dijous, 15 de novembre del 2007

Rosa Sebastià, presidenta de la Mancomunitat


El passat dilluns van sonar les alarmes a l'Ajuntament d'Algemesí. Ja tenim nova presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta!!! i la guanyadora és.....Rosa Sebastià, regidora, des del passat mes de junyde l'Ajuntament d'Algemesí on és responsable de l'àrea de Turisme, Habitatge Social i Agermanaments.


Es tracta d'una xica de 32 anys, (és la presidenta més jove de la Mancomunitat?) que ha fet un Màster en informàtica empresarial i disseny gràfic que fins ara treballava (però ara també li ha tocat la loteria!) a una empresa local d'equips electrònics i telecomunicacions, que sembla ser que és propietat d'un altre regidor de l'actual equip de govern d'Algemesí. Res, que tot queda en casa. A més, es integrant del PP des que tenia 18 anys en Nuevas Generaciones.

Hui mateix s'ha escollit a Sebastià com a nova presidenta, gràcies a la majoria absoluta que té el PP a la Mancomunitat de la Ribera, la victòria està assegurada. Però no només s'ha assegurat el triomf de la candidata del PP, també ja han anunciat que el primer que faran serà alliberar a la nova presidenta i posar-li un bon sou, directament, és pot dir més alt però no més clar.

I jo pense: Ja estem de nou en la mateixa història... No sé el que parlaran a les reunions del Partit Popular d'Algemesí, però allà on van sempre apliquen la mateixa estratègia: Primer de tot a posar-se un bon sou i desprès ja vorem. No és que em semble malament que la presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta tinga un sou i es dedique a fer una gestió eficaç a la comarca, el problema és que plou sobre mullat. Si fa uns mesos era Vicente Ramon, els dos regidors i tot l'equip d'assessors és que tiraven ma a la caixa per assignar-se uns elevats sous, ara és una altra de les regidores de l'equip de VR qui ha seguit la mateixa estratègia. I no seria millor desprès de l'experiència del que ha passat a Algemesí, entrar com a presidenta i demostrar que ho saps fer bé uns mesos i que necessites més dedicació i aleshores amb arguments darrere posar-te un sou digne? No, els del PP estan capficats en començar la casa per la teulada, i omplir-se la butxaca abans de dir "mu".

Bé, desprès de tot, cal donar-li l'enhorabona a aquesta jove i arriscada algemesinenca que ha assumit el càrrec de presidenta de la Mancomunitat. Molta sort Rosa!

25 comentaris:

Anònim ha dit...

En fi, això ja se sabia més o menys, no? Però la democràcia consisteix precisament en això. Com diu l'acudit: haber elegido muerte.

Anònim ha dit...

Esta gent no te vergonya i no els culpe, nosaltres els deixem fer...
Per cert, la Mancomunitat...però algú me pot dir quines sòn les competencies d'eixe organisme, ke s'ha fet fins ara i en que millora la vida dels riberencs?
Gràcies i bona nit Gamieta.

Anònim ha dit...

Les competències de la Mancomunitat? Deixa-li un mes que s'estudie un parell de llibres i després li preguntes a la Sebastià. Però que no se t'ocórrega fer-li cap pregunta ara que primer haurà de mirar quins pobles conformen la Ribera Alta (jo no se si els acertaria) i després vore en quin fregao' s'ha ficat.

SORT ROSA... Veges tu...clavar-te en llista i pim pam pum bocadillo de atún...

Anònim ha dit...

No cal desitjar-li sort, a mi em pareix que ja n'ha tingut prou.
I altra volta pum amb el sou. Clar, segur que també es dedica 24 hores al càrrec, sense vacances i amb el mòbil disponible per a tots.
Llàstima que açò dels sous no apareguera al programa electoral!

Anònim ha dit...

Supose que tambe fara com VR, que esta disponible 24 hores al dia, i despres no te temps de runirse amb veïns i si de fer-se fotos amb tot quisqui.

