divendres, 12 d’octubre del 2007

Banderes mullades

La festa de hui ha estat passada per aigua. A Algemesí han plogut 136 litres per metre quadrat la passada nit. Per cert, aprofitant aquest interés per l'oratge he consultat la web municipal on em trobe una previsió, molt actualitzada, de l'oratge del nostre poble a càrrec del radiofònic i televisiu Jovi Esteve. Ara és l'home del temps de Ràdio 9 , i sembla que té algun tipus de conveni amb l'ajuntament per a posar a la web una previsió de l'oratge de forma regular. De fet, al final de previsió fa un altra previsió, però no metereológica: "En breu, l'Ajuntament d'Algemesí posarà una nova i completa pàgina web amb molta més informació meteorològica exclusivament per a la nostra ciutat."
Per un altra banda, amb aquesta aigua segur que s'han mullat les banderes de la porta de l'Ajuntament i no sabem si s'ha fet, o es farà, l'acte d'homenatge a la bandera espanyola. Des de la seua central de Madrid s'ha enviat un manifest a tots els alcaldes amb l'ordre de llegir-lo hui per recordar que bandera d'Espanya és el signe d'unio de la "pàtria". Han fet convocatòria? Però, i si la bandera s'ha mullat, també fara Vicente Ramón aquest homenatge?

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament, tots els alcaldes del PP tenien "l'ordre" emesa des de Gènova de llegir el comunicat.
Text possiblement redactat pel seu cap de files, eixe que despús-ahir mateix animava a tots els ciutadans a manifestar amb "franqueza" el seu orgull de ser espanyols.
Marianín, vés amb compte que el subconscient et traeix i eixe "franqueza" que has amollat et dóna a conéixer més que el teu DNI.

Anònim ha dit...

Vaya tela amb el PP no? puff anem arrere o avant?
Algú ha grabat el video del homenatge? pq això serà per plorar no? :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Anònim ha dit...

Ha havut homenatge a la bandera a Algemesí o què? Per què espere que de ser així VR no vulga una paga extra perquè això no estava inclòs al seu salari d'alcalde.

Que es deixen d'homenatges a troços de tela i es dedique a plantar ja els arbrets eixos tan bonics i preciosos que tenen que posar per substituir els altres que hi havien que eren tan lletjos i monstruosos.

Anònim ha dit...

A Club Freudià de la Ribera:

No sigam tant puntillosos en les paraules que es diuen, perque ZP, va dir quan a l´atentat en la T-4 de Barajas en més d´una ocasió que havia sigut un "accident"....

Anònim ha dit...

Levante-EMV.com. Comarcas

El alcalde de Algemesí niega a los musulmanes el estadio para celebrar la fiesta del cordero

EU acusa al gobierno local de xenófobo y no comprende el «ataque de laicidad» del munícipe
Blanco aseguró ayer que el equipo de gobierno tardó aproximadamente un mes en contestar la petición «que se denegó apenas tres días antes de la celebración de la fiesta», prevista para ayer viernes. Blanco afirmó que la razón alegada por el consistorio para denegar la petición es que el Estado «es laico y la cesión se podría interpretar como un trato de favor hacia determinada religión» .

Para EU se trata de «una actitud hipócrita, ya que esta corporación celebró su victoria tras las elecciones con un acto religioso» . «No entendemos este repentino arranque de laicidad» , comentó Blanco. Además, desde la formación se acusó al alcalde de evitar una reunión con la comunidad islámica para solucionar el problema.

Anònim ha dit...

LA DRETA MÉS DRETA QUE MAI....

Anònim ha dit...

Al terrat s'ha recollit molta aigua, però també es veu tot des d'una òptica panoràmica envejable.

Vist des d'aci dalt no em sembla tan tràgic que l'Ajuntament negue el camp de futbol per celebrar la festa del corder amb el final del mes del Ramadà al calendari musulmà. ¿Deixen celebrar concerts en temps del calendari ordinari cristià? Pues o a tots a ningú. L'any passat es va cedir el camp de futbol municipal i a més es van fer els regidors, entre ells més d'un a qui no corresponia la regidoria, amb l'iman del centre cultural musulmà de la ribera o de no se on.

I mireu si vos la pose fàcil la comparativa:
¿NO DEIXAVEN FER PRESENTACIONS DE FALLA AL TEATRE MUNICIPAL I DEIXAVEN EL CAMP DE FUTBOL ALS MUSULAMANS DE TOTA LA COMARCA DE LA RIBERA PER A QUE VINGUEREN ACI?

Alguns confonien què volia dir allò de "Algemesí ciutat saludable"...

