divendres, 5 d’octubre del 2007

Algemesí aposta per la Fórmula Rita


Quan encara no ens hem recuperat de la Setmana Taurina, ja tenim ací un altre esdeveniment social a Algemesí. Demà dissabte es farà a El Pla la primera edició del Motor Algemesí ‘Challenge'. Això vol dir que pels carrers del Pla passejaran el cotxes de l'escuderia d'Adrián Campos de Fórmula 3000 (F3) i unFerrari 360 Challenge on podran pujar alguns algemesinencs. Aquesta escuderia és propietat d'Alejandro Agag, gendre de JoseMari Aznar. A més, també hi vindran les motos GP del team de Jorge Martínez “Aspar” que faran una exhibició. Aquesta festa del motor està anunciada per a partir de les 10 del matí. Serà tot un esdeveniment que caldrà anar a vore però que em deixa algunes preguntes:

- A que es deu aquesta aposta per la zona de El Pla? Els veïns estan a favor de tindre de nou un enrenou a la porta de casa? Recordem que fa unes setmanes es va viure allí el final d'etapa de la Vuelta Ciclista. Ara l''invent del Motor Challenge aquest, i entremig una festa de la nova falla de El Pla. Qui va dir que El Pla (el barri de VR) era un barri residencial i tranquil?

- M'he quedat preocupat amb una declaració del nostre alcalde Vicente Ramon arran d'aquest esdeveniment: "Algemesí s'estrena en l'apassionant món del motor de competició i d'elit". Que vol dir això de què s'estrena? Que hi ha alguna cosa més preparada que no sabem per als pròxims anys? Van a allargar un poc més el circuit de F1 de València per a que passe per El Pla? La Fòrmula Rita (pa i circ) arriba a Algemesí.

- Per què els cartells que ha fet l'Ajuntament anunciant aquest esdeveniment del motor estan escrits única i exclussivament en castellà?


18 comentaris:

Anònim ha dit...

De la web de l'ajuntament: "Junt amb tot això, l'Ajuntament d'Algemesí també sortejarà quatre viatges amb totes les despeses pagades al circuit de Montmeló per a pujar a un Fórmula 1 triplaça i poder experimentar l'esport de la velocitat a més de 300 km/h.

El sorteig tindrà lloc en la plaça de bous de la ciutat diumenge que ve 30 de setembre davant de notari i durant el descans de la correguda de jònecs. Tots aquells interessats hauran d'omplir un cupó amb les seues dades que es repartirà en la mateixa plaça."

PA I CIRC : perquè es relaciona le món del motor amb el dels bous?? només pot participar a aquest sorteig la gent que es troba a la plaça?

Anònim ha dit...

Sr. Gamieta, sap alguna cosa de la programció del Teatre Municipal, si no es perque pase tots els dies per davant pensaria que ha desaparegut

Anònim ha dit...

el teatre i la cultura en general han quedat declarades "herejía" i han estat marcades amb la lletra escarlata... en nou ordre ens assegura oci i entreteniment en mega-events (este de les motos...) perque amb tant d'enrenou no es veja el treball de fons...

Bé, la cosa està clara a Ultramemia sempre hi ha poc pà i pèsim circ...

I aixina podem anar empalmant "festejos", ja m'han comentat que iwal porten a king-kong en exhibició a la porta de l'ajuntament o carreres de camellos pel carrer albalat...

Anònim ha dit...

hola, girbes:
no sóc de l'anjuntament, però et puc comentar pel que he sentit, que encara no es claro la programació del Teatre, ja que estan planejant-ho tot, entre altres coses que els espectacles no coincidisquen amb la presentacio de la Fallera Major del Poble, etc.

Jo sóc veí del Pla, i no estic disposat a tindre que passar tres dies més sense poder aparcar a ma casa per a que la gent de fora si que puga aparcar!!!!!!!!. JA VAIG TINDRE PROU AMB LA VUELTA.


Setmana Bous i Motor, SI QUE ES POT RELACIONAR:

Ja que no sé perquè, Però al de la Comissio Taurina que es dedica a ficar els berenars a l'Ajuntament, li han tocat 2 del Viatges a Montmeló i un de lo de pujar al cotxe.

COINCIDÈNCIA?, Ho dubte...

Anònim ha dit...

El sorteig dels premis d'aquesta festa del motor també va tindre la seua ració de "singularitat". Es va fer al descans de la correguda del dilluns i es veu que no van remoure massa les paperetes i li va tocar quasi tot al mateix tio que ha comentat el comentari anterior.
La plaça en sentir la veu de l'intendente Collado repetint sempre el mateix nom en tots els premis va començar a dir: "Tongo, Tongo". I l'alcalde que estava al balcó donant la cara va intentar posar un somriure de circumstàncies.

Anònim ha dit...

Lo dels cartells en castellà jo ja m'ho esperava... al igual q han posat prou coses en la web sols en castellà...
Ja arribat el PP a algemesí i es nota... ara han caviat el Valencià com a primer idioma pel Castellà...ConsequèncieS?? desprestigi del Valencià i augment dels Castellano-parlants... un Berca en Castellà serà un Berca?

Anònim ha dit...

