dimecres, 17 d’octubre del 2007

El nou berca II (ara la tele)

Si ahir parlàvem del nou Berca escrit, hui al matí ens trobem que la remodelació també ha arribat al Berca Televisiu. El Levante ens anuncia hui que el PP ha trencat un consens de 20 anys que impedia donar informació política a Berca TV. Els socialistes han denunciat que la televisió local va fer una cobertura mediàtica de la reunió de càrrecs polítics del PP que es va fer a Algemesí el passat 29 de setembre. El PSOE torna a atacar i acusa al PP trencar un pacte per desvincular la televisió local del temes de partit. Supose que els del PP opinaran : Pacte? Nosotros antes no habíamos pactado nada, pero ahora hemos decidido que el pacto sea que si que se tratan los temas de "nuestro" partido (ells opinen en castellà com ha quedat demostrat al berca escrit).


Arribats a aquest punt cal ser un poc comprensius amb els dirigents del PP (especialment amb el regidor de Comunicació i l'assessora que són els responsables del mitjans de comunicació), penseu que ells tenen com a televisió model Canal 9, i per tant la única cosa que fan és aplicar el sistema de treball de la "seua" televisió autonòmica allà on poden fer-ho. Esperem que s'ho pensen millor abans de tirar endavant per aquest camí.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Imagine que abans d'acabar la legislatura VR i els seus faran un retrat de Rebeca Sanchis i el penjaran cap avall en la sala d'exposicions municipal. No guanyen per a disgustos amb Levante...

Anònim ha dit...

ara em sembla que ja no, però el director de canal 9 era el ex-cap de premsa de la primera legislatura del Sr. Camps...

Anònim ha dit...

A mi la veritat és que no em sorpren gens aquesta notícia, ja que és habitual que el PP allà on governe, manipule els mitjans de comunicació ja siguen públics o privats, per tant cap novetat. Si els algemesinencs hem decidit que governe la dreta,doncs que ho faja com sempre ho ha fet: Nodo, Urdaci, Canal 9...etc.

Anònim ha dit...

No home no, ni TDT, ni Internet...per al Berca que ens espera quan menys gent ho veja millor.

Llàstima que un espai televisiu amb la trajectòria i reconeiximent del Berca TV esdevinga un joguet trencat.

Però ja es sap, el poble ha parlat a les urnes i ens resten almenys quatre anys de poder popular per davant. Possiblement després, i si els partits d'esquerra fan bé els seus deures en l'oposició, puguem assistir a una segona transició, que pel que fa al nostre poble, esperem done els mateixos fruits que la primera.

Anònim ha dit...

VEÏNS D'ESCALA:

Han penjat un cartell a la porta. El dissabte hi ha organitzats actes per tal de commemorar la riuada o la pantanà, ara no se ben bé què és, al bernat guinovarts. A les 13.30 un documental el·laborat per BERCA TELEVISIÓ. I imagine que després picadeta de Gorreta.

El dissabte no anem a ca Lusgarda... veiem el documental i a vore què cau

Anònim ha dit...

Cap novetat a l'horitzó!!!
Trencament d'acords explicits i de formes més consensuades.
Res nou. Tot previsible.
EL poble te els polítics que es mereix.

Anònim ha dit...

Revise ara els resums que fan a TVE del TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED... i veig una pregunta que li van a fer a un: "¿Por qué no se hace una prueba para ver si las personas que van a gobernar son aptas a nivel intelectual, personal, etc?"

QUINES PREGUNTES FARIEU A VR?

Anònim ha dit...

Hi ha algun problema en que Rebeca Sanchis fique la veritat en el diari?? crec q es lo q es deu esperar de un periodiste... d'altra manera li diriem xaquetera, no?? lo q crec es q qui ha fet el comentari te algo de cels...o es de drtes a muerte, o como siempre te que clavar-se en qui dona la cara, ell crec q no ho ha fet no??
Alberto Sanchis Bomboí

Anònim ha dit...

Date: 16-oct-2007 10:45
Subject: NUEVOS FASCISTAS
To: .....................
Només per a la vostra informació Santi Rosado, cap de llista del BLOC a Mislata fou despús-ahir apallissat per membres d'España 2000 (organtizació d'extrema dreta) a l'eixida del centre autogestionat 'La quimera', al qual hi és associat.

Segons pareix, uns joves d'entre 16 i 18 anys llançaren cudols a la porta del local a les 02:00 h. En eixe moment, Santi i un company eixiren del local per a veure-li'ls la cara, doncs este tipus de comportament s'havia repetit en eixos joves en més de 10 ocasions i la policia sempre havia tingut com a resposta que, si no els identificaven, ells no podien fer res.

En el moment d'eixir i seguir-los, separats Santi i el company per a cobrir els dos carrers, els xics es posaren a insultar de lluny a Santi al crit de 'piojoso' i 'rojo', sent respostos per Santi al crit de 'fatxes'. En este moment, quatre homes eixiren d'un costat i al crit de 'nosotros somos fatxas' i 'arriba España' colpejaren a Santi, malparant-li l'ull dret, desgarrant-li part de l'orella dreta i propinant-li diverses patades a terra abans de que ell poguera fugir.

Després d'anar a l'hospital a que li posaren punts i li curaren la resta de ferides, Santi anà a denunciar el fet, resultant-li impossible fer-ho en valencià perquè, segons els policies, cap d'ells l'entenia, raó per la qual redactà ell mateixa la denúncia sense col·laboració de la policia i la presentà en la seua llengua, lamentant també el fet de que se li negara el dret constitucional d'emprar-la.

Tot això succeïx després de que la jutgessa de Mislata absolguera a España 2000 apenes unes setmanes arrere pel haver penjat als fòrums de la seua plana web les dades de Santiago instant a que se li fera 'una visita'. La jutjessa ni tan sols premetre a Santi parlar al juí.

El mateix José Luís Roberto, president d'España 2000, president d'ANELA (Asociación Nacional Española de Locales de Alterne) i amo, entre d'altres empresses, de El cobrador del frac o de Levantina de Seguridad, li va advertir a l'eixida del jutjat que es tornarien a veure. La visita, segons pareix, ja l'ha fet.

Per favor, copia este text i reenvia el correu. La premsa no se'n farà ressó perquè estes coses no els convé que la gent les sàpia.

I recorda que la violència és el mitjà dels covards, la paraula ho és del intel·ligents.


Tots som Santi Rosado!

-- Mensaje analizado y protegido por PSPV-PSOE

--
Salutacions/saludos