dimecres, 3 d’octubre del 2007

Allò que l'ull no veu (I)

Per fi arriba l'anunciat document inèdit i en exclusiva que ha preparat l'Aspirant a Tornejant. Un treball documentat i simpàtic.

Atenció a:
- El morro que li posen alguns per a vore els bous debaes des del Balcó. Ara i abans.
- La novetat: Ara ja hi ha un balcó alternatiu al de l'Ajuntament: El Balconet de la Basílica, al costat del campanar, que ha sigut enguany un espai privilegiat per a vore els bous. Si el president de la correguda tenia un assessor taurí i un veterinari a cada costat, el rector tenia a un costat a la Mare de Déu i l'altre a Sant Jaume, això si que és tindre comentaristes divins i no els que tenia el del Berca TV.

Feu clic ací per fer una ullada... a aquest especial "Allò que l'ull no veu Bous 2007"

PS: Ja no es pot vore el video al que porta aquest enllaç. L'autor d'aquest video ha decidit eliminar-lo del youtube. Ha estat una decisió personal, que respecte totalment. Disculpeu les molèsties.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Caldrà trencar una llança a favor del regidor de comunicació i protocol, Ballester i de la seua mà dreta, Teresa Valor.
Enguany és cert (ho pot dir qualsevol persona observadora) que ambdós han estat molt pendents per controlar les acreditacions, però quan arriba el tema de la Comissió Taurina és quan fa aigües el departament de protocol, perquè no és l'Ajuntament qui dóna l'acreditació sino la pròpia Comissió. És per això que gent com la famosa ISABEL tinga acreditació de Comissió, la front llarga, la cara dura i la falda curta. Però això "es harina de otro costal".
El cas és que enguany s'ha notat una mica més de seriositat a l'hora de dur convidats (les irregularitats com la de Encarna, per exemple, és cosa a títol personal, d'ella depén l'us que li done a l'acreditació, no depén del protocol). Però si que és cert que ja que Teresa Valor és l'encarregada un poc de protocol i premsa, hauria d'haver estat totes les vesprades al balcó per dir qui ixia i qui no, o això és el que s'hauria de fer per evitar tonteries varies i desviar l'atenció de la presidència per culpa d'estar al balcó qui no ha d'estar.
Un amic m'ha dit, de primera mà, que enguany el propi alcalde (VR) ha tingut en la seua mà el tema dels convidats del cadafal de l'Ajuntament... és una bona forma d'assegurar-se que puja qui tu vols, com te van a criticar...almenys que siga CON CONOCIMIENTO DE CAUSA. Bé Vicent, ixa és bona (de veres).

I poca cosa més. El video pense que es queda curt, ASPIRANT A TORNEJANT. És un poc Tomate però no està mal fer ixos tocs d'atenció a mena de: EI...QUE TOT SE VEU, NENS... Bo. Molt bé.

I per anar acabant llançaré una pregunta a l'aire....

¿¿¿¿QUI HA ESTAT EL GUANYADOR DE LA SETMANA TAURINA DE 2007??????

Anònim ha dit...

Jo no vull ser cabrona, però la pàgina web de la CT publica hui el video del muntatge de la plaça, ixe que va grabar Rory fa...fff...
NOVETAT MUNDIAL EN PRIMICIA!!!

(sin acritud)

Anònim ha dit...

Sense ofendre a ningú... IXE TO NO!!!! si voleu saber qui és, el senyor gamieta que ho sap que us ho explique

Doménec Gamieta ha dit...

Una vegada més m'agradaria que es moderaren aquells comentaris que aposten per l'insult fàcil i que s'abstinguen de participar en aquest blog. Des del primer moment hem mantingut una filosofia de respecte i d'educació. Es poden fer crítiques, bromes, ironies però sense caure en la mala educació. Moltes gràcies a tots i disculpes a la xica per la part que em toca per la intervenció del comentarista maleducat.

Anònim ha dit...

Pero qui es la famosa Isabel, pense si te un pase de la comisio algu li deu haver (donat, regalat, cedit). Quants pases fa la comisió ???. Quin us es donen als abonos que comprar la comisió per als seus compromisos ???

Anònim ha dit...

