dimecres, 10 d’octubre del 2007

Avançament Berca-media (Teatre)

En poques dies, espere, rebrem a casa el Berca d’octubre (amb la corresponent neteja de cara que intentarà a ajudar a justificar el canvi polític i alguns nous sous). La web municipal ens permet avançar-nos a la presència en paper del Berca i d’aquesta forma podem donar resposta a algunes de les incògnites que ens havien platejat alguns veïns. La programació teatral per a la pròxima temporada és la següent:

1. Tres Sombreros de Copa. Grup de teatre Àgora (Comèdia). Diumenge 21 octubre 19.00 hores

2. The incredible Jashgawrosky brothers (Humor). Divendres 26 Octubre 22.30 hores

3. Sarsuela:Antologia de La Revoltosa i de La Verbena de la Paloma. Cia. Saga.Diumenge 18 novembre 19.00 hores

4. Efektos. Cia. Ballet Español Fusión (Dansa). Divendres 23 Novembre 22.30 hores

5. Nel·lo Bacora.Pilar i Micalet.Albotaina Teatre (Sainet).Dissabte 1 desembre 19.00 hores

6. Sit. Cia. Clownic(Mim).Divendres 18 gener 22.30 hores

7. Cositas flamencas. Ballet Flamenco José Porcel.Diumenge 3 febrer 19.00 hores

8. Utopia Marivaux.Teatres de la Generalitat (Drama).Divendres 15 Febrer 22.30 hores

9. La revista, el cuplé i la sarsuela a escena.Cia. Saga.Diumenge 24 febrer 19.00 hores

10. Gosses. Albena teatre (Comèdia).Divendres 7 març 22.30 hores

Enguany, segons diu el Berca, hi ha dos tipus d’abonaments, A i B. I els nous abonaments es posaran a la venda del 16 al 19 d’octubre. El B inclou les peces més “clàssiques i espanyoles” i l’A... no sé com qualificar-lo.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo no em quede ni amb el A ni amb el B, em quede amb el sainet valencià d'Albotaina Teatre, el grup del marit de l'ex concejala socialista Palma Agulló.

Està clar que el Teatre Municipal està per a ser una finestra oberta a potenciar la nostra cultura i bla, bla, bla, però... Ai, las! Crec que després de vore allò que fan haurien de repensar-se el contractar-los una obra.

RESPECTE A LA PROGRAMACIÓ CULTURAL... no vull dir res no siga cosa que algú diga que el que estan fent encara és PARTE DEL GRAN LEGADO NACIONALISTA VALENCIANO EN ALGEMESÍ...

¿Vegereu ahir com acabà la manifestació de la Comissió 9 d'octubre a València? "BORBONS A FER LA MÀ" etc...

Des del terrat.

Anònim ha dit...

Ahir es lliurà a l'Ajuntament d'Algemesí el premi de la Mancomunitat de la Ribera a l'editorial alzirenya Bromera.

Totalment just el reconeixement públic a aquesta editorial capdavantera en la seua activitat empresarial en la Comunitat.

Però, quina paradoxa, que el consitori local faça d'amfitrió a una editorial que s'ha caracteritzat per l'ús, la defensa i la promoció del valencià. Ara tot just que els vents lingüístics bufen de ponent al nostre poble.

Ens imaginem l'esforç de part de l'actual govern muncipal pel fet que els ha suposat assistir a un acte com aquest, per ser qui era el premiat i perquè se'l premiava i sobretot perquè malgrat tot m'imagine que l'acte de lliurament (ni que fóra per deferència a l'entitat guardonada) es faria en valencià.

Segurament l'ajuntament (previsor com pocs) habilità una cabina per als traductors simultanis al castellà de l'acte.

PS. Qui ha elaborat la programació cultural, José Luis Moreno o Vicente Ramírez? Ja que ho paguem i la cultura té una important vessant d'autòctona m'agradaria que la progrmació cultural del meu poble distara una mica de la que pot oferir l'ajuntament d'Aranda del Duero o de Soria als seus conciutadans.

Anònim ha dit...

Sabeu si és cert el rumor que la Regidoria de Cultura ja pensa en substituir el MUSICAT (Aplec de música d'arrel o com es diga actualment) pel "I Certamen regional de coros y danzas"?

Anònim ha dit...

