dijous, 18 d’octubre del 2007

100 dies i una pregunta per a vosté

Ja han passat 100 dies del nou govern del Partit Popular a Algemesí. Aquest era el temps de cortesia que Vicente Ramon i els seus regidors van demanar per a poder començar a treballar per Algemesí. No han sigut dies tranquils per començar a fer la seua política, ja que s'han trobat amb una oposició embravida. També és cert que han passat certes coses que han fet despertar moltes consciències adormides (sobretot pel tema dels sous que tanta polèmica va despertar).

L'últim tema que està ara als diaris és la parcialitat de la televisió municipal. Si ahir els socialistes denunciaven que el PP havia trencat un pacte "no escrit" per no polititzar la informació del Berca, hui el PP ha eixit a la resposta. Diguent que des del PP d'Algemesí van avisar a tots mitjans d'eixa reunió de treball de càrrecs del PP a Algemesí i per tant van ser els del Berca els que van decidir anar-hi, com la resta de mitjans. D'això se'n diu passar-li el mort a un altre (i no és la primera vegada que ho fan). Aleshores, açò provoca una pregunta: qui deicideix els continguts dels mitjans de comunicació local, perquè algú ha decidit posar 10 fotos de VR en el darrer Berca escrit, no?

L'altre argument del PP respondre a les acusacions del PSOE ha sigut acusar als socialistes i als d'Esquerra Unida de fer una roda premsa per criticar el sou de VR en una sala de premsa de l'Ajuntament. Això està mal fet?

I el tercer argument és dir que la pluralitat de la televisió municipal està garantida perquè van a retransmetre els plenaris. Vols dir que si ens passen cada mes un plenari per la televisió i desprès es dediquen la resta dels dies a fer informatius dels actes polítics del PP ja està tot arreglat?

Però millor proposem idees: Seguint el suggeriment d'un comentari i aprofitant el fet dels 100 dies, una bona idea per al Berca seria copiar el programa de TVE i fer una espècie d'entrevista a VR a partir de preguntes lliures dels ciutadans d'Algemesí.

Jo, ja tinc un pregunta per a vostè...

22 comentaris:

Anònim ha dit...

QUAN PENSEN BAIXAR ELS IMPOSTOS, COM VAN PROMETRE????

Anònim ha dit...

Es cert que van a tornar a imposar el I.A.E. als comerços? Per què?

Anònim ha dit...

Què hi ha de les obres del Casino? Quan anem a vore materialitzat allò tantes voltes repetit: ANEM A ILUSIONAR ELS GRANS OBLIDATS EN 20 ANYS, ELS JOVES D'ALGEMESÍ. Vull respostes. Mentre... fumando espero...

Anònim ha dit...

ESTIC D'ACORD EN FER:


TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED, AL SEÑOR VR, PERO...


en Valencià o en Castellà?, jajajaja

Anònim ha dit...

Y QUE PIENSA HACER CON TANTO DINERO QUE SE HA ASIGNADO EN SU JORNAL?? Y EL DE SUS REGIDORES??

Anònim ha dit...

A Sueca retrasmitisen tots els plens municipals a la televisió local, i tenen una audiencia important, i al endema tots parlen del tema.

Així coneixeriem qui ens representa, i quines actituts tenen quan diuen que treballen per Algemesi

Anònim ha dit...

Senyor VR: No li sembla incoherent que per una banda diga que l'antic equip de govern no li ha deixat diners en la caixa i al mateix temps posen uns nous sous que ja està cobrant vostè, els dos regidors i el personal de confiança? D'on han tret els diners per a pagar-se? No podria haver-se esperat al pròxim any amb el nou pressupost i aleshores alliberar-se?

Anònim ha dit...

Quants diners d'indemnització van a pagar-li a l'empresa Conscea que tenia adjudicades les obres del Mercat que vosté ha paralitzat?

Anònim ha dit...

Li sembla correcte que el seu Regidor de Joventut, de l'IPA, cobre diners per fer gestions per a un equip esportiu de la ciutat que està subvencionat per l'Ajuntament? No creu que és incompatible?
Si miren les fotos de l'ultim Berca tindrà més informació.

Anònim ha dit...

