dilluns, 29 d’octubre del 2007

Utopia: pas subterrani


A la concepció d'un ideal irrealitzable se li diu: Utopia. I en això s'ha convertit la construcció d'un pas subterrani a les vies de l'estació de tren d'Algemesí. Aquest projecte porta anys, molts anys, omplint papers de projectes, programes electorals, pàgines del berca i de diaris. I en això s'ha quedat: En una utopia.

Ara, una vegada més, Renfe anuncia que es va a fer "ja" aquest pas subterrani. Quants morts ens ha costat que aquesta obra comence a fer-se?

Cada vegada els tren van a més velocitat, i per a comprovar-ho només cal que vos acosteu a qualsevol hora mentre passa un Alaris o un Euromed per l'estació. I a més, com tots saben, l'estació d'Algemesí és una de les que presenta un trànsit de viatgers més elevat, ja sabeu de l'emblemàtica sentència que diu que "el tren és buida i s'ompli a Algemesí". Però sembla que tot això no és prou i aquest alt nombre d'activitat no es correspon amb la qualitat de les infraestructures de l'estació d'Algemesí, com a mínim a nivell de seguretat.

Els polítics del Ministerio de Madrid (ara del PSOE i abans del PP) pensen realment que és ja el moment de posar en marxa les obres del subterrani? Els importen els morts que provoca el tren en Algemesí (un"pueblo de pronvincias" per a ells)?

No vull ni pensar ara en els diners que s'han destinat des del govern de Madrid i des de la Generalitat a fer les obres al port per a la Copa Amèrica, i ara per la Fòrmula 1, mentre al Algemesí no es dedica ni un euro a fer un necessari" pas subterrani.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

xsssssstttt!!! ke ningú sápiga lo dels dos milions d'euros del advenimiento del Papa... xssssttt!!!

Anònim ha dit...

Parlant un poc de tot (i molt conforme i d'acord amb el senyor Gamieta) han vist vostés el nou pla del Director General de Territori del grup de "Z"? Pues no tenen el poc trellat de dir que per a recuperar els 100 metres de litoral van a començar a enderrocar cases i a expropiar! Això com es menja? Jo no se qui assesora esta gent, sincerament. Perquè ixes coses es que no se les creuen ni qui les diu.

Interessant seguiment de l'actualitat nacional a TIRANT A FOTRE...

VOLEM JA UN BLOG DE REGIDORIES, UN PER CADA REGIDOR!

Llegirem algun dia "ALGEMESÍ DA UN EJEMPLO DE DEMOCRACIA Y PLURALIDAD CREANDO UN BLOG Y EXPONIENDO A LOS REGIDORES A LA OPINIÓN PÚBLICA"? Potser...qui sap...

Anònim ha dit...

Això d'enderrocar les cases a 100 metres de la franja litoral és tan utòpic com necessari.
Igual que el pas per baix del tren.

Anònim ha dit...

Amén

Anònim ha dit...

A les 9.45 s'ha produït un accident en el pas de vehicles i vianants de l'estació de Renfe d'Alfafar-Benetúser. El cos sense vida d'una persona estava junt a les barreres. Els bombers han estat els encarregats de recollir part del cos per les vies del tren i un gran dispositiu de policia, guàrdia civil, samu i curiosos es reunien al voltant de la manta. Just al costat d'un toll de sang. una altra manta cobria en forma circular y més menuda restes del cos mutilat pel brutal impacte.
¿Accident? ¿Suicidi? El cas és que coincidix esta noticia amb l'inici de les obres de l'estació d'Algemesí i amb el post de l'amic Gamieta i a uno se li rebolica el café de les 13.00 de mitjan matí...

Tots els que viatjaven en el tren rodalies abans del civis de les 9.21 han estat testimonis del succés. Com sempre indignat per una cosa que me rebenta: PER QUÈ DAVANT UNA COSA D'ESTA NATURALESA EL CONDUCTOR DEL TREN NO AGAFA EL MICRO DE MEGAFONIA INTERNA I DIU ALGO AIXÍ COM "Senyors viatges el tren de rodalies fa una parada d'emergència perquè sembla que s'ha produït un accident. Un cop deixen lliure la via circularem amb normalitat. Lamentem el retràs i les molèsties. Gràcies".
Perquè jo he arribat a escoltar a un conductor de tren rodalies dir: "VALENCIA 1 nosequin futbol club 0". Després et multen amb 6 euros si no et dona temps a comprar el billet en taquilla però tu no pots reclamar els diners del teu billet si no arriba a l'hora fixada.