VR, no t'apures. Dóna gràcies a Déu de que la plutja t'ha salvat de fer un homenatge cutre a una bandera, que aci no som americans... I continua la teua tasca, fill meu.

Des del terrat.

Anònim ha dit...

No soc de detres, tampoc em considere d'esquerres, xro em pareix molt be la postura del lacalde de no deixar el cap d'esports a les families mussulmanes, ja q es aixo un camp d'esports no es cap centre d'acollida ni cap sala q de banquets, perq no e spaguen una sala x fer-se la festa?
Qui els apoye tant q es faça esta pregnuta, tant els apoye com per a sentar-me'ls a dinar a la meua taula el pugero de diumenge?
No em considerava raciste, però la situaciò del nostre poble amb l'antiga alcaldia ma fet ser-ho i si la dreta pot tindre la solucio amb aquest tema deuria de demostrar-ho, ja esta be d'autobusos a les 3 del mati descarregant negrets com si forane cap mercaderia (si no saveu a q em referisc segur q Emili si)els imigrants son persones com nosaltres, però si voleu vore la realitat asomeuse al ultim carrer del raval abans de publicar cap contestació a aquest comentari.

Jo

Anònim ha dit...

Sense entrar en cap consideració sobre el Raval i els immigrants ni cap assumpte semblant, m'agradaria assenyalar que la laicitat de l'Estat no signfica negar a qualsevol associació religiosa o confesió l'ús d'una instalació religió; eixa és l'actuació d'un Estat com el francés, que fa una separació radical de l'església i l'Estat.
No obstant, a Espanya la laicitat o "aconfesionalitat" (com cadascú preferisca) es fonamenta precisament en garantir el dret a que tothom puga manifestar i exercir la seua religió d'una manera pública i efectiva.

Per altra banda, són presents i es veuen tots els dies tots els "favors" i prerrogatives de les que gaudeix una institució com és l'Església catòlica.
Així que si volen negar-li l'estadi als musulmans a mi em pareix perfecte com a ciutadà d'Algemesí; però que no s'amaguen darrere de la laicitat de l'Estat perquè, ni la laicitat de l'Estat espanyol que recull la Constitució (tan amada pel PP) té aquest significat, ni s'actua amb totes les confesions d'una manera igualitària.

Anònim ha dit...

Al comentari anterior volia posar "una instalació pública", no "religió".

Anònim ha dit...

Que sí, que per una vegada estic d’acord amb l’alcalde. Que si som laics, doncs siguem-ho. Laics per a tots. Anem a vore si tenen collons. I si quan acabe la legislatura han aconseguit que no t’entren en casa, que no et furten el mòbil uns xiquets de 8 anys o que no et jugues el tipus anant a les dotze de la nit pel carrer (a mi m’han oferit farina) , jo aplaudiré. Estic convençut que és per aquest motiu, la seguretat ciutadana, pel qual els han votat, doncs... que complisquen.
L'Espectador.

Anònim ha dit...

Per fi he llegit el Berca nou.
Crida l’atenció el comentari del PP en les seues primeres línies “ acoso al que gente de mal perder nos ha sometido...” No es referirà el poliglota escriptor a les protestes dels ciutadans al adjudicar-se el sou, no?
El del PSOE? Crec que baralla raó, però si hagueren actuat com calia no haguérem vis a RAMSÉS dalt de la seua carrossa agitant els braços al poble que l’aclamava. Em vaig pixar de risa.
El comentari de la formació IPA... patètic.
El de EU. Em pareix que hi ha altres coses més importants per a dir que protestar de les maneres de governar de la dreta. O és que no les sabeu.
L'Espectador.

Anònim ha dit...

L'any passat, quan el PSOE va acceptar que es fera l'acte islàmic al camp de futbol, pensava que això quedaria en un acte més i prou.

Però passà el temps i m'enviaren un mail, (d'xos de llig i passau) en el que ficava: ALGEMESÍ ACCEPTA EL SACRFICI I LES BARBÀRIES ALS ANIMALS.
I apareixia una foto d'Emili i regidors acompanyats d'islàmics. El peu de la foto, ficava algo paregut a que s'havien fet la foto després del sacrific de l'animal.

Doncs bé, ixe mail no me'l va enviar gent del poble, sinò un amic de València.

En açò vuic dir,que jo no estic en contra que facen els seus actes, però si en contra de que es done ixa imatge d'Algemesí.

Anònim ha dit...

