFICAR ELS DINERS QUE S'HAN GASTAT????

FEM FORÇA COM SIGA, NENS

Anònim ha dit...

Vaya con Lluch!
No sabia yo que estaba detrás de la organización de la carpa.
Nuestro Pocholo Martínez Bordiu algemesinense...

Anònim ha dit...

No es preocupeu que de segur que la comissió taurina d'Algemesí presentarà els comptes generals en Assemblea, però estigau tranquils que tot estarà ben quadrat...

Anònim ha dit...

EI EI EI, descalificaciones personales no!

De todos modos el pocholo de algemesí es el de Esquerra republicana, el Eduard.

(O CANVIEM L'ESTIL DELS COMENTARIS I EL·LABOREM UN POC MÉS AÇÒ O LA GENT SERIOSA QUE LLIG AÇÒ DEIXARÀ D'ENTRAR I LA NOSTRA VEU NO S'ESCOLTARÀ)

Anònim ha dit...

Pues si k m'agrada la carpa i e estat en ella quasi tots els dies hasta casi tancar i no anava hasta el cul de res, wno d alcohol si, xo d'aixo no es salva ningu xD
la carpa lo millor de bous, e dit! :)

Anònim ha dit...

opte per fer una sentada o algo per lestil pake es faça public els gastos de la comissio taurina amb el pressupost.

magradaria saber en que seu gasten, de veres, perq es penós i cada any mes. QUE DIGUEU???

Anònim ha dit...

CLOENDA SETMANA TAURINA

VR ha deixat constància de que no és bon orador, però això no és cap novetat. Ha fet una referència a la pancarta que el PSOE ha penjat a la sede, al carrer muntanya dient allò de: SER ALCALDE D'ALGEMESI ES UN HONOR, NO UN NEGOCI. VR ha dit que ni una cosa ni una altra. Que ser alcalde és un orgull! I en els agraïments ha estat una miqueta espeset. Ha fet referència a la cort d'honor de la fallera major del poble, però no venia molt a cuento dins del discurs... en fi, novatades que cal perdonar.

Amb tot, s'ha acabat la setmana de bous com feia temps tots esperaven, amb un castell de focs d'artifici...que riu-te tu del castell del dia de la mare de déu... Ha estat espectacular, tot i que la gent tenia por por si cauia alguna cosa, però tot estava en ordre. Un castell espectacular amb gran quantitat de pòlvora.

Haurà pagat VR el castell o l'haurà pagat la COMISSIÓ que deia que li sobraven 30 milions?

SEMANA PASSADA... I ARA, A BOU PASSAT, CAL QUE TOTS COMENCEM A PENSAR EN FER BALANÇ DEL QUE S'HA VIST I DEL QUE NO S'HA VIST PER AJUDAR ELS NOSTRES GOVERNANTS A FER LES COSES MILLOR. SEGUR QUE HO ACCEPTARAN AMB ELS BRAÇOS OBERTS ALLÒ QUE DIEM.

Em consta que Domènec Gamieta va fent ja balanç de la setmana i se sentarà en breu a fer un resum com cal. Posa't les piles, Gami, que de seguida arribarà al Pla el tema de les motos i la setmana de bous quedarà en l'oblit.

UN BES A TOTS, XÈ!

Anònim ha dit...

Resumint:CORRUCIÓ.
EL Lluch el de la carpa, El president de la comissió, el mateix que abandonà el barco l'any que hi havia poc presupost. el president de nit un cadafadel de la penya Moatros condenats a pagar una multa i no fer cadafal durant un temps... i que s'ho passaren pel forro dels collons. Això és el que tenim.
L'Espectador.