Ahir vaig ser testimoni del premi de Macomunitat de la Ribera Alta que es va donar al saló de plens de l'Ajuntament d'Algemesí. El president de la Mancomunitat va explicar bastant bé el motius del guardó. L'editor de Bromera, Josep Gregori, va fer un extens discurs que a més d'un li va caure tort. Gregori va fer un parlament mesurat on va explicar aquest mesinfotisme valencià on vivimi que ens porta a tindre una capital, València, que es gira d'esquenes a les seues arrels. A la nostra terra van escriure en la nostra llengua alguns dels escriptors més universals de la cultura europea com Joanot Martorell, Ausiàs March o Jordi de Sant Jordi. I desprès de patir segles de repressió pel domini dels castellans, quan tornen les llibertats amb la democràcia, el que fem els valencians és tirar terra sobre el nostre patrimoni , "i qui perd els orígens, perd la identitat". I els polítics que estaven a la sala que es sentien responsables de les polítiques autonòmiques i de l'ajuntament de la ciutat de València van fer el mateix que fan els seus companys de partit: mirar cap a un altre lloc.
Desprès del discurs de Josep Gregori va parlar l'alcalde d'Algemesí, Vicente Ramón García, i em vaig sentir vergonya al vore que no s'havia preparat res i que improvisant no té gens de gràcia. L'acte crec que mereixia més respecte i no fer la insulsa intervenció que va fer. Espere que la falta de paraules preparades de l'alcalde foren una errada de previsió (no hi ha assessores?), espere que el motiu no siga que això de donar un premi a una editorial valenciana li done igual.

Anònim ha dit...

Doncs, efectivament, podria dir-te ( a des del terrat ) que gràcies a gent, i no en refereixc sols als i les del Bloc, sinó a tots els que des de les seues competències en l’àrea de cultura, han fet possible que aquest poble puga tindre tots els bens tant culturals com esportius que avui tenim, enveja de molts altres pobles. Espere que a la volta de quatre anys no sols ens tinguen enveja els alcaldes dels altre pobles (al nostre alcalde clar).
L’Espectador

Anònim ha dit...

A Vicent Ramón li falta un poc de carisma i un molt de "saber parlar"; amb tants assessors i tan ben pagats podrien donar-li algunes lliçons...

Anònim ha dit...

Si algú li va donar l'enhorabona a la Corporació Municipal pels castells pirotècnics, que es disculpe immediatament als membres de la Comissió Taurina.
S'ha publicat hui una noticia que ve a dir allò de: AL CÈSAR EL QUE ÉS DEL CÈSAR i les medalles a qui corresponga. Perquè deixen ben clar que el nou recorregut de les carrosses, i els dos castells de focs d'artifici els ha costejat la comissió i no l'Ajuntament. Que quede ben claret. ¿No especulàveu del que farien amb el superàbit? Doncs ja ho heu vist. Cremar-lo. Això si. Enhorabona (i esta no té rin-tin-tin) perquè els castells foren millor que els de la Mare de Déu que no se qui va contractar però que em va donar vergonya que els vegeren els meus amics de fora del poble.

Amb tot, la CT ha tingut el tacte de deixar clar que BABABLÀ vingué gràcies a l'Ajuntament però que la resta de coses han estat desició de la CT. Molt bé.

Una clara forma de demostrar quin tipus de relació existix entre CT i Ajuntament. Una eterna interrogació en l'aire: què és competència d'unos i què els correspon als altres? En fi.

Llegiu i valoreu.
http://www.setmanadebous.com/news_detail.php?id=187

I analitzeu segons el vostre parer.


PD: ESTIC MOLT ENCURIOSIT AMB COM ES CELEBRARÀ ESTE 12 D'OCTUBRE. COM COMPENSARÀ ELS VOTS REBUTS VR AL CARRASCALET?

Des del Terrat.

Anònim ha dit...

Igual no son tants o igual no son tan bons...

Anònim ha dit...

Després de tants focs d´artifici ahír per segona vegada en una setmana cap a les 20:30 va una apagada electrica al poliesportiu, no se si por problema tecnic o perque hi ha que retallar despeses per a pagar als assesors. La pista de terra la mes afectada i la que mes s´utilitza queda en la mes absoluta oscuretat com si anares pel mig del terme. Com se que VR llegueix aquest blog que mire a vore que pasa

Anònim ha dit...

hola holita VR !!!

Anònim ha dit...

Espectador, podries aclarir un poc més això de: "els que des de les seues competències en l’àrea de cultura"? Queda massa encriptat

Anònim ha dit...

Per a Girbés..

Igual es que no hi han dines per que l´anterior govern se va pulir tot el presupost de l´any en 6 mesos...

Anònim ha dit...

Qui s'encarrega de posar la programció del Teatre al diari Levante?
Hui divndres 12 d'octubre ens trobem anunciat que el teatre infantil serà el "Divendres 13 d'octubre". A vore si ens aclarim o és divendres 12 d'octubre o dissabte 13 d'octubre. Quines ganes de marejar i quin poc interés demostra el que es va co·locar per portar açò.

Anònim ha dit...

Per cert, sembla que els encarregats d'elaborar l'agenda cultural han oblidat dir quan ve Xavi Castillo i la seua companyia Pot de Plom a presentar el seu nou muntatge, espere solventen aquesta omissió el més prompte possible.

Clar, per què si actuà l'estiu passat a la Xàtiva de Rus i contínuament a l'Alzira de Bastidas no crec que vaja a ser el meu poble qui continue amb la caça de bruixes que pateix aquest artista (que gaudeix d'un més que notori favor del públic) per part d'alguns governants locals retrògrads i intolerants.