Un altra pregunta, algu sap si predrasa esta fent alguna cosa, o li fa falta tot el mes per a escriure la columna del berca

Anònim ha dit...

ANEM A VORE,

El que ella es faça presidenta la mancomunitat i li donen un sou, no vol dir que ixe sou ixca del nostre AJUNTAMENT, perque no és així.

Ixe sou no te rés a veure, i a més a la mancomunitat es sol lliberar al qui va a president.

ES QUE SOM ENVEJOSOS, NO ENS ALEGREM PER NINGÚ.

SÓC DONA, I JOVE, I PER TANT M'ALEGRE QUE UNA TIA EN 34 ANYS HAJA IXIT COM A PRESIDENTA DE LA MANCOMUNITAT, TOT I QUE NO COMPARTISC AMB ELLA LA IDEOLOGIA POLITICA.

Anònim ha dit...

Ningú ha dit que els diners que li paguen a ella els traguen de la caixa de l'Ajuntament d'Algemesí. Tot i que en part si que eixiran de la nostra caixa perquè el seu sou es pagarà amb l'aportació econòmica que el nostre ajuntament i els de la resta de pobles de la comarca fan a la Mancomunitat.

Per un altra banda, crec que tenen raó quan critiquen el fet que el primer en decidir els del PP ha sigut "posar-li sou", fins i tot abans de ser escollida. Podrien haver-ho fet d'un altra forma, no?

Aquesta elecció jo crec que és un repartiment de cromos. L'alcaldessa d'Alzira és presidenta de la Federació de Municipis Valencians, la de Carcaixent és diputada i per tant la presidència de la Mancomunitat li tocava a Algemesí (una retribució pel triomf al PP d'Algemesí)I amb aquest premi Vicente Ramón Garcia i Enrique Ballester han decidit col·locar a aquesta xica. Així que no penseu que es tracta d'un vot de confiança en una dona jove ni res d'això, tot açò és una maniobra política dels "capos" polítics del PP d'Algemesí de la comarca.

Anònim ha dit...

El/La president/a de la mancomunitat mai ha tingut un sou ni ha estat alliberada de les seves responsabilitats laborals en cap legislatura. Per si no t'havies donat compte, la noticia ha saltat a la premsa exactament per això, perquè mai ningú havia cobrat per fer aquesta feina. Estrany que la primera vegada que passe siga un càrrec ostentat per una persona afiliada al PP, estrany tots els augments de sous per part dels polítics del nostre país?¿? Massa coses estranyes passen últimament. Felicitats al senyor Domenech perquè el seu és com un berca però més agradable de llegir i on tothom pot opinar.

Anònim ha dit...

La gentola del PP d'Algemesí continua fent el seu homenatge al mític Joan Monleón i segueixen al peu de la lletra el... "a guanyar diners".

I és que si ja estàvem emprenyats amb VR, Quini Giner, Gabriel Polop i l'equip d'"assesors" ara hem d'afegir a Rosa Sebastià que no només despertarà ires als algemesinencs, sinó a tota la gent de la Ribera Alta.

Anònim ha dit...

Benvolguts tots,també soc dòna no tant jove ni comparteix idea politica i malegre. El sou no es paga desde el nostre ajuntament "val"?.I tota la gent que entrá en ajuntament,biblioteca,convent de Sant Vicent,etc de la epoca "Canari" a ditet, que no es merixen el salari,que desde el seus llocs de treball fan la compra diaria i les seues gestións pariculars etc i están tan ben mirats? Ja está be dhipocresía que he vist molts ganduls... Visca Pere Blanco

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes,

No estic d'acord amb la ideologia del partit que representa esta xica. Tot i això, confie en la seua manera de treballar. L'únic tracte que he tingut amb ella ha estat per temes laborals i sempre ha estat correcta.