Això de començar a posar-ho tot en castellà es veia vindre. No sé si algú ha segit la web de l'ajuntament.
Quan es va constituir la nova corporació els càrrecs de cada regidor estaven exclusivament en castellà en les dues versions, i la primera traducció que es va fer era prou deficient.
Després d'enviar un correu electrònic per a indicar-ho s'han corregit algunes errrades, pero encara subsisteixen algunes "i gregues" i paraules com "juventut".
Per cert, el mail que m'enviaren de l'ajuntament donant-me les gràcies pel suggeriment portava, com no, un altra falta ortogràfica, li havien furtat l'accent a "gràcies"; si és que els del PP són com són...

Anònim ha dit...

A la "Ribera 15 días" també ve tot lo del poble en castellà igual que lo d'Alzira. Creq que ja no queda molt per al "Berca" en castellà.

Anònim ha dit...

A eixe que fica berenars, es el mateix que convidava a esmorçar quasi tots els dies a VR a la seua caseta. Encara que amb Emili també ho fea, es veu que amb auqest trau mes raca

Qui paga els viatges a Montmeló ???
Supose que este any el viatge a la neu del Pedrasa i el seu club de multiaventura sera l´ostia

Anònim ha dit...

Este dissabte hi ha una obra infantil per xiquets a les 18.30 hores. Imagine que en breu remataran la programació de tardor i es farà pública. Penseu que el TEATRE rebaixarà la seua programació perquè abans era del BLOC i aquells només tenien cultura i anaven per lliure i despilfarraven el que volien. Ara cultura és del mateix color que tota la corporacio i depen l'equip de govern i per això ajustaran els presupostos. Tot és acostumar-se. Potser menys quantitat i més calitat. No penseu que sempre és plenava el teatre... a voltes valia mes diners l'aire condicionat i la llum que el que es recollia a la taquilla.

I RESPECTE ALS CARTELLS DEL MOTOR CHALLUNGO IXE PUC DIR QUE: L'empresa Meivel obrirà una fàbrica a Algemesí i és per això que ha iniciat una campanya de promoció de la ciutat i d'impacte mediàtic per a promocionar el lloc on va instal·lar-se aquesta marca de xocolatines i llaminadures. Imagine que potser siga per això, qui sap... Haurem d'acostumar-nos al bilingüisme legal i a qui li pique que reclame a l'Estatut d'Autonomia... ego dixit.

XIQUETS, QUE JA ARRIBA EL PONT. ¿CAURÀ UN VIDEO ESPECIAL DEL MOTOR? SI SI SI, LA AMERICA'S CUP AL XUQUER VIU!

Anònim ha dit...

SORTEIG AL DESCANS

Se de primera mà (feu-me cas) que estava la notaria darrere del xiquet en cadira de rodes (per una cama envenada) que era la mà inocent i no va haver cap irregularitat. Només que no es va sacsar prou o que el xiquet no va furgar dins la urna de pvc. El cas és que més d'un regidor va bufar en escoltar sempre el carrer Muntanya i el mateix nom per por a la reacció de la gent. Ho entenc... Són capritxets de l'atzar, com cantava Serrat en el "fue sin querer..."

Anònim ha dit...

El comentarista anterior que sap que el dissabte hi ha teatre infantil, també hauria de saber la programació infantil del teatre municipal que queda d'ací a final d'any és "herència" de l'anterior regidor, i està contractada aprofitant les subvencions de la Diputació per a que el cost siga més baix per al pressupost municipal.
A més, caldria vore eixa relació de quantitat-qualitat que anuncies com es posa en pràctica. De vegades el barat resulta car. Es poden tindre menys diners i malbaratar-los per falta de criteris o per fer cas als mals consells. Per sort, encara queden coses que no es poden pagar, poques, però en queden.

Anònim ha dit...

...a alguien le han tocado la fibra...

Anònim ha dit...

Vinga va, tots en peu, un fort aplaudiment a l'herència cultural del Bloc! ViXca València! ANDA YA

Anònim ha dit...

*********************************************** 187 visites en un sol dia a este blog. ànim gamieta, trau la botella de misteleta i fem festeta!!!!!!

Anònim ha dit...

PERO QUI ÉS ESTE PESAT QUE NO PARA D'ESCRIURE LO DE LA MONARQUIA!!!


XAVAL PARA YA, QUE TAS RALLAO?!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hablando de deportes,

QUE PENSAIS DEL POLIDEPORTIVO?

Nos echcaron tierra encima de la pista de cross para nivelarlo, y nos ahogabamos con el polvo que cuando corríamos se levantaba.

Se quitó a base de manguera, pero OS HABEIS DADO CUENTA QUE LOS DESAGÜES DEL CIRCUITO QUE ESTAN ENTRE LOS VESTUARIOS Y EL CAMPO DE FUTBOL ESTAN UN PALMO POR ENCIMA DEL NIVEL DEL CAMINO?????????


En 4 meses que se han hecho las obras, una parte de la acera que está frente al gimnasio se ha hundido.

ESO ES LO QUE PASA POR HACER LAS COSAS DEPRISA Y CORRIENDO!!!!!!!!!


Usuario indignado del polideportivo

Anònim ha dit...

Contestant a Anònim que diu que el teatre estava en mans del Bloc i que ara la programació serà menor però de més qualitat... Doncs bé. Ho dubte. No dubte això de menys programació, però sí el de major qualitat. No per res sinò per què... d’on van a treure els diners per a pagar els jornals de tota la colla? Això sí que és despilfarrar.
L’Espectador