El tema de les presidències de les corregudes també mereix un comentari:
- El regidor del PSD (Pedrassa): Va aprofitar la seua presidència per a saludar a tot quisqui de la plaça i fer el seu simbolet dels dits. Allà estava ell muntant el seu espectacle de showman des del balcó mentre alguns dels que anaven a torejar des de la plaça demanaven el permís a la presidència però ell estava ocupat saludant a uns i altres i ni es va enterar. Tant que parlava a les barres del bar i està fent realitat les previsions i fent pols el seu lema: perquè pitjor SI que ho està fent.
- La presidència de la portaveu del PSOE també va ser per a recordar. Ens va regalar uns quants gestos com si no li agradara el cruel espectacle de les becerrades. Qui no vullga pols que no vaja a l'era.
- El regidor Ballester: Que va fer evident la seua inexperiència va ser el president indecís. Mocador si, mocador no. De fet va traure el mocador per fer tocar música i els de la banda li van recordar que en eixe moment el reglament no deixava tocar.
- Uan anècdota va ser la de la regidora Beatriz Morcillo, unes unes dies desprès de presidir ella correguda, mentre esatva de públic al balcó i Gregori estava de president va preguntar que volia dir el mocador negre que acabaven de traure. Ai senyor, senyor... "si ai que ir se va, però ir para na és tonteria". Els bous de la correguda de la Morcillo mai faran la "vuelta al ruedo", perquè la presidenta no sabia que això podia fer-se.

Anònim ha dit...

¿I no ha passat res més? Què mort està açò... animeu-vos cony!

Anònim ha dit...

El jurat d'enguany (PODEN FER-LO PÚBLIC, PER FAVOR?)ha decidit declarar desert el premi al millor joneguer de la Setmana Taurina. A mi, tot i no tindre sort en l'espasa, em va semblar que última vesprada, el dilluns, es van vore coses boniques mereixedores de premi... M'agradaria saber quines son les clàusules del jurat, com es pren la desició, i on està l'acta oficial en la que es declara desert el premi. Sembla que el capot lluïx molt en l'escaparete del carrer passeig i se queda ahi fins l'any que ve (açò és conya clar).
http://www.setmanadebous.com/galerias/media/premis_setmana.jpg

EM SEMBLA BÉ QUE ES CONSIDERE QUE NO S'HA ESTAT A L'ALTURA I AIXÍ ES PUJARÀ EL NIVELL PERÒ...¿Ha estat enguany polèmic la Comissió a l'altura? ¿És tolerable premiar els qui han matat becerret??? Que Dios reparta suerte porque si reparte justicia...

Anònim ha dit...

LEVANTE EMV

_______HEROICIDAD_______

Un policía retiene
a un toro por las astas
en Algemesí
y evita su huida


Per favor, que algú m'informe d'aò que m'he quedat a quadros de vichi!

Anònim ha dit...

Bona nit sr. gamieta,gracies per publicar la megua foto, aunque crec que no era menester, soc prau coneguda en el poble y no presisament per el meu carrec politic, voste si que debia publicar la seua y domarse a coneixer en lloc de amaguarse darrere de un seudonim.
Ma gradaria contestarli als seus comentaris sobre el balco de l´Ayuntament:
Com voste mol vé sap cada regidor tenia 2 invitacions per a convidar a qui considerara oportú, y si es va fixar , que crec que no, els meus convidats no es van repetir ningun dia,tot el que meu va demanar el vaig invitar,no se que vol dir voste en dignificar el balcó, yo crec que tot el mon es mol digne de pujar al balco, ya que es la casa del poble,y a nivell institucional ni hava un lloc en el balco reservat per a tal menester.Yo en ningun moment a presenciat ni riñes ni rabietes com boste apunta,y de morro res sapia que yo tinc el meu abono en un cadafal y no tenia la necesisat de estar dreta en el balco casi 3 hores, pero per complaure ala gent que meu va demanar eu vaix fer, y si per la nit el balco estaba vuit no era sols per no pujar yo convidats, els meus convidats tenien tots abono en cadafals, aunque crec que voste aixo ya eusavia. No tinc el HONOR de conerxelo, ó al menos no el conec per el seu seudonim, pero no dupte que si voste vol puchar al balco del ayuntamente te a disposisio les megues invitasion, al igual com les han tengudes y gastades altres persones que per primera y unica vegada han puchat un dia al balco del ayuntament.
El dia que vulga quedem y parlem un rato, aixi me coneixera un poc mes, y sabra que de aprofitosa res.
Voste que tot eusap sabrá aon trobarme.

Anònim ha dit...

I de les normes d'ortografia no sabem res??????? Al darrer comentari li recomane una lectura xula: el diccionari.
Donar l'enhorabona al sr. Gamieta per la currada del blog i adjacents (el video concretament). Me pareix que per a fer tot açò és necessita a més de temps, moltes ganes.Endavant en la feina i gràcies!!
Tornant a un comentari, al balcó de l'ajuntament està complicat de dotar-lo d'entitat estant el popular Pedrasa presidint una correguda de bous.

Anònim ha dit...