La seua tasca ara és esta:
deixem-la funcionar i mirem per a on tira. Si ho fa bé millor per a tots i si no... qui els haja recolzat amb el seu vot... QUE ÒBRIGA ELS ULLETS.

Una cosa tinc clara: jo no els votaré. Ho facen bé o no, sempre pensaré que "els meus" ho van a fer millor.

Salut!

Anònim ha dit...

I als del poliesportiu? A eixos també deuriem lliberar-los...si,si... pero alliberarlos de tota responsabilitat i enviar-los a la m...erda

Anònim ha dit...

preferisc que eixe carrec l'ostente una conciudadana qe algu d'un altre poble

Anònim ha dit...

Esperem que a la comarca no passe com a Algemesí, q ha arribat Vicent Ramón i companyia i les faltes d'ortografia han començat a aparéixer en qualsevol escrit/cartell/anotació de l'ajuntament...

Anònim ha dit...

Si la majoria dels candidats han estat en el punt de mira dels jutjats acusats de prevaricació, de corrupció, d’altres coses que no recorde i damunt han tornat a guanyar les eleccions , Serà que els nous paràmetres de la política, els nous valors socials etc... Han canviat: Quan més fotes millor. Si estes persones estan per eixa línia, doncs... llepemos les ferides, i reflexionem. Com deia Zapatero a Chaves: “Ansar ( no l’ànec) va ser elegit per el poble sobirà.”
L'Espectador.

Anònim ha dit...

ESTA TAME VOL COBRAR MES QUE ZAPATERO O QUE????JO TAME VUIC!!!
VAIG A FERME DEL PP DE ALGEMESI QUE ES UNA MINA...

Anònim ha dit...

Què bé reflexa el vídeo de "La filla del regidor" la filosofia del PP.
Us el recomane!

Anònim ha dit...

Ja q ha eixit a "groso modo" el tema dels treballadors del polideportiu...crec q sería un molt bon tema de converça en el bloc senyor gamieta (encar q no se si estara molt relacionat ene l tema, xq les esportives no queden massa be en la gorreta de ganadero)
Be si creu oportú i no bassa els seus articles soles en noticies de prensa, aci te tema ou per a publicar, li diria q parlara en el regidor, encar q lo cert esq no tenim un regidor d'esports massa esportiste, no??

Anònim ha dit...

CONVERSA AMB "s"
_____________________________

Estimat últim anònim. Ja que vols traure el tema del poliesportiu, anima't i escriu-lo tu a mena de comentari. Conversa s'escriu amb "S". Prudència amb "P" i No et precipites adjudicant autories amb "Z", de zzzzzz....

Anònim ha dit...

lo cualo?

Beto ha dit...

Quiero apoyar, aunq no lo halla escrito correctamente al anonimo que decia lode l polideportivo porq es deplorableeeeeeeee!!!!!!! el mantenimiento de las pistas de correr, pistas de futbito...ahora solo importa el campo de futbol 7, no??
Y en lo q dice en relacion al concejal, creo q teien mucha razon, porq esta claro q el deporte se gestiona desde los despachos, pero se puede getsiona si tocar la base q son las personas..
En relaciona la prudencia q le reprochan...creo q ya esta bien de prudencia, yq las cosas se deberian ir diciendo mas claras, porq si q queda muy bonito como escriben ciertos personajes del pueblo, xro creo q en parte es porq no se han atrevido en la vida a ir con la verdad...(si eso se llama liantes...)

Anònim ha dit...

#...* xxx (()) ?????????? ¡¡¡ ||| ªªª $$$ ::: ... &&&& ( )
He dit.
L'Espectador.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=zrEO3-EaQ8k

Anònim ha dit...

Gràcies, no trobava el video...

Anònim ha dit...

Avistamiento: Concejal d'esports jugant a futbet nel pavelló.stop.
Un és un, en ca ke siga futbet...ke ja és prou