Ja que estem en un pla laic i que s'està utilitzant aquesta paraula per tal de justificar la negativa a cedir les instal·lacions municipals als musulmans, anem a pensar un poc: per la mateixa regla de tres, ja que de cop a repent som tan laics, es deuria de prohibir la processó de la Mare Deu pels carrers d'Algemesí. Som laics, i els carrers també son "instal·lacions" municipals, no??
O seguim pensant: tal volta, el camp de futbol quasi ABANDONAT que tenim, per a eixe dia i a eixa hora tindria programat alguna activitat esportiva d'alt nivell, com quasi tots el dies. I per això es va negar la seua utilització als musulmans.
O un altra hipòtesi: els musulmans que hi ha ací no han tingut temps per a furtar tantes coses com l'esglèsia, i per això no tenen llocs on anar (esglèsies, locals, recientes diversos,...)

Anònim ha dit...

Palant de tot un poc, els del PSOE del poble han remodelat la web i ara tenen un BLOG. No està gens malament. Almenys està tot en valencià i de moment sembla que no estan fent una oposició de "acoso y derribo" des de la web.
I parlant del tema de les banderetes, algú ha sentit parlar de les propostes socials, d'educació, de sanitat, de vivenda, de treball, d'urbanisme... del PP a 5 mesos de les eleccions? Estos tios sols es preocupen de les banderetes i de bobades que no ens porten a cap lloc, o sí, ens han portat a veure imatges per la tele de gent a la desfilada del 12 d'octubre amb banderes i simbols pre-constitucionals. Ells parlen dels nacionalistes com a la febre groga d'aquest país, a mi personalment no és la ideologia dels nacionalistes la que més por em fa, sino la de la dreta ultra-conservadora i feixista que representen Rajoy, Zaplana i companyia. Miren al passat i l'enyoren. Comença a tindre raó ZP quan diu que són el partit que més s'asembla a Espanya, almenys a l'Espanya plural, permisiva, respectuosa i integradora, més que a l'Espanya separadora i opresora que representa el PP. Jo sóc dels qui pensa que la diversitat ens enriqueix i que un país està més unit quan tots se senten respectats i considerats igual respecte als altres pobles que el formen. Quan tots els pobles estan feliços amb el seu paper, és més viable que puguen cooperar i entendre's. Els nacionalistes pot ser que siguen separatistes, però en aquest país els feixistes són separadors.

Anònim ha dit...

El millor haguera estat enviar-los a la SALA MAVI pero ara l'han convertida en sucursal bancària...
Pense que aquest tipus de celebració millor fer-les en un lloc privat i no en un camp de futbol.... Ja em va molestar prou vore un diumenge en el POLIESPORTIU un grup de sudamericans jugant al voley al costat d'una decena de llaunes de cervesa, cadires de platja i demés... No tinc res en contra dels sudamericans (bo, si que tinc, que em dona molt de respecte el seu masclisme, la seua filosofia de vida, la seua forma de defendre la raça i el seu racisme) però este estiu els diumenge a la platja de Cullera era un espectacle passejar a les 20h i vore "los restos del naufragio".

Amb tot, enhorabona al PSOE per la seua pàgina web. Asignatura pendent del Partit Popular...

¿Algú sap com quedà la celebració del 12 d'octubre dia de la RAÇA en el Carrascalet? Només vaig escoltar el castell...

Anònim ha dit...

El PP auditará la gestión del PSOE tras acceder al poder en Algemesí · Levante-EMV- Comarcas (Martes ,29 de Mayo de 2007)

SE SAP ALGO DE L'AUDITORIA????

queremos saber! queremos saber!

Anònim ha dit...

El 12 d'Octubre al Carrascalet es va fer la processó sense que ploguera.

Pocs festers, la veritat, i gran Castell, el qual es diu que li havien llevat presupost i va ser espectacular la mascletà.

Com a veí del Barri, dir que l'Ajuntament s'ha portat Molt Bé, no hi ha hagut queixa alguna.
Orquestra, soparen al barri el divendres amb la gent, Castells Hinchables, Mascletà, etc etc etc.

També es comenta, que si per a l'any que ve, L'Anjuntament es troba que hi han més festers dispossats a encarregar-se de la festa, ells estan disposats a ajudar-nos en el que faça falta.

ENHORABONA A L'AJUNTAMENT PEL DIA DE LA PILARICA.

Anònim ha dit...

ALGÚ EM POT DIR LA WEB DEL PSOE???


GRACIES

Anònim ha dit...

La web del PSOE és

www.pspv-psoe.net/algemesi

I des d'ahi es pot accedir al blog

Anònim ha dit...

Los republicanos llevamos mas de 30 años, desde que murio el dictador, esperando poder elegir si queremos o no monarquia al estado español.
Tampoco estaria mal un referendum por la bandera, la bicolor o la tricolor, pues la democracia es elegir lo que quiere la mayoria, ¿no?.