SENYORA REGIDORA DEL PSOE!, (supose que es ella al donar-se aludida amb el video i pels comentaris que ha fet).

ENHORABONA PER TINDRE LA VALENTIA DE CONTESTAR AL SENYOR GAMIETA AMB TAAAAAAAAANNNNNTTTTTAAAAAAAAAAAA FALTA D'ORTOGRAFIA!!!!!!.


MOLT FORTES, SI NO SAP ESCRIU-RE EN VALENCIÀ, FAÇA EL FAVOR I ESCRIGA EN CASTELLÀ, PERÒ FENT AÇÒ ES DESACREDITA...


de veritat, que no hem puc creure que es puga escriure tanta falta d'ortografia junta... JO NO HO HAGUERA FET MILLOR.


PER ACABAR, dir-li que el senyor gamieta no ha fet el video, per tant, no hem pareix just que es clave amb ell. Primer llisca bé el post i es donarà comte que ell no ha sigut, i que en ningú moment ha intentat ofendre a ningú.

Anònim ha dit...

Teneis mucha razón, mi fuerte no es escribir en valenciano, y mi fallo ha sido hacerlo, pido disculpas por ello, pero creo que igualmente me habeis entendido.
Encuanto a que lo de los comentarios no han sido del sr. Gamieta, si es asi le pedire disculpas en privado, rectificar es de sabios.

Anònim ha dit...

Maremeuaaa!! el post ixe realment és d'una regidora? Però com estan les coses no? que qualsevol pot accedir a l'ajuntament hui en dia o què? Ara pareix q tenim personatges que ni tansols saben escriure! PERFAVOR Q VERGONYA DE POBLE!
Senyora Regidora, torna a l'escola! Vergonya me donaria a mi...
No me val l'excusa de què sols saps escriure en Castellà q ja eres majoreta!

Doménec Gamieta ha dit...

Sobre el tema del policia i el bou podeu consultar el post anterior: Un entrebanc entrebastidors (http://gamieta.blogspot.com/2007/10/un-entrebanc-entrebastidors.html)

Anònim ha dit...

Anem a veure, els regidors tenen dos acreditacions per pujar al balcó de l'Ajuntament a qui vuiguen totes les dies de setmana de bous. El que a fet el comentari de Encarna a les properes eleccions, que es presente com a regidor, i si ix donç tambe podra surtir al balcó totes les dies que vuiga.

Pitjor es fer com algunes regidores i secretaries d'alcaldes que per a surtir al balcó necessiten a la policia per llevar als convidats i posar-se a primera fila, com vaen fer Rosa i la Caietana (PP). Aixi es nota que en aquest Ajuntament hi han classes i classes.... Sempre mirant per dalt del muscle.

Anònim ha dit...

Bona vesprada, sóc la regidora a la qual fa referència el vídeo, i m'agradaria que aquella persona que ha escrit els comentaris com si de mi es tractara, es disculpara i llevara eixes faltes d'ortografia, que em desacrediten. Per cert, allò que es diu al vídeo no és veritat en absolut ja que a banda de que no estava present al balcó durant totes les corregudes, quan si que ho feia, simplement estava acompanyada per la meua filla o en tot cas amb el meu marit, excepte un dia on varen pujar dues amigues de fora que volien veure la festa i clar no disposaven d'abonament. En segon lloc, com a regidora de l'Ajuntament, felicitar al senyor Gamieta pel seu interesant alhora que divertit blog on tots podem opinar lliurement. Gràcies a tots.

Anònim ha dit...

que jo sapia ninguna norma prohibia pujar al balco quan vulgueres, si tens pases eres lliure de pujar, tens dret a pujar, si tu hagueres diversos pases i t'ho agueren demanat segur que li agueres disat pujar, i que jo sapiga no saber escriure valencia no es ningun delicte, crec que esteu traguent de lloc una nimietat, i pijor es amagarse darrere dun anonim i comensar a criticar a les persones que es dignen a contestar diguent qui son

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=VpjfOXvBhFM

Anònim ha dit...

Vosatos si que sou atevits i és que dona gut etar envotat de get que sap tat.

Anònim ha dit...

TEMA ZANJADO. HALA. PASAPALABRA

Anònim ha dit...

O CANVIEM L'ESTIL DELS COMENTARIS I EL·LABOREM UN POC MÉS AÇÒ O LA GENT SERIOSA QUE LLIG AÇÒ DEIXARÀ D'ENTRAR I LA NOSTRA VEU NO S'ESCOLTARÀ.

Anònim ha dit...

açò se'n va ja de mare, jo no entre a aquest blog per a que s'acuse a ningú,sinò que entre per a llegir opinions i idees que té la gent del poble, per a veure com podem millorar-lo entre tots.