Van criticar la política d'amiguisme de l'antic equip de govern, i ara sembla que vosté esta fent el mateix; per exemple adjudicant la gestió de la carpa de bous a un familiar d'una regidora seua. Pot explicar com es va adjudicar aquesta carpa? Quin control policial hi havia per a evitar el consum de drogues en aquesta instal·lació que tenia l'escut de la ciutat d'Algemesí a la porta? Tenia llicència d'abertura?

Anònim ha dit...

Quina vergonya d'alcalde, el que jo no comprenc és per què té tan d'interés en retransmitir els plenaris al berca, pot ser vol que la gent se'n adone, de que no te cap tipus de fluidesa verbal, és més, no sap parlar, però clar està li ho podem perdonar.

Anònim ha dit...

LEvante-EMV:"Las fugas de las redes de agua potable de la C. Valenciana suman 2 trasvases del Ebro en 6 años"

Anònim ha dit...

Ignaci Pla ha dimitit esta vesprada. A les 17.45h. arribava un missatge als caps d'informatius de canal 9. L'han fet dimitir els del propi PSPV llargant per la boqueta un "xivatassso" com el del tracte de favor en una empresa immobiliaria?

A Sueca els plenaris tenen molta audiència i la gent no ix de casa. Tothom reconèix la capçalera i la música inicial. Però és que a Sueca la gestió de la televisió és privada. Es permeten el luxe de fer, fins i tot, els millors moments en vídeos humorístics de cabotades, incoherències, etc.

Anònim ha dit...

A Algemesí la gestió de la Televisió Municipal Berca també és privada. Els partits d'esquerres molt de criticar la possible privatització de Canal 9 i ací en Algemesí que manaven ells el que van fer va ser és donar la gestió de la tele i del Berca escrit a una empresa privada. Ara no voldreu ho canvie el PP?

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim. Amb ixe comentari incendiari tindra por fins i tot jo de rebre't al sofà de ma casa. Un poc de tacte. Tens el dret de parlar amb ell i de que et reba. Però des del respecte d'un ciutadà a una autoritat. Perquè no per la gràcia de Déu però si per decisió democràtica és alcalde. Un poc de "porfavor..."

AGENDA PER AL CAP DE SETMANA:
- Demà aniversari de la pantanà (sense vi d'honor).
- A la nit proclamació de la Fallera Major de la ciutat a l'hemicicle municipal (amb dolcet i saladet).

Anònim ha dit...

Vosté demana correcció en el tracte al comentari anterior i jo li demane correcció lingüística:
en l'expressió "a l'hemicicle municipal" utilitza de forma inapropiada el substantiu "hemicicle",excessivament pedant, culte i que tant en la nostra llengua com en el castellà s'empra per a designar els Parlaments; li aconselle optar per les formes: Ajuntament, Casa Consistorial o la ja oblidada Casa del Poble, si es refereix a l'edifici o Sala o Saló si es refereix a la cambra on tindrà lloc l'acte.

Doménec Gamieta ha dit...

Ja sabeu que l'insult no entra dins de la línia dels comentaris. Per això hem eliminat un comentari anterior. Reproduïm la part del comentari sense insults:

"Jo li faria una pregunta encantadísim al senyor, si es pot dir senyor, VR..

¿Per qué si se li va demanar una cita amb vosté a través de la secretaria, aquesta encara no ha segut concertada? Será perque te por? que espera si ja fa un mes? tan ocupat està senyoret alcalde? pfff"

Anònim ha dit...

Jo propose fer una web paralela al blog amb les 210 propostes eixes i durant estos 4 anys anar avaluant la progressió... això si, caldria algú "a jornal" per dur-ho a terme...

Per tant xungo que es faça...

Anònim ha dit...

poz zip
xungo que es faça per voluntat pròpia, la gent no té temps...

Anònim ha dit...

GRÀCIES PER LES CORRECCIONS LINGÜÍSTIQUES. A MI M'AGRADEN PERQUÈ M'ENRIQUIXEN. GRÀCIES DE NOU.

Anònim ha dit...

Aenu a plorar poc amb VR.. El problema es que les ments turbies que l'han votat mai admetran la gran cagada ;)

Anònim ha dit...

Vicent Ramon cuan pensa fer la llista de aceptats de les vivendes de VP0, que tenia que estar pa juny i de la que encara no sabem res???Imagine que no tindra temps contantse els dines que s´ha colocat...O está preparant el tongo com el sorteig del viatje en el Ferrari...????