CONCLUSIÓ:
-Renfe és una merda
-Pitjor seria que ho gestionara FGV que és pitjor encara
-El preu del transport públic és alarmant (a madrid tant que ens queixem val 1 euro vages on vages)
-Espanya és una merda, el rei és un feixista, i jo sóc un borratxo català independentista

Anònim ha dit...

Per si no hi havia prou...

Hallan el cadáver de un joven de 20 años en la estación de Moncofa (Castellón) con signos de haber sido arrollado
Según Renfe, el cadáver se encontraba a 15 metros de distancia de la vía, cerca de la estación de Moncofa a las 8.45 de esta mañana.

LOL!

Anònim ha dit...

Esta tarde esta prevista una marcha ciudadana entre Almussafes y Benifaió para reivindicar mayor seguridad en el servicio de Cercanías.

Anònim ha dit...

Tant d'aüssar el fantasma imperialista catalanista i resulta que qui vertaderament ha conquerit la nostra terra sense quasi adonar-nos han estat els turistes mesetaris.
Hem perdut perdut tant de temps ofrenant noves glòries a Espanya que hem oblidat ocupar-nos de nosaltres mateixos.
L'educació fatal, el transport pitjor, el xicotet i mitjà comerç malament, però vaixells i bòlids de primera.
Que Rajoy haja vingut a postular-se com a president és tot un símptoma...

Anònim ha dit...

No, home no, millorar la xarxa de rodalies no és cap prioritat, que eixos trens i els autobussos els agarren els mindundis.
Els diners i els poders per als nostres iguals i a gastar-los en vaixells, cotxes i camps de golf.
L'administració per a això sempre està al teu costat:Levante de hui mateix:" El ayuntamiento agilizará la recalificación del estadio del Levante y avalará parte de la deuda"
Heu vist, com sí que hi ha prioritats.

Anònim ha dit...

morrallaaaa.... bona morrallaaaa....

Anònim ha dit...

Vendre fum

Com a formació municipal d’Esquerra-Algemesí ens volem dirigir a la ciutadania per tal d’informar-los sobre l’aparició en diversos mitjans de comunicació de les notícies sobre el soterrament de les vies al seu pas per Algemesí:

L’aparició d’aquestes notícies ens sembla que té doble finalitat:

1) Donar la impressió de que el Partit Popular d’Algemesí té un projecte de soterrament a executar a les vies que passen per la ciutat .
2) Desviar l’atenció de la ciutadania d’altres temes més controvertits per al PP, com la talla d’arbres o els desorbitats sous aprovats pel mateix executiu local.

Llegint les notícies podem veure que el que realment té el govern de la ciutat tant sols és una modificació del projecte ja aprovat abans de la seua elecció, que consisteix en fer un pas a desnivell. La qual cosa ens pareix insuficient per què no va a millorar substancialment ni la inseguretat provocada per les vies ni la situació de marginalitat que pateixen els barris del Raval i del Carrascalet.

Hem de dir què unir-se a les demandes dels altres pobles de la Ribera per tal de soterrar les vies no ens va a assegurar que aquestes es soterren. Per tant la notícia ens pareix VENDRE FUM a la ciutadania d’Algemesí.

Amés, volem informar que Esquerra-Algemesí ha aconseguit elevar una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat que demana el començament de les actuacions de soterrament de les vies al pas per la nostra ciutat. Així, és com podem aconseguir aquesta obra tant desitjada per els veïns i veïnes d’Algemesí. A més, en una altra esmena hem demanat la supressió del peatge de la A-7 per acurtar (sense pagar) l’accés a l’autovia i per tant, a la ciutat de València, estalviant-nos tindre què anar fins a Alginet.

La secció local d’Esquerra-Algemesí