dijous, 25 d’octubre del 2007

No és just

Les últimes notícies no són bones. Ahir, es va fer el soterrar de Dani Oliver a Benicull del Xúquer. Un xicot, que tot i no viure al nostre poble va mantindre vinculacions directes amb molta gent d'ací perquè va anar als Col·legi dels Maristes i el seu pare és professor d'aquest mateix centre educatiu.

Quan més coneixes la història del què li va passar més impotència i més ràbia sents per viure en aquesta societat que sembla que de vegades castiga als que defensen les coses bones. Dani va eixir en defensa d'una xica maltractada, però es va trobar amb la desmesurada resposta violenta del maleït maltractador, que està encara lliure, i que l'ha portat fins aquest destí tràgic. No és just.

I aquest fet esgarrifós passa ací prop del nostre poble, mentre a Barcelona vegem un exemple més d'escòria humana que maltracta a una jove indefensa a un tren, però aprofitant el moment de solitud i que era la més dèbil, covard!. En una situació com aquesta va ser és on Dani va decidir fer un pas endavant per dir "prou". No ho podem oblidar, cal seguir diguent "prou".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No és fàcil d'entendre el que ha passat, així que mentre soterren a aquest bon xic, intentem soterrar nosaltres aquestes idees i accions feixistes, racistes, retrogadrades i insultants per a les persones.

Anònim ha dit...

Si un individu, és capaç de maltractar a la seua núvia, o companya o el que sigua... què no seria capaç de fer a un xic que no coneixia de res i a més eixia en defensa de la maltractada?
Avui, al diari llegia que una parella de colombians havia apallissat a un matrimoni en la seua pròpia casa per furtar-los. Haurem d’acostumar-nos a aquestes coses?
L'espectador.

Anònim ha dit...

Cuanto menos se lee más sorprende lo que se lee (Unamuno)

QUE DESCANSE EN PAU EL JOVE DANI I QUE MAI NO VISQUEM IMPASIBLES DAVANT INJUSTICIES. QUE LA TELEVISIÓ NO ENS FAÇA ÉSSERS COSIFICATS I LA IGNORÀNCIA TAN ATREVITS FINS EL PUNT DE PERDRE EL NORT... QUE ESTÀ TOT JUST DAMUNT DEL SUD.

Bon cap de setmana, gent.

Anònim ha dit...

No es just, no es just, no es just, No es just, no es just, no es just, No es just, no es just, no es just, No es just, no es just, no es just, No es just, no es just, no es just

Descanse en pau

Anònim ha dit...

PROU!!!!,

Fa un dies comentavem el fet d'unes xiques skins que estan manifestant les seues idees...

Jo, sóc elles i després de veure l'ocurrit a Barcelona i fa no rés ací a Benicull...

JO DIRIA PROU!!!,

Anònim ha dit...

Dani va ser companyer meu als Maristes durant uns quants anys, esta noticia ens a deixat a tots de pedra. Una vegada mes veiem lo injusta que es aquesta vida...
Dani descansa en pau.