Crec, que el Sr. Gamieta, pensarà igual que jo, i per tant no em pareix correcte que es faça ús del seu blog d'aquesta manera, qui tinga problemes personals amb algú que ho solucione fora del blog, i deixen d'acusar-se per ací. Així la gent que no venim ací a actuar aixina, podam seguir fent el que venim a fer ací.

Anònim ha dit...

MOLT BEN DIT PER PART DE L'ULTIM ANÒNIM

Doménec Gamieta ha dit...

Aquesta és la meua segona intervenció als comentaris d'aquest post per a demanar respecte i educació. Disculpes a aquells que es poden sentir ofesos pels comentaris dels anònims, no és la intenció d'aquest blog entrar en eixa dinàmica. De fet, en aquest moment voldria recordar el primer post que el va inaugurar . El podeu consultar a:

http://gamieta.blogspot.com/2007/06/inauguraci.html

Crec, i considere que és una opinió compartida per altres, que la el to dels comentaris d'aquest post no d'ajusta a les intencions inicials. Mantenim l'educació i el sentit comú. Gràcies per col·laborar.

Anònim ha dit...

DEDICADO A TODOS LOS AUTORES DE LOS COMENTARIOS DE ESTE BLOG:

Como base de convivencia y respeto propongo las palabras de Confucio: "El insulto no deshonra más que a su autor".
No os comprendo. No entiendo el resentimiento, ni el desprecio que mostrais con tantas burlas. Ningún ser humano es igual a otro. Ninguna persona es mejor ni peor que otra. Algunos tienen mas "moral", otros tienen más conocimientos, otros mejor corazón, otros tienen más sensatez,otros más habilidades, otros.. ¿Quién dice que alguna de esas virtudes supera a las otras? ¿Quién puede decir con honradez que es mejor que los demás?
Libraros del desprecio y del resentimiento .
Creo que todo el mundo tiene algo que ofrecer. Todo el mundo tiene algo que dar. De los comentarios hay que tomar lo que se necesita e ignorar el resto.

"EL QUE ESTE LIBRE DE PECADO QUE TIRE LA PRIMERA PIEDRA"

Y con esto os deseo PAZ..

Anònim ha dit...

Yo sólo espero y deseo que esto no se convierta en un xaveos.com

Porque si es así voy a dejar de escribir porque si no hay buen humor y un poco de inteligencia para hablar... descalificar es tan fácil que esto se va a ir al garete.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb l'ultim anònim, excepte en una cosa:

si no t'agrada que es descalifique a ningú, no descalifiques tu a xaveos.com...

Anònim ha dit...

Doncs vull repetir el que he dit en una entrada anterior: CORRUPCIÓ.
EL Lluch el de la carpa, El president de la comissió, el mateix que abandonà el baixell l'any que hi havia poc pressupost. el president de nit un cadafadel de la penya Moatros condenats a pagar una multa i no fer cadafal durant un temps... i que s'ho passaren pel “forro dels collons”. Això és el que tenim. Sols demane a l'AJUNTAMENT nou que no ho permeteisca. Manejar 150 0 180 milions de pessetes no és per a prendre-ho a broma.
L'Espectador.

Anònim ha dit...

He estado leyendo estos comentarios, muchos son cínicos, insultantes, ni me atrevo a escribir en valenciano.
No comprendo como el administrador del blog elimina algunos comentarios y otros no, ¿que criterio sigue?
se meten con mucha gente, pero no se si por amiguismo solo retira los comentarios del sr. Carlos, sr.
Joan y alguno de la señorita Isabel.
Que dictadura.

Anònim ha dit...

PEDID Y SE OS DARÁ

Qui no plora no mama. Algú deu haver plorat al autor del blog i ha borrat el que li han demanat. Em sebla bé Què collons... per alguna cosa açò és un blog personal, ¿no? Que jo sapiga aci se fa el que vol l'autor. No és un mitjà de comunicació públic, ni un BIG Verga, dic BIM BERCA, ni res semblant... Faltaria més...

ALGÚ ESTÀ MOLEST PER ALGO? HI HA UN CORREU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ

Anònim ha dit...

Defrauda veure q alguna gent se caga en els pantalons per algun comentari crític a les seues opinions.. pensava q la gent q escribia ací (eh Joan) tenia més valor.

Anònim ha dit...

Pues tambe pareix q el senyor aspirant a tonejant es raja pronte, no??i clar el senyor gamieta apoya la decissió, tambe será cosa q tingués doble personalitat, no??

Anònim ha dit...

