dilluns, 3 de setembre del 2007

Promoció turísticopolítica

Seguint les recomanacions d'un comentarista anònim vaig anar el passat dissabte al matí a comprar-me el Levante per a poder llegir l'especial sobre les festes del nostre poble. Amb el diari em van donar un suplement a tot color dedicat a les festes de la Mare de Déu i dels bous. Té el mateix format que en el d'anys anteriors, però enguany amb un canvi important de contingut: Gregori i el seus xicots han desaparegut de les fotografies per a donar pas a Vicente Ramón i els seus: Gabriel Palop, de cultura, Rosa Sebastià, de turisme, Amparo Lluch, de festes i Enrique Ballester, de Comunicació, que també apareix per un raconet. Quasi tot cares noves.

Vicente Ramón disposa de dues pagines per posar una foto ben gran i per explicar en una entrevista quins són els seus projectes per Algemesí. La resta d'articles dels seus regidors estan tallats pel mateix patró de populisme i poc contingut. Als que els han encomanat els articles dels regidors han decidit no calfar-se massa el cap. Per a que esforçar-se? Hauran pensat ells, si el que la gent mira són les fotos.

Al que no han posat en l'especial és al seu soci del PSD, si eixe que està: amb les portes obertes a tots. Així és la política: Ell els vota i es ho fa tot bó però a l'hora de la foto patada el cul.

Em sembla que el suplement de les festes, igual que el d'anys anteriors, és prou fluix i podria haver estat més treballat i atractiu. Tal vegada, desprès dels molts euros que ens costarà als algemesinencs aquesta campanya de publicitat es podria haver fet alguna cosa amb més contingut i donar més promoció del poble i no tanta promoció política. El problema és que abans es promocionaven els del PSOE i els seus socis i ara és el torn del PP. Canvi de cares i poc més.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿I l'article de un tal Joan Lopez? ¿Això ho hauran encomanat des de l'ajuntament o serà l'unic que se salva de la propaganada a banda de l'article del cura de sant jaume? Per cert, ixe López qui es?

Anònim ha dit...

Eixe Lópex era un xic del poble que ajudava a fer la revista El Campanar del PP quan estaven en l'oposició

Anònim ha dit...

IEE, i també continua apareguent el que era cap del premsa del PSOE ¿No havien posat els del PP a un altra?

Anònim ha dit...

Joan López és un estudiant de periodisme del CEU que simpatitza amb el PP. Encara que l'article ha sigut pensant en mi...

Anònim ha dit...

wow quin nivell GAMIETA... tens a la mare de déu de col·laboradora amb comentaris... això no ho té ni el ALELUYA de la fulla parroquial!