No sóc Doménec Gamieta. Com als paperets dels xicles: SIGUE BUSCANDO.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Qui és Doménec Gamieta? jejeje és una incògnita.... Jo vull saber qui és... però sabent-ho perd tota la emoció d'aquest blog...

Anònim ha dit...

bueno Chicos una cosa se va descubriendo, nuestro querido Joan Lopez dice q no es el señor gamieta,(cosa q mis colaboradores dudan al igual q yo la verdad) pero ya tenemos claro por fuentes claras q si es el Apirant a Tornejant.

firmado: El Juez Garzón

Anònim ha dit...

Jo no estaria tant segur de que joan és l'aspirant a tornejant...

Anònim ha dit...

si por fuentes claras, entendemos que son las de Carlos Buenos...


... sin comentarios

Anònim ha dit...

No sóc l'ASPIRANT A TORNEJANT.

Anònim ha dit...

y que más dará quién es quién?

VAMOS A VER, "l'aspirant a tornejant", no ha hecho más que contar con humor lo que ha pasado en el ayuntamiento estos toros. No creo que su intencion fuera ofender a nadie, ya que si fuera así, el señor Gamieta no hubiera publicado el video en el blog, porque como bien ha dicho éste:
"EL BLOG NO ES PARA OFENDER A NADIE".

No suelo escribir en el blog, pero sí leerlo, y a mi me da la impresion, que esto ya se esta pasando un poco, da a entender que la gente que acusa al creador del video, QUE NADIE SABE A CIENCIA CIERTA QUIÉN ES PORQUE EL CREADOR NO LO HA DICHO,es porque algo temen o algo esconden que no quiere que se diga o que salga.
Sino, esto no tiene sentido.

Es muy fácil acusar a alguien y porque uno lo nombre ya creernoslo todos.

Se ha acusado a Carlos Bueno de haber escrito ciertos comentarios, pero NINGUNO de éstos ha sido firmado por él.
Luego se ha dicho que Joan López era l'aspirant a tornejant, pero tampoco está firmado por Él.

Todos, también tenemos sospechas de quién es el sr. Gamieta o podemos creer que lo sabemos, pero no señalamos a nadie.

Me parece vergonzoso que se esté diciendo que si uno es aspirante a periodista y no a tornejant, o que no es aspirante sino estudiante de periodismo, que si se pone sombrero para ir a los toros,

PERO QUE CHIQUILLEZ ES ESTA?...

Es muy fácil acusar a alguien por que crees que es, pero a esa persona se le puede estar haciendo mucho daño.
Por tanto sea el Carlos Bueno o no de verdad el que ha escrito la acusacion hacia Joan López, decirle, que si ha escrito el comentario, se ha quedado satisfecho? Si cree que acusando porque sí a éste chico va a dejar la gente de tener confianza en él como un futuro periodista?, o es que lo considerarà una amenaza?...

No hay que linchar a nadie porque uno diga que es la bruja...

Me gustaría zanjar el tema ya.
Y que se dejara de escribir en este post, y sigamos comentando los post que el señor Gamienta nos deja.

YA QUE SI NO, PARA QUE ESTA ESCRIBIENDO, SI LA GENTE SOLO ENTRA Y ESCRIBE AQUI?

así que,

BORRÓN Y CUENTA NUEVA.


*Un lector del Sr. Gamieta*

Mira, que cada uno tenga

Anònim ha dit...

El ultim comentari en castenallo x si no os habias dado cuenta serà algun amigo de Joan Lopez claramente...o a lo mejor es una tercera personalidad...

Anònim ha dit...

He escrito en castellano, porque no sé escribir en valenciano, y no he querido cometer el mismo error que ha cometido la regidora del Psoe con la que os habeis metido por ésto.

*Un lector del sr. Gamieta"

Anònim ha dit...

Hem pareix a mi que esteu agafant-vos massa a pit el tema de saber qui es qui i el tema de desprestigiar a la gent.

Deurieu de possar el fré (dirigit a la gent que deuria de frenar) i respectar i viure, perque cadasqú fa i farà campanya de la seua vida de la forma que crega correcta i després, al moltes vegades estar exposada a la opinió pública, ja vorà qué fa amb les crítiques constructives.

Però per favor, no dispareu merda per les boques ni desprestigieu sense sentit/raò.

Respecte al video, crec que hi ha algunes coses que estan exagerades i tretes de context, igual que hi ha temes que haurien de tractarse indiferentment a la gent protagonista del video.

pd: Sí, soc amic de Joan i No m'agrada vore coses com les que he vist per ací o per fora d'aci. (Sempre parlant de ambdos parts, persupost)